LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Bábeltől a Wattig

  "Fogadd el szenvedésed, és fejlődni fog a lelked"

 Thomas Young

Fejlődés emberek. A fejlődés amiről beszélek. Ilyen, vagy ehhez hasonló több hónapos edzésterv végig csinálása, magával vonz pár dolgot, olyanokat is amit eddig nem is gondoltatok volna magatokról. Itt most messze nem arról beszélek, hogy sokkal, de sokkal jobban fogtok kinézni. Mert ez alap. Nem arról, hogy jobb lesz belenézni a tükörbe a reggeli zuhany után, vagy hogy az előjáték már nem pólóban fog zajlani. Emberileg, mentálisan, belső értékek szerint lesztek jobb és igényesebb emberek.

Hiszen gondoljatok csak bele. Mennyi mindenről változott meg a véleményetek az elmúlt pár évben. Emberekről, kapcsolatokról, érzésekről, ideológiákról, értékekről mit gondoltatok akkor, és most. Változunk, és mi most a változás pozitív részét éljük át. Ezt nevezzük fejlődésnek, más emberek lesztek egy új testben ezt garantálom.

 Nézzük mi fog megváltozni.

  • Majdnem minden az életmódtól kezdve a mindennapokig bezárólag. Új emberek lépnek majd be az életetekbe, új kapcsolatok születnek, új lehetőségek tűnnek fel és eddig zárva maradt ajtók nyílnak majd ki, nem árt ha erre ti is felkészültök. Jobb emberek lesztek, nem szebb, jobb.  Megerősít titeket az edzés, nagyobb lesz az önbecsülésetek, igényesebbek lesztek a környezetre, és magatokra is.
  • Büszkébben fogtok mozogni a mindennapokban, és tényleg nem csak azért mert minimum két lépcsőt léptetek a narcisztikus, abszolút a külsőn alapuló fogyasztói társadalom kasztok közötti lépcsőjén. Az egészséges  ételek  fogyasztása, az elmúlt pár hétben/hónapban, megtette a hatását. Szinte alig van méreganyag a szervezetben, jobb a közérzet, a vérkeringés. A mindennapok megterhelését másoknál lényegesen könnyebben oldjátok meg.  
  • Minden egyes lemondással járó döntés, egy picivel erősebbé tesz és épül a jellem. Mert valljuk be nemet mondani a szinte mindenhonnan ránk zúduló édességekről desszertekről  kulináris élvezetekről (mekkora buzi lettem) igenis jellem erősítő.   
  • A környezettől kapott megerősítések növelik az önbecsülést, és lenne itt egy apróság. Egy szép formás testen  szinte minden ruha jól áll.    

Minden leküzdött akadály, minden holtpont után lefutott kilométer, leúszott hossz, minden elvégzett nap a konditeremben, teljesen mindegy miről beszélünk ki mit sportol, hozzásegít ahhoz hogy elhidd sokkal többre vagy képes mint gondolnád. El tudj érni olyan dolgokat is, amiről előtte nem is gondoltad volna hogy lehetséges. Mert lehetséges. De miért állnánk meg itt ? Az életben sincsenek sokkal nehezebb akadályok. Sőőőt. Egyszerűen csak nem kell beszarni az első nehézség után. Fejben kell erősnek maradni, kitűzni a célt, és végig csinálni. Nincsenek kifogások, nincs magas léc, csak kis ember. Nincsenek menekülő utak csak egy út van, aminek a végén ott van kitűzött cél. De még mielőtt átmennék valami hihetetlen ellenszenves multi level marketing köcsög szövegelésbe, elmondok egy sztorit. Velem történt jó pár évvel ezelőtt, azokból az időkből amikor még hajlandó voltam egy csajra 10 percnél több időt fordítani, még akkor is, ha úgy nézett ki nem jön össze a dolog. 2004 lehetett alig voltunk 20 évesek, és akkor még a RIO sem egészen az a hely volt mint ami mostanában.  Haverommal Dave-el jártuk akkoriban az éjszakákat. Kiszúrtunk két nagyon szép lányt, egy asztalnál ültek és iszogattak. Dave szokása volt, hogy úgy szolit le csajokat strandon, hogy vitt magával mindig egy labdát, és a neki tetsző lányokhoz odabaszta. Innen tudtuk, helyzet van. Most speciel nem volt nálunk labda, így csak simán leültünk. A nekem jutó csaj, egy igazi beképzelt ribanc volt. Tényleg jól nézett ki, de akkor is basszus, hát mire. Arra, hogy szép volt és jól nézett ki. Dumálunk, én nyilván nézem a testét. Arc rendben, mellek oké, lábak comb nagyon jó, derék HOPPÁ, fogyás csíkok. Rákérdezek ez mi, csaj arcból visszavesz egyből, és elmondja, hogy tavaly még 15 kilóval kövérebb volt, és mostanra fogyott le. Dicséretes. Nem nagyon jöttem be neki, de felteszem neki a kérdést amiért ezt az egész sztorit leírtam, figyeljetek mert klasszikus.

"Ha tavaly találkozunk, amikor még kövérebb voltál most összejönnénk"? Határozott igen válasz. Erre én. ÉS MI VÁLTOZOTT ? Csaj lefagy, azt se tudja hol van. Kis hebegés, szavak keresése, de nincs érdemi válasz.

És ez a kurva nagy kulcs kérdés. ÉS MI VÁLTOZOTT ? Lefogyott 15 kilót, és jó nő lett az változott. Ami jó volt neki akkor, az már most nem. Én ott a 20 éves kis csíra, nem kellettem neki. Többre vágyott, jobbra, és erről beszélek én itt ebben a posztban. Az igények megváltozásáról. A fogyás hatására, egy jobb, szebb testben, egy erősebb jellem, nagyobb önbecsüléssel. Értitek már miről beszélek ? Ez a fejlődés, és ez bizony egy spirál. Mert ha én jobb ember lettem, ha én megtudtam csinálni azt amire igenis az emberek 90%-a nem képes, akkor jár nekem a minőségibb élet is. Rengeteg vonzata van ennek, az új ruhák vásárlásától kezdve, a munkahelyi teljesítményen át, a már megemelt igényeinknek megfelelő új emberek megismerése iránti vágyig bezárólag. És bizony ez az a pont, amikor magunk mellé nézünk, és nem mindig tetszik a látvány amit látunk. Ne legyen félreértés, ez nem felszínesség. A lemondásokkal teli hetek, hónapok, a lefutott kilométerek, a  kőkemény mentális és fizikai szenvedéssel elvégzett munkádért, teljes joggal vársz  elismerést, és az életedre nézve pozitív változásokat. Az elvárásaidat minimum olyan szintre helyezed mint amilyen munkát te elvégeztél, vagy amennyit te letettél az asztalra és itt már nem csak az edzésről beszélek. Jó pár kapcsolat szét fog esni, de csak olyan kapcsolatok, amik már amúgy is ingatag lábakon állnak, tehát ezekért nem kár. Letisztultabb világ lesz ez.

Gondoltam szétbontom a várható változásokat nemekre, mert ugye más a cél, és más az eszköz a célok elérésében férfiak és nők között. De akkor le kellett volna írnom, hogy mit akar a nő, amire esélyem sincs, úgyhogy azt hiszem bőven elég ha annyit írok, a nőnek külseje a férfinak egzisztenciája van, amiből már végig lehet vezetni azt hogy a pozitív változásokat, ki milyen irányba fogja hasznosítani. A srácok jobb nőket akarnak majd, természetesen az alapvető női értékek megőrzése mellett, a nők meg természetesen az igényeik magasabbra tételénél a minél magasabb egzisztenciájú minél motiváltabb férfi megtalálására helyezik majd a hangsúlyt. Ennek egyenes következménye, hogy egyik nap arra fogsz kelni, hogy a barátod/barátnődet már kevésnek érzed magad mellett.( csak le ne írjam egyszer a párom szót). Hány olyan példát mondjak a környezetemből, akik azért szakítottak a másikkal mert az nem volt elég motivált nem volt benne perspektíva, nem akart előre mozdulni, egyszerűen csak beleült egy életbe és azt hitte az onnantól már lecsorog magától. Sőt konkrét példát tudok olyan nőről, aki utalt rá a barátjánál, hogy menjen már el edzeni, kezdjen magával valamit. Nem tette meg. Erre a csaj megcsalta. Ha már ennyit nem képes tenni értem alapon. Szóval mielőtt bárki is felháborodna ezen a "már nem elég a másik" szövegemen nézzen már körbe egy kicsit mi folyik körülötte. 

Ja igen egy jó tanács ha kapcsolatban élsz egy ideje, és a csajod egyik napról a másikra elkezd edzeni, és ÚJRA adni magára akkor vagy tetszik neki egy srác, vagy már kefélik rendszeresen. Csajok, srácoknál ugyanez csak gyakrabban és nincs átmenet. Higgyétek el nincs az a férfi, aki már egy ideje megszerzett nő miatt újra energiákat tenne magába. Kivéve akkor ha úgy érzi gáz van, mert felbukkant egy másik fasz. egy nagyon egyszerű példával tudnám ezt szemléltetni. Nem töltjük le még egyszer azt pornó filmet amire egyszer már ráuntunk. Ott van a mappába oké, jó volt, emlékszünk rá, néha elő is vesszük de tuti nem töltenénk le újra. De menjünk tovább. A változások hosszú sorában ott a munkahely, vagy éppen a társadalomban betöltött szerep, ami a megváltozott állapot miatt sanszos, hogy ezt is kevésnek fogod érezni. Kemény felismerések lesznek itt csak szólok. Nem mehetek el szó nélkül a legnagyobb átverések mellett, amit ma úgy hívunk, plasztika sebészet zsírleszívás, különböző fogyasztó tabletták, Tv Shopból rendelhető 3 pálcás bóvli szarságok. Amik megváltást kínálnak, és mind arra hivatottak, hogy helyettesítsék azt, amit mi kemény munkával edzésekkel helyes táplálkozással érünk el. Innen üzenném minden lánynak aki plasztikai műtétet szeretne végrehajtani magán.  Már a push up is elég átbaszás, most akkor tényleg szükség van a mellplasztikára ? Mindenesetre nem árt, ha elmentitek ezt az interjút, műhiba perek esetére.  

Mert a fejlődés lényege, a különböző képességek megszerzése, amivel az életünk során elénk kerülő problémákat megoldjuk. Ki lehet kerülni ezeket a problémákat TESSÉK meg lehet próbálni, lehet választani a könnyebb utat, de ezek az akadályok törvényszerűen újra és újra fel fognak bukkani. Egészen addig, amíg meg nem oldjuk azokat. Hány példát látunk a környezetünkben, olyanokat akik hirtelen akartak látványosan, könnyebb utat választva össze vissza csapongva meggazdagodni ? Nos ezek az emberek, épp a Venyige utcai börtönben ülnek, vagy épp most állnak sorban a munkanélküli segélyért a kerületi kirendeltségekben, esetleg most kérdezik meg adhatják-e sajttal a Whopper szendvicsünket. Mind megtört emberek. És miért ? Mert ki akarták kerülni a fejlődés legalapvetőbb szabályát, az elénk gördülő akadályok kitartó és fáradtságos munkával történő megoldását. Lehet menni  bűnözni, pörgetni a rulett kereket, építeni a Multi Level Marketing rendszert, várni a kurva nagy dobásra. De pillanatnyi sikerek után, a beseggelés a végén azért garantált. A mi több hetes edzéseinknek, diétás táplálkozásunknak, lesz hosszan tartó eredménye, mint fejben mint testben. Csak és kizárólag ennek. Ellenben a zsírleszívásoknak, meg mindenféle fogyasztó tablettáknak Tv Shopos értéktelen szaroknak soha. Perc sikerek, de az pont annyit fog érni mint a Budapest Tv bohócainak gyógyításai. Ez is bazmeg, soha nem értettem azokat az "embereket" akik betelefonálnak ide,Tv Shopból rendelnek, szavaznak a megasztárra, vagy felhívják a jósokat  a Tv2-n. Más életutak, ahogyan a Grandefater mondta egyszer.

Bábeltől a Wattig. Még hosszú az út Edisonig, de már legalább elindultunk azon az úton, ami hozzá vezet. A bibliai időket már elhagytuk lassan honfoglalunk. További sok sikert kívánok magamnak. 

  

Update: Kértek tőlem plasztikai sebész árakat. Mondjuk nem értem miért tőlem, de örülök, hogy a post megfelelő része érdekel Krisztikém. 

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr602613488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása