LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Erika Vége - 11,3 kg

másik én...png

erikavégekg.png

Azt talán még Erika sem gondolta volna, hogy amikor vége lesz a 70 napos programjának, akkor már nem Schiffer András lesz az LMP elnöke, akinek a lemondásával, mintegy előkészítették a helyet Bajnai Gordon számára. Azt javaslom szoktassuk magunkat a gondolathoz, hogy 2014-ben ismét Bajnai neve szerepel majd a miniszterelnöki iroda ajtaján, mint az ország utolsó esélye, és az utolsó szóba jövő alternatíva. Történelmi lehetőséget játszott el a Fidesz ezt kétségtelen, amiért vastagon elmehetnek a picsába, és mondom ezt én, aki minden létező választáson rájuk szavazott, és az ország felemelkedését is egyértelműen tőlük várta, de hát a hibás döntésekért, és az elbaszott lehetőségekért mindenkinek vállalnia kell a felelősséget, és a következményeket.

Most, hogy már senki nem olvassa ezt a bejegyzést a politikai faszakodó bekezdés miatt, elmondhatom, hogy Erika programja a mai napon véget ért. Leírhatnám azt ami nyilvánvaló, és amit már megtettem nem egy alkalommal, hogy Erika hozzáállása, a programja alatt elért eredményei önmagukért beszélnek, és hogy követendő példa az összes több gyerekes anyuka számára, de ezzel csak ismételném magamat, ahogy azt most meg is tettem. Vannak dolgok, amiket nem kell magyarázni, mert a képek, és a változás mértéke önmagukért beszélnek. Erika a nulladik napján egy, a nőiességét háttérbe szorító klasszikus anya volt, aki a családját előtérbe helyezve, háttérben élte az életét teljesen elfeledkezve önmagáról, és arról, hogy ő bár elsősorban anya, de mellette nő is, akinek ugyanúgy megvannak a vágyai és az igényei, mint bármelyik másik egészséges szexualitással rendelkező nőnek...

tumblr_ld6n8sMu221qewjuzo1_500.jpg

Erika 12 év hallgatás és háttérben élés után úgy döntött, hogy anyai kötelességeit természetesen nem feledve kilép a színpadra és most ő jön, ő lesz az első, és most róla fog szólni az élet nevű színdarab, és most saját maga, és a női önképének a visszaszerzése lesz a legfontosabb. 12 év után 70 nap, ami csak róla fog szólni. Erika külsőleg megváltozott, ez tény. Ez az amit ti láttok a képeken, de ennél sokkal, de sokkal durvábbak azok a folyamatok, amin ez a csaj fejben keresztül ment, és ez a fajta fejlődés az, amit egyébként a videó interjújában is egyértelműen látni fogtok. Zámolyon már nem csak egy anya él, aki hetente egyszer vasárnaponként megfésülködik, fél órát szán magára, és az ideje többi részét a mosás, a takarítás, és a gyerekekért az óvodába menés jelenti. Egy öntudatos büszke nő született meg a Lifetilten mindössze 70 nap alatt, akinek ismét céljai vannak az életben, és tűnjön ez bármennyire buzis szövegelésnek is, de egy új ember lett Erikából, egy új nő, a szó legvadabb szexuális értelmében.

70 nap. 70 nap, ami alatt egy ember (nő) képes megváltoztatni a külsejét, a gondolkozását, és megerősíteni magát olyan szinten, amit előtte elképzelni sem tudott volna magáról. Erika 70 nappal ezelőtt 300 métert tudott futni, míg pár nappal ezelőtt 10,6 km-t futott le megállás nélkül. Ez a futás nem csak Erika fizikai fejlődését érzékelteti nagyon durván, mert  pontosan ilyen, ha nem nagyobb mértékben zajlottak le a Slim3 lányának a fejében a változások is pozitív irányban, és én erről a fajta mentális fejlődésről beszélek itt a blogon. Nem a fogyás a lényeg az csak egy kibaszott illúzió. A programod alatt benned lejátszódó pozitív folyamatok a lényeg, amitől te jobb ember leszel. Erika bebizonyította, hogy az otthonhoz kötözve gyerekekkel a hátán is el lehet érni szinte mindent. Nem kellenek hozzá sem konditermek, sem semmi más, csak akarat, elszántság, és olyan emberi kvalitások, ami megalkuvás nélkül viszi előre az embert a céljai felé az életben. Mostantól egyetlen anyának sem lehet kifogás sem a család, sem a gyerek, sem az idő hiány. Semmi sem indokolja a lenőtt hajat, sem az eligénytelenedést, és semmiképpen nem lehet az anya szóval  takarózni, ha valaki megkérdezi, hogy „te figyelj már, nő létedre tényleg nem zavar, hogy pörkölt szaftos az a kurva tréning gatya rajtad ?"

397361_251609684906076_100001711405754_643322_804613140_n.jpg

Nőként élni, és nőnek maradni minden körülmények között, még akkor is, amikor ez jelenti  a legnehezebb feladatot az életben, de egy igazi nőnek ez egyszerűen nem jelenthet problémát, mert ettől lesz nő egy nő, csupa nagy betűkkel.

Erika most elbúcsúzik a blogtól, és tőletek is. Erika öröksége a változása, és üzenete az a fajta inspiráció, amit itt most elért előttetek a 70 nap alatt. Maradjatok nők anyaként is, és ne csak egy személy legyetek mellekkel akik csak pelenkáznak, mert élnek ezen a földön férfiak is, akik nem mellesleg a társatok, akik nem az anyjukkal akarnak kefélni, hanem azzal a NŐvel, akibe még régen egyszer beleszerettek. A szexuális élet csökkenéséért, ha a férfi nem egy elbaszott idióta az oldalatakon, mindig és minden esetben a nő a felelős, ezt soha ne felejtsétek el. Tudjátok megszerezni, megtartani, és évek múltán is felállítani, de hát ezt ti tudjátok a legjobban…    

A Slim3 második évada Március 5-én indul. Ha te is dokumentáltan szeretnél fogyni a blogon, jelentkezz a lifetilt.bence@gmail.com email címen. Minden további infót megtaláltok ITT

 

 

Erika a búcsú

Eltelt a 70.nap ……És íme….. ÚJ EMBER LETTEM…… ÚJ NŐ!! Érzem, sok dicséretet kapok, jó, kellemes állapot!! Szeretem. Lehántottam a combomról, a csípőmről azt a pluszt, amiről azt hittem, hogy oda van betonozva. Mi a titkom? Annyit enni, amennyire szükségem van, és amennyit Lifetilt diéta előír minőségi ételekből, pár táplálék kiegészítő, minden másnap futás. Aki ennyit nem tud megtenni magáért az magára, vessen. Mindenki tapasztalja meg mennyire jó érzés futni bele a messzeségbe, gondolkodva vagy épp csak túlélve, magunkért, az egészségünkért, az életünkért. 

Egy szenvedélyem maradt meg a kávé, idővel ezt is elhagyom, tudom menni fog, ezért nem aggódom… A következő Life tilt diétám már kávé nélkül lesz, nyár előtt. Nyárra kirobbanó formát szeretnék!! Szerettem ezt az életmódot szerettem, hogy rendszerre szoktatott és elérte, hogy 5-ször egyem a napi adagot megfelelően elosztva. És nem utolsó sorban, hogy mozogjak és hiányozzon a futás. Amikor elkezdtem a programot novemberben azon aggódtam még talán a Tominak is megemlítettem, hogy nagy hóban mi lesz, hogy futok, bemenjek és gépen fussak? – persze ezt megtiltotta és megnyugtatott, ha itt lesz az ideje beszélünk róla.

122 km-t futottam a 70 nap alatt! Ez nagy teljesítmény, tőlem mert előtte még tornaórán is felment a pulzusom és inkább leültettek… Úgy érzem, ez alatt a program alatt sokat változtam, centiben, kilóban, teljesítményben… Szépen folyamatosan mentek lefelé a számok és ennek nagyon örülök. Nemsokára kezdődik a SLIM3 második szériája, aki halogatja, vagy kellően motivált, de még ép nem sikerült neki leadni azt a +10-15-öt tessék jelentkezzen, ez lesz élete legjobb döntése, és legnagyobb lehetősége nekem elhiheti :)  Ha beválasztják, akkor azért mert csinálni kell!! Ha nem választják be, akkor is, mert egy akkora pluszt ad ez a program, és aki jelentkezik, annak már „csakazértis” csinálnia kell, hiszen azért jelentkezett, mert érezte magában azt a pluszt, kitartást és motiváltságot, ami ehhez a programhoz kell!

Azért arra kíváncsi lennék „anyukák”, akik anno jelentkeztek a SLIM3-ba, hol tartanak, meddig mentek el, mikor adták fel, hol volt az a pont ahol… Óriási határokat léptem át ez alatt a program alatt is, hiszen fél évvel ezelőtt nem hittem volna, hogy 3 gyerek után NEKEM lesz 90-es csípőm, 93-as popsim, 56,5 combom ezek olyan számok, amik eddig elérhetetlennek tűntek. Büszke vagyok magamra, a teljesítményemre, a kitartásomra, hogy elértem, a célomat Remélem sikerült elérnem mindenki szemében azt, amit a sajátomban. -11,3 kg és összesen: - 61 cm.

Még egyszer köszönöm Tominak, hogy beválasztott, és hogy új életet kezdhettem. Most lezárul egy korszak amire mindig örömmel fogok visszatekinteni.

Desktop7_1.jpg

erikavégekép.png 

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr983555247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása