LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

A Múlt

_c873863_image_0.jpg

Eddig magamnak sem akartam beismerni, de a LifeT!lt romantuikus blogolós időszakának vége. Még idén teljesen átalakul itt minden és egy teljesen új alapra helyezem ezt az egészet, de előtte lenne még itt egy kis dolgom, mert a múlt lezárása nélkül nem építhetek jövőt. Ez a poszt a múltról szól, a hibáimról amiket időközben elkövettem, egy korszak lezárásáról amit szerettem, ami én voltam, és amit már nem lehet úgy írni mint régen.

Mindig is azt gondoltam, hogy a Tilt csak egy blog, ami csak az enyém és azt senki nem veheti el tőlem, nem osztom meg senkivel, mindent egy kézben tudok tartani, rajtam kívül mindenki egy tehetségtelen balfasz, aki tizedannyira sem képes mint én, de időközben rá kellett jönnöm, hogy a Tilt már régen túlnőtt rajtam, és én egyedül nem vagyok képes lépést tartani vele. Olyan energiákat és annyi szellemi muníciót követel bárminek az építése egy bizonyos szint után, hogy az embernek el kell döntenie, hogy a teendők súlyával a nyakában bezuhan egy szakadékba, vagy  felméri a határait, beismeri hogy egyedül már nem megy, a terheket meg kell osztania másokkal is különben nincs tovább, a feladatok felaprózzák és véget ér a dal.  

Answer Questions


RunT!lt Futás Október 28

DSCF7577 másolata.JPG

3 különböző táv lesz. 2 km, 4 km, és 5.3 km ami a teljes szigetkört jelenti. Mindenki a saját erőállapotának és fizikai szintjének megfelelő távot válassza. Ja és -3 fok és hóesés várható, úgyhogy ajánlom Kristóf, Téli edzések c. cikkének alaposabb áttanulmányozását. 

2012 Október 28 vasárnap 17.00 Margitsziget. Találkozó a szökőkútnál

RunT!lt a Facebookon 

StepT!lt a Facebookon

 

Answer Questions


Kudarcok

kudarcok.png

Steve Jobs mostanra már történelmivé érett Stanford-i beszéde nagy hatással volt rám, de különösen az a rész, amikor a dolgok összekapcsolódásáról beszélt. Érdemes odafigyelni az olyan kaliberű emberekre mint Jobs, és úgy általában azokra, akik maradandót alkottak, valami kivételest vittek végbe, és akik rendelkeznek azzal a képességgel, ami kiemeli őket ebből a 7 milliárdos tömegből.  Az ilyen kaliberű embereknek figyelni kell minden mozdulatát, inni minden egyes szavukat, és megbecsülni minden olyan percet amit a közelükben tölthetünk mert az ő referenciájuk az életük, és ha megvan bennünk az intelligencia, hogy az általuk közölt információt és gondolatokat a saját életünkbe beépítve hasznosítani tudjuk, akkor gondolkodás nélkül tegyük meg, mert az utunk végén, amire miattuk léptünk rá, ott lesz valami nagyszerű, ami viszont már csak a miénk, és egyedül mi rendelkezünk felette.   

A dolgok összekapcsolódása, amikor rájövünk hogy semmi nem történik véletlenül, és Stanford után 8 évvel már tudom én is, Jobs miről beszélt anno. Egy sztori arról, hogy a kudarcok a fejlődésünk elengedhetetlen velejárója, amivel ha nem találkozunk rossz úton járunk. Ez az én történetem, ez a LifeTilt születésének története, ami soha nem történt volna meg ha nem bukok el, vagy ha az élet nem küld padlóra, és ha nem érzem azt, hogy kész vége most nincs tovább, innen nem lehet felállni. Egy sztori semmi több, egy példa arra, hogy legtöbbször tragédiák sorozata kell, hogy megtaláld az utadat mert van az úgy, hogy néha vesztened kell, hogy később mindent megnyerj.

Answer Questions


LifeT!lt élőben a Face Fm-en

facekép1.jpg

Answer Questions


A Jövő Programja - A 3 pont

tumblr_m9j87qRdLP1rsq9eyo1_r1_500.gif

Az egyént felülírja a közösség, a közösséget a nemzeti érdek, de a nemzet nem élhet utánpótlás nélkül, így mindent felülír a jövő, a jövő pedig nem más, mint a fejlődés, az innováció, és a jövő generációjának megfelelő kinevelése.

Ez a blog régen rólam szólt és egy programról, amivel először csak a saját, majd mostanra már emberek ezreinek életét változtatta meg. Ha valaki nem hinne a program és az új irány erejében, az nézze meg ezt a blogot és nézzen meg engem. 2010-ben a LifeTilt beregisztrálása előtti utolsó évben sehol sem voltam és semerre nem tartottam. Álmokat kergettem, tervek nélkül teltek a hetek, a hónapok, és nem voltak valódi céljaim. A mindennapjaim akkori voltában értelmetlen volt és felesleges, és ha magamnak nem akartam hazudni és egy kicsit mélyebbre tekintettem azt kellett észrevennem, hogy egyáltalán nincs szerepem az életben. Pár ember életében ugyan jelen voltam, de nem befolyásoltam számottevően és mindvégig nyomasztott az az érzés hogy velem is csak eggyel többen vagyunk ezen a bolygón, kinek nem osztottak lapot, nincs szerepem, nincs különösebb hivatásom az életben.

Aztán jött a LifeTilt és szép lassan megváltozott körülöttem minden. Kezdetben csak magamat alakítottam át és azt hittem ez az most megvan, ez kellett nekem, egy külső, ami bejön a csajoknak, egy külső ami önmagában semmit nem jelent, de észrevétlenül, és úgy, hogy ezzel én sem voltam tisztában teljesen átformálta a jellemem, és ezzel együtt az egész személyiségem. Teltek a hónapok és egyre több követőm lett, majd egy idő után leesett, hallgatnak rám az emberek és hatással vagyok rájuk. A mondataimnak súlyuk lett, amivel megjött a felelősség, amely terhet egyre nehezebben viseltem, majd ahogy az lenni szokott egy pont után időről-időre teljesen rám szakadt minden. Kishitűség, megfelelési kényszer, bizonytalanság magamban és a LifeTilt jövőjében, rettegés attól, hogy ezt az egészet egyszer elvesztem, és ha ez így lesz, mihez kezdek utána, és mi lesz velem később nélküle. Nem akartam felfogni, hogy amit csinálok, azzal valójában mit is hoztam létre, és ami a legrosszabb, nem akartam tudomásul venni, hogy emberek ezreinek a szemében ez az egész több lett annál mint fogyás, és 10 deka csirkemell, mert lett egy hely ahol leírta valaki helyettük azt amit mások nem mertek, és volt valaki aki képviselte a gondolataikat, ezáltal képviseltem én őket...

Answer Questions


A 3 millió dolláros sztori

Las_Vegas_WP_06.jpg

Egy sztori Las Vegásból, az Aria Casino egyik asztalától.   

Richievel pókerezünk, elbukik egy nagyobb kasszát és felszólít, hogy kísérjem el rulettezni, mert már csak abban látja ma este a feltámadás esélyét. Nem kellett kétszer mondani, szeretem az ilyesfajta szórakozást, így elsétálunk az igen szofisztikáltnak számító Aria High limit roomba, ahol többnyire 50 éves öltönyös Ázsia formák üldögélnek és játszanak. A legkevésbé érzem magunkat ide valónak mint korban, mint bankszámlában, de hát Richie játszani akar, még pedig nagyban, ugye fuck everybody. Leülünk a rulett asztalhoz, ahol épp senki nem játszik, Riche vált 5 ezer dollárt és kér egy whiskyt. Engem is megkérdez az amúgy Paméla Anderson 20-as éveit meghazudtolóan kinéző pincérnő, hogy kérek-e valamit, de tekintve, hogy én nem játszom csak "megfigyelek", nem akarom egy potyaleső látszatát kelteni, így elutasítom az italt. Rich ragaszkodik a piához és dupla whiskyt rendel nekem is. Az első pörgetésen Rich felrak 500 dollárt és el is bukja az egészet, a második pörgetés is hasonlóan alakul.

A harmadik pörgetésre készülünk, amikor odalép az asztalhoz egy 30 körüli szemüveges kínai pasas, és megkérdezi a dealert, hogy mennyi a maximális tét egy számra. A válasz $40,000. Igen 8 millió forint. Az emberünk elővesz egy iphone-t es bepotyog valamit, majd szó nélkul távozik. Nem tulajdonítottunk nagy jelentőseget a dolognak, játszottunk tovább. Rich közben elkapott pár számot és 6-7 ezer $ nyerőben lehetett, amikor ismét megjelent az öltönyös pasas, de ezúttal másodmagával, és 2 fekete selyem táskával. Itt a dealer, akit amúgy ismertünk már egy ideje ránk kacsint, és ezt tátogja halkan: "watch tahis Guys"! Az öltönyös pasi (mint kesébb kiderült a matematikusa a szuper High roller indulóinak) kiönti az egyik selyem batyú tartalmát az asztalra, és odaengedi a "fönököt". Rich rám néz: "holy shit!!!" Odanézek az asztalra és csak $100,000-os zsetont látok a kupacban. Főszereplőnk itt kerül a képbe, aki udvariasan mosolyog egyet, majd odalép az asztalhoz és felrak 10 darab zsetont a piros szinre azaz egy millió dollárt. Nem vagyok egy whisky rajongó, láttam már pár erősebb játékot, de ezen a ponton muszáj volt belekortyolnom egy derekasat az előttem lévő italba, mert felugrott a szívverésem 200-ra. Leesik a golyó, fekete 17.

Answer Questions


Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása