LifeT!Lt

LifeT!lt

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.
  • dokineni: mi a f@szomnak olvastam el ezt a baromságot, atyaég kurvák voltak, vannak, lesznek, régen digóztak... (2015.06.30. 22:14) Bitch-Air A kurva járat

A Tilt közösség hajnalán...

tumblr_lws6nmngaM1qb8j2io1_r5_500.gif

Egy program végig csinálásához embernek kell lenned. Egy program végig csinálása ahhoz képest, hogy az emberiség miket ért már el ezen a világon, nevetségesen szánalmas, említésre sem méltó tett, ami rajtad kívül csak nagyon kevés embert fog érdekelni, és azokat is csak azért, hogy megkapják tőled a receptet, hogy általad ők is változtatni tudjanak magukon.  A kezdésnél senki nem lesz veled, nem fognak érdemben támogatni, de ami a legfontosabb, hogy senki nem fog komolyan venni. A környezeted tudomásul veszi, hogy immáron ötvenedszer megint belekezdtél valamibe, de mivel már ismernek rád hagyják, hogy jól van csináld csak, egyel több pofára esés már fel sem tűnik, hiszen azt hiszik ez is csak a kudarcaid könyvének egy újabb fejezete lesz. Az hogy kit, hogy szopat az élet, tisztán látszik az őt körülvevő emberek minőségén. Ennek természetesen szintjei vannak, és a határvonalak nagyon tisztán kivehetően megállapíthatóak. Mint az életben bárhol, úgy itt is széles a skála a támogató szülőktől, egészen az utód sorsrontó selejtes balfasz nevelőkig, akik a saját sikertelenségüket próbálják kivetíteni másokra.

Itt persze nem csak a szülőkről van szó elsősorban, hanem párokról, társakról, barátokról, és ami a legrosszabb kollegákról, és ismerősnek hazudott idegenekről. A legritkább esetben fog a többség támogatni erre nem árt ha felkészültök. Rosszabb esetben, és ez lesz a gyakoribb, hozzá nem értő seggfejek megkérdőjelezik majd a módszert, és semmit mondó érveket hoznak fel majd ellene okokat keresve, hogy miért ne csináld, vagy hogy miért ne a Tiltet csináld. Olyanokat fogsz hallani, hogy ez éhezés, és bemenni az alapanyagcseréd alá egészségtelen, mondják ezt persze úgy, hogy fogalmuk sincs miről beszélnek, de ezzel még messze nem lesz vége. Aztán ott vannak azok, akik már nem is érvelnek, hanem egyszerűen csak le akarnak majd beszélni róla, és ha te ellenállsz, akkor majd megpróbálnak elgáncsolni, elbizonytalanítani, megtörni a lendületed, elvenni az éppen felépülő önbizalmadat, és úton útfélen megnehezíteni a dolgodat. Ők az életed valódi mételyei. Mérgek, amik lassan hatnak és úgy, hogy legtöbbször azt te észre sem veszed. Ellenük csak egyet tehetsz.

Basszál rájuk...

Röhögj a képükbe, söpörd félre őket és menj tovább, mert te Tiltes leszel, és egy olyan közösség felé tartasz, amihez nem lehet csak úgy tettek nélkül csatlakozni. Ide tartozni nem lehet lájkokkal és senkit nem érdeklő pofázásokkal, hangzatos ígéretekkel, magadnak beblöffölt ideológiákkal, és a holnapok nem létező „majd egyszer” beígért teljesítményeivel.  Volt egy srác pár hónappal ezelőtt Facebookon. Egy srác, aki a blogja linkjével kezdte el teleplakátolni a közös falat, majd amikor közöltem vele, hogy akkor ezt abba is lehet fejezni, akkor elkezdett magyarázni, hogy ő komoly szívbeteg volt, és jövő héten kezdi a programját és azért teszi ki idea blogja címét, hogy erőt merítsen belőle a többi ember, hogy ő betegen is megcsinálja…  Mondom neki ez mind nagyon szép és jó, el is érzékenyülök itt mindjárt, de azon kívül, hogy majd elkezded és celebration, maradjunk annyiban, hogy még egyetlen kurva napon sem vagy túl, és most még csak az elő marketing megy amire bárki képes. Kezd el csendben, folytasd és csináld ha lehet még nagyobb kussban, majd ha már végeztél és nem estél pofára az első héten ahogyan a legtöbben, akkor, de csak akkor, berendelheted a tüzijátékokat, de addig ez nem több mint a bereklámozott rohadt nagy semmi.

523370_3283010708413_1061952209_3128291_89235212_n.jpg

A legtöbben egyébként itt rontjátok el.  Naponta regisztrálnak be Tiltes blogokat, de ezek közül jó, ha a 30%-uk fent marad, és legtöbbször nem azért mert akartgyenge senkik vagytok.  Persze azért is, de az egyik legnagyobb hiba, ami a legtöbb programot alárobbantja az nem a diéta elbaszása, hanem az energiák elpazarlása, márpedig arra van a legnagyobb szükségetek, mert e nélkül kivétel nélkül elfogtok bukni.  A legtöbb nő a külsöségek és a felszín rabja, így a diétában és egy program kezdésénél sem képesek másra csak a felszín kapargatására. Számukra nem a futás a lényeg, hanem a pink csík az edzőcipőn, a rózsaszín kesztyű, és a megfelelő kulacs és törölköző kiválasztása. Olyan ez mint a Karácsony, amire mindenki hetekig készül, majd mire eljön az ünnep már mindenki rogyásig agyfaszon van és már régen belefáradt az előkészületekbe és magára az ünnepre már alig marad energia. Több ezer blogot tudok mutatni olyan nőkről, akik 50 oldalas kezdőbejegyzést irnak kis millió olyan informácioval amik kurvára senkit nem érdekelnek, amiben leirják az élet történetüket, mit hogyan fognak csinálni lefotózva az aznapi kajájukat, szóval csupa olyan dolog, amit senki le sem szar, de főleg úgy nem, hogy nem is ismernek titeket, de legfőképpen úgy nem, hogy nem értél el semmit. Ha elkezdesz irni egy blogot te egy ismeretlen senki vagy, ezt nem árt ha lerendezed magadban. Nem érdekel senkit a barátod, sem hogy te ki vagy, mit csinálsz, hol dolgozol, és hogy milyen diétát fogsz követni, és hol fogsz edzeni. Több ezer életmód és fogyó blog van a neten és naponta regisztrálnak be ugyanennyit. Olyan ez mint egy tehetségkutató, ahova rengetegen jelentkeznek, de a műsorba csak azok kerülnek be akik már letettek valamit az asztalra vagy olyat produkáltak, hogy ott lehessenek a reflektorfényben. Így van ez a blogokkal is. A kezdésnél a tömegben egy porszem vagy és az, hogy te a későbbiekben ki fogsz-e tűnni vagy hogy egyáltalán olvasni fognak-e téged kizárólag azon múlik, hogy te miket értél el, és más emberek szemében követendő példává tudsz-e válni.

Amikor azt írom a program egy selejtező, akkor azt a legkomolyabban gondolom, és nem azért mert a Lifetilt valami különleges dolog lenne, hanem mert egy ilyen program végig csinálásához olyan kvalitások megléte szükséges legalább minimálisan, ami kiemel téged a sokaság kétségbeejtően átlagos tömegéből. Rengeteget lehetne még erről beszélni, de azt hiszem ezeket már egyszer leírtam, szóval a lényeg, hogy ha elkezded a programodat még ha blogon vezeted is azt, arról a környezetedben ne tudjon senki, ne mond el senkinek, mert nincs mit. Ne pazarold az energiáidat felesleges látszat dolgokra, és csináld úgy, hogy ők már csak a folyamatot és az eredményeidet lássák, ugyanis nehezebb egy lendületben lévő ember elé odaállni mint egy álló embert lefogni, hogy ne tudjon elindulni. Ha lendületbe vagy és folyamatában vagy annak amit csinálsz, ha látod az eredményeit és hiszel benne, akkor nem lesz ember aki megállítson. Ha ezt megérted és megfogadod sokkal, de sokkal könyebb dolgod lesz.  Ne mond el hogy fogyózol, vegye észre a többi nő, és ne félj, kurvára észre fogják venni.  Ők azt is észre veszik, ha az egyik körmödön az árnyalat sötétebb mint a másikon.  A női lét alapja a hibát kereső megfigyelés, a beszéd, a kérdések, a kutakodás a másik életében, természetesen a vitriolos gonoszságon kívül, ami egy nőnél széria tartozék.  Én tudom, hogy a nők nem léteznek semmit mondó fecsegés nélkül, de bírd ki, hogy egyszer az életben nem mondod el senkinek, ami aktuálisan veled történik, jelen esetben a programodat. Hazudj a környezetednek és titkold el az életednek ezt a szeletét. Nem lesz nehéz dolgod mert ha nő vagy, a hazugság és a titkok a mindennapjaid szerves része, csak most fordítsd előnyödre ezt a tulajdonságodat és segítsd elő ezzel a programod sikerét.   

tumblr_m0wf2xREad1r847voo1_500.gif

Valahol az egyik fórumon egy nő baromi büszkén mesélte, hogy a fogyókúra és a változás hatására büszkébb ember lett és talán még beképzelt is, de időben behúzta a féket és helyén kezelte saját magát.  Ezek azok a kis emberek, akikre nincs szüksége a Tiltnek, és ha tehetném egy életere kitiltanám őket a blog környékéről is. Kis emberekre, szerény álmokra nincs szükségem, és olyanokra sem, akik ”tudják hol a helyük”. Legyetek büszkék arra amit csináltok, de arra méginkább amit elértek. Szeressétek magatokat és kurvára tűzzetek ki pofátlanul magas célokat magatok elé és próbáljátok meg elérni, de minimum megközelíteni azokat. Nem kell hogy szeressenek titeket, de mindenkit megnyugtatok a többség nem is fog, a sikeres embereket Magyarországon nagyon kevesen szeretik, de azok az emberek akik a magabiztosságotok,a büszkeségetek és az egészséges alappal rendelkező egótok miatt nem kedvelnek majd titeket, azok pont akkora jelentéktelen senkik mint amekkorának tűnnek. Ismétlem. Nem kell hogy szeressenek, bőven elég ha tisztelnek titeket az eredményeitek miatt, és a megfelelő időben kitérnek az utatokból, hogy ti zavartalanul tovább mehessetek.

Elértem pár dolgot az életben, de a legtöbbre sem büszke nem vagyok, se nem értékesek  számomra.  Ez a blog és a Tiltet körülvevő emberek az egyetlen olyan dolog amire, és akikre büszke vagyok.  Büszke vagyok rátok, akik változtattak az életükön, a Programra, a RunTiltre, és arra a közösségre ami kialakult itt a hónapok során. Egy értéken alapuló közösség, bármiféle pénz és érdekek nélkül, és a Lifetiltet többek között ez emeli ki, ezért kikezdhetetlen mozgalom, és ezért vagytok Ti, az egyik legfaszább közösség az országban kicsinyes piti gondolatok, és bármiféle balfaszkodások nélkül.

Már nem tudom miért kezdetem el ezt a bejegyzést, vagy hogy hova akartam vele kilyukadni.  Kezdjetek vele valamit, vagy amit akartok…    

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

http://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr764372695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

zerolime · http://nullacitromos.blog.hu 2012.04.10. 04:04:45

2 dolog jutott eszembe a cikk kapcsán: anya legjobb barátnője mindig azzal a mondással lép ki az ajtón, hogy inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak..
és igaza van, soha nem szabad megengedni, h bárki szánalmasnak tartson...
a másik: szerintem nincs jobb dolog, mint ütni a megjelenéssel: amikor programban vagy viseled a régi gönceidet, az egyre jobban lógó farmereket, felsőket, és igazán senkinek fel se tűnik, hogy közben átalakulsz, aztán jólmegérdemelt jutalomként veszel új cuccokat, amik kiemelik az alakodat, a kontraszt egyértelmű :)
na ezek jó dolgok, olyasmi, mint megkapni a blogodra az első pozitív reakciót^^
(am a cikket imádtam :3)

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2012.04.10. 08:01:42

Az arrogáns faszt se noben, se ferfiban nem bírom. Aki meg arra fel pavaskodik előttem h milyen kurvajol néz ki, még körbe is rohogom.
Csak szolok.

orsi.b 2012.04.10. 08:03:28

ha már Barbie: http://www.thephotographymarielclayton.com/#!

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2012.04.10. 09:40:51

Egyet mondj meg nekem Bence, miért kellene elkezdeni magasabban hordani az orrunkat attól hogy lefogytunk x kilót, életmódot váltottunk és társai? Az a köcsög aki erre veri magát és tunkolja a környezete orra alá. Fogadni a bókokat, konstatálni, örülni neki oké, de jobbnak gondolni magunkat, és magasztalni az gáz. Eddig is volt egom, ezután is lesz, és nem a program hozta meg, egy stabil személyiségen nem változtat az ilyesmi.

7241gabi 2012.04.10. 09:46:20

Az eddigi legjobb cikked (az étrendeken és az edzésterveken kívül persze)! Ez kb olyan, amit az egyszeri fogyókúrázó nő kiragaszthat akár a falra és minden reggelt ezzel kezdhet. Köszi!

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2012.04.10. 10:04:24

Az a baj, h meg mindig el van szallva az agyam. Bencet alapbol birom, de ez a cikk (talan 2 gondolatot leszamitva)1. az elozoek ismetlese 2. onhitt es tenyerbemaszo kiskiralylanyokat kinevelo szarsag.
Tokom tele van mar a minden no utalja egymast, meg a kornyezeted csak rosszat akar neked dumakkal. Vagy csak kibaszott szerencses ember vagyok.
Ez a resz kulon priceless:
"Egy értéken alapuló közösség, bármiféle pénz és érdekek nélkül, és a Lifetiltet többek között ez emeli ki, ezért kikezdhetetlen mozgalom, és ezért vagytok Ti, az egyik legfaszább közösség az országban kicsinyes piti gondolatok, és bármiféle balfaszkodások nélkül."

Az mar ertek, hogy valaki 70 napig megallta, hogy ne egyen ket pofara? Annak kicsinyesebb es pitibb gondolatot meg el sem tudok kepzelni, mint hogy verjem magam a foldhoz amiert lefogytam/megformaltam/lefutottam, es ezert atnezzek, plane atgazoljak embereken.

Heeelo, mi ez a szarsag?

Drigo 2012.04.10. 10:07:34

Az, hogy valaki hosszú évek "kemény" munkájával felpakolt magára x kilót, majd utána végre sikerült lefogynia, és most már talán sikerül majd úgy kinéznie, mint azoknak, akik már az elejétől kezdve odafigyelnek magukra, tényleg király dolog...

Kb olyan, mint 20 évesen megtanulni olvasni, és szaladni fűhöz-fához, hogy "geciii milyen jól olvasok".

7241gabi 2012.04.10. 10:11:21

@Leningrad: szerintem olvasd el még egyszer, vagy nézd meg az előző slim_anya utolsó videóinterjúját. Nem az a lényeg, hogy 70 napig megállta a zabálást, és nem is az, hogy jobb nő lett, vagy kisebb ruhákat kell hordania. Inkább palackba zárt energiák felszabadítása, felismerése... Eh, nem akarok közhelyes lenni. Ha nem akarod nem érted. Písz.

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2012.04.10. 10:17:40

@7241gabi: Ertem, de inkabb titkolnivalonak talalom, ha valakinek ez az egyetlen buszkelkednivalo az eleteben. Tovabba nem, nem normalis ha valaki 3X evesen attol talalja meg onmagat, hogy lefogyott 10 kilot. Mert addig tevelygett. Vagy hogy elete elso komolyabb teljesitmenye, h par honapig kepes volt heti 3-4x sportolni. Tenyleg.
Es písz.

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2012.04.10. 10:20:14

@Leningrad: De amugy meg ez sem gaz, mert hat kinek mi okoz sikerelmenyt. De erre fel atgazolni, atlepni embereken, fenn hordani az orrunkat - szerintem uberszanalmas.
Ecettel nem fogsz legyet, ergo az ilyen hozzallas a "mozgalomnak" sem tesz jot. Evvan.

A cikkbol az eleje teljesen vallalhato volt (a ne hireszteld, hanem dietazz resz), aztan ezek az arroagans marhasagok. Grrrrrr.

Seang Lee 2012.04.10. 11:35:30

en azt szeretnem kerdezni Bencetol hogy jol halad-e a (mar nem emlekszem hany honapos, szigoruan no koksz) programban amit elkezdett par hete hogy ugy nezzen ki mint az a testepito gyerek. Csak azert mert minap irta hogy megy orszagjaro turara es amig a tobbiek futnak (vagy utana) o a halaszlevet kanalazza majd a Szegedi Tisza parton. vagy az csak metafora volt? Ha a program nem tart sehol, en megertem, de akkor ezt a postot itten nem tudom hitelesnek tekinteni, mert hat meg lett mondva elo marketing az gaz. amugy pedig Leningraddal ertek egyet.

Titti_ · http://tittiolvastar.blogspot.hu/ 2012.04.10. 11:48:36

Ez a bejegyzés arra volt jó, hogy felbasztam magam ekkora parasztvakítás láttán és nem kell meginnom a második kávém.
Bő lére eresztett véleményem a blogomon...

futbol 2012.04.10. 12:13:16

gerjednek a csajok...

futbol 2012.04.10. 12:46:19

@Leningrad: ahh, csak semmi cico malacka...

eperszuret 2012.04.10. 13:02:43

@Leningrad: vedd észre, ugyanúgy ítélsz, mint ahogy Bencéről véled... (csak szólok)
Nem tud(hat)om, Te hogy állsz a tévelygéssel, mikor/mitől találtál rá az utadra, de ha rajta vagy (akkor érezd magad jól és ne fikázd azt aki fel akar zárkózni), emlékezz vissza azokra az időkre amikor k.vára nem láttad hova/merre... Ha mindig is az utadon voltál, akkor meg nem hinném, h. =valóban= át tudod érezni, mit jelent 25-30 fölött még tévelyegni.
--vördpísz--

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2012.04.10. 14:28:21

@eperszuret: Távol álljon tőlem a személyeskedés, de aki ettől a poszttól találja meg az útját, vagy úgy egyáltalán a fogyástól ahhoz nem igen tudok építően hozzáállni.

eperszuret 2012.04.10. 15:22:39

@Nyahu: nem konkrétan ettől a cikktől v. a blogtól... cserébe felhívnám figyelmed a Bence által korábban is említett, a program közben felerősödő 'járulékos előnyként' bezsebelt skillekre... 8)
már ha olvasol a sorok között (is) 8)

viszont ennek boncolgatása, ki miért/mitől/hogyan igen/nem találta meg az útját/önmagát, már valószínűleg vagy egy külön bejegyzés alatt vagy még inkább egy külön blog homokozójában lehetne normálisan, _építő_ jelleggel átmazsolázni. de legalábbis egy nyugi dívány lazulással kell hozzá 8)

Cicoo 2012.04.10. 15:54:50

Biztos, hogy ezt ennyire túl kell misztifikálni?

"de időben behúzta a féket és helyén kezelte saját magát"

Ez akár jelentheti azt is, hogy most megállt egy szinten, vagy rosszabb esetben megindult/meg fog indulni lefelé a süllyesztőbe, csak ez így még szebben hangzik. Az örök elégedetlenség mozgatja a világot, hogy mindig mindenki többet akar tudni, birtokolni, csinálni, nem?

"Szeressétek magatokat és kurvára tűzzetek ki pofátlanul magas célokat magatok elé és próbáljátok meg elérni, de minimum megközelíteni azokat."

Erre céloztok? Nem biztos, ez rossz, lehet ezt ésszel is csinálni. Mondjuk az királylánykodás, hogy most, amikor felét se tudod megcsinálni, azt mondod magadnak, hogy fél év múlva lefutok egy félmaratont, és elkezdesz készülni rá? Vagy azt mondod, hogy megpályázom azt az állást, amire régóta vágyom? Vagy felszedem azt a pasit/csajt, aki már régóta bejön, de eddig észre sem vett volna, mert nem voltunk egy szinten? Mert ha ez az, akkor én királylány akarok lenni.

Én úgy értelmezem ezt az egészet, hogy nem az a teljesítmény, hogy nem zabálsz össze-vissza, meg megmozdítod végre a segged, hanem, hogy valamit eltervezel, elhatározol, és végig csinálod a terv szerint.

De lehet kijavítani.

Cicoo 2012.04.10. 15:58:06

*nem biztos, hogy ez rossz

szaruji 2012.04.10. 16:41:20

de bájos

fától az erdőt

az öntelt pöffeszkedő ripacsoskodást összetéveszteni az önbecsülő emberi tartással és könnyed méltósággal, végtelenül hibás megközelítés

ahogyan a LifeTiltet (önismereti jellempróba a súlyvesztés díszletei között) összekeverni egy szimpla fogyókúrával (megfelelési kényszer generálta kapálózás a külsőségek világában) szintén leegyszerűsített és némileg korlátolt gondolkodásra vall

de nem kell, hogy igazam legyen.
maradjon csak a cikk megosztó.
Benedek Bence és az egész blog is az.
megérted, amiről ír, inspirál és fejlődsz VAGY nem érted, belekötsz és maradsz, aki vagy.

rosta

jól van ez így

ajmfebulosz · http://diajmfebulosz.blogspot.com/ 2012.04.10. 17:43:31

@Cicoo:

"Én úgy értelmezem ezt az egészet, hogy nem az a teljesítmény, hogy nem zabálsz össze-vissza, meg megmozdítod végre a segged, hanem, hogy valamit eltervezel, elhatározol, és végig csinálod a terv szerint."

neked hany eleted van, hogy ezeket a fent emlitett peldakat teljesitmenykent eled meg?

abban teljesen egyet ertek, hogy fel kell emelni a fenekunket, tervezni es tenni erte. mert a te egyetlen eletedben ki fogja ezeket a dolgokat megtenni, ha nem te? ez nem teljesitmeny, ez az elet.

vegig arrol van szo a bejegyzesben, hogy a program igy, a program ugy, lefogysz a program alatt, a program meghozza az onbizalmadat, 70 nap a program...es mi van a program utan? senki ne ertse felre, nekem semmi bajom a lifetilttel, sem a dietazassal, sem a sportolassal. nekem itt annyi santit, hogy az embereknek egy 70 napos program vegigcsinalasara kellene buszkek lenniuk meg megtelniuk egeszseges onbizalommal, mikozben mi?

a poszt elejen felfestett "rideg valosag" pedig szamomra valami poszthaborus zavarra emlekeztet, ahol mindenki mindenkinek az ellensege. ha valakinek a kornyezeteben mindenki ilyen, nem tamogat, akkor kivel van a baj igazandibol? miert mindig a kornyezet hibas, amikor erre terelodik a tema? es ha ilyen a kornyezet, akkor minek ez a kornyezet meg mindig?

szerintem nem hasonlo velemenyt kinyilatkoztatni nem feltetlen egyenlo azzal, hogy az ember nem fejlodik. pont az ellenkezoje. mert velemenye csak annak lesz, aki gondolkodik.

felnott, ertelmes, kiegyensulyozott ertekrenddel rendelkezo emberre meg nem egy dietatol valik az ember.

NewGirl 2012.04.10. 18:04:23

Én Bencére is kb. azt tudom mondani, amit Csernusra: ír valamit, az meg már az olvasón múlik, hogy mit szűr ki ebből. 3/4 részét végig mosolyogtam, hogy mekkora egy állat vagy kedves B. Amúgy bírom a blogot.

Cicoo 2012.04.10. 18:22:09

@ajmfebulosz:
Nézzük másképp: tegyük fel, nem élem meg az ilyesmit teljesítményként. De akkor csak a P=dW/dt (az egységnyi idő alatt végzett munka) a teljesítmény? (trollface)

Akár erre is lehet büszkének lenni, mert ez egy eredmény. Vagy te nem vagy büszke arra, ha megdicsérnek valamiért, amit véghez vittél önerőből?

Egyébként, ha visszaolvasol, volt már róla szó, hogy azokat az embereket, akik visszahúznak, erősen ajánlott eltüntetni az életünkből. Én megtettem - részben az itt olvasottak hatására, részben meg azért, mert elegem lett ezekből a "barátokból" -, határozottan jobb a közérzetem.

Nem, a diéta önmagában nem tesz kiegyensúlyozottabbá. De ha végre elégedett leszel önmagaddal, és visszajön az életkedved, és nem rinyál valaki 24/7 a füledbe, az igen.

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2012.04.10. 18:49:09

@Cicoo: "Mondjuk az királylánykodás, hogy most, amikor felét se tudod megcsinálni, azt mondod magadnak, hogy fél év múlva lefutok egy félmaratont, és elkezdesz készülni rá? Vagy azt mondod, hogy megpályázom azt az állást, amire régóta vágyom? Vagy felszedem azt a pasit/csajt, aki már régóta bejön, de eddig észre sem vett volna, mert nem voltunk egy szinten?"

Neked ehhez komolyan lifetilt kell? Ez adta meg eletedben az elso lokest? Ettol mersz odamenni egy faszihoz/csajhoz? Ezert adsz be oneletrajzot???

Nincs ezzel semmi baj, de ez esetben remelem hogy 20 eves, vagy annal fiatalabb vagy.

Annyi mindent almodnak bele emberek ebbe a blogba, ami jo, mert almodni jo, de ha nekem attol kurvaanyazhatnekom tamad, hogy a noket lehazugozzak, a kornyezetet haborus ovezethez hasonlitjak, es azzal hajtanak titeket elore, h majd attol, hogy megemelted a segged es nem zabaltal feherkenyeret, lesz teneked tartasod meg szep eleted... Akkor ne essen nekem egy rakas feleszu troll hogy marpedig ebben ez a szepseg, meg hogy de jo nekem ha megtalaltam az utam, meg egyeb faszsagok.

Igen, ha valakinek ez elete elso nagy teljesitmenye, ha a program keretein belul keresi eleteben eloszor a hatarait, akkor nagy elmenyben lesz resze. De. Engedtessek meg, hogy vannak olyanok, akik nem ettol lesznek valakik. Engedtessek meg az is, hogy azt mondjuk, ha valaki erre a teljesitmenyre fel lesz dolyfos es onhitt, az egy talmi, ures emberke.
Meg valami. Mind varjuk a csodat. De az a rossz hirem, hogy ha csak annyit ersz el, hogy lefogysz, s jobb alakod lesz, attol meg ugyanaz a szar eleted lesz, ami korabban volt. Csak sovanyabban es esetleg ehesebben. Keep in mind.

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2012.04.10. 18:51:27

@Leningrad: mondjuk hihetetlen ma mennyire nem tudok fogalmazni. Ez a kedd mondjonle.

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2012.04.10. 18:53:42

@szaruji: :))) s megerkeztek kozenk a beavatottak is. Akik megertettek az atalakulas misztikumat. Omg.

Tomi, itt van a te neped. /facepalm.

MatyeszBMC 2012.04.10. 18:56:38

Na akkor kedves egybegyűltek.
Végigolvasva a reakciókat és "pozitív/negatív kritikákat", hogy itt-ott finoman fogalmazzak.
Először is leszögezem, én nem követek Tilt diétát. Nem követek semmit innen, csak a bejegyzéseket olvasom el, illetve ott voltam az előző budapesti RunTilt-en és pont. A következőn is ott leszek. Azért olvasom, mert sok dologban egyetértek, és tetszik, hogy valaki hasonlóképpen látja a világot, mint én. Frankón leírja azt amit gondol, és ő sem azért teszi, hogy szeressék. Pont azért reagálok erre a bejegyzésre, mert felcsendült benne ez a kulcsmondat, miszerint nem kell, hogy szeressenek, elég ha tudják ki vagy.
Aki itt sopánkodik, hogy fogyókúra így meg úgy, meg kiskirálylánynevelde, stb. baromságok, meg fent fogja hordani az orrát az illető, annak részben igaza van. Miért részben? Mert van aki amellett, hogy külsőleg jobb ember lesz, belsőleg is jó marad, vagy még jobb lesz. mint valaki említette, felszed skilleket, de ha előtte is jó ember volt, nem fogja fent hordani az orrát.

Leírom a saját példám. tavaly nyáron megelégeltem, hogy munka miatt, fél év alatt bizony nekem feltűnt nem csak a mérlegen, hanem kinézetre is, hogy 8 kg-ot híztam. Már nyár vége felé volt, első gondolat, hogy miért pont most kezdjem, mikor elég lehetne akár télen. De akkor jutott eszembe, hogy most megvan az elhatározás hozzá, és ennyivel előrébb is lehetek. A lényeg, elkezdtem a saját elképzeléseim szerint kialakítani egy módszert, amivel én fogyni fogok és formálódni. (megjegyzem idén januárban találtam a blogot, szval már fél éve nyomtam kb akkor.) Szintén teljesen saját belátás szerint vittem a dolgokat, saját magamat felügyeltem, csak elszántság kellett hozzá és kitartás, mert ugye más nem fog futni helyettem, hogy én fogyjak le. Két hónapja csináltam, hogy több kalóriaégetés mint bevitel, és sportolás ezerrel, amikor elszakadt a bokaszalagom, és egy világ omlott össze bennem, hogy 3 hónapig most mi lesz, de gyorsan feltaláltam magam, és nem adtam fel, nem az elején fog letörni valami. Az egészben az a lényeg, hogy tavaly nyáron elkezdtem az egészet csinálni szép csendben, és meg is változtatta az életem. Miért? Itt jön a lényeg. Mert ami kitartást és motivációt összeszedtem azzal, hogy de én még akkor is kibírom azt a 10km-t és nem állok meg, max lassabban futok kicsit, mikor fáradok, majd újra gyorsítok, de kibírom, azt átültettem az élet más területeire. Egyetemre járok, mellette dolgozom, kevés szabadidőm van, és abban is sportolok inkább. De ugye a lényeg, a kitartást átültettem a tanulásba, átültette a munkába. Ezáltal suliban már olyan jegyekért megyek és olyan könnyedséggel, hogy én vagyok a legjobban meglepve. Eddig lusta voltam mint a dög bármihez, nem is haladtam sehol az életben igazán, csak lassan, nyöszörögtem, de miután elkezdtem változtatni, minden megváltozott körülöttem, és ez miattam van. Nem lettek szebb és jobb barátaim, én sem törekedek a tökéletességre, mert nem akarok tökéletes testű srác lenni, de törekszem a jobbra, és mind ezt úgy, hogy az addigi értékeimet megőrzöm, és újakat adok hozzá, amik építőek. Nem nézek le senkit, amiért nincsen motivációja változtatni, vagy ezt meg azt tenni, nem vetem meg őket, ők csak olyanok, attól még emberek. Bencét sokan szellemi vezetőtöknek tekintitek, ami nem is baj, de ő is ember, nem minden szava szentírás, (kivéve a diétái, azokat csináljátok, nem véletlenül szüttyögte össze) és látni, hogy azért van eredménye annak amit eltervez és publikál. mindent a helyén kell értelmezni, ha valami szerintetek nem jó, akkor nem leszólni kell, hanem elkönyvelni, hogy te máshogy gondolod. Szerintem az a lényeg, hogyan tudod az olvasottakat a javadra fordítani.

Gondoltam már rá én is hogy sok mindent kiírok magamból egy blogra, de kevés lenne rá a hely, úgyhogy csak hozzászóltam egy picit :)

Tiszteletem mindenkinek.
Matyi

ajmfebulosz · http://diajmfebulosz.blogspot.com/ 2012.04.10. 19:09:18

@Cicoo:

az elso ket bekezdes utan kibukott bennem egy "miert, kinek az erejebol vinnem veghez a sajat dolgaimat, ha nem a sajatomebol"

de elfogadom, hogy a dicseret egy igen jol eso dolog (bar, en szemelyesen eleg rosszul kezelem, es nem mindig toltenek el dolgok buszkeseggel azert, mert mas megdicser erte. egyszer veghez vittem valamit, amiert egy ideig senkinek eszebe sem jutott megdicserni, mert mindenki eleteben mas a nagy dolog, es amig az enyemben az volt, masok kezelni sem tudtak. en viszont irto buszke voltam-vagyok a mai napig, viszont masoktol ezert dicseret irtozatosan furan veszi ki magat. de ez mar inkabb szemelyes dolog, es nem az itteni topic altalanos megtargyalasa)

teny, a dietatol nem lesz az ember kiegyensulyozott ember. viszont. es ezt boncolgatnam, mert errol nem volt meg szo. letolod a dietat, es mi van? nem vagy tobbet programban. nem feltetlen KELL mar a kajara figyelni, lehet edzeni sem mesz mar annyit. es akkor mi lesz a dieta alatt megszerzett kiegyensulyozottsaggal? es miert attol kell kiegyensulyozottnak lenni, hogy hogyan nezunk ki? persze, lefogysz, elegedett leszel magaddal, es? es ez helyrerak fejben? hogy ezentul ne stresszelj azon, hogy ha kicsit tobbet eszel, akkor mi lesz?

alapvetoen egyetlen, am gyokeres dolog az, amiben toronyirant elter a velemenyem a posztban kifejtett nezoponttol, megpedig. hogy honnan kezdunk el epitkezni. hogy van egy ember, aki egy nap felkel, es raebred, hogy egyetlen elete van, ami az ove, es amit ugy csinal, ahogyan akar, de csak egy eselye van vagy jol csinalni, vagy nem. es ettol a felismerestol kezdve elkezdi felepiteni magat, torekedni arra, hogy boldog legyen. szerintem ennek a felismeresnek kellene felszabaditonak lenni, motivalni es hajtani a celert, mert igy lesz barmi, amit az ember eltervez, utana konnyu. legyen az allaskereses, parkapcsolat, dieta. nem pedig lenyomni 70 napot, es ettol megvilagosodni...

(btw orulok a reakciodnak)

ajmfebulosz · http://diajmfebulosz.blogspot.com/ 2012.04.10. 19:13:45

@MatyeszBMC: ami kitartast te leirtal, az a sport es nem egy 70 napos program nyujtotta ero, szerintem ne keverjuk. nem belekotni szerettem volna a velemenyedbe.

mici˙ 2012.04.10. 19:30:22

Sziasztok, nem rég találtam meg ezt a blogot és elég sokat visszaolvastam. Szerintem sok kritikus véleményt megfogalmazó nem érti az egész lényegét.

Ezek az írások és végső soron az egész program azoknak segít, akik a gödör alján vannak. Akik elveszítették a kontrollt saját életük felet, vagy talán soha nem is kontrollálták a nyomorult kis életüket.
Hol máshol lenne érdemes vissza- vagy felépíteni ezt a kontrollt, mint a saját testüknél? Mi mással tudnának ennyire kézzelfogható eredményt elérni, és mi mással jönnének rá, hogy minden választásuknak, minden döntésüknek következménye van? Senki nem attól lesz boldog, hogy lefogy, hanem attól, hogy elér egy kitűzött célt. A diéta és a kemény edzés is csak arra tanít meg, hogy az életed a TE választásaid összessége.

Ha szar az életed, annak egy oka van: sok szar döntést hoztál.Te és nem más.

Cicoo 2012.04.10. 21:52:10

@Leningrad:
"Neked ehhez komolyan lifetilt kell? Ez adta meg eletedben az elso lokest? Ettol mersz odamenni egy faszihoz/csajhoz? Ezert adsz be oneletrajzot???"

Ezt én hol írtam le? Én a nagyot álmodni merésre és annak megvalósítására írtam példát, jelezvén, hogy nem feltétlen orrfennhordásra és agyilag elszállásra kell gondolni, hanem addig elérhetetlennek hitt célokra. Amúgy nem akarlak elkeseríteni, de ha dagadt önsajnáltató tehén vagy, a lehető legritkább esetben szedsz fel egy kellemes külsejű férfit/nőt (tudod, a bárki megdugná típusból), futsz huszonpár km-t, vagy leszel igazgató egy cégnél. Hidd el, léteznek emberek 0 önbecsüléssel, akiknek ez már nagyot álmodás, és immáron megvalósítható cél mínusz akárhány kiló után.

Persze mindenki arra használja a blogot, amire akarja. Én pl. ötleteket és mozgásra/táplálkozásra vonatkozó információkat gyűjtök belőle, meg jót szórakozom a bejegyzéseken (meg fogom a fejem a trollercoasteren, ami időnként befigyel a kommentekben).

"De az a rossz hirem, hogy ha csak annyit ersz el, hogy lefogysz, s jobb alakod lesz, attol meg ugyanaz a szar eleted lesz, ami korabban volt. Csak sovanyabban es esetleg ehesebben. Keep in mind."

Fogytam 10 kilót nyár óta (nem ezzel a programmal, nem csodadiétával/hánytatással/éhezéssel, hanem odafigyelés+mozgással), és eltüntettem az életemből pár olyan embert, akik minimális többletet sem adtak az életemhez. Kevésbé szar az életem.

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2012.04.10. 22:07:51

@Cicoo: "Amúgy nem akarlak elkeseríteni, de ha dagadt önsajnáltató tehén vagy, a lehető legritkább esetben szedsz fel egy kellemes külsejű férfit/nőt (tudod, a bárki megdugná típusból), futsz huszonpár km-t, vagy leszel igazgató egy cégnél."
1. aki dagadt onsajnaltato tehen, azzal nem az a legnagyobb baj h dagadt.
2. Futni attol meg lehet, lasd DK :)
Az igazgatos peldadat remelem te sem gondoltad komolyan.

Elhiszem h leteznek emberek 0 onbecsulessel, es elhiszem h szar eleted volt, szar emberekkel. Ezeket mind elhiszem, es lehet neked olyanod, vagy lehetett, ahogy jobbszeretned.

Akkor te is elhiszed nekem, h a noket alazo stilus, az onmagukat ismetlo posztok es az agyatlan fanatizalas kurvara nem jo irany SZERINTEM?
Kurva regota olvasom a blogot, birom Bencet, ez a poszt meg egy fos lett. De mar hallhattam eleted szomoru tortenetet, mittomenki kinyilatkoztatasat arrol h ez egyfajta transzenmeditacios atalakulas, meg biztos ha varok meg egy kicsit, jon meg par okos komment.

A sportnak es ugy altalaban annak, ha az ember valamilyen celert osszeszedi magat, hatalamas ereje van. De tovabbra is allitom, hogy ha elottem valaki arra kezdi verni magat, hogy lefogyott, es ezert feljogositva erzi magat h bekepzelt, arrogans pocskent viselkedjen (induljunk ki abbol, amirol az osszes kommentem szolt), azt en nem fogom soha komolyan venni.

Akkor sem, ha te most peldakkal allsz elo arra nezve, h neked bevallt ez a viselkedes.

kilgorT 2012.04.10. 22:31:52

Ó kedves érett, felnőtt, eleve-céltudatosnak-és-okosnak-ésegyéniségnek-és-érettnek-és-kiforrottszemélyiségnek-születő-kommentelőtársaim! :D
Nem kurvára mindegy, hogy kinek mi adja az inspirációt a változtatáshoz? A lényeg a lényeg. Nem kell lesajnálni azt, akinek az ilyen és ehhez hasonló cikkek segítenek. Valamint nem kell dobálózni ilyen meg olyan "stabil személyiségekkel", "érettséggel" stb. Mert mindenkinek kell támogatás, motiváció és inspiráció. Személyiségfüggő, hogy ki honnan szerzi be ezeket. És a forrás tökmindegy. A stabil személyiségek meg nem hangoztatják úton-útfélen, hogy azok, ugyanis nincs szükségük rá, és azt is tudják, hogy bármikor lehet vihar a biliben. Úgy gondolom, hogy egy diéta teljesítése igenis adhat egy jó nagy adag önbizalmat. Az ember az elvégzett feladataiból nyer önbizalmat többek között.
A cikkben pedig gyöngyszemeket lehet találni a fellengzős, üres mondatok közepette. Nekem pontosan azért segít a blog, mert magamra ismerek a nőket fikázó sorokban. És mivel magamra ismerhetek újból és újból, röhöghetek egy nagyot, és legközelebb elszégyellem magam, ha felismerem a viselkedésemben a nemrégiben olvasott gondolatokat.
Ez a rész pl:
"Számukra nem a futás a lényeg, hanem a pink csík az edzőcipőn, a rózsaszín kesztyű, és a megfelelő kulacs és törölköző kiválasztása."
Ez touche! Tökre így van. Bár hozzátenném, hogy egy rózsaszín csík az edzőcipőn, engem, egyszerű asszonyállatot tényleg képes motiválni.

kilgorT 2012.04.10. 22:34:23

@ajmfebulosz: Az élet= kihívás= teljesítmény. Nem?

MatyeszBMC 2012.04.10. 23:40:56

@ajmfebulosz: Igen így van, az a sport. Ellenben arra szerettem volna kilyukadni, miszerint ahogy nekem adta a sport az erőt, a kitartást, elszántságot, és a csakazértis végigcsinálom érzést a végén a diadallal, ugyanúgy adhatja jelen esetben egy ilyen diéta is. Én is diétáztam. De ugye ez megint személyfüggő ki miből merít energiát. Az alap a lényeg, amit meg kell tanulni, és meg kell tanulni átültetni az élet többi területére. Legalábbis én így tettem, ez az én véleményem, tapasztalatom, nekem abszolút bevált. Ez természetesen nem jelenti azt hogy mindenkinek befog.
Nem vettem kötekedésnek ;)

PrettyWitch 2012.04.11. 07:31:16

Vannak jó meglátások a cikkben, bár szerintem - mint régi olvasó - ezeket Bence már korábban is leírta, sok minden ismerős volt.

A nők lekicsinylésébe most nem mennék bele, értelemszerűen kell valamivel olvasottságot generálni, ingerküszöböket átlépni. Nem feltétlenül értem, hogy miért ezzel, amikor sok hasznos dolgot is tudna írni helyette Bence, de legyen, ha valakinek ez kell. Engem személy szerint a blognak ez a vonala piszkosul irritál, de ez legyen az én bajom.

A kommentekhez viszont annyit én is szeretnék hozzátenni, hogy akinek 5-10 kg fogyás megváltoztatja a lelkét, a belsőjét, az önbecsülését és az egész életét, az az ember vagy nagyon fiatal és tapasztalatlan, vagy semmit nem ért még el korábban az életben. Sekélyes, ha valaki azt hiszi, hogy pusztán egy 70 napos diétától és mozgástól jobb emberré válhat, mert ahhoz bizony sok más egyéb érték is szükséges. Lehet, hogy ezek egy részére a program alatt ráébred, de furcsállom, hogy ehhez valakinek a program kellett...

A LT-et nem kell túlmisztifikálni, részben ugyanabból áll, mint bármilyen értelmes fogyókúra (diéta+mozgás), részben pedig Bence blogbejegyzéseiből, amikből - kivéve az ilyeneket, mert ez szerintem sokra nem volt jó - gyakran lehet erőt meríteni, de azért ne essünk túlzásokba, ezek nem teremtenek egy transzcendens univerzumot :)

A kritikát megfogalmazó csajokkal egyetértek. A többieknek szólva, el kellene gondolkozni azon, hogy nem az viszi előre a LT-et, ha fanatikusan beálltok Bence mögé, és bólogattok, hogy milyen bölcs volt a vezér, hanem ha építő kritikát megfogalmazva mutattok egy jobb vagy alternatív irányt. De kritika nélkül mindent elfogadni, amit Bence mond? Szerintem ezzel még ő sem értene egyet :)

Kék Kacaj 2012.04.11. 10:01:38

Szerintem, ha valaki - legyen az akárhány éves - elér valami olyat az életben, amire eddig nem volt képes (és még csak elképzelni sem tudta, hogy elérhető számára), megérdemelten lehet rá büszke!

Mindenkinek más jelent kihívást az életben, nem vagyunk egyformák. Ha valaki fél életében a túlsúlyával küzd, igenis megváltoztatja az életét, ha lefogy, és igenis legyen rá büszke! Még akkor is, ha (nem tom' már ki írta) 20-30 évesen tanul meg olvasni (nyilván hülye példa, de tök mindegy, miről van szó konkrétan).

Ha meg egy blog adja meg az utolsó, vagy éppen kezdő lökést ahhoz, hogy képes legyél megváltoztatni az életed, hát akkor meg mi van???? Mint mondtam nem vagyunk egyformák, mindenkinek másra van szüksége, és ezért lenézni valakit, nem azért, de akkor ki is hordja fenn az orrát?????

zebrahead 2012.04.11. 12:38:11

néha beleolvasnék egy olyan blogjába egy ilyen bejegyzés után, aki egész életében normálisan nézett ki (nem kellett programokkal visszaalakulnia zsírdisznóból) és nem dobták ki kiskorában a lányok, mert gerinces emberként meg tudta tartani őket.

ja, hogy azok nem írnak blogot, mert nem akarják bizonygatni maguknak, hogy 'többet érek mint egy kalap szar'.

'Egy program végig csinálásához embernek kell lenned.'

innentől van elrontva a bejegyzés. ahhoz kell embernek lenned, hogy ne kelljen programot csinálnod. vagy blogot önigazolásra, egyáltalán.

Kék Kacaj 2012.04.11. 13:23:06

@zebrahead: bocs, de ezek szerint, aki "zsírdisznó", ahogy te igen elmésen és rendkívül kulturáltan kifejezted magad, az haljon meg????

Tehát csak azok élhetnek emelt fővel, akik életük kezdetétől fogva mindent "jól" és "helyesen" csinálnak?? Nem azé', de ez igencsak diszkrimináció, Mr csíkosfejű :)

szaruji 2012.04.11. 14:53:37

az a baj, hogy elbeszélünk egymás mellett emberek

eddig mindenki írásában volt olyan, amivel maximálisan egyet lehet érteni, és olyan is, amivel nem. más szemszögek, más szempontok, más megközelítések. de jól van ez így. nem kell egyetérteni. és nem kell meggyőzni vagy legyőzni sem a másikat.

ez egy tökjó fórum, ahol meg lehet dumálni egymással az egy-egy cikk kapcsán felmerülő új gondolatokat, vagy meg lehet fogalmazni (vállalható stílusban) bizonyos kritikai észrevételeket Bence felé, ha szerintetek rossz irányba megy a blog vagy bármi.

kicsinyes és szükségtelen a személyeskedés vagy az alsóbb-/felsőbbrendűség hangoztatása, a beszólogatás, egymás gondolatainak pocskondiázása. ő úgy gondolja. hadd gondolhassa úgy.

ez a blog - ahogyan a hozzászólások is - soha nem lesz az, amivel koppra egyet lehet érteni. Mert vannak benne tökjó gondolatok és bődületes baromságok is. De ez mindig is így lesz, és ezt helyén kell tudni kezelni. Mindenki szűrje le belőle azokat a gondolatokat és mondanivalókat, amik inspirálják, elgondolkodtatják vagy épp megérintik és valamit megváltoztatnak benne. A többit meg... el kell tudni engedni. Túl kell lépni rajtuk (nőgyűlölet, stílus, lekezelő hangnem stb. - részletkérdések ezek igazából)

Mindenki használja "csak" arra ezt a blogot és egymás véleményét, amiért létrejött és még mindig működik. Hogy motivál, hogy elgondolkodtat, felháborít, szórakoztat, megbotránkoztat, megnevettet, megríkat, kiakaszt, vígaszt nyújt, feldühít, megoldásokat javasol, elvárásokat támaszt, lehetőségeket kínál és a véleménykülönbségek ellenére is egy szerintem tökjó közösséget tart életben.

Amondó vagyok, hallgassa meg mindenki, tisztelettel, mit gondolnak ugyanazokról a dolgokról, témákról a többiek - szélesítse a látókörét, a világról és önmagáról alkotott véleményét és eccerűen csak … találja meg a sorok között a SAJÁT igazságát.

Cicoo 2012.04.11. 21:50:52

Szerintem sikerült beleképzelni pár olyan dolgot a kommentembe, ami nagyon nem volt benne, de sebaj, elfér.

Amúgy szerintem igenis kell ez az "alázás". Főleg, hogy igazából nem is alázás, hanem az igazság. Én valahogy még nem találkoztam olyan nővel, akinél az a fajta hülyeség ne lenne szériatartozék, amit Bence emleget itt a blogon. Nézzetek körül, illetve nézzetek magatokba, ha nem hiszitek.

Cicoo 2012.04.11. 21:51:56

Azt mondjuk még hozzátenném, mielőtt ellentámadásba lendülnétek itt páran, hogy persze mindenkinél eltérő mértékben jelentkezik.

Keli29 2012.04.12. 00:33:52

Leningrad és Nyahu... Továbbra is olyanok, mint az egyszeri rendőr, aki nyomogatja magát és mindenhol fáj, ahol nyomja, közben meg az ujja van eltörve...
Csak érezni, hogy ez egyre szarabb ez a nyomkodás...! Nem kevés élesítés kéne az objektíven csajok! De nem folytatom, mert megint miattam fog elpárologni a blog értelmesebbik fele!
De bárhogy is nézem, kizárólag, hozzám képest olymposi magasságokba emelkedő intellektusotokkal nehéz megoldani a belsőben zajló atomháborút! Ezt vegyétek azért figyelembe! És nincs harag, csak szóltam! ;)

Scala 2012.04.12. 11:00:40

@mici˙: Szia Mici! :-)
Jó, hogy írsz, egyetértek!

Nem rossz ez a post, és céloztam hónapokkal ezelőtt kommentben arra, hogy blogot kezdeni a programról én nem tenném, az ismertetett okok miatt, inkább utólag pakolnám fel a képeket, szélsebesen.

Scala 2012.04.12. 11:09:08

@Keli29: Utolsó bekezdés: így igaz, nekem elegem is lett, szűröm.

Syztem 2012.04.12. 11:56:36

Ez egy kurva jó bejegyzés, schwarzenegger motivációs beszédének (6 rules; ebből az első: Trust yourself) női változata. Fogalmam sincs, mi bajotok van vele.
Úgy látom, itt csomóan elfelejtik, hogy attól még, hogy valaki jól néz ki, egyáltalán nem biztos, hogy tilt-szintű, vagy akár testépítő szintű szigor jellemzi az életmódját - tudjátok: GENETIKA. A kövér emberek jó része egyszerűen szarabb anyagcserével van megáldva, mint kákabelű társaik. Az ő felelősségük abban áll, hogy nem képesek ezt felmérni és tenni ellene. Merem állítani, hogy a kritikusok nagy része nem csinált végig úgy egy 6 hetes diétát, hogy nem EGYSZER SEM evett félre. Ameddig ezt nem csináltad meg, addig KUSSOLJÁL arról, hogy ez a lifetilt lófaszt nem számít azokhoz képest, akik nem csinálják, de jól néznek ki. Pont azt hirdeti ez a bejegyzés, hogy ne kérkedj vele, de legyél tisztában azzal: erősebb vagy fejben, mint a többség.

szaruji 2012.04.12. 16:09:33

Jött tegnap egy kritika, amire szeretnék reagálni: Az előző hozzászólásomban talán úgy tűnhetett, de … közel sem a blog került minősítésre (a blog pont úgy jó, ahogy van). Néhány hozzászólás vállalhatatlan stílusa és pár kommentelő vakbuzgó önigazolgatásai voltak azok, amik kiverték a biztosítékot és adtak okot arra, hogy egyáltalán felszólaljak. A blog mellett nyilván.

Ez a blog Benedek Bence személyes blogja. Még mindig.
Úgyhogy azt ír le, amit akar, és úgy, ahogy akarja.
Ha tudsz vele azonosulni, tökjó. (maradj)
Ha nem, úgy is jó. (maradj, olvasd el újra és ha sehogy sem fér a kontyod alá, akkor fogd magad és csak simán sétálj el)
Ha meg mondjuk 40-50%-ban értesz egyet vele, akkor meg 40-50%-ban lesz hasznos számodra, és ennyivel tesz Hozzád valami pluszt. (Merthogy valami pluszt tesz Hozzád, az biztos)

Én momentán 95%-ban értek egyet vele.
(Az 5%-ra hagytam azt a pár, valójában irreleváns tényezőt és formaságot, ami - noha a mai napig megtéveszt embereket, és lehetőséget nyújt a félremagyarázásokhoz - az érdemi mondanivaló szempontjából igazából megalázóan bagatell dolgok.)
És ezt a 95%-ot az indokolja, hogy én személy szerint izgalmas lehetőségeket látok a LifeTilt-ben, mint gondolatiság.
És motivációt, lelkesedést, fejlődést és igen, egy értéken alapuló közösség kialakulásának reális esélyét.

A blog szerintem nem megy rossz irányba. A blog szintet lépett. Folyamatosan és állandóan fejlődik, a kezdetektől fogva. Újra és újra megújul, egy kicsit mindig más, újszerű, változik, bővül, több lesz. Ettől él. És többek között ettől izgalmas és inspiráló jelenség ez. Számomra legalábbis.
Úgyhogy én maximálisan támogatom. Ameddig az értékek, amiket képvisel, megegyeznek azokkal, amikben én hiszek, addig mindenképpen.

Ha ettől egy fanatikus, agymosott, pökhendi, öntelt ripacs vagyok, részemről OK.

Remélem, nem maradtak félreértések.

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2012.04.12. 17:55:09

@Syztem: @szaruji: ertheto.
Akik kritikat fogalmaztak meg, azt hiszem kivetel nelkul mind tulvannak legalabb egy programon. A nagybetus KUSSOLJ es egyeb szovegek pedig hibatlanul jelzik, hogy tenyleg jo iranyba halad ez a blog, es gyujti maga kore a megfelelo embereket.

Tovabbi sok sikert kivanok mindenkinek a folyamatos szintlepesben.

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2012.04.12. 18:07:03

@Keli29: "Leningrad és Nyahu... Továbbra is olyanok, mint az egyszeri rendőr, aki nyomogatja magát és mindenhol fáj, ahol nyomja, közben meg az ujja van eltörve..."
"De bárhogy is nézem, kizárólag, hozzám képest olymposi magasságokba emelkedő intellektusotokkal nehéz megoldani a belsőben zajló atomháborút!"

Nem az a baj hogy onhitt vagy, es ostoba, hanem hogy buszke is vagy ra.

Nem tudom hanyan ismeritek Bencet, de o valoban ezt gondolja a nokrol, amit altalaban leir. Szorakoztato, szep, de ostoba es alapvetoen megvetendo dolgok altal motivalt teremtmenyek. Nem, nem hiszem hogy rolam gondolja ezt. Nem, nem erzem magam ettol hulyenek :)
Ettol duhosnek erzem magam minden olyan pillanatban, amikor az ostobak idegyulnek, es tapsolnak, de jol megmondta. A leginkabb az zavar, amikor nok asszisztalnak hozza. Mert azt hiszik vicc. Mert azt hiszik pikans ironia.
Nem az. Amivel semmi baj, en nagyon birom (neha) Tamast, de ezekkel a dolgokkal nem tudok azonosulni, es igen, mindig fel fogom emelni a szavam ellene. Itt tobbet nem, igy nem kell filterezni, szurni, es lehet nyugodtan tapsikolni is.

Kippisz.

Keli29 2012.04.12. 18:55:18

@Leningrad: Esküszöm lottózni fogok!
És emiatt értek teljes mértékben egyet Tomival, a nőkre tökéletesen jellemző ez a felszínesség és irányított félreértés, majd az ezekből fakadó kapálózás és szabadkozás!
Mi lenne, ha egyszer nem ideológiát gyártanátok a semmire, hanem átgondolnátok a lényegi mondanivalót?
A lényében megbántott, sértődött nacsasszonyt lehet játszani, fergeteges szókincs rakétákat lövöldözni a véleményetekkel nem egyező (hogyan is fogalmaztál, tapsolókra) emberekre, ostobázni őket, látványosan magatokat kiemelni a plebsből, csak kár, hogy lerí erről cirkuszolós kapálózásról, hogy a radarszint alatt van a baj!
A blog iránya pedig legfeljebb számodra nem megfelelő, de ezt meg neked kell majd leboxolnod saját magaddal! ;)

Kék Kacaj 2012.04.12. 19:37:47

Különben meg, Bence joga azt gondolni a nőkről, amit gondol, ha ezt látta és hallotta az életben, akkor meg miért ne vonhatná le a következtetést, hogy általában olyanok a nők, amilyennek ő látja - ez még nem jelenti azt, hogy mindenki olyan.
Ilyenkor szokták mondani, hogy akinek nem inge...

fuckin wildcard 2012.04.12. 19:53:39

@Kék Kacaj: az a baj, hogy ostoba vagy, mint az összes többi agyatlan majom itt, a fő orángután épp előtted kommentelt, ahogy elnézem.
Tomi is vette valahonnan az agyfaszt, látta, eltanulta, ezt hallotta/olvasta, ah de menő, így fogok gondolkodni ezután.

Nem gáz, majd olvassák ezt gyerekek is, akik érzékeny éveikben vannak, aztán elhiszik ezt a sok hülyeséget. De ez sem baj, mert kapnak majd 1-2 pofont (átvitt vagy nem átvitt értelemben) lányoktól, vagy az anyjuktól, aztán helyreáll a rend.

Ha olvasod ezt, blogger, azon gondolkodj már el kicsit, hogy nem olvastál-e arról is esetleg valaha, hogy az ember mindig olyanokkal veszi körbe magát, akikkel igazolhatja a feltevéseit a világról. Igen ritka az, hogy valaki ne így cselekedjen.
Nem a nők a hibásak, ha te kurvákkal kerülsz össze. Meg agyatlan ribancokkal.
Te vagy a hibás. Mert valószínűleg épp olyan felszínes vagy, mint amilyeneket megérdemelten megszereztél magadnak. Mindenki azt kapja, ami jár neki. Szájízből is.
Talán ideje lenne önvizsgálatot tartani. Huszonévesen még rendben van ez, de 50 évesen majd jóféle kötelet válassz, amire fellógathatod magad. Mert csakúgy mondom, hogy a család, a gyerekek, akiknek te majd jó példát akarsz mutatni valami bejegyzésed alapján.. szóval ezek nem csak úgy teremnek. És ha erre a mentalitásra akarsz építeni jövőt, könyörgöm, írj akkor is.
Te leszel a legnagyobb elrettentő példa, amit majd én mutogathatok az én gyerekeimnek.

Kék Kacaj 2012.04.12. 21:15:39

@fuckin wildcard: nem azé', de nem emlékszem, hogy egy tálból cseresznyéztünk volna valaha... szóval a személyemre tett sértő megjegyzésedet nem igazán értem, mire alapozod... mindenesetre nagyon kedves...

én csak azt mondom, hogy mindenkinek joga azt gondolni a dolgokról, amit akar, és miután szabad a véleménynyilvánítás, le is írhatja a gondolatait, akkor is, ha te vagy más nem azt gondolja
nem azt mondom, hogy egyetértek vele, de joga van a véleményéhez

plussz: van elég sok durva dolog az életben, s így a neten is, ami nem gyereknek való, és? burokban neveled vagy egyszerűen használod az eszed, és elmagyarázod a gyereknek, ez is dolga a szülőnek, szerintem...
különben meg mi közöd hozzá, hogy ő majd, vagy bárki más akár, hogyan neveli a gyerekét???

Kék Kacaj 2012.04.12. 21:20:16

@Kék Kacaj: komolyan, lassan röhögőgörcsöt kapok az ilyen habzószájú, vérbenforgó-szemű megjegyzésektől...

gyerekek! ne vegyétek már ilyen komolyan az életet, mert nagyon hamar elmegy tőle a kedvetek. Különben meg egy színházban játsszunk...

fuckin wildcard 2012.04.13. 00:18:42

@Kék Kacaj: világos. Szóval innen jöhet a lófasz, egy másik idegentől nem, mert nem cseriztünk együtt? Vele igen? Következetesség? Büszke ember sehonnan nem fogadja el, aki meg egy helyről igen, az hallgasson, ha egyéb személyektől is kapja az ívet. Mert a hiszti így már sajna nem jogos.

A másik dolog meg az, hogy ismerem én ezt a személyiséget közelről, háhh.. A hatásvadász, agresszív típust. Van egy rossz hírem, Leningradnak igaza van.
Ugyanis ez a típus lenézi azt is (ha nem is nyíltan), aki egyetért vele, meg azt is, aki nem. Védeni lehet. Előttem nem kell, ismerem a jó oldalait ennek a blognak. És azokat szeretem. A többi, számomra visszataszító oldalait meg azért veszem komolyan, mert a gyereknevelés is csak bizonyos elbaszott fejekben zajlik ráhagyással, normális emberek nem bólogatnak egész életükben mindenre.

A filterező vízfejűeknek meg üzenem, hogy MINDIG lesz valaki itt, aki el fogja mondani ugyanezeket, hadd fájjon a fejetek :*

Kék Kacaj 2012.04.13. 08:05:22

@fuckin wildcard: Öreg! direkten kiforgatod a szavaimat, de csak annyira, hogy pont a te mondanivalód szerint alakuljanak a dolgok, segáz! De asszem' maradjunk ennyiben... különben napokig fogunk vitatkozni (már csak, ha a te agresszív stílusodat vesszük is alapul)

Kék Kacaj 2012.04.13. 08:10:28

Különben (csak mint utolsó próbálkozás) megpróbálnám elmagyarázni a különbséget:

1.Bencének ez a véleménye, ami egy általánosítás, mint már írtam, akinek nem inge...

2. te látatlanban ítélsz meg konkrétan engem, és sértő megjegyzésekkel dobálózol, rendkívül kedves és értelmes módon kifejezve magad

3. a véleményed cseppet sem változik, ugyanazt szajkózod kommentről kommentre, tehát gyakorlatilag magadban puffogsz számtalan variációt kipróbálva egy témára

ezek után No comment

Syztem 2012.04.13. 08:31:00

@Leningrad: Időről-időre kiütközik, hogy ez a világ nem a női lélekhez van adaptálva - tetszik vagy sem. Ha te ilyen dolgokat magadra veszel, akkor szerintem hagyd abba ezt a sportot, nem neked való. És azért bármit is gondol Bence a nőkről, azért munkásságának van egy objektív fokmérője: hány nőt segített már át testi és lelki "holtpontokon". A női picsogást eltűrve, udvarias körmondatokkal semmire nem ment volna. Aki ezt nem érti meg, nem érti az egészet sem.

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2012.04.13. 08:52:25

@Syztem:"Ha te ilyen dolgokat magadra veszel, akkor szerintem hagyd abba ezt a sportot, nem neked való."
Mar mit, az életet? Kösz, nem.
El vagytok tévedve, fiúk, nem az élet ilyen kemeny, csak ti hiszitek h az ilyen odamondogatasoktol azok lesztek.
Keli29 ritka nagy hülye, de asszem ezért valami virtualis díjat is kapott itt, ugyh kb ezért tartjak:)

A lényeg, hogy nem fogok tovabb magyarazni arról, mi is a baj ezzel a hozzáállással meg a magukat ez alapján megitelo csajokkal. Ki milyet szakít, olyat szagol. Mostantól nelkulem szagolgatjatok egymast, ennyi. Nem sértődöttseg (a szajhosok ugyis annak könyvelik aminek akarják) csak faraszto és felesleges.

Aztán járni rendesen runTiltre!:)

Kippis.

Kék Kacaj 2012.04.13. 09:18:35

Az nem fér csak a fejembe, hogy ezt az egészet kinek a nevében kéritek ki?

A saját nevemben, a szeretteim nevében, a közeli ismerőseim nevében, stb. OK!

De csak mert számotokra annyira sértő, nem hinném, hogy a világ több mint 6 mrd lakosának legalább fele nő, ezért akkor most egyrészt minek húzzátok fel ennyire magatokat (csak azért mert ti máshogy gondoljátok, érzitek), másrészt milyen jogon szólaltok fel MINDENKI nevében, plussz akkor ez most milyen misszió is??? :)

Komolyan nevetséges :))))

Az pedig már Bence problémája, hogy ezzel a hozzáállással milyen minőségű kapcsolatokat tud kialakítani az életében. Miért fáj az nektek, hogy ő ilyen körökben mozog?

Ez nem jelenti azt, hogy csak a világ azon verziója létezik, amit ő ismer!!!!!!!!!!!!

fuckin wildcard 2012.04.13. 09:59:04

@Kék Kacaj: 1. alapvetően tényleg kedves és értelmes vagyok, de muszáj beolvadnom az adott környezetbe, nagyanyám mondta mindig, hogy alkalmazkodjak. Hát alkalmazkodom.
2. az, hogy neked mi nem fér a fejedbe, hehh.. sokszor lehet ilyen élményed.
3. egy dologra még válaszolok, mert magadtól nem fogsz eljutni odáig. Amúgy nagyon felszabadító érzés ignoráns embereket felidegesíteni olyan szintre, hogy 300 felkiáltójelet tegyenek ki mondatok végére. Bár lehet, hogy az szimpla gyökérség, nem idegesség. Mindegy.
Szóval, hogy miért "fáj", mert miért "fontos". Nem ismerem én őt, még az is lehet, hogy nem is fogom. De amikor olvastam a nem mostani bejegyzéseit, hanem jóval korábbiakat (hülyeszámítás előtti időkből), meg hallottam beszélni (a tartalomtól eltekintve), nagyon bírtam. A saját kis életemben is történtek változások, amik innen indultak ki, ezek voltak a gerjesztői folyamatoknak. Vagy nem is gerjesztői, inkább felráztak kicsit, hogy ne felejtsek el bizonyos dolgokat.
Ha valaki vagy valami segít neked, akkor valamennyire fontossá válik. Én nem szarom le, nem tudom leszarni, ami itt folyik, mert habár nem demonstráltam semmivel, azért közel áll hozzám. És ha közel áll hozzád valami, valaki, aki felnőtt ember, nem az illető seggnyalására koncentrálsz, hanem minél objektívebben fejtesz ki véleményt. Ami majd őt remélhetőleg előre viszi, ha olvassa egyáltalán. Egyszerűen azért, mert fontos neked. Nem az ember igazán, hanem az egész, ami itt volt.
Az a legnagyobb baj, hogy ezek után jogosan néz majd mindenki hülyének, mert feketelyukakkal próbálok társalogni. Nagyot evolucionáltam azóta, hogy kiskoromban meg magamban beszéltem..
Fárasztó ez, tényleg. Be is fejezem. Éljen a király..

Kék Kacaj 2012.04.13. 10:07:33

@fuckin wildcard: megint sértegetsz, köszi szépen. Ha figyelted, egyetlen rád vonatkozó negatív megjegyzést sem tettem, és mégis le bírtam írni a gondolataimat.

Ha értetted, amit írtam, feltűnhetett, hogy én sem értek vele egyet.

A kettőnk közötti különbség, hogy én elfogadom, ha valaki nem azt gondolja, amit én, és nem verem az asztalt: hogy de nekem van igazam!

(csak így zárójelben jegyzem meg, az írásbeli érzelmi töltet és nüansznyi hangulat, ill. árnyalatnyi különbségek kifejezésére nem csak smiley-k odabiggyesztésével kivitelezhető, és nem azért raktam oda a sok felkiáltójelet, mert szimplán gyökér vagyok...)

Kék Kacaj 2012.04.13. 10:10:23

@Kék Kacaj: a stílusodról meg annyit, hogy hasznos dolog az alkalmazkodás, de ha hajlandó vagy ilyen szintre süllyedni, akkor nem vagy több annál, ami ellen éppen hadakozol.

Kék Kacaj 2012.04.13. 11:18:19

@Kék Kacaj: U.Í.: epedve várom válaszod, de kérlek már a jobb arcomat célozd, a bal már elzsibbadt a legyezéstől... :)

Syztem 2012.04.13. 18:03:39

@Leningrad: Arra is lehetett volna érdemben reagálni, hogy Bence több száz lány életét változtatta meg ezzel a hozzáállással. Véleményeken lehet vitázni, tényeken nem.

alexqq 2012.04.13. 19:55:38

MatyeszBMC egyet tudok érteni a szavaiddal, én sem tudtam volna jobban leírni, na jó én nem is tudok írni, úgyhogy kösz a gondolatokat meg a beszámolót.

Leningrad csipem a fejed azért is mert van benne valami, de megdugni csak akkor dugnálak meg,ha külsőleg is megvan az extra ami a toronyban is jelez.

Szerintem félreértetted a blog mondanivalóját. Természetesen mindenki emelt fővel járjon, de áttaposni senkin nem kell (szerintem nem is ezt sugallják a blog sorai), ma megállított az utcán egy hölgy, hogy én mszp-s vagyok ( a ruha miatt nem a arcom), -nem!? akkor fideszes,lmp-s, elkezdte sorolni a pártok nevét én meg csak néztem, kedvesen említettem neki, hogy én másban utazom. Majd szerettem volna eliszkolni, de mondta nekem, hogy aláírja a papíromat. Megköszöntem neki megemlítve, hogy nincsen papírom és semmit nem kell aláírni. Mentem a dolgomra, majd pár óra múlva megszomjaztam és vettem egy CUKROS energiaitalt, sétálva az utcán ismét valaki megszólít: -ez jó fiatalember? körbenézek, a aláírós hölgy, (megcsípve magam, hogy nem álmodok e) Visszakérdeztem, hogy micsoda? Nagyon beveri a szívet, mert azt hallottam, hogy ez megdobogtatja?! Milyen íze van? Még soha nem ittam ilyet! Felpörög? Ettől ilyen férfi? Én meg MI VAN?? ( már kerestem a kamerákat, biztos kandiznak) de csak folytatta, már vártam mikor kapom az ajánlatot, de csak méregetett és dicsért meg az energiaitalt csodálta..
Kérdeztem tőle: hölgyem nem ivott ilyet soha? nem, de sokat halott róla.

Szerintem félreértettél pár dolgot, a nőknek amúgy mindig bajuk van, a férfiak meg mindig a legnagyobb királyok, minden férfi azt mondja neki van a legnagyobb farka, a legjobb az ágyban, a legmenőbb dumája van, tele van pénzzel, a legnagyobbat tud ütni, és annyi nőt dugott meg, hogy elszámolni sem lehet addig..

elbaszott egy világ ez, de ki kell csemegézni belőle az édességet.. sokat kefélni,dugni,szexelni,szerelmeskedni,baszni.. ja és igazán jól ezeket kell csinálni.. a kettő között meg lehet mély gondolatokat ébreszteni és megvalósítani azokat..

loseismorethanhesitate · http://loseismorethanhesitate.tumblr.com/ 2012.04.18. 01:09:27

@zebrahead: en zebrahead rajongo lettem. (a posztot nem sikerult vegigolvasni. larifari)
Add a Facebook-hoz