LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Petra Hétösszegzés 15 nappal késöbb...

 

                       15.nap 60,1 Kg                                     0.nap 64,7 Kg

                                   

28 km futás, ebből 18,3 km-t velem, 6 súlyzós edzés, 3 kiborulási sírás, - 4,60 kg, és átlag  4,38 cm-el karcsúbb testrészek 15 nap alatt.

Vincent, we happy ? 

Mielőtt bármit is írnék, valamit le szeretnék szögezni. Nagyon büszke vagyok Petrára. Messze jobban bírja a kúrát és az edzéseket, mint amire én számítottam.  Petra a program kezdeténél nagyon rossz állapotban volt érzelmileg, fizikálisan, de legfőképpen az önbecsülésével voltak nagyon komoly gondok.  Büszke vagyok rá, mert helytáll napról napra a diétában, az edzésekben, és a munkahelyén is, ahova most nevezték ki valamilyen vezető pozícióba az OTP-nél. Felügyeli Szerbiát meg Montenegrót, valami faktoring meló vagy ilyesmi. Tökmindegy. A képek és az adatok magukért beszélnek.  15 nap alatt 4,6 kiló fogyás, és a mérőszalag néhol 8 cm-el kevesebbet mért, mint 2 héttel ezelőtt. Ez szép, ez nagyon szép eredmény. Ez van ha nem sunnyogsz, nem keresel minél könnyebb fogyókúrát, nem próbálsz ki minden szart aminek jól csengő neve van, és nem vársz megváltást krémektől, hőterápiáktól, meg a tököm se tudja ki milyen hülyeséget talált ki mostanában.  De már várom azokat a wc csésze agyú fácánokat a kommentekben, akik majd megmagyarázzák ez miért nem igazi változás, és igazából Petra nem is fogyott, csak más a fény meg a más a szög. A kezdeteknél felkészítettem Petrát mindenre, többek között erre is. Sírva kérte, hogy ne tegyem ki róla a képet mert nem akarja, hogy így lássák. Nem érdekelnek ezek a kishitű hülyeségek, de felkészítettem rá, hogy lesznek gáncsosai. Azok a seggarcú rosszindulatú piti kisemberek, akik képtelenek elviselni mások fejlődését, akik a saját posvány mocsarukból üvöltenek felfelé, akik semmi pluszt nem képesek hozzátenni  az élethez és a körülöttük élőkéhez. Amikor meglátják, hogy ezt valaki megteszi és halad előre akkor kétségbeesve csapkodnak, és próbálnak visszarántani mindenkit a saját nihil szintükre, mert képtelenek szembesülni azzal, hogy ők erre nem képesek, vagy még megpróbálni sincs elég merszük. Ezeket az „embereket” a lehető leggyorsabban takarítsa ki mindenki az életéből, mert higgyétek el mindenki körül van jó néhány ilyen selejt.

 

Petra ennek ellenére kiállt, és bár tudta, hogy kurva nehéz lesz, de elindult és halad szépen előre az általa kitűzött célok felé, melynek első állomása ez az első 15 nap. Napi kapcsolatban állunk, folyamatosan beszélek Petrával mailen, telón, Facebookon. Nem is tehetnék mást, mert Petra egy tipikus nő akire kurvára oda kell figyelni. Támaszra van szüksége és valaki olyanra, aki megmondja neki mikor mit kell csinálnia. Petra mostantól minden nőnek követendő példa kellene hogy legyen aki olvassa a blogot, és azt akarom, hogy azok a csajok akiken felesleg van és hónapok óta halogatják a fogyókúrát, nos azok érezzék magukat mocskokul szarul és legyenek szívesek tenni valamit az ügy érdekében. Azon kívül, hogy kéthetente egyszer edzést hazudnak maguknak és lemennek zumbázni.

Petra beszámolókat ír, amiket megtaláltok a blog jobboldalán, így azért nagyjából mindenki képben lehet arról, Petra miken megy keresztül a program során. De ezt ő írja. Most elmondanám, hogy én mit látok. Ha valakit elvállalok az azt jelenti, hogy a nap bármely időszakában hívhat ha gond van, segítek, találkozom vele, hozzám mindig fordulhat segítségért. Motiválom, segítek túljutni a holtpontokon, és elhitetem vele hogy képes rá, és meg tudja csinálni. Lefektettük a szabályokat. 1x hibázhat második esély nincs, fotóval illusztráljuk a programot, heti legalább egy beszámolót ír, és maximálisan betartja a diétát és az edzéstervet amit leírtam neki. Bevallom őszintén nem hittem Petrában. Nem hittem el, hogy bírni fogja és meg voltam róla győződve, hogy a kritikus és egyben legnehezebb első 12 nap ki fogja végezni.

Tévedtem. Petra rám cáfolt szinte mindenben, mert  lelkes volt és partner. Amit megbeszéltünk azt maximálisan betartotta, nem nyavalygott a kaják miatt, nem keresett kiskapukat, hanem eltökélten csinálta az edzéseket és megfogadott minden tanácsot amit mondtam neki, legyen az akár az edzésekkel kapcsolatos, vagy a kajálással. Így ment ez egészen a 8.napig…. Itt kezdődtek a gondok, ugyanis ez volt az a pont amikor jöttek a hülye kérdések. „Ehetek-e joghurtot amit én csinálok otthon”, esti telefon, hogy nagyon éhes szabad-e enni VALAMIT, „buliban vagyok mennyi alkoholt ihatok ?”, és ekkor ütötte fel a fejét az első sztori, amikor is a kolleganője sütit vitt az irodába és Petrának ki kellett mennie, hogy ne egyen belőle ugyanis ez előtte nem volt probléma. Természetesen minden ilyen megmozdulása után kegyetlenül lebasztam, de abban a megsemmisítő stílusban. Van egy teóriám ugyanis ami úgy néz ki, hogy összekötöm a hülye gondolatokat, az édességet, a szar kajákat egy erős negatív élménnyel, így amikor újból eszébe jutna idiótának lenni akkor legyen benne egy rossz érzés és tudja, hogy egy olyan úton akar elindulni ami zsákutcába vezet. Ez idáig működik, de messze van még a vége.

Mint említettem a 8. naptól eljött egy kritikus időszak, ami egyre csak romlott. Annak ellenére, hogy a barátnői kérdés nélkül jegyezték meg neki, mennyit fogyott, és az arcán a hasán mennyire szembetűnő a változás. Elérkeztünk tehát a brutális érzelmi kilengések fázisába, ami úgy nézett ki, hogy viháncolva felhív telefonon, hogy mennyire kezdi magát jól érezni és  6 év után eltünt a narancsbőre, amit megfejel egy ilyen üzenettel…

Majd ezt követi egy hatalmas mélypont sírásokkal, amikor tökéletesen meginog saját magában elbizonytalanodik, és kb. az utcára nem mer kimenni akkora komplexusa lesz. Ezeket így képtelen vagyok hova tenni, bár csajról van szó, szóval már igazán hozzászokhattam volna a teljesen összefüggéstelen dolgokhoz. 

Beszéltem már párszor a kritikus első 12 napról. Nos ez Petránál kicsit később jött el, konkrétan a 13-14. napon, de megérkezett. Most kell nagyon odafigyelni rá de neki is saját magára. Ha elcsúszik akkor szerintem most van rá a legnagyobb esély, és az elkövetkezendő 1 hétben. Most lett szar és egyhangú a kaja, most lettek kibírhatatlanul nehezek az edzések, és úgy általában most nagyon szar minden. Hát igen ez ezzel jár. A sok fosadék kajálásnak, és a kapcsolatban eltöltött 2 évnek következményei vannak, és Petra most éppen ennek a levét issza. Nincs kizárva, hogy a szakítás is most jön ki rajta.

Amikor beposztoltam Facebook blogra a Petra lelkileg kivan bejegyzést, akkor nálam volt, és éppen egy hatalmas sírással egybekötött kiborulásnak voltam szemtanúja. Van ez így, na nem mintha különösebben érdekelt volna de azt hiszem megtaláltam rá a legjobb gyógymódot. Futottunk 11 km-t, és mire végeztünk, azért fejben is rendbe lett téve pár dolog. Ezt hívom én a sport jótékony hatásának. Érdekes, Danival tized ennyi gondom sincsen pedig neki sem könnyebb. Most megy éppen Németországba egy három napos üzleti útra, ahol szintén tartania kell a diétáját, de erről majd később az ő hétösszegzésében, addig is Petrával haladunk tovább. Most kicsit jobban van, ami persze nem jelenti azt, hogy 2 perc múlva is minden rendben lenne. 

Petra, a továbbiakban is csak ezt tudom mondani...

 

  

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr202828161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása