LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Sziszifuszi életképek

 

- Te Sziszifusz, olyan hülye vagy, hogy rólad lehetne elnevezni a fölösleges munkát! 
- Tudod mit, Oidipusz? Baszd meg az anyád!

 

Játszunk el egy kicsit a gondolattal, hogy az életben mennyi mindenbe kezdünk bele és nagy részéből vagy egyáltalán nem lesz semmi, vagy katasztrofális munkák szaladnak ki a kezünk alól, csak azért mert rossz volt a megközelítés, nem tettük bele a kellő energiát, a megfelelő mennyiségű munkát, vagy egyszerűen csak nem állt megfelelő információ a rendelkezésünkre. Tekerjük vissza kicsit az idő kerekét és arra kérek mindenkit, pörgesse le az életét és válaszoljon magának arra kérdésre, mi az amit máshogyan csinálna ha előröl kezdhetné, vagy egyszerűen csak máshogyan döntene most bizonyos szituációkban, mint ahogyan ezt tette a múltban. Van pár ilyen mi? Azt elhiszem, mert ugyan fogalmam sincs kik olvassák ezt a blogot, de abban biztos vagyok, hogy a 80%-uk megbánt jópár dolgot az életében, többek között én is. Van aki máshol tanulna tovább, vagy másik munkahelyet esetleg egy teljesen más utat választana a megélhetéséhez. Álmok születtek meg és hullottak porba az évek során, míg másoknak a csillaguk meredeken ívelt felfelé egy jó döntés, vagy a kemény és kitartó munkájúnak köszönhetően. Bizony a párválasztás elágazó ösvényein is jó páran indulnának el egy másik úton, aminek a végén egy másik lány vagy másik fiú állna az út végén. Döntetések sora és rossz döntések, amiket nem követnénk el újra. Az én életem speciel egy rossz döntésem miatt változott meg gyökeresen, amit a mai napig bánok.

Pörgessük vissza az idő kerekét még korábbra, mondjuk úgy 10-12 éves korunkig. Az iskola és a tanulmányaink elvégzése mindenkinek olyanra sikerült amilyenre. Lehet utólag sírni a szar meló miatt, másra kenni a felelősséget, hogy miért alakultak úgy a dolgok, hogy egy szaros bevásárlóközpontba vagy eladó, esetleg a Matchban pénztáros. Megvolt a lehetőség, a segítség a tanárok részéről, nem éltél vele látjuk az eredményét.  Aztán van az átlag, aki tisztességgel helyt áll a kezdetektől fogva, gimnáziumot főiskola követi,  jobb esetben egyetem. Leél egy átlag, de relatív boldog életet különösebb kilengések nélkül. Másszunk tovább az osztálylétrán felfelé, mert itt jönnek azok akik felismerik azt, hogy ha már 15-16 évet eltöltünk az iskolapadban ráadásul megkapva minden segítséget, minden információt a megfelelő emberektől tanároktól, akkor ugyan vegyük már komolyan, és alapozzunk meg egy életünket.  Érjünk el olyan eredményeket, amivel a későbbiekben egy olyan szinten találjuk magunkat, amivel megváltjuk a belépőnket az életre szoló egzisztenciális jóléthez, a társadalom megbecsüléséhez, és a relatív boldog biztonságos élethez.

Melyik a legkönnyebb út és melyik igényli a legkisebb erőfeszítést ez által a legsötétebb veremhez vezető utat ? Nyilván az első, de bele lehet szarni az életbe ideig óráig, ki lehet élvezni azt a szabadságot és következmény nélküliséget, amit a fiatal kor nyújt nekünk, na de aztán kőkemény szopások várnak ránk, mert nem lehet egy életen át blöffölni. Rothadványos élet lesz az, de könnyű és kényelmes az út, ami odáig vezet. Lenne itt egy másik lehetőség. Dönthetünk máshogyan is, de az  azért valamivel nehezebb lesz, mint a faszverő semmittevés. Lemondásokkal járó, embert próbáló, és jellemformáló kihivásokakl teli rögös pálya ez, de eredményekkel teli jövővel kecsegtet.

Remélem eddigre már mindenkinek leesett, miről is beszélek, és hogy kapcsolódik ez a gondolatmenet a diétához és a minősig egészséges táplálkozáshozáshoz és mire is akarok kilyukadni, mert nem egy kocsmai filozofálgatásnak szántam ám ezt a pár gondolatot. Amibe bele kezdünk azt vagy megpróbáljuk jól csinálni, hallgatva arra akiről feltételezzük segíteni akar nekünk, vagy még jobb tud is segíteni, vagy inkább ne csináljuk sehogy, de akkor a következményeket és a lesajnáló tekinteteket, cinikus gúnyos megjegyzéseket is mindenki viselje és ne a másikra haragudjon, amikor valaki azt mondja neki, hogy hallod te úristen veled meg mi történt ?

 A blog olvasóinak átlagéletkora nem lehet nagyon 30 fölött, így az egészségtelen szar életmódért a test majd csak 15-20 év múlva fogja benyújtani a számlát, de abban senkinek ne, legyen kétsége, hogy az ár az kurva magas lesz + szervízdíj.  Ahogy a sulit el lehet baszni úgy a diétát is, és mindazt amiről én ebben a blogban beszélek.  Át tudod magad verni puskázással,  de a vizsgán ha komoly a szigor, vagy később amikor a tudásodról kell számot adnod vagy esetleg megfelelni valahol, akkor majd  garantált lesz a pofára esés.  Belecsempészhetsz csaló meg bűnöző kajálásokat, napokat az általad diétának gondolt életedben de a tükör meg a mérleg soha nem fog hazudni.  Messze nem azon van ám a Hangsúly, hogy te most le tudsz-e dobni 4-6 kilót nyár előtt vagy sem. Hanem azon, hogy az egészségtelen önpusztító kajázásaidat miatt, egyszer majd csak azon kapod magad 38 évesen már vérnyomás  és koleszterin csökkentőkön élsz, aztán nézel ki  a fejedből ostobán mint a halak és nem érted miért produkálod az Alzheimer Kór tüneteit ennyire fiatalon. Az éveken át tartó, stabilan szar zsíros, cukros kajálások miatt azért.

Zsákutca tehát, és ami miatt ez az egész bejegyzés megszületett az nem más, mint 3 blog amit a napokban találtam. A blogok küldetése hasonló, mint amit én elkezdtem, azaz x időn belül megváltoztatni az életmódot és a testet, mindezt folyamatosan dokumentálva a változásokat képekkel illusztrálva. Amit láttam az nagyon felbaszott, és nem is csak azért mert fogalmuk sincsen mit meg hogyan kéne csinálniuk, hanem azért mert a mérföldes balfaszságaikat teszik kirakatba és képesek leírni olyanokat hogy…

Remélem, mindenki számára üvölt a hülyeség ezekről, de a legrosszabb az egészben az, hogy mi van, ha ezt valaki úgy könyveli el magában, hogy tényleg így néz ki egy diéta ?De a legfájóbb az egészben mégis csak az,hogy ezek a blogok csak leképzelik azt amit az emberek 90%-a csinál diéta címszó alatt. Össze vissza egymásra pakolt tökéletesen átgondolatlan edzések, diétának gondolt étkezések, a tudatosság legkisebb szikrája nélkül. Ezt így nem lehet csinálni, mert ez időpocsékolás és felesleges önkínzás. Az ilyen és ehhez hasonló diétákkal egyetlen dolgot lehet elérni. Egy életre megutáltatja velünk a diétát és a testmozgást, mert mi történik? Megszületik az elhatározás, rákeres googleben arra a szóra, hogy diéta. Az első szembejövő ami szimpatikus lesz neki elkezdi, függetlenül attól, hogy az ő testalkatára, céljaihoz, anyagcseréjéhez megfelelő-e, szimplán arra hagyatkozva, hogy szimpatikus vagy jól csengő neve van a diétának. Elkezdi de bazmeg hogy kezdi el. Bevásárol hozzá előre? Megtervezi az étkezéseket előre? Minimális fogalma van egyáltalán arról, hogy amit megeszik az hány kalóra, és neki a fogyáshoz, izomformáláshoz mennyire lenne szüksége ? Persze hogy nincs. Elkezdi a nagy homályban annyira tervezi meg az egészet, hogy nem eszik és saláta az biztos jó, meg edzeni kell, de hogy mit, meg mennyit, na az aztán a legnagyobb köd. Önsanyargatja magát 2-3 napig  nem lát semmi eredményt mert miért látna ettől meg persze, hogy szarul van nincs ereje az edzéshez, és különben is már 2 napja diétázik úgyhogy most már lehet enni. És ez így megy szépen mindig körbe-körbe éveken keresztül. Ahelyett hogy legalább egyszer 20 percet utána olvasna, hogy mégis úgy kb. hogyan is kéne ezt csinálni, vagy esetleg megkérdezne valakit.

Mert az kurvára nem állapot, amiket nap, mint nap tapasztalok. Csaj 24 éves éppen diétázik, mi mást csinálna egy nő miután elmúlt 13 éves. Erre bemondja a következőt, de figyeljetek, mert amit a nők csinálnak meg gondolnak az egyszerűen hihetetlen.

Diétázom, úgyhogy inkább kevesebbet eszem a normális kajákból így több édességet tudok enni, mert azt nagyon szeretem, így nem kell lemondanom róla!!!!!!!!!!!!

Ez kész. Hol egy xanax, mert ezen konkrétan meghaltam, de kurvaélet ilyen nincs a földön. De térjünk vissza az említett 3 blogra, mert lenne itt még tanulság nem is kevés. Következő versenyzőnk ugyanis 2010 novemberében kezdte el a vállalását. Nem aprózta el lazán 365 napos edzéstervet irányzott elő saját magának. Folyamatosan csinálja a bejegyzéseiből kiindulva, és ha jól számolom, 4 hónapja folyik a kúra, de ennek ellenére csak a 40. napnál jár, nem vágom hogy van ez, na, mindegy. Saját elmondása szerint több éves sport múlt áll mögötte, de most az irodai melótól elhízott, na, fasza. Arról hogy miket eszik arról egy hangot nem ír, de én azt hiszem ez jobb is így mindenkinek. Nézzünk bele pár napjába és mivel fotóval dokumentálja az eredményeit nézzük meg mennyit változott 150 nap alatt.

60 nap után

90 nap után

Nézzük meg akkor mennyire sikeres…

         2010 November 17                   2011 Március 1.

Döntse el mindenki magában, hogy amit csinál az mennyire hasznos és eredményes. Sokat gondolkoztam belinkeljem-e a blogok címeit, de a célom nem a szénné savazásuk volt, hanem hogy megmutassam mennyire hasztalan időpocsékolás, ha a diétát és az edzéseket nem úgy csináljátok ahogyan azt kéne. A végére hagytam a harmadik arcot, ő a legnagyobb forma de továbbra se felejtsétek el, hogy egy éppen diétát követő fogyni vágyó Május végére eredményt elérni akaró blogból idézek most. 

Holnap kezdem, majd holnap leszokok a cigiről, ma még ez a pizza holnaptól diétázom, ma nem megyek le futni, majd holnap futok többet. Gondolom mindenki számára ismerősen csengő mondatok ezek. Egy dolgot kéne megérteni, de azt kurvára meg kéne. A diétát és az edzéseket vagy normálisan csináljátok arra felkészülve elsősorban fejben, vagy semmi de semmi értelme nincs az égvilágon.  A rövid távú hatásai jelen esetben csak annyi hogy nem fogysz le, maradsz abban a testben amiben a végletekig szarul érzed magad, és amellyel szembesülsz, vagy ami még rosszabb szembesítenek napjában többször is, és az önértékelésed miatt az életed minden területén maradsz  a béka segge alatt.  A hosszú távú hatása az egészségtelen éveken át tartó kajálásodnak az infarktus, az agyvérzés,  cukorbetegség,  trombózis, a szerveid visszafordíthatatlan károsodása, és 50 évesen azt Vésze észre hogy egy rohadt nagy emberi roncs lett belőled 6 féle gyógyszert szedve RTL klubot nézve és az is megerőltető lesz, hogy felvonszolod a szánalmas tested a harmadik emeletre.  Szexuális élet nulla, önbecsülés még kevesebb, és a legtöbb problémád forrása folyamatosan ott lesz veled a legszemetebb időkben is, mivel épp egy túrós táskát nyomsz be az arcodba rögtön a vérkeringést szabályozó gyógyszered bevétele után.

Most még van választási lehetőségetek. Most még az ún. iskolába vagytok ha így jobban tetszik, és kurvára csak rajtatok múlik hogyan végzitek el, azaz hogyan és milyen minőségben élitek az elkövetkezendő éveket. Nem azt mondom, hogy csak sovány túrót kell enni ezentúl meg natúr csirkemellfilét. NEM. Hanem azt, ésszel enni és nem minden szart egyből bevágni amit megláttok vagy megkívántok. Én is fogok enni csokit, palacsintát, lángost nyáron a Balatonnál, tortát születésnapokon, és pizzát haveri összejöveteleken. Persze hogy fogok, de nem napi és nem is heti szinten. Egészségesen táplálkozva élni annyit jelent, hogy megnézitek  mit esztek a mindennapokban, elhagyjátok a fehér kenyeret, a krumplit és a cukros italokat, és nem esztek zsírban úszó szarokat. Ha ennyit megtennétek saját magatoknak már meg is lennénk. A kemény szinte mindenre odafigyelő diétát csak egyszer kell megcsinálni az életben, de azt akkor baszod rendesen. Az első radikális diéta, amivel leadod a rajtad levő összes felesleget utána azt megtartani már jóval könnyebb, és semmi más nem kell hozzá mint minimális odafigyelés az ételekre, és heti 2-3 könnyebb edzés, mert egy élet egy jövő.

Sok a hamis prédikátor mindenhonnan ömlik ránk a megváltó diéták és étkezési, edzési, és életmód  tanácsok özöne. Van belőle annyi mint a szemét, és a legtöbbje egyenértékű is vele. Egy részén már átrágtuk magunkat, és így vagy úgy de érintettük is a témát. A legfontosabb mégis az, amit időről időre mindig ki fogok emelni, amikor ez szóba kerül, és ez vonatkozik főleg a nőkre. SOHA DE SOHA semmilyen diétás tanácsot-edzéstervet étkezési javaslatokat NE OLVASSATOK EL NŐI MAGAZINOKBAN, és ami a legfontosabb, ha el is olvassátok, NE KÖVESSÉTEK, és NE PRÓBÁLJÁTOK KI egyiket sem. Szakmailag és akárhogyan nézem megalapozatlan, buta, ostoba, értéktelen, felszínes, mindenféle háttértudást nélkülöző színes mázzal leöntött hulladék fos. Joy, Glamour, Kiskegyed, Nők Lapja, Maxima Cosmopolitan és társaikról beszélek.

A bloggeres fiúk sem akartak mást csak változtatni az életükön, mert érzik valami kurvára nincs rendben. Ez mindenképpen dicséretes, de a megvalósítás úgy szar, ahogy van. Innen szeretném üzenni nekik, hogy annak is több értelme lenne ha 2 percenként belefejelnének egyet a falba, mert ez így katasztrofális és teljesen felesleges. Megfelelő diéta kiválasztása és annak maximális betartása, az alapanyagok beszerzése, egy szakmailag megalapozott technikailag helyesen kivitelezett edzésterv, és a testnek szükséges vitaminok, fehérjék, nyomelemek, és ásványi anyagok megadása illetve pótlása. Ezzel és csak is így lehet olyan eredményeket elérni amiért érdemes lemondani hónapokig a kajákról és meghalni edzéseken. Minden más csak egy groteszk valami, ami ugyan pillanatnyi sikereket hozhat, de az eredmény ha egyáltalán lehet annak nevezni csak egy halovány mása lesz annak, amit kevesebb idő és energia ráfordítással elérhetnétek ha jól és a szabályokat betartva csinálnátok. Ha nem hinnétek nekem nézzétek meg a srácot 4 hónap után, és engem 36 nap után. 

           0.nap                                    36.nap

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr312714317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása