LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Springspiration

 

Örömmel tölt el a tudat és az a látvány, hogy az ismerőseim és tök idegenek élénken elkezdtek érdeklődni irántam. Természetesen ez az érdeklődés nem a személyemnek szól, hanem inkább a blognak, és az abban leírtaknak, bár van pár kiscsaj akit nem kéne elvinnem szerintem két randira sem ahhoz, hogy a dolgok lényegi részére térjünk. Valami tehát már elkezdett morajlani a messzeségben, és feltámadni látszik a tenger is, Petőfi népének tengere. Megértem a lelkesedést, ugyanis egyre jobban ég a ház, és rohamtempóban közeledik a nyár.  Nincs jelentősége, de én a blog indulása, azaz Január 12 óta hangsúlyozom, az edzések, a diéta, és az alakformálás fontosságát, de a többségnél érezhetően csak most kezd leesni, hogy hát igen azok a rövid ujjú pólók tavaly még két logó mell, és has nélkül lettek megvéve. 

Kétség kívül bájos ez a hirtelen jött lelkesedés, kár hogy legtöbbször nem társul mellé mindent elsöprő VALÓDI elszántság és akarat, mert sajnos ezek nélkül nem fog működni. Pontosan tudom mi játszódik le bennetek, én is mindig ezt érzem amikor látok egy jó filmet, és annak a hatása alá kerülve bennem is megszületnek a nagy elhatározások. Az Underworld megnézése után, például hetekig vámpír akartam lenni, és most azt hiszitek viccelek. Ugyan ezt látom most rajtatok is, de sajnos ezek csak perc karrierek, és hirtelen jött fellángolások.  Az érzés és a vágyakozás már megvan a karcsú és szépen megformált alakra. Bikiniben a parton eljátszani a megközelíthetetlen szemérmes szüzet, majd várni az éjszakát és remélni azt, hogy a kamionosok és kurvák bulin te leszel a legkívánatosabb, és a legnagyobb ribanc, persze nyílván csak a buli kedvéért mi másért. Azért ezek a bulik nem véletlenül aratnak ám ekkora sikereket. A legtitkosabb vágyakat hozzák ki ezek a bulik a nőkből ne legyenek kétségeink afelől, hogy nem így van. Igen. Lehetőleg minden szempár titeket figyeljen, a srácok titeket nézzenek és csakis titeket, míg az éppen lángost zabáló, pólóban napozó csajokat le se szarja senki.

Ragyogó. De milyen nagy kár, hogy az elhatározás és a nagy nekirugaszkodás, egy zuhanó repülő gyorsaságával csuklik össze akkor, amikor valóban a tettek mezejére kellene lépni. Arról meg már nem is beszélek, hogy mekkora pofára esések vannak az első pár akadály megérkezésekor, amit úgy hívunk éhségérzet és fáradtság.  Kéne a narancsbőr nélküli comb tündérkéim ? Semmi gond, csak be kéne tartani egy diétás kúrát lehetőleg tovább, mint 36 óra. Ha kell elmondom ezerszer, és most is, és holnap is, és azután is. Vagy rákészülsz fejben egy kétségkívül nehéz periódusra, vagy bele se kezdj se a fogyókúrába, se az edzésekbe.

Csak akkor fogtok rá készen állni, ha ki tudtok lépni a jelenlegi komfort zónátokból, és képesek lesztek letenni a cigit, nullára csökkenteni a felesleges zabálásokat, és az értelmetlen nassolásokat. Az ehhez vezető út pedig egyetlen szó. LEMONDÁS.  Mutatok egy példát miről is beszélek. Történt ugyanis, hogy egyik este rám ír haversrác, szüksége lenne a segítségemre beszéljünk meg egy időpontot, mert jön a nyár és elég nagy szarban van testileg.

Ezt így nem lehet. Könyvolvasás, próbatétel, meg állhatatosság, majdnem kiesik a privi ablak akkora lendülettel jön a srác, és a legelső momentumnál amikor kéne tenni valami kézzelfoghatót ami lemondással jár, egyből alábbhagy a lelkesedés. Ha cigizel mindig legyen nálad egy szál, de soha gyújts rá. Ha nem bírod édesség nélkül, vedd meg a kedvenc csokidat és mindig legyen nálad, mert pont addig fogod bírni az edzéstervet tartani, ameddig kibírod azt, hogy ne gyújts rá, ne bontsd ki, és ne edd meg.  Mert a diétázás sem lesz könnyebb sőt mocskosul nehéz lesz, de amíg ezeket nem bírod megállni addig nincs miről beszélni, mert fel fogod adni. Abbahagyod, feladod, kudarcélmény, kajálás, jön a pizza, és innentől kezdve újból spirálban húz le a szar. Mélyebbre, mint ahonnan elindultál. Négy lány fogja elkezdeni a napokban az általam írt diétát, és edzéstervet. Amikor megkerestek mindegyiknek azt mondtam, persze segítek. De van pár szabály amit a legszigorúbban be fogok tartani velük szemben. Először is tőlem meg fognak kapni minden segítséget, bármikor hívhatnak ha holtponton vannak, találkozom velük segítem őket, lelket öntök beléjük, azaz rám számíthatnak. DE. Kurvára elvártam 3 dolgot.

  1. Csakis és kizárólag akkor kezdjük a programot, ha mentálisan készen állnak rá. Kitűztek egy célt maguk elé, és látom is rajtuk hogy azt el is akarják érni és ezt komolyan is gondolják. Mindenkinek adtam a beszélgetésünk után 10 napot, hogy gondolják át mire vállalkoznak. Csinálják végig elsősorban maguk miatt, és ha még mindig akarják jelentkezzenek, és én átadom a diétát, és a személyükre írt edzéstervet.
  2. Mindenki egyszer hibázhat. Ha valamelyikük nem fejlődik, nem tartja a diétát azt észre fogom venni. Nincs semmi gond, egyszer mindenki hibázhat egyszer el lehet sunnyogni. De csak egyszer.
  3. Nincs második esély. Ugyanis ha másodszor is elcsúsznak, nem tudok velük tovább foglalkozni és nem is fogok. Átlagos ember van elég körülöttem. Én olyanokkal akarok foglalkozni, akikben megvan az a plusz, ami az átlag fölé emeli őket.

 

Blöffökkel nem fog menni, és semmit nem lehet elérni. Ez ugyanis nem egy randi, ahol felszorzod magad hárommal, és eladod a nem létező éned, mert azt hiszed ez most más ez most kurvára jobb lesz.  Pedig dehogy lesz jobb, miért lenne ? Tiszta lap, meg ismerjük meg egymást,  adjuk meg az esélyt baromságok, de azért az a tiszta lap előbb utóbb  azért mindig bekoszolódik.  Istenem de utálom a randikat. Mindig ugyanaz a kurva forgatókönyv, a csaj semmi másra nem kíváncsi csak arra, hogy a srác mit melózik és van-e benne perspektíva,  a srácot meg az, hogy mikor leszünk már túl a szexen, és ehhez hova kell elvinni a csajt, és mit kell neki mondani ahhoz, hogy ez minél hamarabb bekövetkezzen. Azért lenne itt egy kérdésem a nőkhöz. Ha egy srác 26 fölött egyedül van  huzamosabb ideje, egyetlen felmutatható komoly kapcsolat nélkül, akkor mégis hogy a picsába lenne benne perspektíva  meg jövőkép ? Mert vagy nincs melója, vagy vezeti a 47-es villamost, vagy megvan mindene, de csak dugja a nőket és ez maximálisan kielégíti. Tök mindegy mi az igazság, az első pár randin úgyis csak a vetítés megy oda vissza , és én a nőket sem sajnálom a push upok, a gumírozott háj- és hasfogó harisnyák, és a fenéktartó bugyik átbaszása miatt. Sajnos ez ilyen egyértelmű, de a legszebb az egészben az, hogy ezt mindenki tudja, és mégis csodavárás van az ötvenedik első randin is. Arról már nem is beszélve, ha egy férfi jó parti, arra bizony már nagyon korán lecsapnak a profi egzisztencia vadászok, és aki hagyja is magát, azt bizony el nem engedik. (Hello Zsuzsi)

Igazán megspórolhatnánk ezt az egész szarakodást nem ? Én átküldöm az önéletrajzomat és egy motivációs levelet,  a csaj meg egy képet magáról miniszoknyában combfixben. Megspórolnánk egy csomó felesleges kört és pár ezer forintot. Én már nagyon régen éppen ezért,  már minimálisan sem akarok megfelelni senkinek.  Van ami van. A stílus én vagyok, a gondolataim a világról megvannak, megvan a véleményem emberekről, poziciókról, politikáról, nőkről, életfelfogásokról, az osztályharcról, és társadalmi berendezkedésről.  Amelyik csajnak ez nem tetszik, vagy nem tud vele azonosulni az úgyis tovább áll, de persze ettől nem kell tartani, hiszen a nők és az önálló gondolatok soha nem voltak köszönő viszonyban. Nekem speciel nem volt olyan nőm, aki 4-5 hét elteltével ne azt kezdte volna el szeretni amit én csináltam, hallgattam, vagy gondoltam volna. Csakhogy hitelesítsem  ezeket a gondolataimat, vittem én már ki első randin 2006-ban MSZP aktivista kiscsajt a Kossuth térre,  akivel miután összejöttem, a harmadik hónapban már a munkahelyén védte a tüntetőket és ítélte el Gyugyóbá Öszödi beszédét. Fantasztikus sztorik ám ezek, és egyben köszönöm a mindenhatónak azt, hogy férfinak születhettem.

Ennyit a kilátástalan emberi kapcsolatokról. A lényeget meg már leírtam. Holnap hétösszegzés, jön a Twillight a Penge és Ryan Rainolds edzésterv, folytatódik a P4P sorozat, lesz fegyencedzés és tömegnövelés is, valamint az összes, azaz 594 súlyzós gyakorlat elemzése + női diéták. Addig is itt van pár kép Berlusconi frissen kiszivárgott orgiájáról, csakhogy az igazán fontos külpolitikai hírekről se maradjatok le.

 

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr352766820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása