LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

LifeTilt Awards Indulók - A Fiúk

laci2 másolata.jpg

"Február végén a kocsiban ültem és tök véletlen a Juventus rádiót hallgattam.. nem szokásom., de aznap este mégis az ment és pont a LifeT!lt-ről volt benne szó.. nem is kellett több hazaérve egyből megkerestem a blogot. Már az első perctől kezdve éreztem, hogy rossz helyen nem lehetek, mert csak így lehet a dolgokhoz állni. Körülbelül 2 nap alatt olvastam el a teljes blogot, talán még munkába se mentem addig. Akkor 93 kg voltam... nem akartam sokáig várni, egyből el akartam kezdeni. 3-3,5 hónap alatt sikerült 20 kg-ot leadni.

Soha nem voltam ennyire kitartó mint most.. ezt a LifeT!ltnek köszönhetem. Még nincs vége az útnak.. de már látom a fényt."

robert2.jpg

"Túl vagyok egy 90 napos LifeTilt diétán Neked köszönhetően. Mert ha nem találom meg a blogot akkor valószínű még mindig úgy néznék ki mint 12 hete. Tudtam, hogy nehéz lesz de azt is tudtam, hogy nagyon akarom azt a fajta változást amit te is elértél. Így utólag nem is volt olyan nehéz az elejét kivéve, amikor is a legtöbb akarat kellett de SIKERÜLT 110 KG-ról 83-ra lemenni. Nagyon sokat segítettek a közös Tiltes edzések a Városligetben, a RunTiltek a Margitszigeten és a lépcsőzés a Tabánnál Belovai Kristóf Kung Fu tanárral.

Igazából csak kaptam a programtól, új ismeretségek születtek a közös edzések által, és egy új életszemlélet is kialakult a sok egészséges kaja iránt. Már én is érzem , hogy ÉLETMÓDVÁLTÁSBA ment át , nem érzem már diétának. Az egész blogodat MOTIVÁCIÓNAK használtam és még azóta is merítek belőle energiát , látva a többiek eredményeit. Úgyhogy mindenkinek azt ajánlom olvassátok és kezdjétek el minnél hamarabb , hogy megváltoztassátok a testeteket , és ezáltal önmagatokat. Nincsenek titkok , DIÉTA van és EDZÉS csinálni kell ahogy te is szoktad mondani. Sok sikert mindenkinek és KITARTÁS ! Köszi Tomi és sok SIKERT továbbra is !"

zoli másolata.jpg

"Végigcsináltam egy 70 napos programot, mindent a kotta szerint, ahogy az a blogban meg van írva. Azt a programot követtem lépésről-lépésre, amit te is megcsináltál legelőször. Eközben megtanultam helyesen végrehajtani a gyakorlatokat, kiszámolni a napi elégetett kalória mennyiségemet, egészséges kajákat választani és elkészíteni, de ami ezeknél fontosabb, megtanultam a 70 nap alatt értékelni önmagamat, továbbá óriási magasságokból leszarni mások véleményét.

Ami látszik még az első képen, az a saját és a mások által tanácsolt fos módszerek eredménye. Ehhez képest 70 nap alatt gyakorlatilag egy új külsőt sikerült lefaragni a masszív zsírgömbből, ami voltam. Végig egyedül voltam a program során, sok volt a lehúzó ember, az olyan aki mindenféle más módszerrel történő kombinálást, vagy a tilt távolról történő elkerülését javasolta, sőt még az eredmények láttán is óvva intett a folytatástól. 

Az első 21 nap nagyon gyilkos volt, de aztán túllendültem és ment minden a maga módján, a 21. napi étrend-váltás után pedig már csak az étkezésekkel, az egyre növekvő súlyokkal, és az egyre hosszabb távokkal kellett megküzdenem. Az edzést is tartottam, egyet sem hagytam el, néha 1-1 pihenőnapot vettem csak ki.Végig tükörre dolgoztam, ezért pontos testsúly adataim nincsenek, amikor kezdtem, akkor kb. 78 kilogramm voltam, most kb. 66 vagyok.A levél apropója pedig csupán annyi, hogy beállnék abba hosszú sorba, akik már megköszönték neked a módszert, és a motivációt.Köszönöm még egyszer, jó munkát, sikeres megújulást és rengeteg elégedett ügyfelet kívánok!"

krisztiáán2.jpg

"Elérkezett az idő amikor már azt mondhatom sikerült. A tavalyi nyáron rengeteget + súlyt szedtem fel, ami karácsonyi időszakban, csak fokozódott. Karácsonykor 87 kilógramm voltam, ehhez 178 cm magas vagyok. Brutális.... Tavasszal jött a LifeTilt és nekiálltam. Kaptam segítséget, támogatást, és az I Was Born lifeTilt diéta mellett 3 liter folyadék/nap és annyi kondi amennyit csak lehet... Csak annyit írnék marha hálás vagyok neked és boldog is. Köszönöm. És köszönöm h beleraktál a videódba. Nekem sokat jelentett. Most 69 kilógramm vagyok. Azaz -18 Kiló! ,ami azért már valami és ami még ennél is fontosabb, megtaláltam a 2 éve elvesztett Önmagamat és 18 kilóval lettem Boldogabb! :)"

máté2 másolata_1.jpg

"Neked köszönhetően le tudtam fogyni kb -20 kg-ot (98,1 77,8). Köszönettel tartozom érte, mert évek óta kondizom, mindig olyan securitys nagydarab voltam, de egyszer több akartam lenni. Sokat diétázgattam össze vissza, ezzel persze össze basztam a testalkatomat teljesen. Végi a Te első diétádat tartottam az  „I was born” diétát. Egy 90 napos illetve egy 70 napos diétát csináltam végig. "

Kedden jönnek a lányok...

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr934778733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása