LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

13.nap

Két óra alvással kezdtem a napot. Láttunk már ilyet, sőt én konkrétan tudok olyan csajról, aki lement bulizni, majd  Coronitából  ment a Westendbe 10-re hogy nyisson  X-it-ben, ahol nyílván eladóként dolgozik. Megérne egy külön postot az a szociológiai elrendeződés is ami Coroban összegyülik hétről-hétre. Az egyéjszakás nők legkisebb területen, legnagyobb számban tuti itt fordulnak elő - ha leszámítjuk a tini bulikat-, na nem mintha a feltételes szabadlábon mászkáló arcok aránya kisebb lenne. Haladjunk inkább.

Hot-Girls-in-ultra-mini-skirt-girl-beauty-sexy-hot-girls-beautiful-cool-sexy-girl-young-beautiful-girl-sexy-girls-Picture-For-Me-hot-girls-ultra-mini-skirt-Upskirt-NSFW_large.jpgVoltam már fent én is 30 órán keresztül, de akkor nem egy megterhelő edzésterv közepén jártam. Tegnap 7,2 km-t futottam, és mint írtam nem tudtam elaludni. Ma kondis edzés van, vagy inkább lenne, mert a reggeli órákban olyan állapotban voltam mint, a legtöbbünk egy hétköznap reggelen + 30 méter szar. Nagyszüleimhez kellett kimennem, mert már eljutottak abba az állapotba, amikor már nem mozdulnak ki egy 50 méteres sugarú körön kívül, és be kellett nekik vásárolni. Térjünk rá az edzésre.

 

Azt hiszem elértem azt  pontot, amikor már nem biztos hogy egészséges az amit csinálok. Ha nem lett volna a 9.napi borulás, simán eltoltam volna egy nappal a mai edzést, de ott volt, kurvára ott volt. Hat nap edzés 2 nap off, 8 héten át, ez az alap. Ha most elkezdem tologatni a napokat, akkor nincs megállás a lejtőn. Össze-vissza fogok edzeni, variálom a pihenőnapokat, és vége is  az egésznek. Úgyhogy lementem váll napot tartani. Dave haveromnak van egy nagyon stabil álláspontja a női orgazmust illetően, ami úgy hangzik hogy a női orgazmusnak egyszerűen semmi funkciója nincs ezáltal teljesen felesleges folyamat. Komolyan ezt egyszer dobjátok már fel témaként egy buliban, óriási beszélgetések fognak születni.Valahogy így éreztem ezt a mai edzést is, funkciotlan felesleges folyamatnak. Ugyanis az egy dolog, hogy minimálisan sem tudtam regenerálódni, de hogy ennyire ne legyen erőm, azt nem gondoltam volna. Minden gyakorlatot kevesebb, sőt néhol megalázó súlyokkal végeztem, és még így is alig tudtam végig csinálni. De a legmeglepőbb az volt számomra, hogy másnap azt hiszem az eddigi legdurvább izomlázzal keltem. Holnap megyünk gokartozni le kell aláznom a búzákat, úgyhogy egy 12 órás alvásra gondoltam előtte.   

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr592617640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása