LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Lifetilt Diéták Bevásárlás

tumblr_m6ux15Ejx11r3vur1o1_500.png

Valamelyik nap az egyik fórumon egy lány (ki más) kérdését olvastam ami úgy hangzott, „ha figyelek a kalóriára és nem lépem túl az 1.200 kalóriát / nap akkor bármit ehetek?” A kérdés már önmagában is szomorú, de persze ilyenkor igen nagy számban megjelennek a nagy tudású balfaszok is, akik persze nagyon értenek hozzá, hiszen ők rendszeresen olvassák a Kiskegyed meg a Glamour magazin életmód rovatait, és olyanokat képesek válaszolni az amúgy is sűrű ködben élőknek, hogy „igen, bármit lehet enni, mert ha betartasz egy limitet, akkor mindegy hogy mit eszel. Én is így fogytam le és nagyon bevált”. Nem is az a baj, hogy ilyen válaszok megszületnek, hanem hogy az elmúlt évtizedekben túl sokan akadtak fent a szociális háló intézményrendszerén, és az öröklött ostobaság egy idő után mutálódva jelenik meg egyre nagyobb számban. Rengeteg az ostoba ember, és sajnos vannak közöttük aktívak is, akik képesek kiböfögni magukból ilyen szintű ostoba válaszokat is. minél butább valaki, annál megvezethetőbb és sajnos ezek az emberek bőséges táplálék forráshoz juttatják a legnagyobb csalókat is. Ennek a folyamatnak köszönhetően maradhattak életben  olyan műsorok, mint például a pénzbevonzó elefánttal operáló köztörvényes csalók gyülekezete, ami nálunk csak EZO Tv néven vált ismertté, és pontosan a könnyen  megvezethető proletár réteg miatt van akkora pénz a fogyasztó szerek birodalmában is. Reductil, Lindaxa, Fen-phen, és persze Adipex, hogy csak a legnagyobb idegrendszert manipuláló betiltott szereket emeljem ki. Az állatvilágban a gyengék elhullanak maguktól, de az embereknél sajnos fizetést kapnak a takarításért, árú feltöltésért, vagy rosszabb esetben segélyeket az államtól, amit persze mi másra vernének el, mint telefonhívásokra bruttó 600 forintos percdíjakért kehely rituálékra, és ehhez hasonló idióták szemfényvesztéseire.

Egy dolgot azért nem árt letisztázni. Hülyékre nem vagyok kíváncsi, mert azok amúgy is menthetetlenek, de legfőképpen olyanokra nem, akik miután elmúltak 12 évesek, nem képesek minimális összefüggéseket egymáshoz kapcsolni, vagy különbséget tenni egyértelmű átverés, és valóban hasznosítható információforrás között. Persze megértem, hogy az esetek egy részében az elkeseredettség nagy úr, és egy bizonyos szint után az ember, már bármit megtenne megannyi próbálkozás és kudarc után csakhogy elérje célját, de ha vízzel nem megy az oltás, akkor sem kéne terpentinnel próbálkozni.

Persze most jogosan vetődik fel a kérdés, hogy miért nem jó a szimpla kalória számlálós módszer, ha a fogyáshoz végül is kalória mínuszt kell elérni. Mielőtt válaszolnék hadd mutassak pár képet a 2012-es Miss Bikini verseny néhány résztvevőjéről.

bikini8_1.jpg

Ezeken a képeken 17-19-21 éves lányok vannak, akiknek tökéletes alakjuk van, és nem hiszem, hogy van olyan férfi, aki ne akarna ezeknek a csajoknak komoly kapcsolatot behazudva, lehetőleg minél hamarabb lefektetni őket. Kattintsatok rá a képekre és nézzétek meg nagyobb felbontásban azt, amit mutatni akarok. Jó alakú nők fosraktár bőrrel, minimális felesleg nélkül, akik minden bizonnyal szar kajákkal 1.300 – 1.500 kalória alatt tartják magukat.

bikini9.jpg

Ehhez a csajhoz nem lehet elég alsógatyát felvenni hogy ne látszódjon a gatyánkban a reakció, aztán megfordul, és ez a látvány fogad, de mondom mindez 20 évesen, egy bikini szépségversenyen. Ez nem genetika, a narancsbőr nem hajlam kérdése, hanem az elcseszett szar kajálás eredménye kalóriáktól teljesen függetlenül, ugyanis a kajálás az a terület, ahol 100 kalória nem egyenlő 100 kalóriával. Kurvára nem a kalória számít, hanem az ételekben megtalálható fehérje, szénhidrát, és zsírok aránya. 3 kocka csoki is 100 kalória, és 10 dkg csirkemell filé is 100 kalória, de micsoda különbségekkel. Ha te csak a kalóriákra figyelsz nem a kaják minőségére, és napi 1200 kalórián tartod magad, akkor ez lesz az eredménye és teszem hozzá egyből, hogy ezek fiatal jó nők. Kirendelsz magadnak egy pizzat a Theo Papától 1.100 kalóriával, megeszed, és meg is vagy. Ha ma már ezen kívül többet nem eszel hidd el fogyni fogsz a kalória mínuszt miatt, de majd azért ezután ne felejts el beszerezni pár hosszú nadrágot, mert hidd el nekem egyetlen férfi sem akar egy szottyadt, megereszkedett testet látni szex közben hosszú távon. A kis mellet lehet jó seggel és megfelelő orális technikákkal ellensúlyozni, de egy fos bőrt nagy területen nincs az a push up és intim torna ami kompenzálni tudna.  Éppen ezért, és mivel a dolgok lényege mindig a részletekben rejlik, összeszedtem azokat az élelmiszereket, amiket a Lifetilt diétádhoz kell beszerezned, mert rohadtul nem mindegy, hogy milyen sonka, hány %-os zsírtartalmú túró, melyik müzli, és hogy most végül is hogy az istenbe is néz ki egy extrudált kenyér.  Úgyhogy fogtam magam, és a Lidl, valamint az Aldi biztonsági embereivel a hátam mögött lefotóztam az országban szerintem legjobb minőségű, széles tömegek számára is elérhető élelmiszereket gyártók szerint. neked csak annyi a dolgod, hogy leveszed a polcról azokat a termékeket, amiket a lenti fotókon látsz. Ezeket vegyétek, ezeket használjátok a diétához, mert hiába kezdesz bele egy Tiltes diétába, hogy ha 70%-os karaván sajtot eszel, és számodra a sovány túró egyenértékű a mascarpone light-tal. Jó minőségű élelmiszerek, magas fehérje tartalommal, lehetőleg minél kevesebb transz, és telített zsírokkal, a cukor teljes kizárásával.

Magyarországon minden szar, kivéve a csajokat. Szar a közlekedés, az adózási forma, a politika, de legfőképpen a boltban kapható kaják minősége. Rengetegen olvasnak angliából is, úgyhogy nekik csak annyit üzennék, hogy beszoptátok, nektek marad a Sainsburry. Kevesen tudják, de a nálunk premium minőséget jelentő Lidl és Aldi az egyetlen olyan hely, ahol többféle termékből is minőséget lehet kapni. Ez eddig nem is lenne probléma, de a dolog szépséghibája, hogy a Lidl és az Aldi, Németországban egy minőségileg harmadosztályú áruházlánc, de ami a Németkenél harmadosztály, az nálunk a prémium kategória. Úgyhogy mielőtt továbbmennénk most akkor mindenki gondolkozzon el azon, hogy ha ez a két cég kínálja Magyarországon a legjobb minőségű élelmiszereket, akkor milyen állapotok uralkodnak a többi üzletláncban. Azt javaslom ezen tegyük túl magunkat ahogyan azt már én is megtettem, és nézzük melyek azok az élelmiszerek, amiket nem árt ha megveszel az új Tiltes életmódváltásodhoz.

ALDI

IMG_9604.JPG

IMG_9603.JPG

IMG_9605.JPG

IMG_9612.JPG

IMG_9618.JPG

IMG_9615.JPG

IMG_9614.JPG

IMG_9611.JPG

IMG_9613.JPG

Most menjetek ki a hűtőhöz, és ha van otthon sonkátok, akkor nézzétek meg a sonka csomagolásán, hogy hány %-os benne a hústartalom. Most mondom hogy jó eséllyel 70% alatt van de nem ritka a 40 illetve 20% sem, legrosszabb esetben sertéshús van benne. Ellenben nézzétek meg az Aldis arányokat, természetesen a Lidlben is ugyanennyi. Na ezt hívjuk minőségnek.

IMG_9606.JPG

IMG_9610.JPG

IMG_9607.JPG

IMG_9608.JPG

IMG_9617.JPG

IMG_9621.JPG

LIDL

IMG_9623.JPG

IMG_9625.JPG

                                                    extrudált kenyér

IMG_9627.JPG

IMG_9626.JPG

IMG_9628.JPG

IMG_9629.JPG

IMG_9624.JPG

IMG_9630.JPG

IMG_9632.JPG

IMG_9636.JPG

IMG_9637.JPG

IMG_9634.JPG

IMG_9622.JPG

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr604636626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása