LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Laura

  

Nem egészen 2 hete kaptam egy emailt, amiben egy 25 éves lány írt nekem kétségbeesett hangvételű levelet. Ebből a levélből idéznék most egy részletet.

„174 cm, 60 kg vagyok jelenleg, és 3 napos edzéstervet csinálok. Nincs személyi edzőm, mert amikor volt, nem volt eredménye, csak vékonyabb pénztárca. Mindenki mást mondott, mindenki a saját módszerét ajánlotta, eredmény nélkül persze,megelégeltem. Elkezdtem szakmai oldalakat olvasni, próbáltam összerakni mindent, elég sok új dolgot tanultam. Így találtam meg a blogodat is.

Májusban kezdtem megint komolyabban, van is egy kis eredmény, de Petrát látva, lehet ezt sokkal hatékonyabban. Motiváció, akaraterő és a szükséges anyagiak megvannak, már csak egy valóban hozzáértő személy kellene. A barátom tökéletes testfelépítésű, én meg egyre szarabbul érzem magam mellette, pedig tényleg csinálom. Lassan semmi önbizalmam, nem akarok többet a tükör előtt bőgni... Magam miatt akarok változtatni, hogy 25 évesen végre olyan testem legyen, mint amilyet mindig is elképzeltem.

Nagyon szeretnem, ha el tudnál vállalni...”

Ezt a levelet a fenti képen látható lány írta nekem 2 hete. Álljunk meg itt egy pillanatra, mert lehet nem mindenkinek esett le a megfelelő rész, és vonta le a helyes konzekvenciát. A „lassan semmi önbizalmam”, és a „tükör előtt bőgés” rész lenne itt a lényeg, mert ha ez a lány ezeket gondolja magáról és ilyen komplexusokkal éli az életét, ráadásul ilyen alakkal, akkor belegondolni is rossz, hogy Szulák Andrea, vagy éppen Tóth Vera miket művelhet magával otthon nap mint nap. Itt tart a társadalmunk 20011-ben, és ezt eredményezte a fogyasztói társadalom csúcsra pörgetése. Kemény háború a vásárlók kegyeiért, amiben a legtöbb áldozatot több 100 millió nő komplexusa és önértékelése szenvedte el. Nagyon nagy hibát követnek el ugyanis azok a nők, akik a Victoria Secret modelljeihez mérik saját magukat. Egyszerűen azért, mert azok a nők nem léteznek, vagy ha igen, akkor őket csak az alkohol és Maradona kedvenc fűszerkeveréke tartja össze és életben. A nők magukat modellekhez hasonlítása olyan, mintha én a néger pornó színészeket látva, belesírnék a tükörbe, majd a sarokba kuporodva elkeseredésemben azt zokognám, „de miéééééért nincs 30 centis farkam”. Afrikából visszakanyarodva a modellekhez, ezek az illúziók elérhetetlenek. Ez a blog sem azért akar lefogyasztani titeket, hogy a srácok a szebb női testetek látványától nagyobbat élvezzenek, (de ) hanem mert ha egy nő fejben rendben van akkor ott ő nem csak magán segített, hanem a környezetében élőékre is, mert mutassatok egy nőt aki el van hízva vagy boldogtalan, és én mutatok mellette egy férfit aki tönkre van téve.

 

Laura most 25 éves, és ha jól néztem max3 kilófelesleg lehet rajta, azaz ez a program most nem a nagy fogyasztásról fog szólni, hanem arról, hogy egy jó csajból hogyan faraghatunk igazán kurva jó nőt. Ezt a folyamatot fogom most bemutatni Laurán. A lányról még annyit mindenképpen tudni kell, hogy rossz a bal térde, vagy a jobb már nem emlékszem, és természetesen mint minden nő manapság aki már elmúlt 11 éves, meg akarja műttetni a melleit, amire sor kerül a program végén. Az orvosi konzultácíó már megtörtént, aki a műtét előkészítése jegyében a mellizmok teljes pihentetését írta elő Laurának. Ehhez jön egy 67 %-os tüdőkapacitás, amit Laura napi 1 doboz cigivel köszön meg a természetnek. Fontosnak tartom megemlíteni, hogy aki dohányzik és elkezdi a programot, az a nagy életmódváltása lendületével ne tegye le a cigit mert úgysem tudja, és egyébként is éppen elég megerőltető egy ilyen program végig csinálása. Ha ehhez hozzávesszük a cigi letevését olyan mentális határokat feszegetünk ami annyira megviselne, hogy szinte biztos hogy a program teljes kudarcával végződne. Laurának sem kell leszoknia, mindössze annyit kértem tőle, hogy a napi 1 doboz helyett max 12 szálat szívjon el egy nap aztán a többit meglátjuk. Erről majd lesz még szó Laura programjának egy későbbi szakaszában, de azt akarom, hogy ő jöjjön rá mi a helyzet. Más azt hiszem nincs, szóval a fentiek ismeretében és szellemben írtam meg az edzéstervét, azaz úgy kéne eredményt elérnünk, hogy 1 térd és egy harmad tüdő mínusz, és a mellhez nem nyúlhatunk ami egy nőnél ugye elég hülyén hangzik.

Július 14-én kezdődik a program, aminek az első fázisában leszedjük azt a 3 kiló pluszt. igen azt a 3 azaz három kilót ami miatt Laura más lassan tükörbe sem tud nézni. Írok majd egyébként egy bejegyzést a női pszichéről is, de ezt egy alaposabb kutatás fogja majd megelőzni, ami a téma nagyságát és mélységét nézve szükséges is. Az edzéstervet és az abban szereplő gyakorlatok és  sorozatszámok a testformálásról szólnak. Úgy tervezem 13-15 nap alatt lemegy az összes felesleg, és ami marad az pont jól jön majd a fenék, a comb, és a vállak megformálásához. Laura kérésére hangsúlyos lesz a derék edzése, mert az állítólag nehezen megy le neki, bár én a tükörbe sírás óta nem nagyon hiszem el ezeket a legendákat. A programnak van egy kardió edzésterv része is, ami teljesen egyénre szabott főleg Lauránál az, mivel neki ugye van egy rossz térde, és ezt is figyelembe kellett venni.

 

Tudom, hogy mindenki egy beszámolót várt arról, hogy milyen volt a Sound idején a világ kokain fővárosában szétcsapni magamat, de az az igazság, hogy kurvára nincs kedvem róla írni. Még túl sok az élmény, még mindig itt van a kurva por a torkomban, és még itt csorog a véremben a hollandok Istene Heineken képében. Nincs kedvem továbbá azt ecsetelni, hogy Tiesto a trance műfaj, és úgy általában a zene megcsúfolása már évek óta, és bevallom kicsit fáj is leírni Tiesto nevét és a zene szót egy mondatban. Nem viccelek a koncertje alatt olyan érzésem volt, mintha másfél órán keresztül csengőhangokat hallgattam volna a telefonomon.  Nála már csak Guetta volt szarabb, mert én meg voltam róla győződve, hogy vasárnap este 10-kor bekapcsolták a Radio1-et a nagyszínpadon, majd fél óra után leesett, hogy ez nem a Radio1, hanem Guetta ad éppen koncertet, és ez nem a Radio1, hanem ez az ember tényleg ennyire szar zenét játszik. Snoop Dog számomra értelmezhetetlen a Soundon, ami meg a Portishead féle szenvedést illeti, valaki húzzon már le egy kurva nagy pofont Lobenwein Norbert főszervezőnek, amiért képes volt nagyszínpadra tenni a világ öngyilkosainak első számú sláger gyárosait. De most komolyan képzeljétek el ezt a zenét a Soundon éjjel fél 12-kor. Van még név bőven a kínosan szar produkciók listáján, de most nem aláznám meg a Rádió1 színpadot azzal, hogy felsorolom az összes fellépőjüket és lemezlovasaikat. De ne csak a negatívumokról emlékezzek meg, az Isten áldja a Swedish House Mafia tagjait, Borattot, Digweedet, a Muzzaikot az Underworldot és a Fedde La Grandeot. Ennyit a hangról.

 

 

Továbbjutottam VV5-ben. Ennyit meg a Való Világról. Ha minden igaz már csak 200-an vagyunk a 38 ezerből. Majd írok a prosztvadék jelentkezőkről, meg magáról a castingról is, de most még nincs itt az ideje, mivel holnap lesz az újabb forduló, és a srác a telefonba azt mondta, hogy ez egy jóval alaposabb meghallgatás lesz. Pontosan nem tudom ez mit takar, mindenesetre ha valaki holnap 4 fele a Camponánál jár az hozzon már be a városba ha nem nagy gond… 

 

A kommentekhez...

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr93062240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása