LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Laura 50 nappal később

 

0.nap 60,3 kg

50.nap 55,6 kg

 

Eltelt 50 nap Laura programjából, azaz már majdnem elértük azt a napszámot, amit én egy csajjal maximálisan együtt tudok lenni egy kapcsolat keretein belül. Vége van Laura fogyasztó programjának, azaz mostantól kizárólag a testformálásra helyezzük a hangsúlyt. Új kardio edzésprogram lesz amibe bekapcsolódik a lépcsőzés és az emelkedőre bicajozás, új diéta megemelt fehérje és rost tartalommal, figyelembe véve Laura kérését, hogy legyen benne több gyümölcs, és elkezdi a EAA - CLA szedését, ami a formáláshoz szükséges sovány izomtömeg növelésében fog segíteni, valamit új konditermes program lép életbe, amiben állítunk a sorozat számokon és változtatunk a gyakorlatokon. 20 nap van hátra, ami nem lesz elegendő a formálás befejezéséhez, így nagy valószínűséggel ki kell tolnunk a programot 90 napra. A formálás egy teljesen más folyamat mint amit Laura eddig megszokott, és ehhez a változáshoz alkalmazkodnia kell. Laurát ismerve ezzel nem is lesz probléma, sokkal inkább lesz gond azzal, hogy hogyan fogja elrendezni fejben azt, hogy a most elért 55 kilója fel fog menni 58-59-re, ami a formálásnak alakot adó izomzat többletsúlya fogja jelenteni. A nők nehezen élik meg a súly növekedés bármilyen formáját, de még akkor is, ha az sovány izom formájában jelenik meg rajtuk a szép nőies alakot kialakítva ezzel. Összekötik ugyanis a súlynövekedést az elhízással, és veszettül nézik azt a kurva mérleget, mintha az bármit is jelentene akkor, amikor vizuálisan formálják a testüket. Tükörre edzünk nem mérlegre, és ezt nem ártana bevésni a jobb agyféltekébe hercegnőim…

Diéta

Kardio program

Laura 

Olvastam a tápkiegekről szóló bejegyzést, ami szerintem elég tanulságos lett, bár én laikus vagyok. De a lényeg nem ez, hanem azok a hozzászólások, amik Bence hozzáértését, divatos szóval legitimitását kérdőjelezték meg. 

Mivel csak a saját tapasztalatom tudom, így most ezt osztom meg. Párszor utaltam/utaltunk arra, hogy nem tegnap és nem Bencével kezdtem el edzeni. Elég alapos ember vagyok, így rengeteg szakmai cikket, rengeteg fórumot és könyvet nyálaztam át ezzel a sporttal kapcsolatban. Elmondhatom, hogy szinte mindenről ellentétes véleményeket találtam. Képtelen voltam eligazodni ebben a dzsungelben, és csak kavargott a fejemben a sok info. Ekkor elfogadtam egy személyi edző segítségét, aki az a tipikus, folyton új vendégek körül legyeskedő fajta volt. Beszélt velem pár mondatot, majd kotorászott a mappájában és adott egy edzéstervet, meg egy étrendet, és persze nyújtotta a tenyerét. Kicsit furcsa volt, hogy nem valami személyre szabott, de úgy gondoltam, ha már beismertem, hogy szakember kell, akkor nem kérdőjelezem meg a programját. Így kezdtük el meglehetősen rövid kapcsolatunkat mert rövid idő alatt világos lett, hogy nem az én emberem. Az még hagyján, hogy rajtam kívül egy időben még kb. 3 emberrel foglalkozott, de mikor 50 kg-val kellett lábtolóznom a szar térdemmel majd akkora bicepszem és combom lett, ami egy átlagos pasinak is becsületére válna, na akkor köszöntem meg a munkáját.

Magamra maradtam, meg az edzőtársak és az internet tanácsaira. Hetente 6x-7x jártam edzeni, minden edzés után 30 perc kardio, odafigyelés a kajára és persze vitaminok, fehérje. Teltek a hetek-hónapok, feszesedtem, de ezzel egy időben egyre nagyobb darab lettem és a felesleg sem tűnt el. Rohadtul elkeseredtem (tükörbe sírás), mert szarabbul néztem ki, mint mielőtt elkezdtem. Ekkor találtam meg ezt a blogot. Átnyálaztam, rengeteg kételyt oszlatott el a fejemben és egyre sűrűbben gondoltam arra, hogy megkeresem Bencét, és nem érdekel, hogy nem képzett, mert látom az eredményeket. Írtam neki és nem ingyen tanácsot kértem, mint itt elég sokan… Megkérdeztem, el tud –e vállalni, ha igen, mikor, milyen anyagi  és egyéb feltételekkel. Hamar világossá vált, hogy amit csináltam, teljesen felesleges volt. Jól ettem, de sokat, amivel szinte tömegeltem, anélkül, hogy a pucolás megtörtént volna. A fehérje, amit szedtem, nagyon jó minőségű volt noname létére, hiszen testépítő versenyzők és edzők taposták egymás sarkát, mikor jött egy szállítmány az üzletbe, de számomra egyáltalán nem volt jó. Nem volt külön kardio napom, a sok edzés miatt pedig nem volt ideje pihenni a testemnek.

Elkezdtem Bence programját és 12 nappal később volt eredmény. Innentől kezdve magasról tettem arra, hogy nincs egy színes okj papírja. A blog attól különleges, mert emberi nyelven adja át a legfontosabb tudnivalókat, emellett olyan stílusban, hogy felkelj a tv elől. Lehet, hogy szakmai szemmel hiányos, lehet, hogy tele van szubjektív véleménnyel stb-stb, de halló: egy magánember BLOGJA. És persze az önrendelkezés: ha nem tetszik, nem kell olvasni. De mélységesen gennyesnek tartom, hogy elkezdték fikázni azok, akik megsértődtek, hogy nem kapnak ingyen tanácsot meg azok, akik a dagadt fejükkel szimpla irigységből beszólogatnak, mert képtelenek változtatni magukon. A többi rosszindulatú meg csupán ilyen ótvar személyiség. És mondom még egyszer: nem a jó szándékú, építő kritikáról beszélek. Ja, és fizut sem kapok ezért a bejegyzésért, csak mivel én is egy vagyok azok közül, akik a LifeT!lt program szerint élnek és edzenek, kicsit magaménak is érzem.


Ettől a pár héttől nem lettem istennő, de ezek az érthető nyelven íródott bejegyzések, valamint tapasztalatok megmutatták, hogy egy esztétikus test és a velejáró mentális fejlődés elérése nem ördögtől való, és nem is lehetetlen küldetés. Hétvégén kaptam egy töltőnapot, ami azt jelentette, hogy pizzát ehettem. Már napokkal előbb be voltam zsongva, nagyon vártam. Aztán mikor az első pár falatot behabzsoltam, a többi alig akart lemenni. Teljesen elszoktam ettől a kajától, ráadásul hiába volt engedélyem, még lelkifurdalást is éreztem. Furcsa dolog ez… Volt, aki beszólt, mikor leírtam, hogy a 70. napi nem a végleges állapot. Nekem sokkal nagyobb vágyaim és céljaim vannak, mint amire ez a 70 nap képes, hiszen az eredeti az volt, hogy dobjunk le 5 kg-t és formálódjunk kicsit. Na most ez módosult és ha nagyképű és vakmerő akarnék lenni akkor úgy akarok kinézni mint egy fitness modell, de tudom ehhez jóval több idő kell.

A program után is folytatom az edzést, tartom a kontrollt az étkezések felett és alig várom, hogy az alakommal kapcsolatban az legyen egyszer majd (akár 10 év múlva) a legnagyobb problémám, hogy pl. a jobb vállam kicsit elment a balhoz a képest. Ja, és senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy komolyabb szándékok esetén is Bencével fogok dolgozni, mert a programja jó és hatásos. Ha nem hiszed, tessék, kelj fel a kanapéról és járj utána. Ha meg über pro vagy, akkor tudásod ne csak a fikázásig terjedjen, hanem tegyél hozzá valamit a dologhoz, és legyél te a követendő példa.

Egy szokásos Szombat estém a wc-ben...

  

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr763208059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása