LifeT!Lt

LifeT!lt

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Petra 45 nappal később

„Úgy elmondanék most neked valamit Tomi, de ha elmondom ígérd meg, hogy nem fogsz nagyon kiakadni... ” 

petra45.png

petra452.png

0.nap 67,2 kg                              45.nap 57,8 kg

                        

68 km futás, 13 súlyzós edzés, -9,8 kg és átlag -6,54 cm-el karcsúbb testrészek 45 nap alatt

Mindig is elismerően és tisztelettel tudtam nézni azokra az emberekre, akik valamilyen pluszt voltak képesek vinni a mások életébe, amitől a másik fejlődik és persze ezáltal ő is fejleszti magát, példát mutatva mások elött, haladva előre az életben. Petra egy ilyen nő, akire mindenki nézzen elismerően mert ti ugyan csak a hétösszegzéseket látjátok és az eredményeket, de azt nem, hogy  mögötte milyen teljesítmény és szigorúan betartott diéta áll. Példaértékű amit ez a csaj csinál, ráadásul úgy, hogy Petra az egyik legnehezebben formálható és legszerencsétlenebb testalkattal rendelkezik, ugyanis ő endomorf aminek csak a sima szinten tartásához is folyamatos odafigyelés szükséges, hát még a fogyáshoz és a formáláshoz. Petra Immár 45 napja cseszi szét az idegrendszeremet a hülyeségeivel, és ezalatt a 45 nap alatt egy új ember van születőben. Egy sokkal magabiztosabb és boldogabb csaj kezd válni belőle, de nincs kizárva, hogy csak azért boldog mert 2 napja vert be 170 ezer forintot az Aréna plázába új ruhákra, mert a régiek már sehogy sem álltak rajta. Hát igen, 9 kiló az 9 kiló. Lassan azért a blogon eltöltött négy hónap együttlét után a többségnek már leeshetne az a tény, hogy a fogyással, diétával és sportolással kitöltött élet az valamivel többet ad annál, minthogy te leadsz 5-10 vagy a faszom se tudja hány kilót. Egy program végeztével minden, ismétlem MINDEN meg fog változni körülötted. Mert mi történik ? 

A diéta betartásával szabályokat állitasz fel saját magadnak, aminek a betartásával keretet adsz a mindennapjaidnak. Az egészséges ételek miatt javul a közérzeted és az egészségi állapotod, az edzések végig csinálásával pedig épülni fogsz mint ember. Fegyelem, kitartás, lemondás, akarat, teljesítmény. Az olimpia sem véletlenül a világ legjobban hájpolt és leginkább elismert eseménye. Egy nemzet sportolói akik mögött hihetetlen mennyiségű munka áll. Még a főiskolán volt egy igazi búzaláda szociológia tanár, aki  feltette a kérdést, hogy szerintünk kik állnak a társadalmi ranglétra csúcsán ? Bár akkor még nem voltam ekkora egészség majom, de mivel 5 éves korom óta fociztam és az egész életemet meghatározta a sport, ezért a tanár kérdésére egyből vágtam rá a választ, hogy a sportolók és az olimpikonok. Erre a tanár képes volt azt mondani hogy nem, mert a politikusok. ANYÁDAT gondoltam magamban… Na a lényeg, hogy szerintem a sportolók a legnagyobb királyok, és én már legnagyobb sajnálatomra nagy valószínűséggel már sosem állhatok dobogóra a nemzeti himnuszt hallgatva gombóccal a torkomban, mert voltam akkora fasz 15 évesen, hogy….na de hagyjuk is a múltat. A lényeg hogy csináljátok, tűzzetek ki egy célt és mindenki álljon fel a saját maga dobogójára, vagy essen ki a selejtezőben ki- ki ahova való, de ezt az idő majd úgyis eldönti.

Petra egyedül él, azaz nem akadályozza senki az edzéseiben, nincs mellette egy jövőkép nélküli szétesett "férfi" akit a nők hajlamosak a barátjuknak nevezni, nem él a szüleivel akik állandóan etetni akarják midneféle szar kajákkal, és hála Istennek a minden család cukrásza státuszt birtokló nagymama is 250 kilométer távolságban él, azaz nincs kitéve az almás piték és rétesek végeláthatatlan sztrádájának, és úgy tűnik Petra az önsorsrontók hitvány társaságába sem tartozik bele. A munkahelye nyilván tele van kapcsolatban élő elhízott nőkkel, bár múltkor amikor meglátogattam, akkor mintha láttam volna valakit akin csak 3 kiló felesleg volt. Ezeket csak azért írtam le mert ez az 5 kapcsolódási pont van, ahol el lehet vérezni egy diétával. A kapcsolat, a család, saját magunk és a munkahelyünk. (akkor csak négy) Írtam már a párkapcsolati buktatókról régebben is, de ezt nem lehet eleget leírni mert ez a téma jobban fel tudja baszni az agyamat mint Tóra W Árpád írásai. Megspórolok pár karaktert mindenkinek és megkérnék minden olyan embert (és nőt is) aki kapcsolatban él és úgy érzi, hogy a másiktól nem kap semmiféle pluszt az életben, vagy úgy látja, hogy nem mozdul előre az életük, az tegye már meg magának azt a szívességet, hogy kitakarítja maga mellől azt a féket, aki miatt egy helyben toporog immár hónapok, esetleg évek óta. Kinek hány kör jutott a szopás körhintáján. A másik, hogy ugyanez vonatkozik a barátokra is és kb minden körülöttetek állóra aki energiavámpír és a szerepe az életetekben annyi, hogy megakadályozzon titeket az előre jutásban.

Az életmódváltás sokkal, de sokkal összetettebb dolog annál minthogy 5 hétig salátát eszel és ásványvizet iszol. Teljesen mindegy milyen diétát csinálsz és attól te mennyit fogsz lefogyni. Tökmindegy, mert előbb vagy utóbb de a diéta befejezése után vissza fogod hízni az egészet, sőt sanszos, hogy még többet is. Életmódváltással ahogy a nevében is benne van, életet váltasz. Megváltoztatod az addigi életviteledet és ritmusodat méghozzá azért, mert amit addig csináltál vagy jónak gondoltál az láthatóan nem vált be. Az életben minden összefüggésben áll mindennel és az élet szálai szorosan kapcsolódnak egymáshoz. Mert abban a pillanatban ahogy önmagunkkal a testünkkel szemben leszünk igénytelenek és hanyagoljuk el azt, akkor ott jó eséllyel belül sincs minden rendben. Rossz az ütem, boldogtalanabb életet élünk mint amit élni szeretnénk, nincs mellettünk egy olyan társ aki megfelelően inspirálna. Emberekkel vesszük körbe magunkat akiket mi választunk meg és az, hogy ezek az emberek mennyi pluszt képesek adni nekünk, vagy éppen mennyit vesznek el belőlünk az csak és kizárólag rajtunk múlik. Mi választunk magunknak társat, barátokat, haverokat, és mi szűrjük meg azt kikkel állunk napi vagy heti kapcsolatban. Mi és csakis mi alakítjuk az életünket megválasztva magunk mellé azokat az embereket, akikkel haladunk ebben az élet nevű fosfolyamban vagy éppen belefulladunk, mert az úgynevezett barátok csak lefelé nyomnak.

Emberek akiknek láthatatlan kezei ott van a vállainkon és azzal tart maga mellett ha elindulnánk. Nem enged el és sosem fog elengedni mert ezek azok az emberek akik mások fejlődését  a saját maga kudarcaként éli meg. Legtöbbször ezek az emberek vannak a minket megbénító kötelek végén és ráadásul úgy, hogy mi azt észre sem vesszük mert van úgy, hogy az életünk és a fejlődésünk legnagyobb akna harcosai azok akiket a legjobban szeretünk vagy közel érzünk magunkhoz. A párkapcsolat az egyik legfontosabb és legmeghatározóbb kapcsolat egy ember életében,  éppen ezért az egyik legveszélyesebb is.  Az, hogy kivel élsz együtt határozza meg leginkább az életedet és azt is, hogy az élet egy minőségi élet lesz–e amiben a társad segíteni fog, támogatni és erőt adni a mindennapokban, vagy esetleg egy elbaszott élet alsó kategóriás nihilista alapjaiba betonoz be a párod (de utálom ezt  a szót) és önt rád mindig újabb réteget amikor te megelégelve az életed tovább lépnél vagy tennél valamit amitől jobb életet remélsz. Ha én szeretek egy nőt nem hagyom, hogy elhanyagolja magát sem külsőleg sem sehogyan sem, mert pontosan tudom micsoda önértékelési válságba fog kerülni és milyen boldogtalan lesz a mindennapokban akkor, ha nem úgy néz ki ahogyan ő szeretné vagy szépnek látja magát. Éppen ezért ha megkérdezi, hogy te Tomi szerinted kövér vagyok ?  Akkor én soha nem fogom neki azt mondani, hogy „á dehogy vagy kövér jó vagy így, én így IS szeretlek” csak azért, hogy elkerüljek egy kétségkívül tornádó szerű hiszti rohamot mert tudom, hogy ezzel csak neki teszek jót és ezzel én a boldogabb életét segítem elő.  Hallom már a szivola hangokat, hogy te felszínes majom te, nem mindenkinek a fullos nők tetszenek (de igen). De kurva nagy tévedés ezt gondolni, mert ez nem felszínesség hanem az igényes női önkép támogatása és kontrollállása. Támogatni kell ösztönözni a fejlődésre és inspirálni az úton ha már elindult rajta. Nem szarrá etetni a másikat, hogy el ne vigyék és ott ragadjon mellette,  vagy nem támogatni akkor amikor állást akar váltani egy jobb fizetés reményében vagy bármi másért mert nem kell, és nem is lehet marasztalni a biztos de boldogtalan szarban. A kibaszott fékek az életben amikről ha nem szabadulsz meg felesleges bárhova is elindulnod, nemhogy egy diétát és egy komplett edzésprogramot elkezdened, mert úgyis bele fogsz bukni. Keresse meg mindenki a saját maga méltó párját és barátait akikre számíthat akik segíteni fogják és egymást erősítve fejlődjenek az életben. Nem olyan nehéz dolog ez mert van, hogy egy tiszta lap nyitásához csak ennyi kell.  

Sokan élnek boldogtalan kapcsolatban és hazudnak benne maguknak boldog életet, holott azt a  kapcsolatot semmi sem tartja össze csak két gyenge ember szánalmas egymásba kapaszkodó vergődése. Petra a legjobb példa arra, hogy mit képes okozni egy olyan „társ” aki nem mellénk való, aki nem képes megadni azt a pluszt amire egy nő vágyik és ami miatt Petra 2 év önáltatás után összetörve, önbecsülését régen elvesztve, komoly önértékelési válsága közepén 67 kilós nőként 13 kiló felesleggel kilépett a kapcsolatból. Március 28.-a óta csináljuk a programot és amit eddig is sejtettem az mára bizonyossá vált, hogy Petra egy olyan nő, aki képes utat mutatni és követendő példaként szolgálni a többi nő számára. Iszonyúan büszke vagyok a kiscsajra és nem csak azért mert napról napra eltökéltebb és immáron 45 napja betartja minden utasításomat, hanem azért is mert egy kétségkívül nehéz program végig csinálása mellett helyt áll a munkahelyén is mindezt úgy, hogy saját bevallása szerint végtelenül magányosnak érzi magát, ami a nőknél ugye egyenlő a természeti katasztrófákkal.

Petra megkért rá, hogy ha lehet a többi hétösszegzésben ne alázzam már meg és ne állítsam be egy buta ostoba nőnek mert nem az. Valóban nem az, de rendelkezik a mindennapi női butaság eszköztárának összes elemével ami a csajoknál amúgy alapfelszereltség. A kérése tehát teljesen jogos amit meg is tettem volna neki, aztán történt valami ami átírt pár dolgot Petrával kapcsolatban. Petra ugyanis csúnyán átbaszott amit a Teréz körúton egy padon ülve kellett megtudnom a program indulása után 41 nappal, amit egy  „Úgy elmondanék most neked valamit, de ha elmondom ígérd meg, hogy nem fogsz nagyon kiakadni” mondattal vezetett fel. Na nem mintha meg lettem volna lepődve mert éppen elég csajjal volt már dolgom ahhoz, hogy tudjam mire is képesek a nők akkor ha valakit át kell verni. Most mesélhetnék naphosszat olyan nőkről akik rajtam ülve telefonáltak  a barátjukkal, de ez egy másik bejegyzés lesz és Petrával kapcsolatban nincs is erről szó. 29 perc „de tényleg ne legyél ideges” szarakodás után végülis elmondta, hogy ő bár 64 kilót mondott nekem a programunk elején, ezzel szemben ő valójában 67,2 kg volt. Miután felborogattam 2 kukát megkérdeztem tőle, hogy miért volt erre szükség és én ezt most mégis, hogy a picsába kommunikáljam le a blogban, mire adott egy tipikus női választ. Valami olyasmit, hogy szégyellte, hogy így meghízott és MAGÁNAK SEM MERTE BEVALLANI, és különben is nem tökmindegy ? Ennél a pontnál azt hiszem elsírtam magam, mert hogy lenne már mindegy hiszen én a kezdősúlyára számoltam a kalóriát, a tápanyag bevitelt és az edzéstervet is, nem mellesleg akkor nem 6 kilót fogyott 45 nap alatt hanem 9-et és ez azért nem mindegy. Most komolyan ezek után ne legyek ideges ? Ilyenkor legszívesebben fognék egy pisztolyt és lelőném magam, csak ne kelljen már a nők hülyeségeit elviselnem ilyen tömény dózisokban. Petra ezzel a húzásával egyébként ellőtte az első és egyben utolsó lehetőségét is, mert mint mondtam egyszer átverhet, utána végeztem vele és a programjával is. Ezentúl tehát 67,2 kg lesz az alapszám. Remélem több meglepetés már nem ér, de sanszos, hogy ha van is, arról én már nem fogok tudomást szerezni.

Mindent egybevetve és ezt az esetet leszámítva Petra nagyon szépen halad a programmal.  Fogyott több mint 9 kilót, és már a nyarat tervezi amiben nagy szerepet szán az új testének és szánhat is teljes joggal, mert már nem úgy fog kinézni a parton mint egy nagy dagadt teknős mint amikor rátaláltam, hanem mint egy csaj aki a srácok szemében már beletartozik a „húú bazmeg de nagyon megdugnám„  kategóriába és egy fiatal nőnek nyáron a strandon fekve ennél nagyobb elismerésre nincs is nagyon szüksége…  

Ha már szóba jöttek a nők akikre büszkék lehetünk…

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr642907099

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sokat csúfoltak disznónak. Anorexiás lettem. 2011.05.17. 10:56:44

30 éves leszek májusban. Édesapám elment, elhagyta anyukám, édesanyám meghalt.!!  Én anorexiás lettem ezután, de azért is, mert sokat csúfoltak disznónak. Nagyon lefogytam, és több mint valószínű, sok sérülést szereztem a szervezetemben. P...

Trackback: Létezik, hogy lelki oka van a túlsúlyomnak? 2011.05.17. 10:56:16

A probléma amivel önhöz fordulok, egy 10 évvel ezelőtti haláleset miatt alakult ki. Az öcsém halála után 15-20 kilót híztam, gyakorlatilag 2 hónap alatt, úgy, hogy az életmódom nem változott! Nem ettem sokat, és mozgok is eleget!! Azóta ezzel küzdök sa...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cöcö 2011.05.16. 10:11:15

tyűha! gratula Petrának, nem semmi!!!

szeru44 2011.05.16. 10:26:25

Gratulálok Petrának és az edzőbának is!
+1 LIKE

bionda · http://spanodcsaja.blog.hu/ 2011.05.16. 11:07:28

Éljenek a konstruktiv emberi kapcsolatok! Másképp nem is érdemes. A többieket meg nyugodtan ki lehet bannolni az életünkböl saját érdekünkben...
A remix kurvajó.

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2011.05.16. 11:33:28

"Fegyelem, kitartás, lemondás, akarat, teljesítmény."
Fúj de csúnyákat írsz :D Modern társadalmunkban ezek lassan káromkodásnak számítanak, és hülyénak, aki ezt vallja. Mindenesetre nem rossz teljesítmény, az a 9kg!

"egyedül él, azaz nem akadályozza senki az edzéseiben, nincs mellette egy jövőkép nélküli szétesett "férfi" akit a nők hajlamosak a barátjuknak nevezni, nem él a szüleivel akik állandóan etetni akarják midneféle szar kajákkal,"

Viszont azért ezt se emeljük piedesztálra, kérem. A család, kapcsolatok jó dolog, és nem feltétlenül a vékonyságtól lesz valaki teljes ember. Kapcsolatban is lehet szép valaki. Mondjuk később leírod, hogy igen, van ilyen de szerintem nem elég hangsúlyos.

"Ha én szeretek egy nőt nem hagyom, hogy elhanyagolja magát sem külsőleg sem sehogyan sem"
Ez viszont igaz, pont ezt írtam az előbb is :)

"és én ezt most mégis, hogy a picsába kommunikáljam le a blogban"
Miért, bazmeg, a te hibád? És miért kellett ehhez kukákat borogatni? :S
A női hülyeséget meg... ...ááásosemfogjukmegérteni :D

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2011.05.16. 11:37:34

@ColT: Jah, meg igen, szóval arra (is) akartam kilyukadni (csak még reggel van), hogy azért nem biztos, hogy csak full életmódváltással lehet fogyni... Valószínűleg akaraterő kérdése (hogy rávegye magát, hogy ne egyen, meg hogy mozogjon többet), mint bármi más. Csak ez az emberek nagy részében nincs elég. De egy csomóban egy full életmódváltástól sem lesz, mert a mai trendek szerint az nem menő, ha önmegtartóztatsz,

mudcastle 2011.05.16. 20:30:49

Esküszöm érdekel a téma, csak a szemem szétmegy a fekete alapon fehértől. Kedves blogíró, megtenné, hogy az írásait gyakrabban tördeli, 2-3 mondatonként, akkor könnyebb lenne olvasni. Köszönettel.

benedek bence 2011.05.16. 20:58:32

@mudcastle: lehet át is alakítom a blogot már gondoltam rá. mondjuk ez a design is 2 hónapos

szcsongor 2011.05.16. 21:41:20

@benedek bence: tényleg hihetetlen szar olvasni ezt a fekete alapon fehéret, már káprázik a szemem :)

penelope garcia 2011.05.16. 22:20:14

Bár a stílusod bicskanyitogató - tehát bosszantó, de nyerő -, az írásod veleje nagyon tetszik, és egyetértek vele.
Azt viszont meg kell jegyeznem, hogy sokat levon az olvasása élvezeti értékéből, hogy igen nagyvonalúan bánsz a központozással.
(A fekete-fehér kombó pedig valóban szemkifolyatós, hallgass a pórnépre.)

penelope garcia 2011.05.16. 22:23:01

De ha már véletlenül erre jártam, megkérdezlek, hogy mit ajánlanál egy 130 kilós, negyvenes, munkanélküli nőnek (ízületi problémákkal súlyosbítva).

Mondjuk a főbelövésen kívül...

benedek bence 2011.05.16. 22:46:01

@penelope garcia: kezdj el fát gyüjteni és vegyél egy csomag faszenet. Hozz egy kis higitot, öntsd le, tedd rá az életed és gyújtsd meg. Majd ha kialudtak az utolsó parazsak is és készen állsz egy új életre keress fel....

penelope garcia 2011.05.16. 22:51:05

@benedek bence:

Persze, miért is számítottam volna valami érettebb válaszra..?

mooocsing 2011.05.16. 23:08:50

Szeretném leírni, hogy bár a cikk írója nem éppen nyomdanyelvet használ, nagyon igaza van.. Mindenben.. A cikktől függetlenül saját magam is ráálltam az elmúlt fél évben a rendszeres edzésre (konditerem heti 3x és kardió mozgás heti 4x), és átreformáltam az egész étkezésem (hál istennek én is megtudom tenni, mert messze lakok otthontól, és ha haza is megyek a szüleim is támogatnak. Ennek az eredménye, hogy -8kg-t fogytam az elmúlt 2 hónapban mióta a fogyókúrára és nem csak az izomtömeg növelésre adtam rá magam, és egyre több csajtól kapok igencsak pozitív visszajelzést.. (88-89kg voltam, férfi, 24éves, most 80kg vagyok, a 100kg nem szakad rám fekvenyomásban, és a konditeremben elismerően néznek rám és van, hogy kikérik a véleményem..) Sok lenne kifejteni mit hogyan merre változtattam eddigi életemen, a lényeg, hogy rengeteg utána olvasás és ehhez értő emberekkel folytatott beszélgetés után rálátásom lett a dologra, és az életem hátralevő részében eszem ágában sincs vissza változni. Jelen pillanatban nincs barátnőm, de igencsak szűkölt a kör, hogy ki az akit el is fogadnék annak..

gratulálok Petrának, és mindenki másnak aki elhiszi, hogy nincs olyan, hogy kövérnek születtem, mert igenis lehet tenni a dolog ellen.. és nem csak igen jól fogsz kinézni, hanem sokkal boldogabb is leszel az életben..

mooocsing 2011.05.16. 23:20:02

Csak kikívánkozik.. annyit még magamról, hogy lassan 6 éve edzek kisebb nagyobb megszakításokkal, volt benne gerincsérülés és külföldi munka is, szóval fél év alatt nehéz lett volna olyan fizikumot összehozni ami jelenleg van.

Ami kimaradt, hogy igen 1 kocka csoki is sokat számít, és mindig ezekből vannak a bajok, és vagy csinál az ember valamit rendesen, vagy bele se kezdjen. Legalábbis szerintem csak így lehet hozzáállni bármihez. Ha ez így van a saját életedben, akkor ez a kapcsolatodra is kifog terjedni..

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2011.05.16. 23:49:39

"és nem csak igen jól fogsz kinézni, hanem sokkal boldogabb is leszel az életben.. "

Ló másik oldala szerintem, nem hiszem, hogy a jó külső nem feltétlen jelenti a boldogságot, ellenben a "jól érzem magam a bőrömben" feltétele annak.

Egyébként a kövérség is akkor gáz, ha valaki annak érzi, illetve baja van a testével, testének. Ez a ritkább eset, gyakoribb a "szübeli fogyókúra", amikor tudja az illető, hogy gézul néz ki, és nem is érzi jül magát, mégsem tesz ellene, mert akaratgyenge.
De ez igaz a cigiről leszokásra is.

bungics (törölt) 2011.05.16. 23:56:43

CSak az Index címlapról tévedtem ide. A blogindítóhoz szólnék hozzá: miért is lenne a nőkre inkább jellemző, hogy elhagyják magukat? Ettől hánynom kell. Nézzetek már körül, pontosan sokkal több a kapcsolatokban elkényelmesedett férfi, mint nő. Én akárhová nézek, bármilyen korosztályban ezt látom!
Ja, és legalább annyi a félrelépő asszony, mint férj. Milyen hülye írta a bevezetőt, hol él az illető?
Petrának gratula!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.05.17. 08:48:11

oké, majd kitakarítom (NOT) az energiavámpír gyerekeimet az életemből, hogy legyen időm konditerembe járni
A hülye fasztól már megszabadultam :)

Elstron 2011.05.17. 08:52:15

Egyrészt: milyen edző az, aki nem a saját szemével győződik meg a célszemély súlyáról? Ahhj-ahhj.

Másrészt: Petra elérhetőségét kérem! :D

Harmadrészt: Gratula, szép eredmény!

degeco 2011.05.17. 08:58:06

"„húú bazmeg de nagyon megdugnám„ kategóriába és egy fiatal nőnek nyáron a strandon fekve ennél nagyobb elismerésre nincs is nagyon szüksége…"

na ja, szerinted ... aztan meg gyozzel kigyogyulni abbol amit osszeszedtel, seggfej

Sleepy Gonsales 2011.05.17. 09:51:30

@penelope garcia:
Szia
Először is ne keseredj el!
Próbálj kevesebbet törődni mások véleményével. (Ismételgesd magadban: Lesz@rom!)
Bence is azt mondta hogy a régi életmódoddal szakíts, te meg magadra vetted a máglyás példát.
A mérleget hajítsd ki még az elején (Lesz@rom!).
Kezdj el úszni! Ízületi problémákkal, 130 kilósan csakis úszni! Nehéz lesz időt találni rá (ismét csak: Lesz@rom!). Drága lesz (Lesz@rom!). Ússz, amennyit bírsz, ha van rá lehetőség keress valami edzőt. Az első pár nap elkeserítő lesz, de egyre többet fogsz bírni. Fizikai fájdalmaid lesznek a lelkiek mellett, ne törődj vele! (Lesz@rom!).
Csak két hetet adj magadnak! Napi edzéssel ennyi idő után fogsz pozitív változásokat tapasztalni. Két hétig ne add fel! Ekkor már látni fogod hogy mit érhetsz el, miért is szenvedtél ennyit.
Ne a súlyoddal törődj!
Sok sikert!

walter77 2011.05.17. 10:15:12

@benedek bence:
"kezdj el fát gyüjteni és vegyél egy csomag faszenet. Hozz egy kis higitot, öntsd le, tedd rá az életed és gyújtsd meg. Majd ha kialudtak az utolsó parazsak is és készen állsz egy új életre keress fel.... "

Jesszus ember! Ezt a szart hol olvastad? Hány éves vagy? Van gyereked? Munkahelyed ahova el kell kavarni naponta napi 9 órára? Tényleg ennyire szimplán látod a viláot vagy csak tudod, hogy ez eladható?

Ugyanmár ember, ez parasztvakítás.

@mooocsing:
24 éves vagy, konditerem heti 3x és kardió mozgás heti 4x, nincs barátnőd. Tartalmas életed lehet...

...amin persze az sem fog változtatni ha kocka lesz a hasad.
De azért hajrá, és ezt is komolyan gondolom.

komiszborisz 2011.05.17. 10:31:47

mindenkinek aki fogyni akar meg kell találnia azt a mozgást amit szivesen csinál!ha nyűg,egyszer feladja.ha szivesen csinálja és kitartó,szerintem a csoki is belefér(a csipsz nem).
mindenkinek jo zsirvesztést!
szép volt Petra,csak igy tovább!

kedves Penelopé te se add fel,még sok-sok gyönyörű éved van,szerintem (nem vagyok szakember) egy szobabicikli is jo kezdet.

Zorgo 2011.05.17. 11:26:05

Amit megtanultam, senki sem próféta a saját hazájában.A barátaim jelentős része, jelentősnél is nagyobb túlsúllyal él együtt, viszont hiába minden diétás tanács, mindegyiknek van egy jobb módszere.Repkednek a lugosító, vércsoport, váltott fehérje-szénhidrát, stb diéták a fejükben, és meggyőzhetetlenek arról,hogy mit kellene csinálniuk.Én a 175 centimhez, 72 kiló vagyok,lepucolva, ők 100-tól 150kg-ig.Már nem is bosszankodom ezen, csak elnézem ahogyan az évek alatt pakolják magukra a zsírt, és már minden izületük fáj 36 évesen.A csajoknál még durvább a helyzet, nekik egy ideológia gyár ontja indokokat,hogy miért kell naponta betolni egy tábla csokit.

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2011.05.17. 13:17:12

@MTFUN: Erről pofáztam. Aki fogyni akar, az nekiáll, mindegy, milyen élete van. Aki nem kaar fogyni, az "módszereket" próbálgat.

Ha nem eszik valaki, lefogy. Ha mozog, valszeg szintén. Kettő együt tuti. Minden más parasztvakítás.

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2011.05.17. 13:20:55

Egyébként ez már nekem is eszembe jutott, mintha túlságosan a "nagyonsikeresvagyok" embereknek, és életformáról szólna a blog. Bár mondjuk ez is csak döntés kérdése.

penelope garcia 2011.05.17. 13:27:33

@Sleepy Gonsales:

Kedves vagy, köszönöm. :)
Meg is fogom próbálni.

Tudom:
"Try not. Do or do not." ;)

Zorgo 2011.05.17. 13:49:44

@ColT:

Fogyni mindenki akar, csak van aki ezt végig is tudja csinálni. :)
Láttam sikersztorikat, de a jellemzőbb a pár nap (túlzásba vitt) diéta után addig gyengül az önfegyelem, amíg egy hatalmas zabálással minden vissza kerül a régi kerékvágásba.

Aki eljutott odáig,hogy túlsúlyos lett, ott már nem elég egy diéta, életmódváltásra is szükség van.

Komolyan gond, amikor a pár két tagja húzza le egymást a lejtőn, na ott nincsen alja a gödörnek.
A "Drágám,de helyes ez a kis pocak" csak az első lépés, aminek akár infarktus lehet a vége, az ízületek sem 120 kiló cipelésére vannak rendszeresítve.
Amikor pedig vége a "biztonságos" dagadt kapcsolatnak, akkor néznek ki a fejükből,hogy miért nem találnak normális partnert.Mennyi ilyet láttam már...atyaisten.

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2011.05.17. 14:27:32

@MTFUN: De ezek szimplán csak hülyék. Az intelligencia ott kezdődik, hogy képes erőt venni magán az ember.

Annyiban van igaza a blognak, de abban nagyon, hogy az akaratgyengeség az egyik legnagyobb társadalmi betegségünk.

Érted, engem miért nem tudott még rávenni senki, hogy dohányozzak? Vagy miért tudok úgy végigmenni egy plázán, hogy rá se nézek a kirakatokra?

bionda · http://spanodcsaja.blog.hu/ 2011.05.17. 18:20:01

óhh én már rég csak a kommentek miatt követem a blogot!:))) sorry Escobaby!;)
Ezek az oltások sokkal jobbak mint amiket a
25 rémfárasztó kolléganöm között hallok.
Nem olvasok blogokat,ki a fasz kiváncsi mások nyomorára...De ez itt kurvára szórakoztató!Lool!:)

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2011.05.17. 20:00:38

@Zsit (nyau és rémizé): <sarcasm>Nem tudtad, hogy a sikeres embereknek nincs gyerekük? :D És semmi olyasmijük, amivel foglalkozni kell? A munkaidejük meg kötetlen? :D </sarcasm>

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.05.17. 21:05:06

@ColT:
alapvetően elrontottam az életemet és még csak nem is tudtam róla (és közben dagadt disznó se lett belőlem)
megyek a Perintnek, vagy izé, Gyöngyösnek ...

:)

becsoccsent 2011.05.17. 23:01:19

de jo, meg egy olyan blog, amit nem kell majd olvasnom a jovoben! :)

KopaszMercis 2011.05.19. 15:47:44

Mar nem azert, de milyen lelkivilaga van itt mindenkinek.. hogy a faszomba ugat bele abban akarki, hogy ki mit mikor eszik?
Nekem soha senki 6 eves korom ota, sem anyam, sem apam, sem csajom, sem kutyam, macskam stb...
Meg mikor edzem? Hogy mukodik ez a valosagban?
-Megyek futni
-Nem mesz
-Ja jo!
Vagy hogy? tenyleg, milyen eletet elnek egyesek, hogy "nincsen mellette egy szetesett ferfi" hogy a faszomba lehet kikotni ilyen elethelyzetben? Hogy lehet elturni?
Mindegy...
Ma egy honapja kezdtem ujra.. mHeti atlag 3 max 4 futas.. altalaban 6-7 max 10 km.. Mult het
Atlag bevitt kaloria 1465
58g zsir
17 g gelitett
2700 mg so :S
107 szenhidrat
11g rost (Ez kurva szar, ezzel lassan kezdenem kellene valamit)
25g cukor (ez vagany, kulonosen hogy gyumolcsot szoktam eszegetni mostansag... plusz penteken ittam)
113 g feherje.
2484 elegetett kaloria
Ja ezen kivul elertem a nike+on a zoldszintet, mult het penteken ismet bebasztam.. raadasul jagereztem is bassza meg. 24 km-et futottam a multheten es kb 152-es atlag pulzussal. az elmult par napban folyamatosan kolbaszos sajtos kenyeret reggelizek mert nincsen mas...

Majdnem 7 lefogyott kilo.. 6.88 egeszen pontosan.

zsanka55 2011.05.20. 15:08:46

Először is gratulálok Petrának! Én is akarok magamnak egy ilyen állatot hajcsárnak mint Bence :-). Imádnám. Tényleg fel szeretném venni veled a kapcsolatot emailen, amennyiben vállalsz még ilyet.

benedekbence 2011.05.20. 15:12:56

@zsanka55: aham juniusban indul a következő turnus

zsanka55 2011.05.20. 15:46:05

ezt kifejted bővebben?

benedek bence 2011.05.20. 15:49:09

@zsanka55: irj egy emailt és kifejtem

lifetilt.bence@gmail.com

KopaszMercis 2011.05.20. 16:54:09

lesz egy valosagso, ahol megmutassak a nepnek, hogy nem jo nyugiban esszel es hatekonyan fogyni :D

Britte 2011.05.22. 14:35:10

Gratulálok Petrának! Hihetetlenül jól halad!
Kitartás!

ThePvera 2012.01.25. 09:51:24

Véletlenül keveredtem ide, egyszerűen nem bírom komment nélkül hagyni az írást...
1. Gratula Petrának, tényleg tök fasza dolog, hogy ilyen kitartó (volt?).
2. Tényleg azt gondolod/gondoljátok, hogy valaki attól lesz boldog, ha tökéletes lesz az alakja?? Ez komoly? Nemár! Meg sem tudom számolni, hány olyan embert ismerek, aki "fullos nő/pasi" és mégis boldogtalan az élete. Annyira nem ezen múlik, higgyétek el... viszont sok olyan embert ismerek, akinek lehet, hogy "csak 3 kiló felesleg" van (hogy a nagyokat idézzem), és kösz jól van, nem ezen sír egész nap (jajistenem boldogtalan vagyok, nem nézek ki tökéletesen!!) És amíg úgy áll hozzá valaki az élethez, hogy az ideákat kergeti, SOHA nem lesz boldog. Persze, a fogyás tök jó és sikerélmény, de ismétlem, nem ez az a tény, amitől valaki kiegyensúlyozott életet fog élni.
3. Igen, rengeteg ember van, aki lustaságból néz ki úgy, ahogy. De nem gondolom, hogy a mai Magyarországon ez a FŐ oka a mozgáshiánynak. Túlinformált vagyok a témában, ugyanis 3 hete egy kutatáson dolgozok, amiben pont egy ilyen rész van: miért nem mozog többet? És valószínűleg nem mondok újat, de az embereknek napi 10-12 óra meló után rohadtul nincs már energiájuk elmenni heti 5-6x futni. Főzzél otthon, takaríts, csinálj leckét a gyerekkel, fürdesd meg, aztán 11 óra és már ágyban vagy talán, holnap pedig indul elölről a mókuskerék. Igen, lehet, hogy van felesleg ezeken az anyukákon, de elhiheted, kedves Bence, hogy nem azért, mert "elpunnyadtak a párjuk mellett", az a szemét mellett, aki nem közli velük nap mint nap, hogy dagadt disznók. Az, hogy te ezeket az embereket a társadalom szemeteiként degradálod, a lehető legundorítóbb dolog, amit megtettél ebben az írásban. Nézz körbe egy kicsit és láss is, vagy kergesd a "dugnivaló nőket", hátha boldog leszel egyszer...
Bocs, kicsit hosszú lett.

ThePvera 2012.01.25. 09:52:29

Bocs, nem tudom, miért írtam Bencét, szóval kedves Tomi.

Schrödinger'sCat 2012.01.25. 12:20:35

@ThePvera: szinte szóról-szóra ugyanezt és ugyanígy gondolom, mint te. Le is írtam már párszor, azt hiszem.
Aztán a nagy heveskedésben rájöttem, hogy ugyanazt a hullát nézzük, csak ő baltával megy neki, én meg szikével (most már). A baj nem az, hogy az embereknek nincs ideje, egyáltalán nem, mert ez egy olyan dolog, amiből több aligha lesz. Közhely, de a beosztásán kell - ha akar az ember - változtatni. Hanem az, hogy el fog telni ezeknek az embereknek az idejéből 5-10 év, és el fog jönni az az idő, amikor visszanézve ugyanígy 2 mondatba leírható életet fognak látni maguk után, mint ahogy te itt leírtad. Munkába be, haza, kaja, leckeátnézés, alvás, és újra. Oké, 1 mondat is elég lesz rá. Mindenkiben meg fog fogalmazódni a kérdés, hogy csak úgy magamért mégis mit tettem? És amikor a válasz az, hogy semmit, de ott voltak a gyerekek, meg a férjem, a háztartás, stb., vagy az egyház, nem számít, mert semmivel kezdődik a mondat. És az a rész fog nagyon fájni. Ilyenkor kezdenek majd kompenzálni. Az ember nem szűnik meg individuum lenni attól, hogy családja lesz. És annak az individuumnak megmaradnak az igényei akkor is, ha 10 éven át elnyomva tartják. Lehet, hogy nem az igénypiramis legaljáról beszélünk, hanem olyan dolgokról, mint önmagukra idő, kitűzni célokat és elérni.. emnek nem kell a sportnak lennie. De ha naponta nincs fél-1 óra valamikor egy futásra vagy akár hülye aerobicra is (amit itt lenéznek, és szerintem sem ideális, de most tekintsünk el attól, hogy fogyni akar az ember) akkor nagyobb volumenű dolgokra hogyan lenne? Szóval érted.. Arra akartam kilyukadni, hogy sok ilyen ember nem a társadalom szemete. Még. De mindig lesz pár, akinek annyira fog fájni, hogy nem tudja, mi a gond, csak boldogtalan, hogy elkezd inni. Vagy tespedni. Érdektelenné válni.
Nem mondom, hogy a sport ultimate megoldás mindenre, de arra igen, hogy legalább egy kérdésre tudj értelmes választ adni: tettem csak úgy önmagam szórakoztatására, előnyére bármit?

Sorry, tudom, hogy nem nekem címezted, csak gondoltam leírom. Remélem, nem bánod :)

ThePvera 2012.01.25. 13:08:57

@Schrödinger'sCat: Értem, mit mondasz, ezzel semmi bajom nincs. Meg úgy általában a sporttal sem, félre ne értsetek! Persze, próbáljon mindenki időt szakítani magára, és ha lehet, hasznosan töltse el azt az időt. Csak arra próbáltam utalni, hogy olyan szinten a porig aláz egyes embereket ez az írás látatlanban, hogy az valami félelmetes. Aki dolgozott már látástól mikulásig, vagy tisztában van vele, hogy mivel jár eltartani egy egész családot, az tudja, hogy milyen fizikai és szellemi erőnlétet követel mindez. Lehet itt verni a mellünket, hogy én 60 km-t futok hetente, stb., de szerintem a fentebb említett emberek is sokat tesznek le az asztalra nap mint nap, és nem érdemlik meg, hogy így beszéljen róluk bárki is.
A kutatásban, amit említettem, kiderült, hogy az emberek törekszenek arra, hogy minél többet sportoljanak, de végesek a határok. Átlagosan heti 2 edzésnél több nem fér bele. Tehát lehet ujjal mutogatni, hogy x úgy néz ki, mint egy rakás szar, meg y beleszarik a saját életébe, de mielőtt leír ilyeneket az ember, 2 percig el kéne gondolkodni, hogy a másiknak milyen lehet épp az élete. Ezeknek az embereknek egyszerűen nincs lehetőségük arra, hogy bombatestet faragjanak maguknak. És kész. El kell ezt fogadni.
Még egyszer: semmi bajom a sporttal, a fitt emberekkel, azzal, hogy valaki változni akar és tud! Ez mind nagyon szép. De ne sértegessünk, mert az viszont nem szép.

Schrödinger'sCat 2012.01.25. 13:48:37

@ThePvera: az egyik fele a dolognak az, hogy nem véletlen, hogy Csernus akkora karriert futott be ismertség terén, amekkorát. A stílusával, ami persze kicsit túl volt húzva a viasatos időkben. Az sem véletlen, hogy Dr House akkorát futott be, akár kitalált, akár nem. Sok embernek csak ennyi hiányzik ahhoz, hogy összekapja magát - egy jól irányzott "sértés". Sokaknak meg feláll a szőr a hátán tőle, hát ez ilyen. Van, akinek bejön a sokkterápia, van, akinek nem.
A magam példájából tudom, hogy sokszor nem azért mondok valamit úgy, ahogy, mert mindenáron vért akarok látni, meg ilyesmi, hanem vagy elfelejtem átgondolni, a másiknak ez hogy esik, vagy pont tudom, hová kell ütni, hogy hasson, és nevelési célzattal vagyok "sértő", ami egy fajtája a hatásvadászatnak.
Nem fogom védeni, még ha úgy is tűnik, szerintem sem mindig az oktatói dolog szól ezekből a bejegyzésekből. De akiken lehet ezzel a módszerrel segíteni, azokon szerintem segített. Akiken nem, nekik ott egy halom másféle, lehet válogatni.
Erre is csak azért mondom el ezeket, mert nekem nagyon megdöbbentő volt, hogy életem legőszintébb beszélgetése után egy családtaggal, kikiáltott az ellenségévé. Pedig az egyetlen dolog, ami érdekelt, hogy végre tisztábban lássa a helyzetét és segítsen magán. Ekkoriban jöttem rá, hogy bizonyos emberek hazugságokban fognak meghalni, mert csak a stílust nézik, és jobban értékelik a bólogató hazugságokat, még ha nem is szóban hangzik el, csak hallgatással, mint azt, hogy valaki megtiszteli őket azzal, hogy elmondja, az ő szemszögéből hogyan állnak a dolgok, hátha hasznos lehet. Meg ekkor jöttem rá arra is, hogy nem véletlenül nem én vagyok a kedvenc fiatal lány családtag :)

De nyilván nekem ez a téma azért fontos, mert engem is ezzel csesztetnek folyton, hogy durva vagyok, meg agresszív.. Szóval simán lehet, hogy egy nyugodtabb, kevésbé érdes ember másképp gondolja ezeket a dolgokat. Én így. Persze nekem is mindig az szúrja a szemem leginkább, ami a saját hibám is, ez ezzel a bloggal sincs másként. Néha nekem is erős. Aztán mindig leesik, hogy az árnyalás nevű luxuscikket bajban levő emberek nem engedhetik meg maguknak.

Tomisz 2012.01.25. 17:28:22

Kicsit félreértettétek az üzenetet meg a célcsoportot.

Nem azoknak szól akik 3 kiló plusszosak hanem akik (vigyázat túlzok!) 30... és nem azoknak akik jól érzik magukat az életükben, hanem azoknak akik ezen a dolgon keseregnek meg beletörődnek ahelyett hogy tennének valamit, vagy eleve nem engednék magukat idáig eljutni. Erről van szó és (vigyázat megint túlzok! :)) ezek bizony "szaremberek" akárki akármit mond. És igaza van S.Cat-nek hogy ezeknek kb ez az arcukba kell általában vágni hogy megmozduljanak.

A másik része meg hogy nem ez a fontos... meg persze a pénz se fontos, meg az anyagi javak stb... és sorolhatnám még a hasonló közhelyeket amiket puffogtatni szoktak mint te/ti. Erre azt mondom igaz is meg nem is, nem lehet így szétválasztani. Minden fontos és összefügg és ha valamelyik nem stimmel akkor a többi ízét is elrontja (elronthatja, előbb vagy utóbb) tehát mindegyikkel törődni/foglalkozni kell és meg kell teremteni amire vágysz miden téren. Semmit sem szabad hanyagolni, főleg hosszútávon nem... mert aztán ahogy S.Cat is írta rádöbbensz majd hogy mégsem volt az jó csak későn. :)

Tomisz 2012.01.25. 17:32:40

Ja és szinte mindent meg lehet oldani, csak eleve el kéne jutni oda hogy akard ugye... ha nem akarod, akkor meg miről beszélünk nem? :)

Kitthy 2012.01.25. 21:32:13

Szerintem a Mókuskerék dolog mindenkinek ismerős! A különbség az, hogy vannak akik ki akarnak törni, és változtatni- Pl.: Erika. Aki igenis végig csinálta gyerekek mellett is a programot. Meg vannak akik kifogást keresnek, meg azt mondják nekik nem megy, mert 10-12óra munka után lehetetlen! Én is ez a kategória vagyok. 11-15ig 16-02ig melózok majdnem minden nap. Mégis elkezdtem. Most stagnál a súlyom-talán, mert emellett az életmód mellett nehéz betartani a napi 5 étkezést, és az edzéseket! Ez nem arról szól, hogy könnyű, akkor mindenki úgy nézne ki, ahogy kedve tartja- DE!!! Majdnem 8kg mínuszban vagyok egy hónap alatt. Nem tartom magam szar embernek azért, mert túlsúlyom van!-mondjuk ki!- sem kevesebbnek... Bevallom őszintén, mióta fogytam még jobb!!! :)

B.-né Erika 2012.01.26. 16:23:26

@Kitthy: Ügyes vagy :) folytasd! Hajrá és a kitartásod meghozza gyümölcsét mert egészséges leszel :) Nekem normalizálódott a pulzusom, a vérnyomásom olyan tökéletes lett- kardiológus mondta. Bármikor lefutok 10 km, vagy többet is, ezt majd egyszer kipróbálom mennyi a vége.. Szóval Kitthy ne hagyd abba!! És írd meg mit sikerült! Csak így tovább!

Kitthy 2012.02.01. 19:09:38

@B.-né Erika: Köszönöm a bátorítást! :) Lassan de biztosan újra csökkennek a számok! :)
Add a Facebook-hoz