LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

P4P edzés Váll

A jövőben kicsit átalakul majd a blog dinamikája, mert átalakult itt pár dolog velem együtt. Mások már a körülmények mint ami kezdetben volt, mások lettek a célok, és jóval többen is olvassák a blogot annál mint amire számítottam. Fejlődtünk emberek, és a fejlődés valamint az idő múlása magával vonzza azt a változást, ami esetükben is elérkezett. Továbbra is csinálom az edzéseimet, csak már nem látom értelmét a „felkeltem, nem vagyok éhes, jól ment az edzés, ma mell nap volt, este fehérje turmix, bazmeg mekkora buzit láttam ma a taposó gépen a kurva anyját” típusú napi összefoglalóknak. Ehelyett a heti összegzésekre irányitok majd kicsivel több fényt, ahol majd részletesebben leírom a heti edzés munkámat, mi volt a diétával, és mi lesz a jövő heti direktíva. A terepet a hétköznapokon átveszik a különböző testalkatokra írt edzéstervek és diéták, természetesen külön a nőkre és férfiakra bontva. Megjelennek az ehhez hasonló bejegyzések, és elmerülünk majd kicsit a mainstreamitás világában is. Színészek mozifilmekre való felkészülései, élsportolók alapozó edzései, CK modellek, sportcsapatok, személyi edzőinek edzéstervei, és megpróbálok minél több cikket, interjút lefordítani. Ha valami érdekesebb történik az én edzésemben, azt természetesen majd leírom.

2011 január 12 óta amióta ez a blog létezik azóta, -legalábbis reményeim szerint- jó pár hasznos tanácsot, számotokra értékes, felhasználható információt életvezetési, étkezési, és edzésekkel kapcsolatos tanácsot sikerült megosztanom veletek.  Amikor írom ezt a bejegyzést, azaz 15-én este (szopatja az Inter a Bayernt) akkor épp információt gyűjtöttem a következő poszthoz, amikor is rátaláltam egy olyan oldalra, amitől azt éreztem, 15 éves korom óta először, újból el tudnék menni pornó és csaj nélkül. Az egyik leghasznosabb, és egyben legfontosabb témáról tudok végre úgy írni, és olyan részletességgel, ahogyan én azt mindig is szerettem volna. Az elejétől fogva gondom volt azzal, hogy a súlyzós edzések gyakorlatainál a legalapvetőbb dolgot nem tudtam megfelelően szemléletesen leírni. A kondis edzések technikai kivitelezéséről van szó, ami nemhogy a testformálás legalapvetőbb feltétele, hanem úgy is mondhatnám, hogy ez mindennek az alapja, amikor súlyzós edzésekről és izomformálásról beszélünk. Szinte minden posztban elmondom, kondizni helyes technika nélkül teljesen értelmetlen és felesleges.

Megmondom őszintén, jobban izgulok mint egy átlag magyar Hajogyáris kis kurva, aki először kapott "táncos" munkát olaszba. Rég nem vártam már úgy bejegyzés végét mint most, mert ez tényleg egy értékes bejegyzés sorozat lesz, amiből nagyon sokat tanulhattok, és hasznosíthattok majd a jövőben. Emlékszem utoljára akkor voltam ennyire izgatott, amikor vártuk a választási eredményeket 2010 április 11-én. Istenem de szép is volt. 8 éve vártam azt a pillanatot, és ezúton szeretném megköszönni  a tehetetlen, impotens, töketlen, balfasz szavazatszámláló bizottság kritikán aluli munkáját, amivel elvették tőlem azt a kéjes örömöt, hogy zöldre festett farokkal önkívületi állapotban önfeledten örüljek a kormányváltásnak.

Ezen az estén egyébként körünkben üdvözölhettük IzomTibit is, vagyis a blog íróját. A való életben lelkes politikai forradalmár, aki csak azért nem ült ott egy szavazókörben sem, mert az előtte lévő népszavazáson szarrá  szívta a vérét egy Fideszes delegált, MSZP-s vonzalma miatt. Mivel már ő sem tudta védeni tovább a védhetetlent, és ennek nem akarta újból kitenni magát, úgyhogy inkább átjött, és nálam néztük a kissé megkésett rendszerváltást.

A lényeg, amiért itt lennénk. Izomcsoportok technikailag helyesen kivitelezett bemutatása 3D animációval, részletesen bemutatva a helyes légzést, és az izom csoportok külön megmunkálása részekre bontva, magyarul minden ami fontos és szükség van rá ahhoz, hogy megértsétek mit, mennyit, és miért csinálunk. Pont. Akkor most lássuk ezt egy faszorkányos kis prezi formájában bemutatva.

De még mielőtt belevágnánk, fontos letisztázzunk valamit, és jegyezzük meg ezt egy életre. Kis izmokra kicsit edzünk, nagy izmokra nagyot. Ilyen kurva egyszerű ez, amit ha megért mindenki, és mondjuk be is tart, már többet tett önmagáért, mint Kóka János az országért 6 év alatt. Tehát bicepsz kis izom, max 3 gyakorlat. Edzhetsz te bicepszre 9 gyakorlatot is, mondjuk ezzel lesz majd egy kis probléma, ugyanis ha TECHNIKAILAG HELYESEN csinálod, akkor a 3 gyak. is bőven elég lesz arra, hogy szanaszét durrantsd a bicepszed, de úgy hogy remegjenek az izmaid.  Ha ez nem így történik, szarul csináltad. A másik, hogy hiába edzel kis izomra 8-9-et, a negyedik után már teljesen értelmetlen lesz az edzés, az izom már nem fog reagálni mert elfárad + ha helyesen sem csinálod akkor tényleg maradj otthon inkább Xboxozni. Ezen a példán kiindulva, itt figyel balra egy táblázat, amin az izmokra maximálisan leedzhető gyakorlatok számát tüntettem fel. Tehát nem sorozatot hanem gyakorlatot. Alkarra edzeni szerintem felesleges mert szinte minden gyakorlatnál amikor felsőtestre edzünk az alkarunk használatban van másodlagos izom formájában. Külön edzeni rá még talán hülyeség is mert ha túl erőltetjük begyullad vagy megsérül szinte egyetlen gyakorlatot sem tudunk elvégezni, úgyhogy alkarra külön edzést nem ajánlom de ha valaki nagyon rá van pörögve Popeyre, az max. 2 gyakorlatot csináljon.

ezek a fő izomcsoportok de összesen 16 izomcsoporton fogunk végig menni a nyak izmaitól egészen a vádliig, semmit nem hagyunk ki. Fontos, hogy ezekkel tisztában legyetek, így amikor edzésterveket nézegettek, vagy még jobb az edzéstervet már ti fogjátok tudni összeállítani, mert ezután a sorozat után már erre is képesek lesztek akkor már tudni fogjátok, hogy melyik gyakorlat mit takar + helyesen tudjátok majd kivitelezni. Minden izom több részből áll amit nem ártana minden irányból megdolgoztatni kitűnő példa erre a  váll izom amely 3 részből áll ahogyan azt ábrán is látjátok. Most csak ezt az egy izmot vizsgáljuk meg mert nem akarom hogy túlságosan hosszú legyen a poszt de ígérem a többit magamhoz képest már nem fogom elpofázni csak a gyakorlatokat bemutatni.

váll 

 

 

(2)másodlagos izom nyak, (3)harmadlagos alkar

 (2) has (3) bicepsz

(2) bicepsz (3) nyak

(2) nyak (3) comb

 

(2) nyak (3) hátsó comb

(2) nyak

(2) mell (3) tricepsz

Nők ne nagyon erőltessék a váll izmok edzését. Rájuk is sor kerül majd...és a gyakorlatok bemutatásában is. Háááááhhhhh mekkora poén. Ja még valami amit mindenképpen ki kell adnom magamból. ASVA a jó kurva anyátokat !!!!!

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr692743194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása