LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Újratervezés

9 nap után most először nem fáj a fogam, pedig csak egy Cataflam van bennem négy helyett. Ezt úgy értékelem, hogy végérvényesen ráléptem a gyógyulás útjára, és most, hogy már semmi nem ment meg attól, hogy folytassam az edzéseket, nem maradt más hátra, minthogy összegezzük ezt a 9 napot, ami kétség kívül az utóbbi pár évem legsötétebb időszaka volt. Naná, hogy ebben a 66 napban.

Megpróbáltam utána járni, vajon ha nem kezdtem volna bele ilyen intenzív terhelést adó edzésekbe,  akkor is lebetegedtem volna, és a fogam is ennyire begyullad ? A diéta és az edzések tényleg ennyire megterhelik a szervezetet, és ez ellen nem lehet védekezni akkor sem, ha a világ vitamin készletét beszedtem volna ? Hiba volt stabilan -5 fok alatt lefutni több mint 60 km-t ? A lényeg, hogy kerestem azt pontot ahol én hibáztam. Hol rontottam el, mit csináltam rosszul, és mit nem adtam meg a szervezetemnek, amiért ilyen durván képes volt összeomlani egyik napról a másikra.

Answer Questions


Budapestaurant

Budapesten valami nagyon nincs rendben, és most itt nem csak a Demszky vezette lidérc korszakra, a járhatatlan utakra, a vállalhatatlan közállapotokra, a BKV évek óta tartó agonizációjára, és az ország első számú Nokia reklámarcának Hagyó parizer Miklósnak börtönből való kiengedésére gondolok. Ipari szinten vannak elbaszva a dolgok ebben az országban minden szinten, és bár mögöttünk van a rendszerváltás de megkockáztatom az utobbi 40 év legsötétebb 8 éve, nagyon úgy tűnik, hogy a legjobban vérző sebeket a Fidesz sem tudja elállítani, megszüntetni meg főleg nem. Nyakunkon az alkotmányozás, ami véleményem szerint az egyik utolsó dobása és nagy lehetősége ennek az országnak, ami jó pár évtizedre határozza majd meg a folyamatokat a mindennapok minden szintjén. Bár sokat ne várjunk ettől a történelmi lehetőségtől addig, amíg ekkora nimandok varrják fel a gombot, a magyar demokrácia kabátjára. A fejétől bűzlik a hal tudjuk ezt már az 1991-es privatizáció óta, így ami Budapesten zajlik, az hűen tükrözi nemcsak Magyarország, hanem Európa legtöbb nagyvárosának állapotát. Vizsgáljuk meg egy kicsit alaposabban tehát Budapesten milyen lehetőségeink vannak ha egészségesen szeretnénk táplálkozni éttermi szinten.

Answer Questions


Még 96 óra 26 perc 7 másodperc...

 

 

Rebooting the system is in progress…  Ne legyen félreértés, egyáltalán nem javul az állapotom. Az influenzából már kigyógyultam ugyan, de a fogam kritikus szinteket kezd el megütni. A húzott fogam begyullasztotta a csonthártyát és a szöveteket, amire az egyik legerősebb antibiotikumot kapom. Két cataflammal megy szét a fejem, és sugárzik ki, a fájdalom a nyirokmirigyeimre, a fülemre, és a fejemre, valamint az ínyem és a jobb állkapcsom is be van dagadva. LESZAROM.

Folytatom az edzéseket szombaton 18.00-kor. Tökmindegy milyen állapotban leszek ha kell, a szájsebészetről fogok edzésre menni. Nem érdekel, de ez a 66 nap le fog menni. Mindenki gondoljon erre, amikor úgy érzi akadályokba ütközne edzései, vagy a diétája közben. Egy hét felkészülés után heti 6 edzéssel folytatom tehát a programot, még négy 8 napos héten át. Ha nem bírnám fizikailag vagy egészségileg, akkor feladom de az a legvégső pont lesz. Lehet totál felelőtlenség amire készülök, de nem érdekel. Lássuk uram mire megyünk ketten…

 

Answer Questions


Amikor megállt az idő

 

 

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje, de különösen a szombat estéje, mert én a fogászati szájsebészet éjszakai ügyeletén töltöttem az éjszakát. Úgy volt szar ez a múlt hét, ahogy volt. Elkaptam hét közepén az influenzát, ami hazavágta azt az edzésprogramot, ami miatt végül is született ez a blog, majd szerdán a két alsó őrlőfogam jelzett, hogy akkor én most el is mehetek a büdös picsába. Csütörtökön hívtam a fogorvosomat, kaparom a falat a fájdalomtól szeretnék menni kezelésre. Megnyugtatott minden rendben, mert van egy szabad helye február 28.-án, nekem mikor lenne jó délelőtt, vagy délután. Mindezt február 17-én, miután közöltem vele nem a fogselymem fogyott el, hanem komoly problémám van. Végül is kiharcoltam egy hétfői időpontot, gondoltam addig elleszek pár gyulladás csökkentővel. Hát nem így lett. Szombaton hajnalban olyan fájdalmaim lettek, hogy az is felmerült már alternatívaként, hogy beleverdesem a fejem a falba mert addig sem fáj ilyen iszonyatosan lüktetve a fogam. Nem túlzok, nem teszek hozzá a sztorihoz, aki már túlesett ezen tudja milyen az, amikor az ideg begyulladva feszíti szét az egész arcodat.

Answer Questions


Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása