LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Karácsonyi RunT!lt a Városligetben

74171121106023319_mikulasgyar.jpg

December 20.-án rendhagyó RunT!lt szerveződik. De nem csak azért, mert most először nem a Margitszigeten, hanem a városligetben lesz megrendezve a LifeT!lt futás, hanem mert karácsony közeledtével egy jótékonysági megmozdulást szeretnék meghirdetni.

A Magyar Vöröskereszt mikulásgyár fedőnéven évről évre gyűjtést szervez a rászoruló gyerekeknek, amire idén is sor kerül, és amihez idén a LifeT!lt is csatlakozni fog. A gyűjtés lényege, hogy a Hősök tere mellett a Felvonulási téren áll egy sátor, amiben egy rohadt nagy mikulás figyel, és ahova mindenki leadhatja az adományait legyen az tartós élelmiszer, ruházat, vagy éppen megunt játékok. Ehhez a megmozduláshoz csatlakozik a RunT!lt is December 20.-án.

Úgyhogy arra szeretnék megkérni mindenkit, aki részt vesz a RunT!lt karácsonyi futásán, hogy mielőtt lefutnánk a Városliget 3,2 km-es távját, az hozzon magával bármit amire már nincs szüksége, és amit  a rászoruló gyerekeknek el szeretne juttatni. Mint említettem ez lehet étel, vitamin csomag, ruházat, társasjáték, plüss maci, ezer éve nem használt videojáték, tisztálkodási, vagy éppen tisztító szer, de tényleg bármi, amit a helyszínen le tud adni a vöröskeresztnek, akik karácsonyig eljuttatják ezeket a felajánlásokat a nélkülöző családoknak. Részemről a LifeT!lt nevében 50.000 forint értékben konzerveket fogunk vinni, úgyhogy remélem szeretik borsodban a székelykáposztát, és remélem bírni fogja fater kocsijának felfüggesztése a terhelést. Az is jöjjön aki nem akar futni a – 4 fokban, de felajánlásával segíteni szeretne.

66005_10200258734815394_309517182_n.jpg

Találkozó tehát December 20.-án csütörtökön 19.00 órakor a Városliget melletti Felvonulási téren, a fenti képen látható mikulás sátor előtt, és adjuk le együtt az ajándékokat. Aki tud az jöjjön feketében, és hozzatok tojáslikőrt. Réka süt majd valami rá jellemző stílusú diétás karácsonyi tortát, és Kristóf is biztos hoz majd valami shaolinos okosságot. Mi ott leszünk gyertek ti is.

Ne ijedjetek meg a videóban 0:41-nél Habsburg Györgytől, ő valójában nem egy farkasember bármennyire is annak tűnik.

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr64953603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása