LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

A Tilt Angyalai

387149_422351314496320_1697402160_n.jpg 

A LifeTilt maga az élet, a fenékformáló project pedig az élet éltetése, és egy férfi számára  a legfontosabb dolog középpontba helyezése, ami nem is lehetne más mint a nők, és az ő szexualitásuk bemutatása. A fenékformálás az egyik legjobb dolog, ami ezzel a bloggal történhetett és be kell vallanom őszintén, soha nem gondoltam volna hogy a Slim3 első évada után lesz még olyan project, amit legalább annyira fogok szeretni mint anno Adriékat, vagy mint Petrát még a Tilt történetének elején. A LifeTilten futó többszereplős átalakulások történéseit és háttér sztorijait most nem részletezném, de legyen elég annyi, hogy bőven zajlottak az események, és a fogyáson túl barátságok is szövődtek. Az első évadban Adri és Vivien talált egymásra, míg a másodikban Bogi és Móni írják újra hétvégente a budapesti éjszaka történelem könyveit, és ütik ki magukat rendszeresen egy Mai Thai-al, és egy üveg Kalinkával a kezükben. A fenékformálós lányok első pillanattó kezdve megtalálták a közös nevezőt, és alig 1 héttel a közös edzések megkezdése után, a legszebb leszbikus álmaimat megjelenítve, már egymásnál aludtak, és azóta is összejárnak.

Ilyenkor látszik milyen is az, amikor nem egy kibaszott cégnek csinálom a programokat, hanem kizárólag a LifeTiltre írom. Hangulat, emberek, valódi kapcsolatok. A fenékformálás program nem a pénzről szól mint a Slim3 2, és ez érződik is ezen a programon. Rohadtul szabad, és az egész olyan mint egy gólyatábor, csak itt persze nincsenek kurva nagy seggfejek. Egyébként kicsit tartottam ettől a projecttől, mert mint tudjuk, ahol több nő van egy helyen huzamosabb ideig összezárva, ott előbb utóbb vér fog folyni, de ha ráadásul jó nőket teszünk össze, na akkor szinte biztosan elszabadul a pokol és megindul egymás esztelen lekurvázása. Aztán persze eszembe jutott, hogy ez a viselkedés forma kizárólag a sötét prolikat jellemzi . A női szexualitás megmutatása persze nem iskolázottság függő, de annak bemutatásánál azért elképesztő különbségeket lehet észrevenni és itt válik el, hogy valamiből ízléstelen olcsó pornó lesz, vagy a női idomok megformált bemutatása. A fenékformáló lányokra mindent lehet mondani csak azt nem, hogy eladók lennének az X-It-ben. A mezőnyt egy egyetemi tanárnő, egy könyvelő, egy főiskolás és egy egyetemista diáklány alkotja. Ők azok a lányok, akik megmutatják mindazt, amiért az ember hálát ad Istennek hogy férfinak születhetett. Ezek a lányok hozzák felszínre, és mutatják meg magukban azt a faktort, ami ugyan minden nőben benne van, csak néhány csajnál az álságosság, a prüdéria, vagy a szexuális elhanyagoltság már olyan méreteket öltött, hogy elfelejtik azt a korszakukat, amik a legjobb és legsikeresebb pornófilmek forgatókönyveinek alapjai is lehetnének, az erkölcsöt mint olyat hírből sem ismerve este 10 és reggel 6 között.


tumblr_m2a8txw1IO1r0tbj2o1_500.gif

A nők és az erkölcs. Háhhh kurva nagy, de tényleg. Már így leírva is röhej. Az a baj, hogy így 28 évesen, azért már nehezen lehet velem bármit is elhitetni, bárhogyan is akarják láttatni magukat a nők előttem. Erkölcsösségről és igazságérzetről pofázni kommentekben olyan csajoktól, akik velem csalták a barátjukat hónapokig azért elég erős nem ? Vagy itt van például az a lány, aki 3 évvel ezelőtt egyedül felszívta Kolumbia teljes Európai kokain exportját és kb. mindenkivel lefeküdt, aki 2 méteres körzetébe került. És most ugyanez a lány játssza el éppen a dolgos és megbízható menyasszony szerepét az esküvőjére készülve, megvetve minden nőt, akinek kilátszik a térde a szoknyája alól. Óriási ezeket így szabad szemmel látni, de én még azt is elhiszem, hogy ő valóban egy komoly, tartással élő nőnek hiszi magát, mert a nőkben megvan az a tulajdonság, hogy komplett évtizedeket tudnak a fejükben meg nem történté tenni, és azt bárhol, bárki előtt, a legnagyobb nyugalommal mimika nélkül letagadni. Szóval én csak annyit üzennék az összes nőnek, akik éppen fáklyával vonulnak az itteni csajok ellen és kurvára aggódnak a lelki üdvükért, hogy biztos nagyon jól néz ki Facebookon, a gondosan megválasztott profilképpel megjátszani az erkölcsös tiszta lelkű nő vagyok szerepet, de én azért megnéznék pár átmulatott szombat estét 17 és 25 éves korotok között.  

Ami a srácokat illeti… Szégyellem magam és az egyik legnagyobb kudarcként élem meg, hogy egy olyan blogot írok, amit ennyi puhapöcsű kis buzi olvas. Ismerem a fajtátokat, ti vagytok azok a nímandok, akik a szórakozóhelyeken hölgynek szólítjátok a csajokat, mert ti még az ötvenedik pofára esés után is még tényleg mindig azt hiszitek, hogy a nők azt szeretik ha tisztelik őket. Azt szeretik persze, de nem ez az elő találkozásnál bazmeeeeeeeg. Seggfejek vagytok mind. Kezeld tárgyként a nőket és tisztelni fognak téged. Tiszteld a nőket, és egy papucs nevű tárgyat fognak látni benned. Komolyan mondom kurvák vagytok csak sört isztok és tanga helyett boxer van rajtatok.

Ami meg a lányokra irt negatív kommentelőket illeti. Most ide valami nagyon hosszú anyázást terveztem, de helyette inkább feltennék egy kérdést. Miért nem mentek el a picsába ? 

Most, hogy leírtam minden fontos dolgot, jöjjön a 4 lány rövid bemutatása. 

Ági

DSC_7281c.jpg

Közös történelmünk van, és a sztori 2005-re nyúlik vissza. Akkoriban még más szelek fújtak Budapesten mert volt egy sziget, ami egyfajta zarándok hely volt sokunk számára, és amire oly jó szívvel emlékszik vissza mindenki, aki részese volt akkoriban. Kezdetben  maffiózok és egyéb alvilági emberek találkozóhelye volt, a később csak álomsziget néven ismertté vált Vizoviczky Land, ami mára már szüzességüket 4 éve elvesztő 15 éves kis kurvák, és SP-nek öltözött homoszexuálisok gyűjtőhelye lett. Bed, Dokk, Studo, Privé, Bed Beach, még a 2007 előtti időkből, amikor még nem jártak fel Ózdról meg Battonyáról a hegesztő szakmunkások, atlétájukra zakót húzva és kegyetlenül kifürödve előadni magukat, a szoba konyhából pár órája éppen hogy csak kimászva. A Hajógyárin ismertem meg tehát Ágit, aki mára már menyasszony lett, és az utolsó pillanatban elküldte nekem ezt a képet.   

Dóri

DSC_7281b_1.jpg

Brazil adottságok egy norvég külsővel párosulva, egy nagyon erőteljes szexuális kisugárzással megtoldva. Dóri az egyetlen olyan lány a fenékformálós programban, aki végül a castingról került be. Rengeteg ígéretes jelentkező volt, 200-nál is több jelentkezés futott be, de Dóri feneke már az első körökben kiemelkedett a mezőnyből. Saját bevallása szerint nála kevesebb nő rendelkezik jobb technikával, amely információ éppen elegendő volt számomra, hogy végül bekerüljön ebbe  a programba.

Csenge

DSC_7281d.jpg

Egyetemi tanár, és a banda legérzékenyebb tagja. Mindenre rágörcsöl, állandóan bestresszel és felesleges hülyeségekből csinál problémát, azaz lazán hozza a szokásos női dolgokat. Csenge érzéki, olyan mint egy romantikus film, csak szar színészkedések nélkül. Csenge számára egyébként a jobb és bal oldal úgy néz ki, hogy órás és nem órás kéz. Ezen most kiborulhatnék, de lassan 1 éve mozgok már nők között napi szinten, szal azt hiszem eljutottam már arra a pontra, hogy ezek már fel sem tűnnek igazán. Nagyon beakart kerülni és ő tesz a legtöbbet  a sikerért. nagyon rosszul esett neki hogy a képére ő kapta a legkevesebb lájkot, úgyhogy lesztek szívesek legközelebb aktivizálni magatokat, mert tényleg rohadt keményen dolgozik az edzéseken a sikeres programjáért. 

Bianca

DSC_7281e.jpg

A Slim3 2 végül el nem indult szépségkirálynő kategória egyik jelentkezője. Akkoriban 10 percenként jöttek a lányok a meghallgatásra, de egyedül Bia maradt ott velem órákon keresztül. Akkor még nem voltam tudatában, de hatással volt rám a csaj, amit az elmúlt pár évben nem igazán ért el nálam nő. Még  a fenékformáló program előtt jöttünk össze, és valahogy minden kurva jó volt, de aztán ahogy azt már megszokhattuk, az élet közbe szólt, és egy külföldi munkalehetőség véget vetett a történetünknek. Sajnálom, hogy valami véget ért, de a film forog tovább, aztán ki tudja… Lehet az élet majd egyszer visszaír minket a sorozatba. Bianca  a programot külföldön is folytatja írtam neki edzéstervet, a többit pedig meglátjuk a képeken 20 nap múlva.

Zárásképpen pedig csak annyit mondanék minden srácnak, hogy kezdjen el írni egy életmód blogot, fogyassza le a lányokat, hirdessen meg ilyen programokat. Rengeteg munka lesz vele és még több lemondással fog járni, de higgyétek el megéri és élvezni fogjátok minden egyes percét. A LifeTiltet nagyon sokan nem értik, de hogyan is érthetnék, hisz a legtöbbjük a média miatt, és az előtte utána képek miatt vannak csak itt. A régiek tudják miről beszélek, az újaknak fogalmuk sincsen miről beszélek, de az újakból is egy napon régiek lesznek akkor talán értelmet nyer majd ez a pár sor nektek is.

A lányok programját nem publikálom. Aztán lehet hogy igen, de szerintem nem, vagy igen de inkább nem…

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr694760391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása