LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

SummerProject

 

2011 januárjában egy blogba menekültem a mindennapok valósága elől, ahova kötöttségek nélkül írhatok akkor, arról, és azt amit akarok. Senki nem szólt bele mi legyen a téma, és magasról szartam le azt is, hogy amit leírok az most éppen kinél veri ki a biztosítékot, és legkevésbé sem érdekelt, hogy a bejegyzések tartalma az most politikailag korrekt-e vagy sem. Szabad világ volt ez, vagy egy vödör ha úgy jobban tetszik, amit időről időre telehányhattam, ha már a közéleti mérgezés kritikus szintet ért el az amúgy sem éppen magas társadalommal szembeni tolerancia küszöbömön. Mint minden jó dolog az életben, persze ez sem tarthatott örökké és főleg nálam nem mert ha valami jó, azt én általában reflexből zúzom porrá, és gördítek magam elé olyan akadályokat, amiket sem átugrani sem megkerülni nem tudok.  Szabad voltam és független, erre aláírok egy szerződést, amiben vállalom többek között azt, hogy minimum heti 2 bejegyzést kell írnom a Summerproject nevű dokureallityhez. Kicsit olyan érzésem van a megrendelt bejegyzésekkel kapcsolatban mintha szilveszter lenne, ahol jön a kötelező buli, és muszájból iszol, és muszájból mész bele az éjszakába idióta seggfejek közé a -23 fokban. Nekem speciel még egyetlen szilveszterem sem sikerült nemhogy jól, de még úgy tűrhetően szarul sem mert vagy én dobtam ki a taccsot idő előtt, vagy verekedésbe torkollott az éjszaka, vagy vagy vagy vagy vagy…. rengeteg vagy és mind szarul végződik...

A producer srác azt kérte tőlem, az első bejegyzésben írjak már magáról a műsorról, és arról hogy a főszereplő (mostantól Peti) miért pont ezt a programot kapja, és mit akarok vele elérni. Mielőtt azonban kierőszakolnám magamból a témát, pár dolgot le szeretnék írni ezzel az egésszel kapcsolatban. A műsor eredetileg arról szólt volna, hogy adott egy srác nagyobb súlyfelesleggel, akit lefogyasztunk és emberi formába öntjük a műsor végére. Ezt a változást fogja lekísérni a műsor, és azt az életminőségi javulást, amit egy ilyen átalakulás magában foglal.  Tehát adott egy kövér srác, aki szarul érzi magát a bőrében, nincs önbizalma, ezáltal kisugárzása sem, magabiztosság a béka segge alatt, magyarul nincsen csaja és egyébként is hogy néz már ki. Bejön a műsorba, lefogy, a sportteljesítmény miatt megnő az önbizalma, a diétától rendbe jön a bőre, fogy 10-15 kilót és  elkezdi élni az életét immáron egy új testben egy mínőségibb életet, amiben egy új ember született meg a program hatására. Tökéletes formula, végül is erről szól a blogom, és tetszett az elképzelés is. Megállapodtunk, elkezdtünk castingolni és kerestük a megfelelő embert ehhez az elképzeléshez egy embert aki ezt megtudja valósítani mindezt úgy, hogy azért média képes is legyen.

 

Erre mi történik ? Bejön egy srác leül velünk szemben, és kimondja azt a 2 szót amiért végülis ő lett a műsor főszereplője. A bűvös szavak pedig a következők voltak. „vizímentő vagyok”. Kész, itt a producer kezéből kiesett a toll és egy spontán mentális orgazmust követően elképzelte, hogy úristen ez milyen jól eladható sztori lesz a hirdetőknek, és különben is csukjuk be az ajtókat mert megvan a főszereplőnk. Nézek rá és megkérdezem „az nem zavar, hogy a srácon nincs semmi felesleg? ” De hát vizimentő, és a hirdetők… Aha… Ja hogy Vizi mentő, bazmeg nem hallottam elsőre…. Akkor már meg is vagyunk, már le sem kell forgatnunk a műsort. Hiába mondta neki a gyártásvezető, 3 operatőr egy hang mérnők, a hangmérnök csaja, hogy de basszameg…  Tök nem érdekelte semmi Ádit (producer) végülis csak én voltam megbízva azzal, hogy kiválasszuk az arcot. Így történhetett meg az, hogy most Petya a Summerproject arca, és nem az általam favorizált srác, aki mellesleg azóta 14 kg-ot fogyott.

Ne értsetek félre, Peti egy tök jó gyerek, és kurva jól el lehet vele hülyülni a személyével semmi problémám nincs. Az első videó például azért sikerült ilyen jól mert jó hangulatban teltek a forgatások is, de a műsor eredetileg nem arról szól, hogy adva van egy srác aki mellesleg TF-et végzett, és külsőleg is rendben van. Mert mennyivel látványosabb már egy sziklából kifaragni magát a szobrot, mint a már meglévő szoborral baszakodni minimális renovácíós javításokat elvégezve. Azt ugye mondanom sem kell, hogy vizimentősködésről azóta már szó sincsen.  Nagyjából ennyi, és ilyen méretű fészekbe szarást terveztem a műsorral kapcsolatban, és innentől kezdve igyekszem a pozitívabb dolgokra koncentrálni.

Hammer úr programjáról nagy vonalakban annyit tudnék elmondani, hogy mivel a srácot nem fogyasztani kell hanem izmot építve formálni, ezért ez nem egy klasszikus kolibri adagos kajálásról fog szólni, hanem a használható minőségi kajákról, és ezeknek a váltakozó mennyiségi bevitelétől.  A program 2 részre fog oszlani. Először is lekaparjuk a Petyán lévő 3-5 kg felesleget, és ezután egy nagyon durva izom építés következik majd, aminek az alapja a kondis edzések lesznek, de úgy tervezem hogy crossfit típusú edzéseket is beleteszek majd a programba a későbbiekben. Ezt a programot Petivel együtt kezdem el én is, azaz ugyanazt a diétát, és ugyanazokat az edzéseket fogom megcsinálni 10 héten keresztül amit ő. Egyfelől ezzel látható lesz az is, hogy Peti valóban megcsinálja az edzéseket és valóban betartja-e a diétátáját. Ha elbuzgárkodja a programot az egyből látszani fog mert ha nem fejlődik úgy ahogy én, azt ti is látni fogjátok mert szembetűnő lesz a különbség. A castingon minden jelentkezőnek aki nem volt teljesen faszarcú és/vagy nem húztunk ki egyből a listáról, annak feltettem a következő kérdést. „tisztában vagy vele egyáltalán hogy mire vállalkozol ?” Félek Peti sem tudja igazán mi is vár rá, de majd szembesül vele az első pár diétával kísért edzései során mert ez a 10 hét kicsivel nehezebb lesz annál minthogy futkározunk hetente 2x, és arcosodunk a konditeremben heti 4x.

A Summerproject egy interaktív formátum a közösségi média bevonásával ami azt jelenti, hogy az edzéseink nyilvánosak lesznek. Minden héten pontosan leírom, hogy hol fogunk edzeni, mit, és mikor. Nyilvános edzések amibe bárki, bármikor becsatlakozhat. Például ha Szerdán bicajozni megyünk, akkor kint lesz, hogy ma a budai hegyekbe megyünk bringás edzést tartani és 18.00-kor indulunk a Kolossy térről, vagy éppen 19.30 a Szépvölgyi úti konditeremben fogunk mellre edzeni, de így lesz ez a futásokkal, és az esetleges crossfit edzésekkel is. Csatlakozzatok be hozzánk és edzetek velünk. A Summerproject.hu-n folyamatosan követhetitek hogy hol vagyunk, hol edzünk, és bárki bármikor becsatlakozhat hozzánk, és akár a teljes programot is végig edzheti velünk már ha ideje meg a kitartása engedi. Ez egy új úttörő formátum amivel még igazából senki nem próbálkozott itthon, aztán meglátjuk, hogy mennyire karmolják az emberek ezt a fajta életérzést.

Addig is egy kortyika ?

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr883092591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása