LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

65.nap nappal később...

 

                          65. nap 83,20 kg                                41.nap 85,35 kg

                           18.nap 89,90 kg                                   0.nap 96,30 kg

 

128,269 km futás 24 súlyzós edzés  -13,10 kg 65 nap alatt

65 nappal ezelőtt, amikor a blog.hu kezdőoldalán a regisztrációs linket kerestem, hogy beregisztráljam a blogomat és az ismerőseimmel azon gondolkoztunk  milyen nevet adjunk az oldalnak, (az utolsó pillanatban tettem le az edzemfaszommegall.blog.hu névről), akkor ugyan gondoltam rá, hogy megváltozik majd pár dolog az életemben, de arra a pontra még gondolatban sem jutottam el, mint ahol most vagyok, és főleg oda nem, ahova készülök eljutni. A nagy coming outtal még azért várnék pár napot, legalábbis addig amíg alá nem írjuk a szerződést, de a tárgyalás kimenetelétől  függetlenül,  azt hiszem megtaláltam az utamat.  Én ugyanis az a típusú ember vagyok, aki nem szereti ha a kertjébe húgyoznak az életben nem egyszer esett pofára öntörvényűsége és az életről alkotott elképzelései miatt.  Egészen egyszerűen az életet többnek képzelem el mint heti 5 x 8 órás robotot egy olyan helyen, ahol képtelen vagy elkerülni a társadalom legnagyobb faszfejeit, a rosszindulatot,  a vezetésre teljesen alkalmatlan tehetségtelen főnökök mocskos lelkű piti besúgóit, és azokat a karrierista senkiket, akik egy jobb pozícióért az anyjukat is eltaposnák. A hónapról hónapra élés, a mindennapok mókuskereke  a számla befizetéstől a reggeli keléseken át egészen addig, amíg azt veszed észre, hogy hétköznapokon arra sincs erőd hogy tisztességesen bebaszva elküld a rendszert a jó kurva anyjába.  Nekem nem kell egy olyan élet, ahol a sikeresség mércéjét a cafetéria csomag minél magasabb száma határozza meg, és olyan sem, ahol azokkal az emberekkel kell eltöltenem az életem legnagyobb részét, akiket minimum gyűlölök, még annyira sem tisztelek,  és képtelen vagyok eldönteni, hogy ez most a kollegám, vagy csak most hozták meg az új wc csészét ?

 Ez nekem nem elég sem szellemi, de úgy általában semmilyen szinten, mert bárhova is vetett a sors eddigi életem folyamán, folyamatosan okádtam ettől a bürokratikus, beszabályozott, kreativitás gyilkos korlátolt piti rendszertől. Várkert, London, Las Vegas,  Cashline és most a Telenor.

Ilyen, és ehhez hasonló gondolatokkal ültem otthon, miközben írtam az első bejegyzést.  Mára leadtam 13 kilót, és talán először az életemben  elkezdtem tervezni úgy igazán, és nem csak felfekszem a vízre, szétblöffölöm az életem, aztán visz a sodrás amerre visz. 65 napja amióta elkezdtem ezt az egészet, kizárólag pozitív irányban halad az életem. Újabb és újabb célokat tűzök ki magam elé, és valami hihetetlen erőt, ambicót és motiváltságot érzek magamban. Mindezt az új életmódomnak, az edzéseknek, és a blognak köszönhetem. Napról napra nyílnak ki előttem olyan ajtók, amik nemhogy zárva voltak eddig, hanem konkrétan a létezésükről sem tudtam. A már említett szerdai lehetőség a Vital Tv, publikálási lehetőség országosan ismert blogokban, de elsősorban ti, akik érdeklődtök, akiknek segítek a cikkeimmel, Petrának a srácnak akivel jövő héten kezdünk, és minden amibe nem láttok bele, mert a magánéletem igazán fontos részeit nem ráncigálom be ide, de nap mint nap megtörténik velem.

 

‎"Inkább bukj el 37x egymás után, minthogy otthon zabálj a tévé előtt és sajnáltasd magad. Én az ilyen embereket vetem meg a legjobban. Szánalmas, életüket már évekkel ezelőtt feladó, jelen nélküli jövőtlen emberek, akikbe annyi tartás és igényesség sincs magukkal vagy a környezetükkel szemben, hogy ne úgy nézzenek ki mint elrettentő példa"

 

Unokatesóm megkérdezte jelen és jövőkép hogy jön a külsőhöz ? Sehogy. De az életforma, és az  a pozitív életfelfogás változás ami a sportolással, és ezzel az életmóddal jár, nos ott már megfigyelhető némi átfedés.  Nem azt mondtam, hogy aki kövér az nem lehet sikeres, vagy nincs előtte meredeken felívelő életpálya.  Mert ha így lenne, Lagzi Lajcsi, Friderikusz vagy Schmuck Andor a Moszkván csövezne. Én azt mondtam, hogy nem szabad beleülni  és felvenni egy passzív életritmust, és elhanyagolni magadat, mert a hétköznapi élet mocsarába előbb utóbb belefulladsz  és onnan csak lefelé visz az út. Mert amilyen a kert, olyan a ház. Ép testben ép lélek, de hány közhelyet írjak még ?  Ez egy korrekt védhető álláspont szerintem. Ennek a blognak minden betűje azért születik meg, hogy a ti életetek pozitív irányba haladjon, aminek egy kicsi de fontos eleme a testmozgás és az egészséges életmód. Én motiválni és inspirálni akarok mindenkit, aki olvass a LifeT!Ltet, és ha ehhez az kell, hogy percenként elküldjek mindenkit a rákba, akkor meg fogom tenni. Sőt ha kell fél percenként megteszem. Mert amíg napról napra több az olvasó, addig  tudom, hogy eljut hozzátok amit mondani akarok és nekem csak ennyi visszaigazolásra van szükségem.

Azért pár szó erejéig említsük meg az én edzéseimet is, ha már ez egy hétösszegző poszt,  mert a 65. napos képemen azért ezen a héten is rengeteget dolgoztam. Lefutottam 28,41 km-t, és túl vagyok 4 kondis edzésen is. A futásokról  a GPS képeket látjátok,  a kondis edzésekről külön már nem írok, írtam már róla eleget, hanem inkább elmondom a hét közben tapasztalt jelenségeket amiket nem árt tudnotok, vagy csak simán agyfaszt kaptam attól amit láttam.

Egyik nap Dave-el mentem edzeni ő is nagy edzésekbe van mostanában. A srác edzéseiről röviden annyit kell tudni, hogy fogalmatlan. 2 hónapja kezdett el edzeni akkor 106 kg volt. Most 108,5 kg ehhez nagyon nincs mit hozzáfűznöm. Tudjátok ő az aki be akarja bizonyítani nekem, hogy bármit meg lehet enni, mert ha mellette edzel akkor le fogsz fogyni. Ennek a remek gondolatnak az eredménye idáig 2,5 kg hízás. További sok sikert és kitartást kívánok hozzá ezúton is. Na  a lényeg annyi, hogy lementünk együtt edzeni. Mintha a torkát szakítanák ki éppen, kimondta megcsinálja amit én mondok neki, kíváncsi az eredményre. Nekem épp váll tricepsz napom jött, akkor csináljuk azt. Dave 2 méter magas, erős, jó felépítésű gyerek. Két, azaz kettő, és három kilós kézi súlyzókkal úgy megdolgoztattam, hogy utána még 3 nappal is  leszakadt a válla az izomláztól, és szétdurrant a tricepsze. Erről van szó akkor, amikor a gyakorlatok helyes elvégzéséről beszélek. Dave előtte nem dolgozott 10 kilónál kisebb súlyokkal, és akkor izomláza sem volt, most meg szerintem másnap kiverni sem tudta.  Ezek a visszaigazolások tesznek mindig kicsivel erősebbé és magabiztosabbá, hogy egyre több és minőségibb használható tudás kezd a birtokomban lenni. Ezt a tudást osztom meg veletek folyamatosan itt a blogon és azokkal akik e-mailben megkeresnek edzéstervektől kezdve, az emberi test anatómiájáig.

Most jön az agyfasz rész. Bejön egy 30 év körüli túlsúlyos nő természetesen minden van ami kell. Fej és csuklópánttó,l új cipőig minden olyan pótcselekvés, ami miatt megnyugtatja magát, és úgy érzi ő most edzeni fog. A látszat maga a lényeg mint tudjuk. Az ember megérzi ha kegyetlen hülyeség van készülőben, tudtam ezt én is amikor megláttam ezt nőt, és nem is tévedtem. Odamegy a bicikli gépekhez, beleül abba aminek támlája is van és előre kell tekerni, majd elővesz egy újságot !!!!! és elkezdi olvasni, de úgy, hogy közben teker. Direkt odamentem megnézni hányas fordulatszámon teszi mindezt. 16-24 között ment a kijelző. Az edzés hatékonysággal volt itt egy kis probléma, mivel ezeken a gépeken csak akkor végzünk hasznos edzésmunkát, ha a fordulatszámot 70 fölött tartjuk. Nem 18, nem 25, nem is 55 hanem 70 fölött. Nem véletlenül írtam ezt le és nem is azért, hogy röhögjek a nők hülyeségein, mert ha ezt akarnám tenni leírnék egy példát bármelyik napom bármelyik percéből amikor csajokkal találkozom. Ugyanis ez az edzés semmit nem ér.  Ez az edzésmunka megegyezik azzal, mintha otthon maradt volna és néha csatornát vált a távirányítóval.  Aztán csodálkozik, hogy miért nem fogy le amikor ő „mindent megtesz és edzeni is lejár” 30 perc bohóckodással ez még senkinek sem sikerült, úgyhogy tegyétek már meg azt a szívességet, hogy amikor edzeni mentek akkor csak és kizárólag az edzésre koncentráltok.  Nem telefonáltok, nem olvasgattok, nem beszélgettek, nem mentek oda a számítógéphez Facebookozni, hanem csak és kizárólag edzés van. Szenvedés, kőkemény munka, és edzés után nem pizzát rendelni „most már szabad mert ma edzettem és  ennyi bűnőzés belefér„felkiáltással. Köszönöm. 

83 kg vagyok a 186 cm-hez, ami azt jelenti, hogy befejezettnek tekintem a fogyásomat és a maradék 3 hétben 3,5-5 kg tiszta izmot akarok felpakolni magamra. Úgyhogy megemelem a kajálásaimnál az előírt adagokat, pl. 15 dkg csirkemell helyett 30-40 dkg-ot, fél zacskó rizs helyett egy egészet, és 10 dkg sonka helyett 30-at fogok megenni. Ilyenekre kell gondolni izomtömeg növeléskor. A futásaimnál az izom növelése és formálása érdekében elhagyom a hosszabb távú futásokat, és 5-6 km-t fogok futni, de iramban azaz rövidebb távokat gyorsabban. A konditeremben a súlyokat megemelem, és az ismétlés számokon is variálok majd egy kicsit. Ezt a következő hétösszegzésben leírom majd részletesen. Teljes erőbedobással belevetettem magam a fitnesz életmódba, folyamatosan képezem magam, könyveket és szaklapokat olvasok, úgyhogy jövő héttől jelentős időt töltök majd el a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban.

Apropó hétköznapok mocsara. Ha nekem nem hinnétek el, nézzétek meg mire képes az, ha beleszartok az életbe. A lejtőn néha nincs megállás…

 

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr902777471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása