LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Petra 45 nappal később

„Úgy elmondanék most neked valamit Tomi, de ha elmondom ígérd meg, hogy nem fogsz nagyon kiakadni... ” 

petra45.png

petra452.png

0.nap 67,2 kg                              45.nap 57,8 kg

                        

68 km futás, 13 súlyzós edzés, -9,8 kg és átlag -6,54 cm-el karcsúbb testrészek 45 nap alatt

Mindig is elismerően és tisztelettel tudtam nézni azokra az emberekre, akik valamilyen pluszt voltak képesek vinni a mások életébe, amitől a másik fejlődik és persze ezáltal ő is fejleszti magát, példát mutatva mások elött, haladva előre az életben. Petra egy ilyen nő, akire mindenki nézzen elismerően mert ti ugyan csak a hétösszegzéseket látjátok és az eredményeket, de azt nem, hogy  mögötte milyen teljesítmény és szigorúan betartott diéta áll. Példaértékű amit ez a csaj csinál, ráadásul úgy, hogy Petra az egyik legnehezebben formálható és legszerencsétlenebb testalkattal rendelkezik, ugyanis ő endomorf aminek csak a sima szinten tartásához is folyamatos odafigyelés szükséges, hát még a fogyáshoz és a formáláshoz. Petra Immár 45 napja cseszi szét az idegrendszeremet a hülyeségeivel, és ezalatt a 45 nap alatt egy új ember van születőben. Egy sokkal magabiztosabb és boldogabb csaj kezd válni belőle, de nincs kizárva, hogy csak azért boldog mert 2 napja vert be 170 ezer forintot az Aréna plázába új ruhákra, mert a régiek már sehogy sem álltak rajta. Hát igen, 9 kiló az 9 kiló. Lassan azért a blogon eltöltött négy hónap együttlét után a többségnek már leeshetne az a tény, hogy a fogyással, diétával és sportolással kitöltött élet az valamivel többet ad annál, minthogy te leadsz 5-10 vagy a faszom se tudja hány kilót. Egy program végeztével minden, ismétlem MINDEN meg fog változni körülötted. Mert mi történik ? 

A diéta betartásával szabályokat állitasz fel saját magadnak, aminek a betartásával keretet adsz a mindennapjaidnak. Az egészséges ételek miatt javul a közérzeted és az egészségi állapotod, az edzések végig csinálásával pedig épülni fogsz mint ember. Fegyelem, kitartás, lemondás, akarat, teljesítmény. Az olimpia sem véletlenül a világ legjobban hájpolt és leginkább elismert eseménye. Egy nemzet sportolói akik mögött hihetetlen mennyiségű munka áll. Még a főiskolán volt egy igazi búzaláda szociológia tanár, aki  feltette a kérdést, hogy szerintünk kik állnak a társadalmi ranglétra csúcsán ? Bár akkor még nem voltam ekkora egészség majom, de mivel 5 éves korom óta fociztam és az egész életemet meghatározta a sport, ezért a tanár kérdésére egyből vágtam rá a választ, hogy a sportolók és az olimpikonok. Erre a tanár képes volt azt mondani hogy nem, mert a politikusok. ANYÁDAT gondoltam magamban… Na a lényeg, hogy szerintem a sportolók a legnagyobb királyok, és én már legnagyobb sajnálatomra nagy valószínűséggel már sosem állhatok dobogóra a nemzeti himnuszt hallgatva gombóccal a torkomban, mert voltam akkora fasz 15 évesen, hogy….na de hagyjuk is a múltat. A lényeg hogy csináljátok, tűzzetek ki egy célt és mindenki álljon fel a saját maga dobogójára, vagy essen ki a selejtezőben ki- ki ahova való, de ezt az idő majd úgyis eldönti.

Petra egyedül él, azaz nem akadályozza senki az edzéseiben, nincs mellette egy jövőkép nélküli szétesett "férfi" akit a nők hajlamosak a barátjuknak nevezni, nem él a szüleivel akik állandóan etetni akarják midneféle szar kajákkal, és hála Istennek a minden család cukrásza státuszt birtokló nagymama is 250 kilométer távolságban él, azaz nincs kitéve az almás piték és rétesek végeláthatatlan sztrádájának, és úgy tűnik Petra az önsorsrontók hitvány társaságába sem tartozik bele. A munkahelye nyilván tele van kapcsolatban élő elhízott nőkkel, bár múltkor amikor meglátogattam, akkor mintha láttam volna valakit akin csak 3 kiló felesleg volt. Ezeket csak azért írtam le mert ez az 5 kapcsolódási pont van, ahol el lehet vérezni egy diétával. A kapcsolat, a család, saját magunk és a munkahelyünk. (akkor csak négy) Írtam már a párkapcsolati buktatókról régebben is, de ezt nem lehet eleget leírni mert ez a téma jobban fel tudja baszni az agyamat mint Tóra W Árpád írásai. Megspórolok pár karaktert mindenkinek és megkérnék minden olyan embert (és nőt is) aki kapcsolatban él és úgy érzi, hogy a másiktól nem kap semmiféle pluszt az életben, vagy úgy látja, hogy nem mozdul előre az életük, az tegye már meg magának azt a szívességet, hogy kitakarítja maga mellől azt a féket, aki miatt egy helyben toporog immár hónapok, esetleg évek óta. Kinek hány kör jutott a szopás körhintáján. A másik, hogy ugyanez vonatkozik a barátokra is és kb minden körülöttetek állóra aki energiavámpír és a szerepe az életetekben annyi, hogy megakadályozzon titeket az előre jutásban.

Az életmódváltás sokkal, de sokkal összetettebb dolog annál minthogy 5 hétig salátát eszel és ásványvizet iszol. Teljesen mindegy milyen diétát csinálsz és attól te mennyit fogsz lefogyni. Tökmindegy, mert előbb vagy utóbb de a diéta befejezése után vissza fogod hízni az egészet, sőt sanszos, hogy még többet is. Életmódváltással ahogy a nevében is benne van, életet váltasz. Megváltoztatod az addigi életviteledet és ritmusodat méghozzá azért, mert amit addig csináltál vagy jónak gondoltál az láthatóan nem vált be. Az életben minden összefüggésben áll mindennel és az élet szálai szorosan kapcsolódnak egymáshoz. Mert abban a pillanatban ahogy önmagunkkal a testünkkel szemben leszünk igénytelenek és hanyagoljuk el azt, akkor ott jó eséllyel belül sincs minden rendben. Rossz az ütem, boldogtalanabb életet élünk mint amit élni szeretnénk, nincs mellettünk egy olyan társ aki megfelelően inspirálna. Emberekkel vesszük körbe magunkat akiket mi választunk meg és az, hogy ezek az emberek mennyi pluszt képesek adni nekünk, vagy éppen mennyit vesznek el belőlünk az csak és kizárólag rajtunk múlik. Mi választunk magunknak társat, barátokat, haverokat, és mi szűrjük meg azt kikkel állunk napi vagy heti kapcsolatban. Mi és csakis mi alakítjuk az életünket megválasztva magunk mellé azokat az embereket, akikkel haladunk ebben az élet nevű fosfolyamban vagy éppen belefulladunk, mert az úgynevezett barátok csak lefelé nyomnak.

Emberek akiknek láthatatlan kezei ott van a vállainkon és azzal tart maga mellett ha elindulnánk. Nem enged el és sosem fog elengedni mert ezek azok az emberek akik mások fejlődését  a saját maga kudarcaként éli meg. Legtöbbször ezek az emberek vannak a minket megbénító kötelek végén és ráadásul úgy, hogy mi azt észre sem vesszük mert van úgy, hogy az életünk és a fejlődésünk legnagyobb akna harcosai azok akiket a legjobban szeretünk vagy közel érzünk magunkhoz. A párkapcsolat az egyik legfontosabb és legmeghatározóbb kapcsolat egy ember életében,  éppen ezért az egyik legveszélyesebb is.  Az, hogy kivel élsz együtt határozza meg leginkább az életedet és azt is, hogy az élet egy minőségi élet lesz–e amiben a társad segíteni fog, támogatni és erőt adni a mindennapokban, vagy esetleg egy elbaszott élet alsó kategóriás nihilista alapjaiba betonoz be a párod (de utálom ezt  a szót) és önt rád mindig újabb réteget amikor te megelégelve az életed tovább lépnél vagy tennél valamit amitől jobb életet remélsz. Ha én szeretek egy nőt nem hagyom, hogy elhanyagolja magát sem külsőleg sem sehogyan sem, mert pontosan tudom micsoda önértékelési válságba fog kerülni és milyen boldogtalan lesz a mindennapokban akkor, ha nem úgy néz ki ahogyan ő szeretné vagy szépnek látja magát. Éppen ezért ha megkérdezi, hogy te Tomi szerinted kövér vagyok ?  Akkor én soha nem fogom neki azt mondani, hogy „á dehogy vagy kövér jó vagy így, én így IS szeretlek” csak azért, hogy elkerüljek egy kétségkívül tornádó szerű hiszti rohamot mert tudom, hogy ezzel csak neki teszek jót és ezzel én a boldogabb életét segítem elő.  Hallom már a szivola hangokat, hogy te felszínes majom te, nem mindenkinek a fullos nők tetszenek (de igen). De kurva nagy tévedés ezt gondolni, mert ez nem felszínesség hanem az igényes női önkép támogatása és kontrollállása. Támogatni kell ösztönözni a fejlődésre és inspirálni az úton ha már elindult rajta. Nem szarrá etetni a másikat, hogy el ne vigyék és ott ragadjon mellette,  vagy nem támogatni akkor amikor állást akar váltani egy jobb fizetés reményében vagy bármi másért mert nem kell, és nem is lehet marasztalni a biztos de boldogtalan szarban. A kibaszott fékek az életben amikről ha nem szabadulsz meg felesleges bárhova is elindulnod, nemhogy egy diétát és egy komplett edzésprogramot elkezdened, mert úgyis bele fogsz bukni. Keresse meg mindenki a saját maga méltó párját és barátait akikre számíthat akik segíteni fogják és egymást erősítve fejlődjenek az életben. Nem olyan nehéz dolog ez mert van, hogy egy tiszta lap nyitásához csak ennyi kell.  

Sokan élnek boldogtalan kapcsolatban és hazudnak benne maguknak boldog életet, holott azt a  kapcsolatot semmi sem tartja össze csak két gyenge ember szánalmas egymásba kapaszkodó vergődése. Petra a legjobb példa arra, hogy mit képes okozni egy olyan „társ” aki nem mellénk való, aki nem képes megadni azt a pluszt amire egy nő vágyik és ami miatt Petra 2 év önáltatás után összetörve, önbecsülését régen elvesztve, komoly önértékelési válsága közepén 67 kilós nőként 13 kiló felesleggel kilépett a kapcsolatból. Március 28.-a óta csináljuk a programot és amit eddig is sejtettem az mára bizonyossá vált, hogy Petra egy olyan nő, aki képes utat mutatni és követendő példaként szolgálni a többi nő számára. Iszonyúan büszke vagyok a kiscsajra és nem csak azért mert napról napra eltökéltebb és immáron 45 napja betartja minden utasításomat, hanem azért is mert egy kétségkívül nehéz program végig csinálása mellett helyt áll a munkahelyén is mindezt úgy, hogy saját bevallása szerint végtelenül magányosnak érzi magát, ami a nőknél ugye egyenlő a természeti katasztrófákkal.

Petra megkért rá, hogy ha lehet a többi hétösszegzésben ne alázzam már meg és ne állítsam be egy buta ostoba nőnek mert nem az. Valóban nem az, de rendelkezik a mindennapi női butaság eszköztárának összes elemével ami a csajoknál amúgy alapfelszereltség. A kérése tehát teljesen jogos amit meg is tettem volna neki, aztán történt valami ami átírt pár dolgot Petrával kapcsolatban. Petra ugyanis csúnyán átbaszott amit a Teréz körúton egy padon ülve kellett megtudnom a program indulása után 41 nappal, amit egy  „Úgy elmondanék most neked valamit, de ha elmondom ígérd meg, hogy nem fogsz nagyon kiakadni” mondattal vezetett fel. Na nem mintha meg lettem volna lepődve mert éppen elég csajjal volt már dolgom ahhoz, hogy tudjam mire is képesek a nők akkor ha valakit át kell verni. Most mesélhetnék naphosszat olyan nőkről akik rajtam ülve telefonáltak  a barátjukkal, de ez egy másik bejegyzés lesz és Petrával kapcsolatban nincs is erről szó. 29 perc „de tényleg ne legyél ideges” szarakodás után végülis elmondta, hogy ő bár 64 kilót mondott nekem a programunk elején, ezzel szemben ő valójában 67,2 kg volt. Miután felborogattam 2 kukát megkérdeztem tőle, hogy miért volt erre szükség és én ezt most mégis, hogy a picsába kommunikáljam le a blogban, mire adott egy tipikus női választ. Valami olyasmit, hogy szégyellte, hogy így meghízott és MAGÁNAK SEM MERTE BEVALLANI, és különben is nem tökmindegy ? Ennél a pontnál azt hiszem elsírtam magam, mert hogy lenne már mindegy hiszen én a kezdősúlyára számoltam a kalóriát, a tápanyag bevitelt és az edzéstervet is, nem mellesleg akkor nem 6 kilót fogyott 45 nap alatt hanem 9-et és ez azért nem mindegy. Most komolyan ezek után ne legyek ideges ? Ilyenkor legszívesebben fognék egy pisztolyt és lelőném magam, csak ne kelljen már a nők hülyeségeit elviselnem ilyen tömény dózisokban. Petra ezzel a húzásával egyébként ellőtte az első és egyben utolsó lehetőségét is, mert mint mondtam egyszer átverhet, utána végeztem vele és a programjával is. Ezentúl tehát 67,2 kg lesz az alapszám. Remélem több meglepetés már nem ér, de sanszos, hogy ha van is, arról én már nem fogok tudomást szerezni.

Mindent egybevetve és ezt az esetet leszámítva Petra nagyon szépen halad a programmal.  Fogyott több mint 9 kilót, és már a nyarat tervezi amiben nagy szerepet szán az új testének és szánhat is teljes joggal, mert már nem úgy fog kinézni a parton mint egy nagy dagadt teknős mint amikor rátaláltam, hanem mint egy csaj aki a srácok szemében már beletartozik a „húú bazmeg de nagyon megdugnám„  kategóriába és egy fiatal nőnek nyáron a strandon fekve ennél nagyobb elismerésre nincs is nagyon szüksége…  

Ha már szóba jöttek a nők akikre büszkék lehetünk…

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr682907099

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sokat csúfoltak disznónak. Anorexiás lettem. 2011.05.17. 10:56:44

30 éves leszek májusban. Édesapám elment, elhagyta anyukám, édesanyám meghalt.!!  Én anorexiás lettem ezután, de azért is, mert sokat csúfoltak disznónak. Nagyon lefogytam, és több mint valószínű, sok sérülést szereztem a szervezetemben. P...

Trackback: Létezik, hogy lelki oka van a túlsúlyomnak? 2011.05.17. 10:56:16

A probléma amivel önhöz fordulok, egy 10 évvel ezelőtti haláleset miatt alakult ki. Az öcsém halála után 15-20 kilót híztam, gyakorlatilag 2 hónap alatt, úgy, hogy az életmódom nem változott! Nem ettem sokat, és mozgok is eleget!! Azóta ezzel küzdök sa...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása