LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

A nesze!szer blog átverés

 

Nagy a feneked ? Egyél édességet… ! Anyád. Ez lenne a rövid és tömör reakcióm a nesze!szer blog legújabb index által támogatott faszságáról. Megint ez a szarakodás az édességekkel. Már első olvasásra is nagyon véres volt a dolog, de gondoltam utána számolok, hogy ez a forradalmi desszert ami nem hizlal, egész pontosan hány kalória. Én azt hiszem ideteszem a nesze!szer blog ide vonatkozó teljes bejegyzését ugyanis felesleges lenne kiemelni bármit is belőle ugyanis ez az egész szöveg úgy agyhalál ahogy van. 

 

Ezt a blogot egy nő írja, mert ilyen negédes felszopó szövegelésre csak egy nő képes de most nem is ez a lényeg, hanem ez a bejegyzés és a benne szereplő tartalom. A többi posztba már bele se mertem olvasni, de sanszos, hogy hasonló színvonalon mozoghatunk ott is.

Először is nézzük a nem hizlaló desszert hozzávalóinak kalória értékeit.

Mascarpone LIGHT A light direkt ki lett emelve mert ugye a karcsúsodás lenne itt a lényeg és ahhoz elengehetetlen hogy a krémsajt light legyen. Igazán dicséretes ez az igyekezet, kár, hogy a mascarpone light verziójában is 100 grammonként 298 kcal van. A recept szerint ebből  250 g kell, ami 745 kcal.

Tejszín  Ez a legszebb rész. 1 dl tejszínhab 302 kcal, ebből is 4dl az előírt mennyiség, ami 1.208 kcal. Tehát eddig 1.953 kalóriáról beszélünk, és az eper még képbe sem került. Ha valaki elfelejtette volna ez egy női blogon lévő recept ami arra biztat, hogy ha ezt eszed nem lesz nagyobba feneked és ez különben is diétás...

Mikor fogják már végre felfogni a nők, hogy a női magazinokkal, és a női blogok olvasásával kígyót melengetnek a keblükön ? Mutassatok egyetlen olyan nőt nekem  aki nem büdös kurvázza le zsigerből a másikat, ha az csak minimálisan is jobban néz ki nála, de sokszor még ennyi sem kell hozzá. A nők egymással gonoszak, alattomosak, és őszintén gyűlölik egymást, de tényleg csak én látom azt, hogy egy női magazin ami nőknek iródik, az a világ egyik legnagyobb cinizmusa ? Hol akarja azt egy nő, hogy egy másik lefogyjon és jobban nézzen ki nála, vagy szebb legyen a bőre ? Arról már nem is beszélve, hogy a Joy a Glamour a Cosmo meg a többi ilyen vér ostoba szarságokban ugyanolyan tanácstalan elveszett nők írnak, mint akiknek írodnak a cikkek.

Ez a nesze!szer bejegyzés az egyik legjobb példa arra, hogy a nők mit képesek művelni egymással, és akkor még egy megszerzendő férfi, vagy egy férjére féltékeny nő képbe sem került. Egyúttal szeretnék megkérni minden Lifetiltet olvasó nőt, hogy aki a nesze!szer blogot lapozgatja, az soha többet ne olvassa az én blogomat, mert az nem működik, hogy itt lezuhanyozol, aztán amikor kilépsz az ajtón kint belefekszel a sárba.

Ja igen. 2 marék eper (30 dkg) 446 kcal., így ez a fantasztikus bármelyik update diétába beilleszthető desszert, laza 2.399 kcal. A hegymászók és antarktiszi felfedezők ételsűritményeibe vannnak hasonló kalóriaérték. Továbbá ezúton szeretném megköszönni az index szerkesztőinek, hogy ezt a csodás cikket megosztották a címlapjukon is, ezzel utat engedve több ezer amúgy is összezavarodott nő elhízásának.

De mit is várhatok egy olyan blogtól amit Szabó Patricia ír.

 

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr492962144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása