LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

LifeTilt Awards Indulók - A Fiúk

laci2 másolata.jpg

"Február végén a kocsiban ültem és tök véletlen a Juventus rádiót hallgattam.. nem szokásom., de aznap este mégis az ment és pont a LifeT!lt-ről volt benne szó.. nem is kellett több hazaérve egyből megkerestem a blogot. Már az első perctől kezdve éreztem, hogy rossz helyen nem lehetek, mert csak így lehet a dolgokhoz állni. Körülbelül 2 nap alatt olvastam el a teljes blogot, talán még munkába se mentem addig. Akkor 93 kg voltam... nem akartam sokáig várni, egyből el akartam kezdeni. 3-3,5 hónap alatt sikerült 20 kg-ot leadni.

Soha nem voltam ennyire kitartó mint most.. ezt a LifeT!ltnek köszönhetem. Még nincs vége az útnak.. de már látom a fényt."

Answer Questions


A Nők Lapja Évszakok cikk

Zseda_001.jpg

Életmódváltás virtuális segítséggel - A LifeT!lt módszer 

Az önmagukkal elégedetlenkedők közül sokan az interneten próbálnak megoldást keresni problémáikra. Balogh Tamás is a világháló segítségét vette igénybe egy szakítás után, hogy egy blogon bemutassa, hogyan változtatja meg egy ember életét saját edzés- és táplálkozási programja. Szokatlan, pikírt stílusban írt bejegyzéseit egyre többen olvasták, sőt pár hónap után egyre több követője akadt.

„Több ezer nő életét változtattam meg” – kezdi minden szerénység nélkül Balogh Tamás. „Az edzések, és a táplálkozás terén már nem nagyon lehet újdonságot kitalálni, de az én módszerem titka a blogom és a személyiségem stílusában rejlik. Egy férfias világban élünk, amelyben mégis minden a nőről szól. A tökéletes nőről. A nők azonban nem érzik annak magukat, ha a testük miatt folyamatos önbizalomhiánnyal küzdenek. Én csupán annyit teszek, hogy az írásaimban rávilágítok a problémákra, és tabunak számító témák tisztázására. Megértetem velük, hogy nincsenek félmegoldások és csodaszerek, csak akkor tudnak változtatni az életükön, ha tesznek is érte. Összeállítottam hát egy hetven napos programot. Aki végigcsinálja, hatalmas jellemfejlődésen megy keresztül, és a program végére képes lesz az egész életét megváltoztatni, mert fejben fog megerősödni az illető és legyőzi önmagát. Ez egy olyan hihetetlen élmény, amit a Speed-fitness órák vagy a különböző fogyasztószerek soha nem adhatnak meg senkinek. A blogomon többféle testalkat diéta és edzésmódszer található, melyek között mindenki megtalálhatja a magához illő diétát, a neki leginkább megfelelő programot. Fontosnak tartom, hogy mindig az életből merítsek példákat, mert  mindannyian ugyanazt a levegőt szívjuk azonosak a társadalmi problémáink, és ugyanazokon megyünk keresztül még ha azt gondoljuk, a problémáink egyediek és csak minket érintenek. Ha látod leírva azt ami veled történik vagy már keresztül mentél rajta, akkor hiteles személy leszel, mert ha az ember magát vagy a problémáját látja leírva egy idegentől, akkor azonosulni fog veled és elfogadja még az olykor szélsőséges nézeteidet is. 

Answer Questions


LifeTilt Awards Kezdődik...

428937_414633555239644_1952795184_n.jpg

Answer Questions


Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása