LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Video Kill the Radio Star

 

Mostantól kicsit más lesz. Átalakul pár dolog, és a Slim3-nak köszönhetően sokkal kézzel foghatóbbak lesznek a fogyási folyamatok, és mindaz a munka ami mögötte van. Amit eddig írtam, vagy amit a jövőben fogok az most életre kel és megelevenedik. Októberben új szerelem született köztem és egy videokamera között, ami alapjaiban fogja meghatározni a blog megjelenését és kommunikációját a jővőben. A Slim3 video dokumentált fogyás lesz, azaz már nem csak képek lesznek 2 hetente, hanem videoklipekben mutatom meg, hogy ezek a lányok milyen edzéseken mennek keresztül, és hogyan haladnak a programjuk alatt. Video készül majd a program alatt ehető kajákról, elmegyünk majd bevásárolni is, azaz hogy a diétához miket kell megvenni, lesznek otthon végezhető gyakorlatok és erősítő edzések, forgatni fogunk a RunTilteken, és kamerára vesszük mindazt, amiről a blog eddig szólt. A Slim3-al szeretném bebizonyítani továbbá azt is, hogy ha rám bízzák a SummerProject szerkesztését és hallgatnak a tanácsaimra, akkor abból a műsorból is nagyon sok hasznos dolgot ki lehetett volna hozni a gokartos meg szigetes faszveréseken kívül. A Lifetilt mögött az elmúlt pár hónapban kialakult egy közösség, akiket mindenképpen meg akarok nektek mutatni, mert ezeket az embereket nektek is látnotok kell és érezni mindazt, ahogyan megtestesítik a Lifetilt szellemiséget. Változtatni akaró, vagy azt már régen megtevő emberek közössége ez, akik a nehezebb utat választották, és életük egyik legjobb döntését hozták meg ezzel. A blog-al mindig is motiválni akartam, és a videókkal is ez lesz az elsődleges célom. Több százan, ha nem ezren kezdtek már bele a Lifetilt programba és döntöttek egy egészségesebb, élhetőbb életmód mellett, és teszi ezt a napokban is jó pár ember. A döntő felismerés után, és ha már képes vagy nem belehazudni a saját pofádba tovább, akkor már talán te is készen állsz az életmódváltásra, de én azt hiszem még akkor sem...

Az elhatározás csak egy dolog. Én is elhatároztam, hogy 26 éves koromra milliomos leszek, aztán még mindig Sodexo jegyekkel fizetek a Kaisersban, namindegy… Az életmódváltás egy nagyon nehéz és kegyetlen folyamat, de főleg akkor az, ha egy vállalhatatlanul szánalmas állapotodban vagy éppen. Ebből az állapotból iszonyatosan nehéz kijönni, mert az életmódod  mindennapjai nincsenek keretbe foglalva, aminek a vége egy lefelé haladó spirál, aminek ha nem szabsz gátat magával ránt az örvény és véged van. Az idő ellened dolgozik és az élet is, mint ahogyan mindenki, az idő múlásával egyre gyengébb leszel, és egy idő után átléped majd azt a kritikus pontot ahonnan már tényleg nagyon nehéz lesz visszajönni. Emberi katasztrófák ezek, és mi még mindig csak az egészségtelen életmód miatti állapotokról beszélünk. Nem tudom ismerős-e a fizikai fájdalmat okozó éhségérzet, a reggeli keléseknél a rossz közérzet, a fáradékonyság, a motiválatlanság, a 10 óra alvás utáni fáradtságok, a fejfájás, a depresszió, a semmihez és senkihez nincs kedvem érzés, a kritikán aluli szexuális élet ami a társasági élet teljes hiánya miatt is felléphet és nem csak a tested mondja azt, hogy anyád. Higgyétek el nekem, hogy ez mind a rossz kajálásnak és a rendszertelen életmódnak köszönhető. A rossz zsír, a szénhidrát és a cukor minden fosnak az okozója, de erre csak akkor fogtok rádöbbeni és elhinni nekem ezeket, ha egy életmódváltás után visszanéztek majd arra az emberre, akik most vagytok.

 

Mint említettem ez egy nehéz folyamat, de filléres ár ez azért az életért, amit a program végig csinálásával kapsz majd cserébe. Minőségi élet ez, és nem azért mert jobban fogsz kinézni, - azért csak többen akarnak majd lefektetni - hanem mert a mindennapjaidat fogja alapból pozitívan meghatározni. Tevékeny leszel és újra elkezdesz tervezni. Több energiád lesz szinte mindenhez. A társasági életed úgy élénkül majd fel, hogy azt te észre sem veszed, mert a többi ember az már csak olyan, hogy akkor tűnnek el, amikor már nem jelentesz számukra perspektívát ergo már nem kell nekik a társaságod.  Nem te szereted a magányt, és ez nem a te választásod, hanem már annyira befordultál vagy olyan szarul érzed magad a bőrödben, hogy inkább önként kivontad magad a forgalomból, vagy csak simán nem tartanak rád igényt. Ez nem a külső miatt van, hanem a külsőd miatti önértékelésed és közérzeted miatt. Nincs erő, nincs akarat, nincs lemondás, nincs egy szabályrendszere a mindennapjaidnak, nem küzdesz nincs egy célod, így mégis mi a faszt vársz akkor magadtól ?

Megmondom őszintén eljutottam arra a pontra, amikor is már képtelen vagyok elviselni egy kövér ember látványát, és nem érzek semmi mást csak mély szánalmat és megvetést. A külsőd és a megjelenésed mindent elárul rólad. Lenyomatot készít, és kristály tisztán megmutatja, hogy te milyen ember vagy, és az életed hol tart a jelenlegi formájában. Igaz ez az öltözködésedre, a ruháidra, a magaddal szembeni igény szintendre, de legfőképpen a tested mond el mindent rólad. Igen betegség miatt is lehet, meg a faszom persze hogyne,  egyből védekezni és felháborodni meg betakarózni ezekkel a köcsögségekkel. Mondok én valamit és ezt kurvára jegyezze meg mindenki, de főleg a nők. Azt az energiát, amit arra fordítasz hogyan rejtsd el a testedet ruhákkal meg minden féle kényszermegoldásokkal, továbbá azt az energiát amit magyarázkodásra meg saját magad felmentésére érvelésre pazarolsz, azt tedd már bele légy szíves inkább egy fogyókúrába, meg leszel szíves lemenni futni, és csodákat fogsz látni. Nem a környezeted a hibás és nem a férfiak a szemetek, mert nem látják meg benned így IS a nőt, persze hogy nem, mert észre sem vesznek, de inkább meg sem akarnak látni.

 

 

Most felbasztam az agyad és ideges vagy, hogy lehetek ekkora taréj paraszt himsoviniszta senki? Sértett vagy tele komplexusokkal, és évek óta a kinézeted miatti felhalmozódott sérelmekkel? Remek. Tedd bele ezt a dühöt egy életmódváltó programba. Küzdjél, szenvedj, sírjál az edzések után, menj tovább akkor is amikor a legnehezebb és már tényleg nem bírod tovább, és ha tovább mész megerősödsz, és MINDEN meg fog változni. Amíg ezt nem teszed meg nekem ne magyarázz, meg ne háborodj fel, de legelőször is ne gyárts ideológiát arról,hogy miért vagy ekkora rakás szar.  Ismerem az érveiteket szinte az összeset. „Így alakultak a dolgok” és hogy „semmit nem tudok rólad meg az életedről” meg válás, a barátod megcsalt, nincs időd edzeni, olyan a munkád stb. stb. Ezek csak szánalmas kifogások egy érvek nélküli világban, amik senkit nem érdekelnek, de főleg engem és a férfiakat nem. A te elhízott tested élet története soha nem lehet kifogás, sem kapaszkodó, történjen veled bármi rossz is az életben.    

Az élet egyébként egy fura rendszer, mert a kerekek néha úgy mozognak benne, hogy te egy kézzelfoghatóan silány életeddel, és egy azzal jól azonosítható testtel is megtalálod azt a másikat, aki elhiteti veled hogy te jó vagy, és szexi, és kívánatos, és neki így IS tetszel. A probléma ezzel csak annyi, hogy nagy valószínűséggel az a másik is egy hordó fos, akinek a szavai, és a véleménye, magára valamit is adó körben nem tényező, nincs súlya, és a legkevésbé sem számít. Mindenki megtalálja a párját a kasztján és a lehetőségein belül, aki meghazudja neki azt a fajta hamis világot, amit te hallani akarsz, vagy elakarod hinni. Elhinni, hogy te mégsem, te nem, a te életed nem kudarc, a boldogtalanságod valójában mások bűne, a mindennapok mázsás súlyát mások teszik a válladra, és te nem, te nem, te neeeeeem. Vannak ilyen párok, akik egymást erősítik a hülyeségben, látunk ilyet eleget  a mindennapokban. Végül is ketten evezni a szar tengerben mégis csak jobb, mint egyedül.

 

 

A kérdés innentől kezdve az, hogy te milyen életet akarsz magadnak, te azért mennyit vagy képes tenni, és nem utolsó sorban mennyire értékeled magad emberileg, és hova helyezed el magad a világban. Levegetálhatsz egy életet olyan lécek mellett, amiket bármikor megugrassz mert annyira alacsonyan vannak, vagy összeszorítod a fogad, és nem törődve az akadályokkal és nehézségekkel, haladsz előre az életben egy cél felé, ahol már minőségi emberek vannak a teljesítményük, és az emberi kvalitásaik miatt.Megkaphatod a szeretet egy bukott férfitól vagy egy kutyától is, a te életed a te döntésed, és nincsenek illúzióim rengeteg nő adja alább az igényeit csak ne legyen egyedül, de akár megkaphatnád a szeretet és törődést egy olyan férfitól is, aki szintúgy teljesített már az életben, csak éppen ő egzisztenciálisan bizonyította rátermettségét bizonyítva  ezzel mindazt a jellembeli pluszokat, amiket tőled is elvárnak, csak éppen neked arra a bizonyos asztalra nőiességet kell letenned, egy lehetőleg vonzó és igényes külsővel.

 

Na ezeket az emberi pluszokat, és az ehhez szükséges akaratot látjátok majd a videókon a megfelelő hatásvadász zenékkel, amíg a BMG a Sony az UMG vagy valamelyik köcsög lemezkiadó le nem veteti Youtuberól a videókat a szerzői jogok megsértése miatt.

 

 

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr883346560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása