LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

25.nap

Most, hogy megtudtuk 2020-ig nem lesz eurónk, és nagy valószínűséggel mire csatlakoznánk az euró zónához, Németországban már ismét márkával fogunk fizetni, nyugodtan foglalkozhatunk a saját dolgainkkal, mert a sorsunk szekere jó irányban halad. Azért van ebben valami bájosan magyar nem ? Úgy megy át rajtunk egy Európa számára  meghatározó történelmi gazdasági folyamat, hogy mi annak deviza szinten nem leszünk részesei, mindezt Európa szívében. Óriási. De mit is várhatunk egy olyan csatlakozási szerződéstől, amit Medgyessy Péter irt alá. Ha már a szélsőséges teljesitménykenél tartunk, ma lefutottam a Vivicitta 12 km-es hivatalos útvonalát, de volt itt még egy lakásavató, és egy fantasztikus éjszaka a 4Broban és Mixben. Nehezen tudnám eldönteni melyik helyen vannak nagyobb köcsögök.

Haladjunk időrendi sorrendben.

Answer Questions


24.nap

Kicsit elmaradtam a napi beszámolók írásával. Ennek két oka volt, az egyik, hogy a részletesebb szakmaibb cikkekre koncentráltam az elmúlt napokban, valamint háttéranyagot gyűjtöttem a következő, hosszabb elemzőbb bejegyzésekhez. A másik ok az idő teljes hiánya. Az edzéseket ugyan úgy csinálom, elcsalni sem tudnám, ugyanis egyből kiderülne hogy szar van a puncsos tálban a heti összesítéseknél. Folyamatban van a Vital tv-s felvételek előkészítése is, heteken belül sor kerül a forgatásra ha minden igaz. Hat részes anyagot terveztem, aztán majd meglátjuk mi lesz belőle. Ami nagyobb változásnak mondható a blog életében,  az az, hogy a jövőben a nők számára sokkal több hasznos információkat fog tartalmazni a blog. Mivel a nők edzése, anyagcseréje, táplálkozása egy teljesen másik terület, utána kell olvasnom, infókat gyűjtenem, de Tomival is folyamatosan beszélek. Vasárnap például másfél óráig kizárólag a női életmódról lesz szó.

Ami engem illet, a 24.napnál tartok, azaz a mai nappal eldobom a diéta radikális részét, és kezdem el azt, amit ebben a postban már leírtam, de majd a heti összegzésnél leírom újra. Éppen ideje volt a váltásnak, mert már kezdtem kurvára kiborulni attól az étrendtől. Edy például azt mondta, hogy neki konkrétan már attól elmenet a kedve, hogy végig olvasta. Én 24 napig élveztem áldásos hatásait.

Answer Questions


22.nap

  

  1994-2011

 Igazán nem szeretnék pánikot kelteni, de ha így mennek tovább a dolgok, akkor hamarosan már csak két mobilszolgáltatóval kell számolnia Magyarországnak. Történt ugyanis, hogy pár napja a második olyan cég zárta be kapuit ahol korábban már dolgoztam. Először a Várkert kaszinó adta fel a harcot, majd múlt héten Cashline Értékpapír húzta le végleg a rolót. A sor tehát a Telenor Hungaryn van. Megmondom őszintén örülök a hírnek, mert a Cashline az utolsó két évben, iskola példája volt az értékei elherdálásának, a szakmai stábja semmibe vételének, és a gentleman's agreement féle szabályok tökéletes felrúgásának. Hosszasan sorolhatnám az okokat, hogy mik vezetett idáig, de egy barátomra való tekintettel ettől most eltekintek. A vezetésnek, meg minden egyes olyan személynek akik ide jutatták a céget ,csak azt tudom javasolni, hogy nyugodtan feküdjenek egy vonat alá.

Ennyit a szakmai előéletemről, mert kijelenthetem a 21. nap elértem a mélypontot. Szó szerint vonszoltam magam a konditerem felé és a közérzetem sem volt az igazi, sőt kifejezetten szar volt. Azt hiszem a program felénél elmegyek egy terheléses EKG vizsgálatra, és csináltatok egy teljes vérképet. Kíváncsi vagyok, hogy a vitaminok, az anabolikus szerek, és a diéta hogyan hat a szervezetemre. Visszatért a tél, hideg van emberek kurva nagy. -9 fokokat olvastam le a gadgetekről, és egyre inkább aggódom a futás miatt.

Answer Questions


Közéleti Való Világ

Emlékszem 2001 májusára, amikor az első valóságshow bomba robbant Magyarországon. Kevesen hallottak róla, de akik igen, azok megszerették a műfajt, egy akkor még kis költségvetésű, éppen induló kereskedelmi  csatorna, első nagy dobásaként. Hatalmas siker volt, mely letette a Viasat 3-nak azt az alapot, amelyre a mai napig épül. Nem kellett sokat várni a folytatásra, mert ami kicsiben nagyot szól, az nagyban fülsüketítő mennydörgés. Tudta ezt a Tv2 is, és rögtön berendelt három évadot az Endemoltól, majd addig soha nem látott promóciót követően 2002 szeptember 1-én elindult a Big Brother, immár egy országos kereskedelmi csatornán. Ekkor már javában zajlottak a Való Világ előkészületei is, de a műsort eredetileg csak December 1-én akarták elindítani. Hatalmasat robbant a Big Brother, soha nem látott nézettségi adatokat produkálva, szó szerint az egész ország ezt nézte. Az akkori állapotokat jól jellemzi, hogy többen kerestek a bigbrother szóra mint a szex kifejezésre. Ilyen pedig, ember emlékezet óta nem fordult elő, de nemcsak Magyarországon.

A detonáció akkora volt, hogy ellepett mindent és mindenkit, ha akarta, ha nem. Az újságok ezzel voltak tele, a tévéből csak ez szólt. Az akkor még gyerekcipőben járó internetes oldalak is, vezető hírek között szerepeltették Renato, vagy éppen Zsanett megmozdulásait. Szociológusok, etológusok elemezték a műsort, és a 0-24 órás streamet az indulás után 2 héttel sem lehetett elérni. Egyszerűen nem volt akkora server ami bírta volna a terhelést,  pedig akkor még az net előfizetők száma, a tizede volt a mostani előfizetői számokhoz képest.

Answer Questions


20.nap

20.nap, 20 like Facebookon, 20 nap alatt 1 millió dollárt hozott a Pixelmator az App Storeon. Amíg ízlelgetjük a hírt, és nyilván őszintén együtt örülünk ennek a csodás eredménynek, addig pár szomorú folyamatnak kell hangot adnom. Először is már megint mi ez a kibaszott hideg ? Több okból is érzékenyen érint ez a lehűlés, de a legjobban a holnap utáni futás miatt aggódom. -6 fok van amikor írom ezt a bejegyzést, és ahogy nézem az előrejelzést, a futás napjára, bizony -9 fokot ígér a Weather.com. Ha ez így lesz, három lehetséges alternatíva van a tervezett 10 km-es táv lefutására. 1. Lefutom, lebetegszem, vége a programnak. 2. Nyilván az első pont tüdőgyula nélkül. 3. Lemegyek a konditerembe, és futópad. 

20th-century-fox-log-560x312.jpg

 

Hármas pontnál nincs nyomorultabb lehetőség, de még mielőtt agyfaszt kapnék a bizonytalanságtól, térjünk inkább vissza a huszadik napra. Lassan hagyománnyá érik, és rendszer lesz abból, hogy az első nap valamiért nem jön össze. Ezért vagy megismételni, vagy csak simán leedzeni kéne már egyszer rendesen. A megismételt mell-bicepsz nap tehát. Utaltam a kajára többször is, hogy komoly gondjaim vannak az evés azon részével amikor le kell nyelni. Na most a szitu odáig fajult, hogy konkrétan a csirkemell filétől meg a barna rizstől, a 3.-4. falat után már hányni tudnék, és alig tudom lenyelni. Nem vicc, és fogalmam sincs hogy most mit csináljak, vagy mivel helyettesítsem, ugyanis a csirkemell filé hatalmas alap az étrendemben, mellesleg elengedhetetlen táplálék a magas fehérje tartalma miatt. Ugyanez a gondom a túróval, és már a lazaccal is. Húsz napja eszem szinte ugyanazokat a kajákat, és kezdem úgy enni mint gyerekkoromban az orvosságokat. Még 4 nap van hátra a diéta váltásig, amitől azért némi javulást várok, mert ha nem, elég nagy szarban leszek a maradék 40 napban.
Ami a mentális állapotomat illeti, kezd Ray Finkle-i mélységekbe zuhanni, azaz megállíthatatlanul haladok egy apatikus, fásult, depresszió közeli állapot felé. Itt vannak a barátaim körülöttem, a család, rengeteg pöcsarcú balfasz akik nap mint nap körbevesznek hétköznaponként, de mégis, valahogy egyedül érzem magam. A heti hat edzés alatt ugyanis tökéletesen egyedül vagyok az edzések teljes magányban telnek, mert ha futok beteszem az ipodot, és off 40-60 percig. A konditeremben ugyan így kizárom a külvilágot, mert ha beengedném, nem tudnék normálisan edzeni. Lesz egy külön post a konditeremi társadalomról is, de elöljáróban annyit, hogy ne spanoljatok össze senkivel, mert az egész edzés abból fog állni, hogy köszöngetsz, jön oda a sok gyökér a kretén témáival, és nem tudsz az edzésre koncentrálni. Kicsit tartottam a mai edzéstől, mert minden súlyt feljebb tettem, sőt fekve nyomásnál két egységgel emeltem meg az adagot. Kellett már nagyon ez a váltás, megint intenzíven tudom így terhelni az izmokat biztosítva a fejlődésüket. Régebben hatalmas faszmadárnak tartottam azokat, akik hangosan nyögnek a súlyok alatt, aztán most azon kaptam magam, hogy ugyanezt csinálom. Most vagy nekik volt igazuk, vagy csak simán beálltam a faszsorfalba. A hasamon a felesleg kb. a negyedére esett vissza, de a hasam izmai nagyon el vannak maradva. Erre az edzésre majd külön oda fogok figyelni. Bevallom nem teljes erőbedobással csináltam eddig a hasazást, egyszerűen azért mert mocskos módon kifáradtam már mire odaértem, de ezen most változtatok.

Has Nem tértem még ki rá, de nagyon könnyen át tudod kúrni a saját fejed a palánkon a hasizom gyakorlatoknál. Volt egy srác Telenor-nál. Egyik nap odamenőzik nekem, hogy tegnap 500 felülést csinált meg.  Jól van seggarcú, igyál még valamit gondoltam magamban, aztán a konditeremben azt vettem észre hogy, náhány ember tényleg "megcsinál" több százat . DE HOGY ???? Csak összehasonlításképpen, én 100-120 felülést csinálok, de az olyan is. Mennyiség minőség ugye.

Helyes technika Mint minden gyakorlatnál, itt is figyeljetek a légzésre. Vegyünk egy alap gyakorlatot, a hasprést. Vízszintes helyzetben nagy levegő, majd felülésnél kifúj, és a végén MEGTART 1 mp-ig, majd lassan vissza ereszkedni.  A felülés nem azt jelenti, hogy a vállad elemelkedik a padlótól, hanem felülésnél kizárólag a derekad érintkezik a padlóval és ott tart meg.

Nem tudom figyelitek-e, de észre vettem magamon egy bizonyos önszabályozó, kontrolláló magatartást. Ahogy haladok előre és tűnik el a felesleg, úgy érzem egyre indokoltabbnak és egyre fontosabbnak azt, hogy minden gyakorlat, az elvégzett munka minden perce hasznosan teljen. Eddig úgy voltam vele, jó oké csinálom a hasat, de leszarom, majd a futástól lemegy. Most meg ez lett szinte a legfontosabb gyakorlatom az edzések között. Az alvásokkal már legalább egy hete nincsen semmi gondom, ezért nem is írok róla, de mondjuk a kezdeteteknél is csak a szaggató éhség miatt volt. Ez most nem lehet probléma, mert már éhes sem voltam napok óta. Kezd eltünni a hasam, és főleg edzéseken nagyon szembe tűnő az hogy mennyire leszálkásodtak már bizonyos testrészeim. Elképesztő mennyiségű vizet hajtottam ki magamból az utóbbi időben. Mai nappal megdöntöttem  az eddig felállított rekordomat, edzés és diéta terén tehát ezelőtt eddig bírtam és 20 nap után adtam fel. Innentől kezdve én sem tudom mi várható, úgyhogy csak csinálom és leírom.

Haza fele menet minimum -8 fok lehet. Nem lesz ez így jó, nagyon nem lesz ez így jó.

 

Answer Questions


És akkor ezt így hogy ?

Nagyon tanulságos beszélgetésem volt tegnap este, egy blogot olvasó lánnyal. Felhívta ugyanis a figyelmemet egy olyan témára, amire idáig még nem tértem ki, de bevallom nem is gondoltam rá. A téma az edzés volt, a lány mostantól  Anna. Nos Anna a blog hatására, kellően elég motivációt kapott ahhoz, hogy egy nagyon hosszú, mozgáshiányos időszak után felkeljen, kezdjen magával VALAMIT, és elkezdjen edzeni. A beszélgetés nagyjából úgy zajlott, hogy beírta nekem, új szelek fújnak Óbudán, és el akar kezdeni, heti rendszerességgel kondizni, aerobicozni és teniszezni. Helyes.

Itt jön a lényeg.

Answer Questions


19.nap

Tatabánya, Nagykáta, Hajdúsámson, Miskolc, Szeged szevasztoooooook. A pihenőnapom leple alatt először országos méretűvé duzzadt a blog, majd másnap reggelre, már nemzetközi vizeken evezett a LifeTiLt, ugyanis beköszönt München, és London is. Fejlődik a blog, mint ahogy fejlődik mindenki, aki így, vagy úgy, de elkezdett valamilyen edzés programot vagy diétát végig csinálni.

Nálam a totális életmód váltás, január 9-én kezdődött, és mint írtam rengeteg pozitív vonzata lesz ennek. Esetemben sokkal aktívabb vagyok a mindennapokban, a Westbalkános cikkemnek köszönhetően megnyílt előttem az út pár országosan ismert, és népszerű közéleti boghoz, valamint  tárgyalások folynak a Vital Tv-nél egy kondis, oktató videó létrehozásával, előkészítésével kapcsolatban. Majd ha élesedik a dolog, részletesen beszámolok róla, előre annyit, egy nagyon részletes, szakmailag profi anyagot szeretnénk összehozni. Minden izomcsoport edzés technikailag helyes bemutatása, és az ehhez kapcsolódó összes folyamat elmagyarázása. A szakmai hátteret Veres Tamás személyi edzőm, és még egy edző srác fogja biztosítani. Nőknek külön táplálkozás és edzésanyag alap.

Answer Questions


Második hét összegzése

 


     18.nap 89.90kg                     9.nap 92,10kg                    0.nap 96,30kg                                        

Egy dolog biztos, a második hetem nem éppen úgy fog beleíródni az életem edzésekkel teleirt történelem könyvébe, mint  a precizitás, és az általam felállított szabályok maximális betartásának időszaka. Amilyen a kezdet, olyan a folytatás tartja a mondás, amivel én nem igazán értek egyet, mondjuk én minden közmondást baromságnak tartok. De esetemben, most kivételesen ült a dolog. Ugyanis első nap, már lefektettem az elbaszás sínére a hetemet, majd az i-re feltéve a pontot, magammal nem bírva, lementem futni a pihenőnapomon.

Két nappal hosszabbodott meg a challenge-em, így már 66 napról beszélünk. Ez a hét a lélektani határok átlépéséről, és a rekordjaim megdöntéséről szólt. Mint látjátok besunnyogtam 90 kg alá. Megdöntöttem 3x is a távrekordjaimat futásban, és ha Isten is úgy akarja,- akit ez úton kérek, most az egyszer ne álljon az utamba-, szóval ha minden jól alakul, átlépem a 20 napos határvonalat, amire ebben a postban már utaltam. Belassulni látszik viszont a múlt héten zuhanórepülésben közlekedő súlyvesztésem. Ezen a héten "csak" 2,20kg-ot fogytam.  A testem lereagálta a megváltozott állapotot, és maximálisan behúzta a kéziféket.  Végül is úgy döntöttem, nem hozom előrébb a diéta váltást, és az eredetileg eltervezett 24 napig csinálom a radikális részét, azaz még 6 napig. 85-86 kg-ig akarok lemenni, és onnan már csak  építeni, izommá alakítani a megmaradt felesleget.

A 18.napi képemet elemeztem ki egy kicsit jobban. Amivel nem vagyok elégedett azt pirossal, amivel igen, azt zölddel emeltem ki. Csak saccolni tudom, de 3kg izmot szinte biztos, hogy felszedtem, a hasam alsó része viszont botrányosan szar.

032(2).jpgAmi vár rám. Jövő héten váltok az új diétára, amint ez megtörténik kiteszem ide is. Ezen a héten lefutottam 24 km-t. Szinte biztos, hogy ezt nem tudom megdönteni , de a jövő hét első futásán azt hiszem megcsinálom a Budai Váras szakaszt. Jövő héttel kezdetét veszi az úszás is, azaz hat nap edzés után, az egyik pihenőnapon úszás lesz egy vagy két km, még nem tudom . Ami a kondit illeti, feljebb teszem a súlyokat. Kevésnek érzem a mostani terhelést, és ez bizony annak a jele, hogy szintet kell lépni.

                  39,299 km futás  8 kondis edzés  -6,40 kg eddig 18 nap alatt. 

UPDATE : Kaptam pár visszajelzést(4) arról, hogy múlt heti igéretemmel ellentétben, nem ugyanabból a tükörből csináltam a mostani fotót. Jogos, a következő 6 hétben igérem, az otthoni tükröt használom. A mostanit már csak azért sem tudom lecserélni, mert már a 22. napnál járok most meg hova csináljam már a képet. 

Mics:  de még csak nem is ugyanarrol a pontrol csináltad a következö fényképet

Mics: ez basz fel a legjobban


 

Answer Questions


Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása