LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

RunTilt (Július 4. 19.00)


Margitsziget szökőkút Július 4 szerda 19.00

Kezdetben 19-en voltunk, majd jöttek a csoportra bontások, az egyéni rekordok, az egyik futáson a LifeTilt első párja is megtalálta egymást, majd a RunTilt országos méretű lett, végül az első grillpartyn majdnem felgyújtottunk benzinnel egy gesztenye fát.

DSCF5483.JPG

A kezdetben „csak fussunk egy Margitsziget kört”, mára már közösségi találkozó lett, ahol élet- és szemléletmódot váltott emberek megosztják egymással tapasztalataikat, és elmeséli mindenki a saját sztoriját sikerekkel, holtpontokkal, megvívott csatákkal, és végül önmagukkal szemben megnyert háborúkkal. Így a RunTilteken 11 hónappal az első futás után kialakult egy olyan isnspirációs tömeg, amiért a RunTilteken valójában olyan kurva jó hangulat van, mert mindenki mögött vagy már most teljesítmény van, vagy éppen most haladnak a céljaik felé, vagy kapják meg az utolsó energia löketet, ki-ki a saját programja előtt. Ez nem csak egy futás, és mint ahogy a LifeTilt sem a fogyásról szól, úgy a RunTilt sem kizárólag a futásról. Aki nem érti a LifeTilt lényegét, az a RunTiltét sem fogja. Itt nem őrült harcok vannak az első helyekért, hanem sportot szerető egymást segítő emberek. Nehéz ezt leírni, mert az életben a legjobb dolgokat egyszerűen nem lehet érzékeltetni, de nagyon sokat elmond a társaságról, ahogyan párokba rendeződve 3-4-5 fős csoportokban húzzák be egymást a célba. Ezért születik annyi egyéni rekord, és megannyi nagyon fasza teljesítmény.

A Runtilt az első futás óta teljesen átalakult, ahogyan a LifeTilt is folyamatosan változik. A mostani futásra megpróbáltam kihívni az összes olyan embert, akiknek az átalakult képeit napról-napra kiteszem a Tilt Facebookra, így aki nem hiszi hogy ezek a változások valóban megtörténtek és igenis lehetséges elérni ilyen eredményeket 70 és 90 nap alatt, az jöjjön ki és beszélje meg velük ezt személyesen. A mostani futáson ott lesznek azok a lányok is, akikkel személyesen foglalkozom, és akiknek az átalakult képeivel Augusztus végén tele lesz festve a Facebook fal, szal én úgy gondolom ennél többet a LifeTilt hatékonyságáért és hitelességért nem is tudnék tenni, de én azt hiszem nem is akarok.

Az augusztusi RunTilten lesz 1 éves a LifeTilt futás, úgyhogy arra majd valami nagyobb költségvetésű dzsemborit tervezek, de 1 hónap múlva lehetőleg senki ne verje le az ünnepi tortát a földre, ahogyan arra sor került Januárban, a Lifetilt 1 éves születésnapja alkalmából.

Aki tud, az jöjjön RunTilt felsőben úgy alapból is, és nem csak azért mert kurva jól nézünk ki egységesen feketében, hanem mert a grillpartyra is ez lesz majd a belépő. És ha már szóba jött a textil. Egyedi tervezésű női futó felsők készülnek…

runtil póló 1.jpg

runtilt pulcsi 12.jpg

Nagyon remélem, hogy pár bemutató darab már elkészül mostanra is, de ha nem, az augusztusi születésnapi futásra biztosan kész lesznek.     

Ja igen. Ami a grillpartyt illeti. Jelenleg tűzgyújtási tilalom van elrendelve a hőség miatt, és ahogy nézegettem az időjárás előrejelzéseket, ez július 4.-én sem lesz másként. A tilalom megszegése, ha jól olvastam 100.000 forintos büntetést von maga után, amit mindenképpen mérlegelni fogok, de hogy ezt mennyire szarom majd le aznap, ez nagyban függ attól, is hogy ma nyerek-e pókeren vagy sem. De előtte azért szólok, hogy oké lehet bekeverni a pácleveket meg a salátákat, vagy sem.

UPDATE: A hőség miatt lehetőség lesz egy rövidített, 2.5 km-es szakasz teljesítésére is.

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr544617761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása