LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

LifeTilt Innovácíó - A jövő elkezdődött

A világ évszázadok óta értetlenül áll a magyar csoda előtt. A sztori még 896-ban kezdődött, amikor ős apáink , Európa akkori legnagyobb arcai, a Dunát meglátva megálltak szomjukat oltani, és ha már itt voltak le is telepedtek és úgy döntöttek, itt küzdenek majd honért a hős Árpádnak hadai. Akkor még nem tudták, de ezzel lerakták egy olyan nemzet alapjait, ami népességét és területét tekintve ugyan elenyésző, azonban a magyarok kreativitása, ügyességük és évszázadokon átívelő teljesítményük miatt megkerülhetetlen szereplőivé váltak a történelemkönyveknek, valamint az emberiség evolúciós és technikai fejlődésének. És a leszármazottak. Kandó Kálmán, Bíró László, Deák Ferenc. Bethlen Gábor, Neumann János, Pulitzer József, Eötvös Lóránd, Semmelweis Ignác az anyák megmentője, Irinyi József, és még sorolhatnánk napestig a korszakos agyak magyarországi helytartóit. 

Minket nem tudtak tönkretenni a Tatárok, 150 év sem volt elég hozzá a kebabos fiúknak, Versaille-ban szerződésekkel alázták meg határainkat, majd jött Horthy fehér lovon, Sztálin vágtatott harckocsikon, Rákosival jött a vörös terror és a konklúzió, hogy mi valahogy mindig a rossz oldalon állunk. De mi ennek ellenére megmaradván magyarnak továbbra is itt vagyunk és, annyi balszerencse közt, oly sok viszály után, megfogyva bár, de törve nem, él nemzet e hazán. 

Tehetséges nép a magyar, és erre az olimpiai részvételünk a legjobb példa. 1896 óta ott vagyunk szinte minden alkalommal az összesített éremtáblázat első 10 helyezettje között, ami manapság már csak azért is nagy szó, mert a sport már régen nem az, ami régen volt. Vérdoktorok és genetikusok rajzolják újra a világ sport térképét, az úszó számok rajtkövéről sem fecskében ugranak már be a medencébe sportolóink olyan emberek közé, akikről hirtelen senki nem tudja eldönteni, hogy ember van a vízben vagy egy kibaszott delfin, akit Michael Phelpsnek hívnak. A technikai sportokat mint például a kerékpár már meg sem említem, mert ott egyenesen űrtechnikát alkalmazva készülnek fel és érnek el olyan sebességeket amire szerintem egy Porsche Cayenne sem lenne képes. Amíg a kajakosok tőlünk nyugatabbra szélcsatornákban készülnek fel, áramlatokat és a legkülönfélébb sodródásokat imitálva, addig nálunk még mindig fagerendákról veszik le a kajakokat, és teszik rá Janicsék csak úgy simán a vízre a csónakot. Tudom miről beszélek, évekig hurcoltam én is azt a szart, és a helyzet azóta sem változott. A magyar sport tizedannyi pénzből, és minimum 20 éves lemaradással rendelkező technikai háttérrel alázza be éppen a világot Londonban, és vagyunk olyan nemzetek előtt a rangsorban mint Ausztrália, Olaszország, Hollandia, Svéd, vagy éppen Spanyolország, ami a válsága ellenére is euró milliárdokat fektet a spanyol élsportba. Európa gazdasági motorja Németország éppenhogy csak előttünk van, és Franciaország is egyre sűrűbben néz bele a sportdiplomáciai visszapillantó tükrébe, mert már szélárnyékban jövünk mögöttük egyetlen arannyal lemaradva. 

Answer Questions


RunTilt Augusztus 14. Kedd

Fél évvel a LifeTilt 1 éves születésnapja után, immáron a RunTilt is 1 éves lett. Az augusztusi RunTiltet simán huszadikára akartam tenni több okból kifolyólag is. Egyrészről garantált lett volna a tömeg, akik egyrészről a tűzijátékra lettek volna kíváncsiak, másrészről le se szarták volna a LifeTilt futást, ellenben fasza képeket lehetett volna készíteni róluk nagy totálban, hogy lám tessék, mennyien vagyunk már az alig több mint egy éve alapított közösségi Tilt megmozduláson. Óriási húzás lett volna egyébként, nem is tudom végül miért nem csináltam meg.

A lényeg,  hogy  az évfordulós RunTilt Futás Augusztus 14.-én 19.00 órai kezdéssel lesz megrendezve a Margitszigeten a szökőkútnál. Ha minden igaz lesz torta is, bár még meg sem rendeltem, de most azt hiszem nem jön az a csaj, aki leverte múltkor a születésnapi tortát, úgyhogy lehet most talán enni is fog belőle valaki. Ami még a kajálást illeti nem lesz grillezés, mert elvitte a tippmixemet az olasz – magyar vízilabda meccs, és az esetleges helyszíni bírságot ebből a meccsből befolyó pénzből akartam volna kifizetni. De azért így sem maradunk kaja nélkül, ugyanis futás után megtartjuk a szokásos piknikünket a közeli réten.

tumblr_m8k7i0EkFh1r0llj0o1_500.gif

Úgyhogy arra szeretnék kérni mindenkit aki jön, az a közösség érdekében hozzon magával valamit a következő listából.

- bármilyen saláta csak ne legyen benne majonéz

- pirított rozskenyér, abonett vagy extrudált kenyér esetleg pászka, de a macesz gombócot hagyjátok otthon.

- csirkemell filé kisütve

- ásványvíz, vagy valamilyen üdítő, amivel majd felütjük a piákat amiket majd én hozok

Én pedig az egészséges életmód és a születésnap jegyében viszek sört, vodkát, pezsgőt, és fater múltkor áthozott egy 6 éves Bacardit, szerintem azt is kiviszem. Aki programban van nem kap sem a tortából sem a piákból.

Ami a futást illeti lesz pár újítás is. Most először 3 különböző távból lehet választani, fizikai állapottól függően. A klasszikus 5.3 km-es szigetkör mellett egy 4, és egy 2 km-es útvonal is lesz. Hétvégén kimegyek a szigetre és lefotózom, hogy pontosan hol kell majd lefordulni, hogy ne legyen belőle probléma, és ezeket a képeket majd utólag beteszem ide, addig is álljon itt a világ legnagyobb zenéje...

Aztán. Ezúton is szeretnék mindenkit megkérni, hogy aki tud, az jöjjön feketében, de aki nem, az is, de még jobb lenne ha egyenesen a RunTilt felsőtökben jönnétek. Akinek nincs még pólója, az a helyszínen tud majd venni magának, de 10 db felső amúgy is ki lesz sorsolva, amolyan születésnapi ajándékozás keretein belül. Gondoltam még rá hogy kisorsolok 3db 10.000 forint értékű Nike utalványt is, de azt inkább meghagyom a 10.000 Lifetilt like játékra Facebookon.

A végére hagytam a legfontosabbat. Team RunTilt néven Szeptembertől elindulunk egységesen minden nagyobb szabású futóversenyen minden távon, minden számban. A Team alapítása is ezen a RunTilten fog zajlani, azaz aki kedvet kap hogy belépjen a csapatba, az most kedden megteheti. Szponzorált csapat kialakítását tervezem, azaz én fogom szponzorálni, a részleteket megbeszéljük a RunTilten.

Augusztus 14. Kedd 19.00 Margitsziget szökőkút (múltkor hárman is (nők) rossz szökőkúthoz mentek, úgyhogy ez az a szökőkút, amelyik a Margit hídnál van) Ha 50-nél többen leszünk szabálysértést követünk el, ugyanis a rendezvény nincs bejelentve, de a harmadik vodka Sprite után ez úgysem fog senkit zavarni, de engem biztosan nem. Gyertek minél többen.

Az augusztusi RunTilt Facebookon

Answer Questions


Csodafogyás Csodamódszerrel

403347_362013650483839_270844506267421_1364377_822194154_n.jpg

Ezt a bejegyzést tumblr-en találtam. http://writersblock-again.tumblr.com/ 

Az egyik ok, amiért megírom ezt a posztot, az a Lifetilt blog egyre növekvő népszerűsége. A másik Schobert Norbihoz kapcsolódik, de ezt majd később, először térjünk rá erre a – külsőre egyébként abszolút rusnya és átláthatatlan – blogra, ami, úgy tűnik, kezdi átvenni a hazai „Fogyj és vidd” platform felett az irányítást. Az egész gazdája egy nagy tuskó, úgy sértegeti a nőket, ahogy tetszik neki – nekünk pedig, úgy tűnik, éppen ez kell. Én úgy gondolom, hogy ránk, nőkre a legnagyobb hatással az ilyen – már bocsánat – seggfejek vannak, akik magasra helyezik a mércét, mi pedig meg akarunk felelni nekik, legtöbben tudattalanul, de valahogy mégis. Nem szeretem a tapló embereket, de ő mégis engem is motivál, próbál segíteni, a módszere pedig működik is – de milyen módszer is az tulajdonképpen?

Answer Questions


Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása