LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Zyzz Medias Res

zyzz100.jpg

zyzz06.png 

zyzz08.pngElőször is szeretném mindenkiben tudatosítani, de főleg a tizenéves kondizással mostanában próbálkozó srácok, és az alapokkal most ismerkedő kezdők  fejében, hogy a Zyzz project egy haladó edzéstervet tartalmaz, ami igényel némi felkészülést, ami alatt elsősorban a test, az izmok, és az idegrendszer sejt szintű előkészítését értem. A kondizásnak szintjei vannak amiket be kell tartani, különben baszhatod az egészet, mert ha rosszul csinálod és bármiféle koncepció nélkül, akkor bizony jönnek majd a húzódások,  szakadások, gerincsérvek és sérülések, amik lehetnek olyan súlyosak is, hogy akár egy életre elmehetsz a picsába. Szóval azt semmiképpen ne tegyétek, hogy le mentitek az itt leirt edzéstervet, és holnaptól lementek majomkodni a terembe. De ha mégis ezt tennétek, szólok előre nem fog működni, mert az itt leírt, és ilyen ütemben átmozgatott kezdő test izomzata egész egyszerűen nem áll készen ilyen terhelésre, de erre majd előbb-utóbb ti is rájöttök.

Az izomépítés egy nagyon nehéz, bonyolult folyamat. A fogyasztás nem nagy cucc, ahhoz elég ha nem teszed tele az arcodat mindenféle utadba kerülő szarral, és hetente 3x lemész futni. A Lifetilten másfél évig arról volt szó, hogyan lehet hatásosan, és tartósan lefogyni egészségkárosodás nélkül. Ezt a folyamatot anno magamon mutattam be, majd a módszert további 11 lányon, dokumentált formában. Az izomépítés, és testformálás egy teljesen másik folyamat, amihez nem elég a szimpla akarat, hanem ennél már jóval több kell. Itt már nem csak az éhséggel kell megküzdeni, hanem a fájdalommal is, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy izmot építve formáld a tested. Más fajta táplálkozást igényel, az edzés módszerek is radikálisan eltérnek, és mentálisan is már egy magasabb szinten kell lenned hozzá. A testformálással, és izomépítéssel a blog egy új fejezetet nyit, és mint a fogyasztásánál úgy most is, a rendszert és a módszert először magamon tesztelem le. Erről szól most ez az 5 hónap, és erről szól ez a mostani átalakulás...

398942_405049849535303_100000908730100_1224236_1034015947_n.jpg

No pain no gain. Nincs értelme az edzéseknek ha nem fáj, ha nem tudsz belépni egy másik zónába, ha nem teszed fel a súlyokat oda, amit a végén már nem tudsz kinyomni, és ha nem kényszeríted a testedet a fejlődésre folyamatosan. A kibukásig való edzéseket máshogyan nem is lehet csinálni, mert ez egy kegyetlenül nehéz, embert próbáló folyamat. A konditeremben a lassú fos partot mos elve minden csak nem edzés, hanem simán csak kidobott idő az ablakon. Sokan csinálják a semmit, ezt látom nap mint nap a teremben, de most a teremről és az ott lézengő idiótákról most nem írnék bővebben, mert nem esne jól most egy kitiltás, így is épphogy visszaengedtek. Kell nekem ez a terem. Jól felszerelt, és nem akarok a programom közepén a programhoz megfelelő, új termet keresni. Higgyétek el kurva kevés ilyen van.  

Ez a program alaposan fel van építve. Öt különféle edzéstervet fogok követni ahogy haladunk előre az időben, a diétáról és a szinte folyamatosan változó adagokról nem is beszélve. A program 22 hete 3 nagy részre oszlik fel, és a 3 nagy rész alatt is külön egységekre bomlik szét. A zyzz project húszonkettő, nyolc napos hétből áll össze, így a Zyzz project végül 176 napig fog tartani. 22 tiszta pihenőnap, és tovább 44 nap amikor csak amolyan szívet átmozgató futások lesznek. A program végére 110 kondis edzésen leszek túl, és körülbelül 250 lefutott kilóméteren. A program mint említettem 3 nagy részre oszlik, ami a következőképpen fog kinézni. 

6 hét – 8 hét – 8 hét

első szakasz 6 hét – erő megszerzése

második szakasz 8 hét -  izomnövelés

harmadik szakasz 8 hét – formába hozó szálkásítás

Az első szakaszban az erő megszerzése a cél, ami majd a második szakaszban fog kelleni az izomnövelés fázisban. A kezdés a legnehezebb, és itt kell a legóvatosabbnak is lenni. Rá kell hangolódni a terhelésre pont úgy, mintha randiznál egy kurva jó nővel. Óvatosan kell vele bánni az elején, finoman kell beadagolni a hülyeséget, és egy jól felépített stratégia mentén kell haladni. Nem szabad lerohanni és neki ugrani mert akkor aztán semmi nem lesz. Majd ha volt türelmünk várni, nem voltunk hatalmas balfaszok, és mindent jól csináltunk az elején fokozatosan belemelegedve a dolgokba, akkor az később kamatostul fog kifizetődni. Az edzéseknél szépen megformált izomzatban, a csajnál pedig remélhetőleg olyan szexekben, ami megérte a randikba belefektett pénzmennyiséget. Türelem van tehát és higgadtság, 176 nap nagyon sok idő.

385746_408851949155093_100000908730100_1234379_1618358048_n.jpg

8 napos heteket tartok 3 napos edzéstervvel. 

1.nap kondi „A”nap mell-hát

2.nap kondi „B” nap váll-kar

3.nap kondi „C” nap láb

4.nap  3-5km futás

5.nap kondi „A”

6.nap kondi „B”

7.nap 3-5km futás

8.nap OFF

Namármost. Az első szakasz ugye 6 hét, de ez is 3 részre van osztva 2 hetes bontásokban. 

zyzz01.png

A 3 napos edzésterv az első 6 hétre. A hasizom gyakorlatok a 7. hétnél kapcsolódnak be

zyzz03.png

zyzz04.png

zyzz05.png

A felkészülésemben és a teljes programban segítségemre van Veres Tamás IFBB Trainer. Táplálékkiegészítőkről, diétáról, és minden másról a 60.napi bejegyzésben lesz szó... Egyébként kicsit félek hogy a "tejet a test nem tudja megemészteni" szövegelés innen ered.

                                                   

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr74521387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása