LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Még van 20 napod...

 

Van egy rossz hírem. Aki május végig nem kezdi el az edzéseket, az akkor nyugodtan felejtse is el ezt az egész lefogyok dolgot úgy szeptember közepéig. Besunnyogott ugyanis egy  olyan akadályozó külső tényező, amit nyárnak hívunk. A nyár nem éppen az önsanyargatásra leginkább ideális időszak, de az egészben az a legjobb, hogy leginkább mindenki ilyenkor szembesül majd saját maga jellemgyenge önképével és azzal, mekkora egy rakás szar testben is kénytelen végig élni a strandszezont, és adózni a bikinik országában 3 hónapon keresztül. Igazán őszinte és tiszta szívből kívánok mindenkinek komplexusokkal teli nyarat, remélve azt, hogy a huszonkilencedik lesajnáló pillantás után végre észbe kapsz már végre és remélhetőleg ebéd után nem tolod be azt a kurva palacsintát desszertként. Igen tudom, hogy light tejszínhabbal etted és mellé light kólát ittál.

 

Itt dübörög az ajtón a nyár ami stabilan 20 fok fölötti átlaghőmérséklettel, és a lehető legkevesebb ruhával jár, és ha az illúzió fogalmát egy évszakkal szeretnénk meghatározni akkor az bizony  a nyár lenne. A nyári éjszakákban a hetedik Mai Thai után (egy bizonyos szint fölött persze) aztán tényleg senkit nem érdekel, hogy te ki vagy, mi vagy, miről mit gondolsz, csak az, hogy nézel ki. Soha nem felejtem el amikor először voltam Soundon. Legendás sztorikat hallottam a megjátszás és a felszínesség fesztiváljáról, de mindezt élőben látni azért egészen más volt. Ez az a hely ahol 96 órán keresztül pózerkodás van.  Egészen attól a pillanattól hogy átlépted  Zamárdi közigazgatási határát, egészen addig a percig,  amíg össze nem pakolják az utolsó sátrakat is. Nem tudom ki volt már Gerendai balatoni buliján, de ez az a hely ahol  60.000 emberből senki nem megy le a víz alá, mert 1. napszemüveg van rajta még a vízben is 2 . vizes lesz a haja és a Burberry pokróc mellé már nem fért be a zselé és a hajsütővas. Óriási ez azért valahol, mert azért ez mégsem az Onassis család privát bulija, de mégis mindenki úgy csinál, mintha mögötte lenne egy millió dolláros dotkom vállalkozás. Persze aztán mindenki megy haza az albérletbe jobb esetben két szoba összkomfortba. Tavaly mondjuk hárman bementek a víz alá, de ki is lettek nézve a faszba. Ez már élet halál harc ott Zamárdiban. Imádom.

Fesztiválok, grill partik, medencés bulik és strandolások, Siófok, a nyaralások,  a hatalmas bebaszások a féktelen utak a haverokkal, nos ezek mindenről szólnak csak éppen arról nem, hogy te tartani tudnál bármilyen diétát vagy edzésprogramot. A nyár egész egyszerűen alkalmatlan bármiféle alakformálásra vagy lemondásokkal járó életvitelre. Vegyük sorba miről is beszélek. Már az átlag hétköznapokon is minősíthetetlen állapotok uralkodnak Budapesten, ha tartani szeretnénk egy diétás étrendet. Így is vadászni kell az ún. egészséges ételeket, hát még akkor mi van, ha az ember egy üdülő övezetben tölt el 10 napot.

Fesztiválok

Sziget, Volt, Sound, Hegyalja, BalaTone, Ozora, Efott… Ezeken aztán minden van csak egészséges kaják nincsenek, leszámítva talán a krisnások magvait, vagy nem is tudom az a szekta miket eszik. De ezzel nincsen semmi probléma, mert régen rossz lenne ha ezek a bulik nem a piázásokról, felelőtlen szexekről, és a hajnali ötödik hányás után megevett hot dogokról szólnának. Tavaly is hasonló programot csináltam végig a nyári fesztivál korszak előtt, majd a Soundon nagy ívben szartam rá, hogy miben hány kalória van. Arról már nem is beszélve, hogy csütörtökön délután elkezdtünk inni, és hétfő hajnalban fejeztük be. A vasárnapi vb döntőre a mai napig nem emlékszem, pedig aztán az alkoholnál kalória gazdagabb cuccos nem is kell. De mindenkit megnyugtatok, hogy ez idén nyáron sem lesz másképpen.

Grill partik

Utálom mint a szart. Menjünk is tovább.

Medencés bulik és strandolások.

Tavaly a Palatinuson töltöttem egy napot a diétám kellős közepén, amikor is kivittem az akkori csajomat strandolni még a hétvégi tömegnyomor előtt. Nem tudom ki próbált már meg diétásan kajázni egy budapesti strandon, de ha bárki ezzel szeretne idén próbálkozni annak csak azt üzenném, hogy kurvára nem fog menni, ugyanis megmerném kockáztatni a legdiétásabb kaja amit kaphatsz a strandon az a lángos. Odamegyek a pulthoz, ahova nem nehéz odatalálni csak követni kell a zsír szagot, majd megkérdezem lehet-e kapni bármilyen diétás kaját, mert akkor én azt kérném. Néz rám a csaj hülyén majd képes volt kimondania a következőket amire tanúim is vannak. „Van rántott sajt, sonkás szendvics, meg krumpli saláta. Mielőtt kértem volna, hogy küldjön maga helyett valaki okosabbat, próbáltam olyan kérdéseket feltenni, amivel csak igennel vagy nemmel lehet válaszolni mert éreztem a csajnak fájt volna minden mondata. Rizs van ? kérdezem. Van. Nagyon jó akkor kérek egy adag rizst, meg egy mentes vizet. Jó és mit kérek a rizs mellé mert csak úgy simán nem adhat ki rizst. De itt már én éreztem magam szarul, hogy mit baszakodok én itt vele, meg mit játszom az eszemet és különben is menjek már a picsába. Végül is egy mentes vízben maradtunk, és egy délután 6-ra totálisan leesett vércukorszintben. Félreértés ne essék nem azt mondom, hogy tartsanak protein szeletet meg fehérje turmixot, de nem hiszem hogy olyan megerőltető lenne kétféle öntet nélküli salátát tartani meg rostonsült csirkemellfilét. Röhejesen próbáljuk majmolni a nyugatot minden szinten, de az egészséges étrend kultúrát valahogy képtelen vagyunk átvenni. Még mindig ragad ránk ez a mély szocialista  mentalitás, hogyha kilépünk otthonról két óránál hosszabb időre, akkor már kenjünk a szendvicseket. Olaszországban a tengerparton pontosan lehetett tudni ki a magyar, mert az szinte biztos volt, hogy evett, enni készült, vagy éppen a „gyere Zsoltika egyél valamit” népi rigmus szállt  a szélben.

A medencés bulikról mit kéne mondanom még azon kívül, hogy pia és nedves nők ? ja hogy az ilyen bulikon a megjelenés kötve van némi vizuális megjelenéshez. Hát igen május végéig el kéne kezdeni az edzéseket nem ? Vagy éppen ezt szánalmaskodod be a keresőbe ? 

Siófok…

…és a többi üdülő város. Fantasztikus emlékek kötnek Siófokhoz. Ádi haverommal éppen úton voltunk az évi Efott bulira, akkor még talán Sound sem volt, na a lényeg, hogy elindultunk ketten vonattal. Fehérvár környékén jött az ötlet, hogy mi lenne ha Siófokon leszállnánk, és egy fél napot ott töltenénk, majd késő délután fele tovább megyünk. Ha Siófok, akkor Beach House. (van még ?) Azt mindenképpen tudni kell, hogy Ádinál nagyobb szarrágó nem él a földön, (nem zsidó) tehát nincs az az Isten, hogy ő kifizessen egy belépőért 500 forintnál többet bárhol is. Ádi évek óta úgy jár fesztiválokra, hogy a totál részeg arcokról sebbenzinnel leoldja a karszalagot a bejáratnál, majd felteszi magára, megvárja amíg megszárad a benzin, és így bemegy. Lehet nem fogalmaztam világosan. A srác sebbenzinnel a zsebében jár fesztiválokra !!! Jó, ez engem mindig kiüt. Na szóval ott állunk a Beach House előtt, belépő 1.500 HUF, na itt már tudtam, hogy ez szevasz. Így is lett, nem megyünk be. Jó keressünk vízpartot, de hát ugye Siófok belvárosában végig szállodák vannak a parton vagy fizetős strandok, de végülis találtunk egy szabad részt a Siófoki szálloda sor mellett. Ádi bemondja, menjünk be a Beach Housera a víz felől,  mert ez itt a nádasban a gólyák mellett elég tré. Mondom bazmeg nem zavar, hogy itt van velünk két kurva nagy hátizsák meg a sátrunk ? Nem baj mondja Ádi hagyjuk itt, valakit kérjünk meg, hogy vigyázzanak rá, bemegyünk 2-3 órára aztán megyünk is  tovább. Volt ott egy szimpatikusabb család náluk le is tettük a cuccokat. Bemegyünk kurva jó minden, Ádi folyamatosan be akarta kenni minden csaj hátát napolajjal, szóval a szokásos nyári csajozós cucc, majd kezd idő lenni, kéne menni tovább  Efottra. Elszaladt az idő a 2-3 órából egy laza hatos lett. Megyünk vissza a nádashoz, a család eltűnt és vele együtt az összes cuccunk is. Tehát akkor összegeznék. Ott állunk Siófokon egy szál fecskében, pénz, cucc és úgy általában minden nélkül. A teló, a ruhák, a sátor, bazz mindent elvittek. Ott éreztem először azt, hogy na ezt most igazán beszoptuk. De hát, hogy lehetünk már ekkora fácánok és mindezt miért ? Mert Ádinak fájt az 1.500 forint belépőre. Nagyon hosszan tudnám még mesélni ezt a sztorit, de tömören még annyi, hogy a rendőrségre mezítláb az izzó aszfalton kellett mennünk. Nem néztek minket hülyének a yardon amikor egy szál gatyában adtuk le a feljelentést. Kaptunk két rendőr trikót legalább, és telefonáltunk Pityunak, hogy akkor le kéne értünk jönni. Istenem de nagy volt.

Na a lényeg, hogy Siófokon kurvára nem lehet diétásan kajálni

Nyaralás

Dani beszámolójában már olvashattátok, hogy milyen nehéz tartani egy programot ha kimozdulsz itthonról, még úgy is, hogy üzleti úton vagy. 96-ban voltunk Görögországban, az egész útról annyi maradt meg hogy 9 órát álltunk a Macedón határon, annyi konzervet vittünk mint a szemét, és Németország Európa bajnok lett. Helyi ételek megkóstolása, a beüléses vacsorák, és főleg ha nem teljes ellátáson vagytok akkor totál esélytelen bármiféle diétával variálni. A görög tengerparton például egy ürge egész nap fel alá járkál cukrozott fánkokat árulva, mivel az ott valami nemzeti édesség vagy valami hasonló, csak hogy egy példát említsek. Képtelenség tartani egy kalória szegény táplálkozást nyaralás alatt szerintem, és akkor még az edzésekről nem is beszéltem, mert ki az idióta aki nyaralás alatt le fog futni 6-8 km-t heti 3x ? Persze minden csak elhatározás kérdése, de a körülmények sokkal, de sokkal nehezebbek mint az év további 9 hónapjában.

A nyár tökéletesen alkalmatlan a diéta elkezdésére, és nem csak azért mert folyamatosan olyan helyeken mozgunk ahol minimum piálni kell de tisztességesen, hanem azért is mert szinte kizárt, hogy kapható olyan kaja amit nekünk ennünk kéne, de maga az edzések is rohadtul megterhelőek ám 30 fokban, és azt ugye mondanom sem kell, hogy a meleg milyen hatással van az akaraterőre és a tevékeny életre. Aki nem hisz nekem az nézze meg milyen élet folyik az egyenlítő menti országokban vagy Afrikában. Minél melegebb éghajlaton járunk, ott a gazdaság annál nagyobb szarban lesz. Észak és dél Olaszország kiváló példa erre, vagy akár a különbség az USA északi és déli részei között. Ha nem mész neki lendületből a nyárra azaz ha nem kezded el Májusban a felkészülést, akkor esélytelen leszel nyáron belevágni.

Van tehát május közepéig még mindenkinek kb. 3 hete, hogy elkezdje a saját maga életmód változtató programját, mert ha nem, akkor minimum 3 hónapra el is köszönhet tőle, és addig is marad a hurkás has, a narancsbőrös comb, meg a megereszkedett fenék.  A nyár ha formán kívül ér, tökéletes táptalaj lesz a komplexusok felerősödésének és az önbecsülési válságotok elmélyülésének, aminek a vége természetesen megint csak jó pár hatalmas zabálás lesz. Van 20 napod, hogy eldöntsd ez a nyár neked miről fog szólni. Ülsz otthon és folyamatosan mondod vissza a programokat arra hivatkozva, hogy jaj nem tudok levetkőzni, ha még egyáltalán élsz társasági életet, vagy miután elolvastad ezt a bejegyzést felkelsz, kikapcsolod a monitort, átöltözöl, nem keresel kifogásokat, nem holnap, nem máskor, hanem most, és lemész futni. De nyugi akkor sincs gond ha ez a nyarad is elmegy, mert majd jön a következő, meg a következő, amíg azon nem kapod magad, hogy elment egy élet. Sajnos ez az élet neked rövidebb lesz és szarabb is volt, de legalább tartalmatlan, mert a társasági élethez sokszor több kell mint beloginolni Facebookra…

Mostantól van 20 napod, hogy eldöntsd mit akarsz ettől a nyártól…

Még 19 nap 23 óra 59 perc 59 mp…

 

 

 

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr572846525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása