LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

2. nap

A diéta evolúciós folyamata.

Diéta --) nagyonszar --) zsírlebontás- -) méreganyagok felszabadulása --) méregtelenítés --) fogyás --) szálkásódás --) izmok megformálása --) csajok --) még több csaj --) fasz tele a nők hülyeségeivel, nem lehet ezt bírni --) menjünk inkább sörözni --) áh ez kész, van nálad egy cigi ? --) super size-al kérem.

De mielőtt elindulnánk a Szabadság híd felé egy benzines kannával, addig még lenne itt pár teendőnk.

Meglepően jól aludtam az éjjel. Lehet a szervezetemnek kezd leesni, hogy lehet csinálni a parádét attól még nem kap kaját.  Természetesen egész másról van szó. A test egy ideig kéri a táplálékot, de ha nem kapja meg, szépen elkezdi felvenni a számára szükséges energiát. És mi pont ezt szeretnénk.

Ugyanis abban a pillanatban, amikor az éhség érzet tápanyag felvétel nélkül megszűnik a szervezetben, elkezdődött  a zsírlebontás hosszú folyamatának első lépése. Ugye amennyit fel a hegyre annyit le alapon, most fog visszaköszönni az a sok szar, amit eddig ész nélkül magunkba engedtünk. (ha nő lennék leírhatnék ilyeneket büntetlenül ?)

Pizzák, Wasabik, chickenek, nuggetek , a nagymama "csak neked csináltam" palacsintái, a rengeteg édesség, és persze a hétvégéinket, nyarainkat, legnagyobb tévedéseinket végig kisérő alkohol minden formája. De igazából bármi, mert 2011-ben Budapesten ott tartunk, hogy vadászni kell az egészséges ételeket. Kurva élet hát a Fogarasi úti Tescóban nincs rozskenyér !!!

Egy példa, hogy mikkel mérgezzük magunkat. 78 féle tartósítószer egyetlen menüben. Tényleg nem értitek mekkora szarban vagyunk ?

http://velvet.hu/sztori/2010/10/14/fel_ev_utan_sem_rohad_a_mcdonalds-menu/

 

A rajtunk lévő zsírréteg, ezeket a méreganyagokat  raktározza el a testszövetekben,  majd a fogyásnál felszabadulva bekerülnek a véráramba. Na ezek okozzák a rosszul léteket, a "nem vagyok jól" állapotokat. Ezeket sürgősen ki kell magunkból tisztítani. És ezt a napi 4 liter folyadék, TISZTA FOLYADÉK bevitele fogja megtenni. Készüljetek fel, hogy a napi 8-12 alkalmas randi a wc-vel teljesen normálisnak számit ebben a periódusban. Az anyagcsere felgyorsulásával még várjunk pár napot.

Kelés után a tegnapi edzés hatására, elképesztő izomlázam van. Ennek örülök. Jól dolgoztam tegnap, mert  csak akkor hatékony az  edzés ha másnap izomláz jelentkezik. Ha ez nem történik meg, úgy az edzést, nyugodtan vehetitek tárgytalannak. Nem ért semmit, az izom nem fejlődött. Vagy nem volt helyes a gyakorlatok elvégzése technikailag, vagy túl kevés volt a súly, de nincs kizárva hogy az edzéstervel vannak gondok. A reggeli zuhany, és a kiadós túró, búza, paradicsom reggeli kombo után meglepően jó állapotban indultam el otthonról. Frissnek éreztem magam és fittnek. Bevallom vártam már délutáni edzést.

Az edzést, ami kondi csak ma hátizomra edzek. Ezt az edzésnapot igen sokan ki szokták hagyni, egész egyszerűen azért, mert nincsenek szem előtt azok az izomcsoportok amikre dolgozunk. Amit meg ugye nem látunk... Pedig ez a nap adja meg a megfelelő testtartást, a delta izmot, és a V alakot. Egyáltalán nem utolsó sorban, adja meg az edzésekhez azt a vázat, amire a későbbiekben majd építünk. A gerinc izom beágyazását, és ezáltali megóvását, már meg sem említem(de). Bemelegítést evezőgéppel végeztem. 2 km egyenes derékkal, 70-es RPM szám fölött tartva (fordulat/perc). Nem esett jól, 1 km után folyamatosan azt néztem mennyi van még hátra. Sajnos jelenleg ez van.

Az edzési időszak elején, a megfelelő súlyok kiválasztása még nem az igazi. Érzem, néha túl vállaltam magam. Soknak érzem pl. a 40 kg tarkóhoz húzást viszont a döntött emelés 25 kg-ját kevésnek. Korrigáljátok az edzéseket  egy papírra jegyzeteljétek le melyik gépen melyik súly a legmegfelelőbb számotokra. A helyes gyakorlat az, ha az utolsó sorozatot már nem tudjátok befejezni, mert besavasodik az izom. Ha már megy a teljes széria, úgy emeljétek a súlyt egy egységgel. Ne többel. Semmi szükség valami sérülésre.

Az edzés utolsó része felé jött az első holtpontom. Nagyon elfáradtam, és még volt hátra egy hát gyakorlat, és három has. Ezek a holtpontok leküzdése a teljes edzés egészét nézve a legkritikusabbak. Első 6-10 napot ha túléled akkor elmész a végéig. Ilyenkor kell mentálisan nagyon erősnek lenni, mert ha itt megadod magad vége. Itt jön el a "csak szabály"(előkészületek bejegyzés). Folytatni kell. Ha nem hatalmas kudarc élmény. Az ilyen kudarcokkal az a legnagyobb baj, hogy általában mélyebbre zuhanunk mint az egész edzés előtt. arról nem beszélve hogy hetek sőt hónapok telhetnek el amíg a következő több hetes edzésre ráveszed magad. Minden csak pszichológia.

Mire végeztem teljesen elfáradtam. De basszus  a turmixos poharat is alig tudtam felemelni. Bennem volt még az első nap nagyon intenzív nehéz edzése, és a mai adag. Nem beszélve a diétáról, ami nagyon legyengít. Dolgozott az amino anabol azért ezt érzem.

Alig vártam hogy hazaérjek. Az esti éhség ismét eljött, de az utolsó fehérje turmixot úgy időzítettem hogy ne legyen gond az alvással, legalábbis az éhség érzet miatt ne. Holnap el kéne már mosogatni, kezd durvulni a helyzet.

Nyert a Vancouver, a Colorado, és a Pittsburgh is. Az Isten áldja Jordan Staal-t, a harmadik harmadban lőtt gólja miatt, amivel 53.611 forintot karmolok fel holnap az Oktogonon. Be is lájkolom ezt a faszt.

Holnap hello Margitsziget kör.                 

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr72586945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása