LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Energiavámpírok

tumblr_lr1obrZs341r1t0u4o1_500.jpg

A negatív emberek mindenhol ott vannak és mint egy halálos betegség előbb utóbb felemésztenek, ha nem söpröd ki őket az életedből. Lehet egy idegesítő szomszéd, egy rád akaszkodó ismerős, akinek te vagy a lelki szemetesládája, egy kapcsolatból kijövő régen eltűnt barátnő, de legtöbbször csak szimplán egy álmait elérni képtelen, terveit régen feladó megkeseredett emberről van szó. Az energiavámpírok akkor boldogok ha másnak rossz, mások kudarca az ő sikerük, mások sikere szembesíti őket saját gyengeségeikkel amit ő nem tud elviselni ezért lekicsinyli, bagatelizálja azokat. Az energiavámpírok mindig minden esetben egy helyben állnak ők sosem mozdulnak maximum lefelé, de felfele sosem. Ha elhaladunk mellettük megpróbálnak megállítani, ha épp lefele zuhanunk tárt karokkal boldogan várnak minket, majd rajtunk dobbantva még lejjebb tuszkolnak.  

Tudatosan, de legtöbbször tudat alatt, olyan helyzeteket teremtenek, mely során a te életerődből merítenek. Erre szükségük van, mert az ő erejük jelentősen megcsappant. Tele vannak negatív érzésekkel, gonoszak, kicsinyesek, vagy egyszerűen csak genetikailag nem predesztináltak a sikeres életre. Ezek az emberek sok problémával küzdenek, de ahelyett, hogy magukba néznének, a világot tekintik minden gondjuk okozójának ahol mindig más a hibás. Egyedül képtelenek lépni, mindig másokban látják a megmentőt, akiket maguk mellett tartanak, és azzal, hogy őt is szenvedni látják, ideiglenesen energetizálva érzik magukat, mert látniuk kell, hogy nem csak nekik szar, mások is szenvednek, és ez megnyugvással tölti el sötét lelküket. Az energia vámpírok a pokolból is kitagadott ördögök, akik lassan mérgeznek, és a mosolyuk mögött minden esetben düh van, kétely és rossz akarat... 

Answer Questions


50 napos fenékformálás /Casting/

IMG_20120206_204401.jpg

Engem nem érdekelnek a mellek, mindig is kurvára hidegen hagytak.  Nem azt mondom, hogy néha nem öntenék le sörrel egy kettőt, hogy aztán Unicummal vegyítve onnan rúgjak be, de engem ez a dekoltázs dolog soha nem mozgatott meg igazán. A melltartókat például a mai napig nem tudom kikapcsolni, ellenben első ránézésre megmondom, hogy egy lánynak milyen méretű hány denes combfix állna a legjobban, és ha nálam egy nő valamit el akar érni, akkor vegyen fel egy miniszoknyát és sétáljon el előttem benne párszor. 

Éppen ezért, a LifeTilt legújabb átalakítása a női feneket fogja megcélozni és átalakítani azt olyanná, amilyen kerek, feszes, és kívánatos  feneket a nők szeretnének magukon látni. Nem tudom Laura programja mond-e bármit is, de az ő átalakításához lesz hasonlatos a dolog annyi különbséggel, hogy a nála alkalmazott fenékformáló programot tovább fejlesztettem, és amit már 2 másik csajon azóta le is teszteltem. Nagyon durva eredményeket értünk el, és ezt a változást most dokumentált formában itt a blogon is bemutatom Június 18-tól.

A program tartalmazni fog egy ehhez az átalakuláshoz szükséges diétát, mert diéta nélkül nem beszélhetünk testformálásról, egy komplett edzéstervet ami konditermi, kardió, és lépcsős edzésekből fog állni, mindez heti 4-5 alkalommal 8 héten keresztül. A fenékformálás és a változás, ahogy eddig is 10 naponta fényképekkel lesz dokumentálva.

asSlim.jpg

A jelentkezéshez csatoljatok fényképet a feneketekről hátulról és oldalról. Lehetőleg ne farmerben vagy szoknyában, hanem egy olyan bikiniben vagy fehérneműben amin látszódik a fenéknek a  vonala. Előre szólok, a tengerparton 200 méterről pózolós képekkel nem tudok mit kezdeni. A bejegyzés elején látható képen azok a lányok vannak, akik már jelentkeztek a programra, azaz ilyen képeket küldjetek ti is. Bárki jelentkezhet, de nem árt ha budapesti vagy, mert az első 3 hétben minden edzésed velem lesz. A kondis edzések az Arnoldy Gymben a Szépvölgyi úton lesznek, a lépcsős edzések pedig a Tabán és a budai vár lépcsőin. A program lényege a fenék, így ehhez most nem kell arc, és hátulról is csak deréktól lefele készülnek majd képek.

Jelentkezni május 25-ig lehet, a bence@lifetilt.hu email címen, a program Június 18.-án indul. 

További infók és friss hírek a programról a LifeTilt Facebook oldalán.

Answer Questions


Slim3 Reni 42.nap Az utolsó esély után - 9.2kg

284295_232760653422258_100000649762050_768535_7892005_n.jpg

Érzetem, sőt tudtam, hogy egyszer eljön az a nap, amikor valaki nyilvánosan kapitulálva beleszarik  a ventillátorba. Ez a nap most eljött, ugyanis Reni 26 nap után megadta magát a programnak. Amikor ez kiderült kibaszott ideges lettem. Ideges lettem, mert itt most nem arról van szó, hogy egy nő az éjszaka leple alatt, vagy a munkából hazafele félrekajált, és elbukta a 26 ezredik fogyókúrás próbálkozását is. Ez a bukás azért szánalmas, mert Reni tisztában volt a játékszabályokkal, érthetően elmagyaráztam és nem csak neki, de az összes slimnek is, hogy ez a program nem csak róluk szól, hanem arról a több ezer nőről is, akiknek majd ők adnak erőt a kezdéshez, kitartást a folytatáshoz és inspirációt a legnehezebb napokon. A Slim3 és a LifeTilt lényege hogy erőt adjon másoknak, és Reni ennek az egésznek a lényegét gyilkolta le, és becsapta azokat akik szurkoltak neki.

reni1.png

Egy bukást sok mindenre lehet fogni.  Mindig lehet okot találni arra hogy miért nem sikerült, hogy ki a hibás, hogy miért nem úgy alakultak a dolgok, nem volt pénz, nem segítettek mások, most éppen esett az eső, de egy valamit soha nem kéne elfelejteni. A kifogások és az okok keresése a bukott emberek védőbeszéde, akik még arra is képtelenek hogy beismerjék, igen bazmeg elbuktam mert gyenge voltam és egyedül én vagyok a hibás senki más.  Ezeknek a szavaknak a kimondásához, és főleg ezeknek a szavaknak az őszinte kimondásához kvalitások kellenek, amely tulajdonságokkal nem mindenki rendelkezik, és az ilyen embereknek egyszerűen nincsen helyük a Tilten.  Nézzétek meg reni videóját, és elsősorban a nők nézzék meg, mert ebben a videóban minden, de minden benne van, ami a nőket, és úgy általában a fogyókúrájukhoz való viszonyukat jellemzi. Nézzétek meg ezt a videót és szembesüljetek azzal, hogy Renin keresztül magatokat látjátok, mert Reni szavai akár a tiétek is lehetne. Semmivel sem vagytok jobbak, vagy kevésbé szánalmasak nála, mert ez a pár perc tökéletesen bemutatja mindazt amiről én itt a blogon most már lassan másfél éve beszélek. Kifogások, a szar kenegetése, nem létező perc sikerek megünneplése, és a realitások talajától való teljes elrugaszkodás. A nők világa 6 percben…

Answer Questions


RunTilt Futás és Grill Party május 13

MG_70621.jpg                                          

Május 13 Vasárnap 18.00 Csatlakozzatok Facebookon 

A szakdolgozatok, és a légzést is lassan megadóztató idióták országában 2 év letöltendő börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, mert megölt egy lovat Érden. Igazán bájos ez a precedens értékű ítélet, de milyen kár, hogy Marian Cozma bodzaszedő gyilkosai esetében nem hengerelt ilyen szigorúan a gépezet. A hír olvasása  után egyébként eszembe jutott mennyire belehetnek szarva a Vágóhídon dolgozó munkások, akik ezekben a percekben is éppen marhák és csirkék ezreivel néznek farkasszemet egy rohadt nagy késsel a kezükben. Annyi mindenen elsírhatnám magam, de most inkább nem mennék bele egy heveny Matolcsy anyázásba bármennyire is jólesne. Apropó kijátszható jogszabályok, és a röhejes büntetések…

Május 13-án a Runtilt futás után, ugyanis grill party lesz a Margitszigeten. Ha jól olvastam a jogszabályokat, akkor a Margitszigeten nem lehet tüzet gyújtani, nincs erre kijelölt terület, magyarul illegál grillezés lesz itt, de nyugi ha kijön a yard és büntetnek, akkor a szervezőt büntetik, azaz engem, nektek nem kell aggódni. A dolog tehát úgy fog kinézni, hogy lefutjuk a sziget kört, majd utána megalakulunk az egyik nagyobb réten, és beizzítjuk a faszenet. A Runtilt futáson bárki részt vehet, a grillezésen azonban csak az, akin Runtilt felső van, így kizárva azt a lehetőséget, hogy rájárjanak a kajánkra olyanok, akik nem a Lifetilthez tartoznak, a csövesekről meg már nem is beszélve. Csajoknál nem kötelező a póló ők kiválthatják miniszoknyával. Akinek nincs pólója az a helyszínen tud majd venni 1.000 forintért.

Ami a kaját illeti viszek legalább 5 kiló csirkemell filét, főtt krumplit, egy csomó rizst, meg ásványvizet. Ha tudtok hozzatok ti is salátát, halat, húst, vagy amit tudtok, a lényeg hogy diétás legyen, szóval egy egész malacot nem fogunk ott megpörkölni. Mivel én programban vagyok nem iszok alkoholt, de asszem viszek pár doboz sört is a hangulat kedvéért. Aki nem Tiltezik éppen az hozzon magával piát, bedobjuk a közösbe. Ja igen. Gitárt nem hozhattok mert ha igen azt befogom baszni a Dunába. A lényeg, hogy csapunk egy nagyon fasza nyári gengelős estét a szigeten.

De nem csak Budapesten lesz megrendezve a RunTilt, hanem Debrecenben, Nyíregyházán, Szegeden, Miskolcon, Pécsett, Győrött, Kecskeméten, és Székesfehérváron is, egységes 18.00 órás kezdettel. A grill party megszervezve csak Budapesten van, de ha láttok benne fantáziát, akkor vidéken is csináljátok meg ha gondoljátok.   

Helyszínek, és találkozási pontok...

Answer Questions


Slim3 Móni 30.nap - 6.2kg

monikg30.jpg

moni0.nap_2.jpg

monicm30.png

Answer Questions


Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása