LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Slim3 Móni Vége -10.4kg

thanandnow (1).jpg

thanandnow (1)3.jpg

Móni

Hiába kért Tomi már több mint egy hete, hogy kezdjek neki a végel/beszámolónak… itt ülök a fehér papír előtt az első „szabadnapom” reggelén. Már megettem a reggeli tejet a natúr müzlimmel. Nem kezdek el zabálni (még). Úgyis befog csúszni pár bűnös kaja, de azért nem megyek bele a kitartott ......ba.

Szóval vége.

Nagyon gyorsan elmúlt. Folyamatosan azt mondogatom, hogy könnyű volt, nem haltam bele, csak a körülöttem élők szokták felhívni rá a figyelmem, hogy azért ne degradáljam le ennyire ezt a dolgot, mert megküzdöttem érte. Hátnajó, akkor nem.

Szerintem soha semmiért nem idegeskedtem ennyit, mint ezért a programért, hogy bekerüljek, és SIKERÜLT. Azt tudtam, hogy feladni nem fogom, mert tartok annyira az emberek véleményétől, hogy ha elkezdenek köpködni, pocskondiázni attól kikészülnék. De nem így történt. SŐT! A tegnapi ötszázvalahány like pedig leírhatatlanul jó érzés. Nincsenek szavak. Nagyon köszönöm mindenkinek a biztató, és elismerő kommenteket! Pont pár napja panaszkodtam, hogy engem annyira nem is szeretnek az olvasók, mert az orrszarvú kontra egyszarvús képet pillanatok alatt sokkal többen lájkolták... bár lehet csak tangás kép kellett ide :))

562149_3628289820129_287307230_n_1.jpg

Szuperjó, hogy Tomi megmutatta a "titkot", ami mindig is ott volt az orrom/orrunk előtt, csak nem is tudom, hogy nem fogtam fel, nem hittem el vagy csak lustaságból bele sem akartam kezdeni az életmódváltásba úgy IGAZÁN. De most már, hogy tudom, hogy tényleg egy pici odafigyelés kell a kajára mozgásra és megy minden, mint a karikacsapás. Remélem az, hogy ezt a súlyt megtartsam nem lesz nagyobb kihívás, bízom magamban és a Lifetilt programban.

Persze azért annyira nem ment könnyen minden… az 50. nap utáni héten 3 nap alatt fél kilót híztam, mert zabálhatnékom volt, és nem bírtam. Persze nem pacalpörit toltam kenyérrel, de becsúszott azért plusz egy banán, „diétás tejberizs”vagy koviubi mértéktelenül… de felpofoztam magam, és talán ez egy utolsó löket is volt, hogy újra beinduljanak a kilók. Azt látom, hogy ruhám nincs. Minden nagy, és leesik rólam, de valahogy mégsem fogom fel, hogy lefogytam. Az agyamig ez lassabban jut el. Benne van az is, hogy többet vártam az életemtől, hogyha lefogyok, minden fenekestől felfordul, én leszek mindennek a közepe. De rá kell jöjjek ez nem a hasamon levő úszógumimtól függ. Tenni és dolgozni kell mindenért, ugyanúgy, mint a szép alakért.

bday_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Közben már az uzsimat is elmajszoltam, ami egy alma volt pufi rizzsel... közben megkérdezték, hogy ha vége, akkor miért ezt eszem? Nem kívánok inkább egy szelet pizzát? Persze biztos megtudnék enni egy egészet is, de ez olyan, hogy ha meglátok az utcán egy jó pasit azért nem akarok egyből félrekúrni.

Köszönöm Tomi, hogy felnyitottad a szemem, és hogy odasegítettél egy új élet kapujába, hogy megmutattad a program lényegét, az új alakot , hogy megszerettetted a futást, és a 3 Tiltes lányt, Diát Bogit Ágit, akiket a program révén megismertem. J

Ahogy Tomi kérte fél év múlva visszatérek, és jön az új beszámoló rólam és az addigra eltelt időről, addig is puszi, wördpísz.

A Slim3 harmadik évada November 9-tól kizárólag a Lifetilten. 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr544574246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása