LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

LifeTilt Awards - A csoport

3 héten keresztül zajlik a LifeTilt által inspirált, és lefogyott emberek versenye az Awards, és az hogy végül ki nyeri meg a 2012-es LifeTilt átalakulása címet, azt kizárólag az olvasók döntik el Facebookon szavazataikkal. 

Az "A" csoportra szavazni 09.24-én reggel 9 órától kedd éjfélig lehet, a LifeTilt Facebook oldalán kommentben, a versenyző nevének vagy számának beírásával. A két legtöbb szavazatot kapó továbbjut a legjobb 8 közé. Nagyobb méretért kattintsatok a képre.

awards A.jpg

Answer Questions


LifeTilt Awards - Válasszatok Példaképet

ági másolata.jpg

Először is gratulálok mindenkinek, aki felfogta régi éne elhízott létének szomorú voltát, és elég ereje volt hozzá, hogy változtasson a külsején, és ezzel ez együtt az egész életén. Sokkal többek vagytok most, mint akik akkor voltatok, és remélem most már elhiszitek, hogy még mindig sokkal több van bennetek annál, mint amit valaha is gondoltatok magatokról. Férfiak, nők, idősebbek és fiatalok, más-más célokkal, más indittattásból, valaki másért, vagy éppen saját magunkért. A történetek különbözőek, de ezek vagyunk mi. Különbözőek, teljesen más életutakkal, de a cél ugyanaz és mindig is az marad, ez pedig nem más mint a változás, a folyamatos fejlődés, a határaink megkeresése ami nélkül nincs értelme az életnek. A 16 döntőst megpróbáltam úgy összeválogatni, hogy a lehető legtöbben azonosulni tudjanak velük. Egy 35-40 kilós fogyás, egy alig 8 kilós mínusz utáni alakformálás, újrakezdeni mindent túl az ötvenen, és kihozni magunkból a maximumot huszonévesen. Erről szól az Awards, és ezeknek a történeteknek a bemutatásáról.

Answer Questions


Bármit Elérhettek

Rengetegen azt képzelik, és még ennél is többen azt gondolják, hogy egy test, radikális átalakításához hosszú hónapok kellenek és a legkülönfélébb táplálékkiegészítő készítmények. Még ennél is többen abban a tévhitben élnek, hogy a követendő út az, amit évtizedek óta beléjük sulykolnak, követve a régi iskolát és a már réges-régen elavult módszereket, de a tudomány nem állt meg 1970-ben és azóta eltelt már pár évtized.

Rengeteg új módszer van, amit ha keresztezünk a megfelelő technikai kivitelezéssel, elképesztő eredményeket lehet elérni, és ebben más a LifeTilt, mint a többi módszer Magyarországon, és úgy látom erre egyre többen rájönnek, a módszer hatékonyságáról nézzetek meg pár képet a Tilten. Azonban az új szelek és az innovácíó önmagában nem elég és semmit nem jelent, ha nem társul mellé hatékony diétás étrend és megfelelő edzésprogram amit követhettek.De a sikerhez ennyi nem elég mert attól még szart sem fogsz elérni, ha van egy hatékony diétád de nem tartod be, és hiába van a fiókodban a világ legjobb edzésterve ha nem végzed el a benne leírtakat és ahhoz is nulla vagy hogy felvedd azt a kurva futócipőt és lefuss olyan távokat amire már egy 3 éves gyerek is képes.

A legmélyebben megvetek mindenkit aki nem képes változtatni az életén ha már szanaszét baszta azt az évek során, és most kurvára sajnáltatva magát zokogva bámul a tükörbe hibáztatva mindenkit, elszörnyedve teste rémképének látványán. A változásodhoz vezető út itt van a LifeTilten amivel megváltoztathatsz magad körül szinte mindent, de a változásra emberileg nem mindenki képes, de vesztesek is kellenek hogy ha eljön a perc magadat nyertesnek érezd. Selejtes emberek tömegeivel élünk együtt kik semmire sem fogják vinni az életben, tehetségüknél már csak az akaraterejük, és ők maguk kisebbek.

A változáshoz kizárólag te kellesz és ezt jobb ha előbb utóbb felfogod, tűzz ki magadnak célokat és vidd véghez még akkor is, ha úgy érzed nem vagy rá képes vagy egyszerűen nem tudod.

Most pedig lezárnám soraim és végezetül csak annyit mondhatok, nyugodtan bassza meg mindenki, kinek nem tetszettek e sorok.

183362_362831090464932_356820431_n.jpg

Answer Questions


LifeTilt Awards indulók - A Lányok

ági.jpg

Szia Tomi! A mellékelt képekkel szeretnék nevezni a Lifetilt Awardsra, ha lehetséges. A fogyásom január végén kezdődött, azóta 34,7 kg-t adtam le és még 10-15 kg-ot szeretnék, tehát még nincs vége. A blogod elsősorban motiváció számomra, valamint az étkezések alapjait is innen lestem el. Köszönöm!

Answer Questions


Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása