LifeT!Lt

LifeT!lt

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.
  • dokineni: mi a f@szomnak olvastam el ezt a baromságot, atyaég kurvák voltak, vannak, lesznek, régen digóztak... (2015.06.30. 22:14) Bitch-Air A kurva járat

30.nap

Rengeteg minden történt velem az utóbbi napokban, de most kizárólag az edzésekről fogok beszélni, mert ezen a héten úgy döntöttem szoftvert frissítek, és megkeresem, a határaimat legyen az bárhol is. Magyarul úgy szétcsapom magam, hogy megtudjam mennyit is birok valójában, hol vannak most a határaim. 

Legutóbb a 28. napról írtam, és ott hagytam abba, hogy megvolt a mell bicepsz nap, totál szétvet az energia és képtelen vagyok már ezzel mit kezdeni, mert lassan már aludni sem tudok, annyira pörög még este is a szervezetem. Le szeretném szögezni újból és ha kell százszor, semmilyen szteroidokat nem szedek, tehát nem ettől érzem ezt a rengeteg energia többletet. Még energia italokat sem iszom és a legnagyobb dózisú koffein adag amit 31 napja magamhoz vettem, az a Pepsi Light volt.

Answer Questions


HammAdó CigarettaVég

  


Örömmel tölt el, hogy a Szövetség a Magyar Kórházakért Egyesület, továbbá a Gazdasági Minisztérium, és az Egészségügyi államtitkár is figyelemmel kiséri a LifeT!lt blog eseményeit,  aminek hatására benyujtották az utobbi év egyik legkirályabb törvény javaslatát. Hamburger adó mondanák Bukarestben,(ami lesz még magyar falu) ugyanis Romániában 2009 óta él ez a dolog különadó formájában. A törvény romániai szomszédunknál köszöni jól van,  és köszönjük meg mi is, mert éppen ideje volt intézményesen fellépni a teljesen felesleges, és totál egészségtelen hulladék kaják ellen, amelyek létezésének egyetlen indoka van csupán, hogy állítólag finom.

Külön adó a cigire, chipsekre, gyorséttermi kajákra, színezett italokra, és édességekre. Tehát minden olyanra amit nyugodtan hívhatunk a szervezetünk elleni terrorista merényletnek. Nem értem mi a probléma, de onnan tudhatjuk  kíváló ötletről van szó, hogy minden érintett  tiltakozik ellene, kivéve az orvosok, a kórházigazgatók, valamint az egészséges életet lájkoló non profit szervezetek, civilek. Ha az MSZP is elkezdene tiltakozni, akkor már biztosak is lehetnénk benne, nem csak egy jó javaslatról van szó, hanem egy jól müködö rentábilis rendszerről is. Mert amig a Csontos Csabák olyanokat tudnak lenyiltakozni, hogy „nincs egészségtelen étel Magyarországon csak egészségtelen táplálkozás” addig itt komoly szemléletbeli gondok vannak. Ja, ez az okos fiú egyébként a Nestle Hungaria vállalati igazgatója.

Nézzük meg, kinek áll, illetve kiknek nem áll érdekében ez a törvény javaslat elfogadása.

Answer Questions


Evolution Revolution

Szeretnék emlékeztetni mindenkit arra, hogy 30 nappal ezelőtt amikor is eldöntöttem megváltoztatom az életem, és egy teljesen új alapokra helyezett életmódot fogok követni, akkor egy teljesen átlagos hétköznapi életet 12 kg felesleggel élő budapesti srác voltam. Éjszaka pizzákat rendeltem, Il Trenobol mákos gubát, heti két Wasabi, Guru palacsinta, és általában a napi étkezéseimnél a legmagasabban szartam abba, hogy amit eszek az diétás-e, vagy sem. (De még ezekben az időkben sem mentem be a mocskos Mcdonald's-ba vagy Burger Kingbe csak mondom) 

tumblr_ltr2hu5srm1qzwtdlo1_500.jpg

Edzetlenül, a hétköznapok szürkeségébe beregisztráltam a blogot, és felkészültem mindenre amit egy ilyen edzés követel az embertől. Tudtam szenvedni fogok a rengeteg lemondástól, a megterhelő edzésektől, a holtpontoktól, és a méregtelenítés miatti elkerülhetetlen rossz közérzettől. Hoztam pár rossz döntést az életben, egyik másik miatt még most is szívok, de a 66 napos program és a blog elkezdése, az egyik legjobb döntés volt az életemben amit eddig meghoztam az szinte biztos.

Answer Questions


28.nap(pal később)

 

 

 

Hiszem azt, és egyre inkább meg vagyok győződve arról,  minden nagyobb vállalásunk előtt amikor imádkozunk vagy hívjuk bárhogy a folyamatot, nem azt kérjük Istentől, hogy előnnyel induljunk és segítséget kapjunk a feladataink elvégzésében, hanem egyszerűen  csak azt, hogy ne álljon az utunkba. Ezer nehézséggel kell szembe néznünk bármibe is fogjunk az életben, amit egyedül megharcolva az elemekkel véghez viszünk, és a felettünk álló erőktől csak annyit kérünk, ne gördítsen elénk egészségügyi vagy olyan akadályt, amivel önerőből nem tudjuk felvenni a harcot.

Answer Questions


Harmadik hét összegzése + diéta

b1.png

         26.nap 87,95 kg                18.nap 89.90 kg                9.nap 92,10 kg 

                                                      0.nap 96,30 kg 

                       61,739 km futás, 12 súlyzós edzés -8,35kg 26 nap alatt. 

Érdekes héten vagyok túl, mert minden eddig magamról gondolt fizikai határt átléptem már, és olyan lendületben vagyok, hogy tényleg nem tudom megmondani hol van a testem fizikai teljesítőképességének határa. Azért nem, mert terhelhetem magam akárhogy, edzés végére érzem, hogy van még bennem több. Sokkal több. Számokban kifejezve 4 kondis edzés,  és 2 futás, ami alatt 22,5 km-t futottam, azaz többet mint a fél maratoni táv. Akárkitől kérdeztem meg, hogy szted 10-12 km-t futni sok ? Elhűlt arcok és sziszegő reakciók jöttek válaszként, "sok nagyon sok" fussak kevesebbet, de a legnagyobb vicc az egészben, hogy nem érzem soknak. So fucking sick. A 66 nap mellé új célt tűztem ki magam elé, indulok a Vivicittan és be akarok kerülni a legjobb 1000 közé (tavaly 12 ezren indultak). Ez a hét nem múlt el kudarc nélkül, ugyanis nem mentem le úszni. Ragozhatnám, de egyszerűen nem volt kedvem. Előttem van még 40 nap, és nem akarom szét terhelni magam, de még az is lehet, az úszásokat teljesen kihagyom a programból. a futásokkal kompenzálom majd a kiesést.

87,95 kg. Itt  állt meg az egyes számú diétám, amivel így a 26 nap alatt 8,35 kg-ot fogytam. Úgy, hogy minimum 3 kg izmot szedtem fel. Kondis edzések nélkül ez a fogyás kb 11-12 kg lett volna, ami 26 nap alatt azért elég véres. Ha valakinek fontos randija van, vagy érettségi találkozóra kéne menni, vagy csak simán már ég a pofája félmeztelenül szexelni, annak itt a megfelelő diéta, feltéve ha be tudja tartani.

Harmadik héten tehát eljött a váltás ideje, és átálltam a második számú diétámra, ami már kifejezetten sportoláshoz készült. Fogyás még ettől is remélhető, de amíg a radikálissal le lehetett fogyni 20 nap alatt 6-8 kg-ot, addig ezzel 2-3 kg a várható súlycsökkenés, mivel ez már egy izomzat növelő cuccos lesz.

Amikor belevágtam ebbe az egészbe, arra gondoltam, ha már elkezdem a második diétát, akkor már túl vagyok a nehezén. Mert ha a program első harmadáig nem csúszol el, akkor már végig csinálod.

40 nap van még előttem, és nem tudom belőni még körülbelülre sem a kitűzött céljaimat, mert ha így robban tovább az erőnlétem, az izomzatom, és a teljesítőképességem, akkor fogalmam sincs, hogy milyen célok, milyen távok, és milyen edzések tudnak majd kielégíteni a jövőben, és akkor még a szexuális teljesítmény javulásról nem is beszéltem. Mert ha 12 km lefutása után úgy érzem maradt még bennem erő, akkor.. .szerinted ?

Vissza kéne vennem a futóedzésekből, mert vagy izomépítés, vagy futás. A kettő együtt sajnos nem megy. Teljesen más külsőt ad a két mozgás. A hosszú távú futások helyett rövidebb, de gyorsabb intenzívebb edzésekre fogok átállni. Ezzel csak az a probléma, hogy megszerettem a 70-80 perces futásokat, és a Vivicittara is készülni kéne valahogy. Ez a része még előttem sem tisztult le teljesen. Minden esetre a Budai Váras futást megcsinálom.

 

Answer Questions


Add a Facebook-hoz