LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Csodafogyás Csodamódszerrel

403347_362013650483839_270844506267421_1364377_822194154_n.jpg

Ezt a bejegyzést tumblr-en találtam. http://writersblock-again.tumblr.com/ 

Az egyik ok, amiért megírom ezt a posztot, az a Lifetilt blog egyre növekvő népszerűsége. A másik Schobert Norbihoz kapcsolódik, de ezt majd később, először térjünk rá erre a – külsőre egyébként abszolút rusnya és átláthatatlan – blogra, ami, úgy tűnik, kezdi átvenni a hazai „Fogyj és vidd” platform felett az irányítást. Az egész gazdája egy nagy tuskó, úgy sértegeti a nőket, ahogy tetszik neki – nekünk pedig, úgy tűnik, éppen ez kell. Én úgy gondolom, hogy ránk, nőkre a legnagyobb hatással az ilyen – már bocsánat – seggfejek vannak, akik magasra helyezik a mércét, mi pedig meg akarunk felelni nekik, legtöbben tudattalanul, de valahogy mégis. Nem szeretem a tapló embereket, de ő mégis engem is motivál, próbál segíteni, a módszere pedig működik is – de milyen módszer is az tulajdonképpen?

Semmi új nincs benne, és ezt ő is elismeri: nem talált ki semmiféle új csodaszert a fogyásra, csak egyszerűen lenyomja az ember torkán, hogy ne egyél hülyeséget, és mozogj, amennyit tudsz. Ez nem atomfizika, minden értelmes ember képes megkülönböztetni a sült szalonnát a paradicsomtól, és eldönteni, hogy neki éppen melyik tesz jobbat. Persze szerintem már az is túlzás, amit a LifeTilt ajánl, bizonyos testtípusokra például nem lehet sem dinnyét, sem banánt enni – de annyi biztos, hogy ha azt mondják neked, hogy lefogyasztanak három hónap alatt, akkor alig 12 hét alatt te úgy fogsz kinézni, hogy akár a Women’s Health címlapjára is kidobhatnának rögtön.

Bikini Girl (2)_1.jpg

Aztán itt van ugye Schobert Norbi drága. A legjobb barátnőmmel, Esszel sokat tornáztunk drága menyecskéje, Rubint Réka DVD-ire, aztán csodálkoztunk, hogy miért nem fogyunk. A Viva Comet gálán toporogtam éppen a viszkikólámra várva, amikor megláttam ezt az aranypárt, ahogy a KFC-től jönnek el telepakolt kezekkel, aztán leülnek, egy egyszerre betömik a sültcsirkét, a sültkrumplit meg a muffinokat (na jó, a muffinban nem vagyok biztos). Este 10 körül történt mindez. A gyanútlan, hurkás háziasszony meg emelgeti a popsiját Rékuci edzésprogramjára, és várja az eredményt – fogalma sincs, hogy ez a kettő egyáltalán nem az update-szuperségtől csupa izom.

Említhetnék sokkal, sokkal több ilyen blogot és módszert is – itt, Tumblren például rengetegen futtatnak sikeres, egészséges életmódot hirdető naplót, közülük is a kedvencem Taralynn Mcnitt oldala, az undressedskeleton.tumblr.com, igazán inspiráló, amit ez a lány véghezvitt. Igazából az egész nem egy bonyolult dolog: ne egyél hízlaló ételeket, este ne tömd tele magad, és mozogj, amennyit tudsz és amennyit az időd enged. Reggel, este, ebédszünetben, teljesen mindegy. Kardiózz, fuss, biciklizz (bár én a biciklin soha nem tudtam megizzadni, biztos valamit rosszul csinálok), ússz, aztán csinálj pár erősítő sorozatot, amivel tele van az internet manapság.

405337_2833141561395_1644865975_2578024_271415023_n.jpg

Melegen tudom ajánlani a SparksPeople oldalát, ezen végig követheted az étrendedet és a mozgásodat, látod a kalórialebontást és azt, hogy aznap mennyit égettél el. Könnyen ellenőrizheted magad, és láthatod, hogy hol vannak a nagyobb problémák. 

Lényegében nem fogyókúráról, hanem életmódváltásról van szó. Ha ezt megérted, szerintem nem lesz probléma úgy elmenni a McDonalds előtt, hogy ne menj be egy Big Macre.

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr434703173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása