LifeT!Lt

LifeT!lt

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Egyedül vagy...

Hirtelen nem jut eszembe nehezebb és kilátástalanabb dolog az életben annál, mint meggyőzni egy nőt arról, hogy nincs szüksége segítségre, sem támaszra, ne tegyék mástól függővé az életüket, a   gondolataikat, cselekedeteiket, de első sorban az életmód váltó programjukat ne. Soha ne másoknak akarjanak megfelelni, vagy ami még rosszabb mások miatt belekezdeni bármibe is, mert ha nem magad miatt csinálod és főleg nem magadért, nem fogod tudni végig csinálni.  Nehéz vállalkozás ez, mert egy nő igazán csak egy férfi mellett tud igazán boldog lenni és teljes értékű életet élni még akkor is, ha a feminista világszervezet leszbikus elnöknőjéről beszélünk. Egy nő támasz nélkül olyan, mint egy anya gyerek nélkül. Ha három szóval akarnám jellemezni a nőket, akkor az a kétely,  bizonytalanság és komplexusok lennének. Ez a három szó, ami minden nőre igaz társadalmi rangtól, és neveltetéstől teljesen függetlenül. Persze ezek a jelzők ugyan úgy igazak a férfiak társadalmára is, csak hát a mértékegységekben van azért némi eltérés.

Kételyek… Magunkban, a határainkban, a kapcsolatunk jövőjében, de legfőképpen a létünkben, amit ugyan időről időre felülírunk azzal, hogy a munkánk által azért mégis csak fontos építőelemei vagyunk  a társadalmunknak és részt vállalunk a közös teherviselésben,de sajnos a valóság, a lecsupaszított ideológia mentes valóság azért egészen mást mutat. Gyenge emberek vagyunk, akik az életünket meghatározó kérdéseinkre nem találjuk a válaszokat. Egy ideig ugyan megpróbáljuk megtalálni a megoldást, majd a kérdéseinkre válaszokat nem kapva, összefüggéseket és a világot meg nem értve kurvára kiborulunk. Agyon nyom bennünket a  létünk elviselhetetlen könnyűsége és ezt  a nyomást az emberek nagy része már képtelen elviselni. Van aki a munkájába fog menekülni vagy a drogokba, elkezdünk cigizni, fogadni, piálni, kurvázni vagy zabálni, mindegy mit csak érezzük legalább percekre, hogy élünk, míg mások egy vallás nevű csoportosulásba tömörülnek mert úgy érzik ott biztonságosabb. A hobbink, a pénzünk, a kocsink, a vélt igazságunk, kinek melyik homok lesz a szimpatikusabb, amibe majd bedughatja a fejét. Menekülő utak ezek és életmentő mellények az élethez. A függés, a megszokott dolgokhoz való ragaszkodás, a háló, amitől védelmet hiszünk, ami biztonságot ad legalábbis annak tökéletes illúzióját....

Próbálkozunk nagy dolgokat véghez vinni mert hisszük, hogy képesek vagyunk rá, majd egy idő után csak fent maradni akarunk,  aztán már csak azt, hogy hagyjanak élni. Mindannyian voltunk fiatalok és  gondtalanok, de mire rájöttünk, hogy gáz van, sőt gubanc, ott találtuk magunkat a Nyírő Gyula utcai kórház addiktológiai osztályának kijózanítójában mert azt hittük hogy... pedig nem. De legalább próbálkozunk és számtalanszor elbukunk, de egy idő után rájövünk, hogy csakis és kizárólag magunkra számíthatunk.

Egyedül vagyunk és csak azért mert sokan állnak körülöttünk barátok és család feliratú pólóban, attól mi még egyedül vagyunk. Egy baszott nagy csarnokban egyedül a gondjainkkal, és hiába üvöltünk segítségért kiáltva, ha azt rajtunk kívül nem hallja, vagy nem akarja meghallani senki. A barátok lehetnek akármilyen közeliek is és tehetjük értük akár tűzbe is a kezünket, a boldogulásunkat és az egzisztenciális fejlődésünket nem várhatjuk tőlük. Régen én is azt gondoltam, hogy a barátok mindenek felett. Bármit megtettem volna értük, miattuk jöttem haza Angliából, de egy idő után rá kellett jönnöm, hogy nem lehet végig sörözni egy életet a Balaton parton. Egyedül vagyunk a problémáinkkal, és ezeket vagy megoldjuk saját magunk, vagy ha erre képtelenek vagyunk akkor nyugodtan bele is ugorhatunk egy betonkeverőbe a legközelebbi építkezésen, megspórolva magunknak egy végig szenvedett életet, amiben másokra támaszkodva várunk érvényesülést és teljes életet.

Egyedül vagyunk egy sötét szobában, ahol belekapaszkodunk az első olyan tárgyba amitől biztonságot remélünk, holott ha tovább mennénk, lehet, hogy megtalálnák a villanykapcsolót is. Én a hitemet 10 éves koromban elvesztettem, mint ahogy pár éve egy lányt is, így nem függök semmilyen Istentől és egyetlen nőtől sem. Leszoktam a cigiről, a szerencsejátékokról, és a barátaim rám ugyan a mai napig számíthatnak, de már nem vagyunk 19 évesek és én ezt tudomásul vettem. Igyekszem az életemet mindentől és mindenkitől függetleníteni mert elég szar dolog tud lenni ha kirúgják alólad azt a sámlit ami nélkül úgy érzed nem tudsz létezni. 2009 elején elvesztettem mindenemet. Egy üzlet miatt buktunk több millió forintot, ebből kifolyólag buktam egy gyerekkori barátomat, és egy nőt, akivel leakartam élni az életemet. Siránkoztam ? Hülye majdnem belehaltam de felálltam, és 2 évvel a történtek után most több száz embernek adok erőt egy blogon keresztül, ami által az életük és az egészséges élethez való hozzáállásuk is megváltozik.

Segített valaki ? Mindenki akart, de senki sem tudott. Ilyenkor nincsenek szavak, és ha vannak is azok egyáltalán nem hatnak. Vagy megrázod magad te is és felkelsz a földről, nem várva segítséget senkitől legyen az bármilyen nehéz is, vagy véged van. Ha ezt nem teszed meg, a társasági életednek és az életminőségednek annyi életjele lesz mint egy halottnak akinek még nő a körme.

 

Ezzel a példával, és a senkit nem érdeklő érzelmi ömlengéseim befejezésével, megérkeztünk a bejegyzés egyik lényegi pontjához. Az életben sem segít neked senki, az életmódváltásodban és a diétádban sem fognak. Nem kellenek edzőpartnerek, sem barátnők akikkel lemész futni, és nem kell a világszánalma szöveg sem amiket egyébként levelekben megkapok nap mint nap. „Én lemennék edzeni, meg szeretnék is, de egyedül nem megy mert olyan unalmas”  Aham…De most komolyan ki nem szarja le, hogy neked az unalmas ? Ha kell a szép alak, a formás test, akkor annak ára van, és mint már említettem itt nem lehet blöffölni. Futás, úszás, bicaj, kondi, diéta, lemondás, fegyelmezett élet. Ez van. Valamit valamiért.

Egyedül futsz, egyedül edzel, magadnak élsz. Mindent amit az életben elértél egyedül érted el és magadnak köszönheted. Ha lófaszt sem értél el azt is magadnak köszönd és nem más a hibás, mint ahogy azt is, ha most éppen a felhők közül húgyozol le a városra mert olyan sikeres ember lett belőled. A munkahelyeden sem mástól várod az előléptetésedet, hanem megdolgozol érte, akkor az edzéseknél miért lenne ez másképpen ? Unalmas egyedül futni ? Hallgass közben zenét és gondold át az életed, a munkád, az utóbbi pár éved, az előtted álló ötöt, vagy a párkapcsolataidat. Lesz min változtatni nem félek én attól, hogy nem. A futás a felgyorsult városi életünkben az egyetlen, ismétlem az egyetlen olyan dolog ahol valóban szabad lehetsz. Csak te, és a gondolataid.

Petra küld egy sms-t tegnap, hogy nem támogatom eléggé, és nem állok ott mellette amikor szüksége lenne rám és hogy ő már csak miattam csinálja de én ennek ellenére leszarom őt. Mondom neki, Csillagom. A te programod napokon belül véget ér, és ha véget ér, akkor szerinted én továbbra is ott leszek melletted ? Nem nekem változol hanem magadnak, nem én fogytam le helyetted azt a 11 kilót hanem te, és nem miattam váltottál életmódot hanem azért, mert a régi életed abban a formájában vállalhatatlanul szánalmas volt. Soha nem láttam még Petrát ennyire gyengének és sebezhetőnek mint tegnap. Na nem mintha érdekelt volna mert meg kell tanulnia, mint ahogy mindannyiotoknak meg kell. Mindenki saját magának él, és nincs támasz. Ti vagytok magatoknak és kész a felsorolásnak vége. Ha segítő kézre lenne szükségetek keressétek meg a saját kezeiteket mert azok fognak segíteni és azzal kell majd kapaszkodni.

A Program

Megszületett hát az elhatározás, hogy megváltoztatod az életed. Belegondolni is szörnyű mennyire fosadék állapotban lehetsz most. Önbecsülés nulla, önbizalom még kevesebb, és jó eséllyel te vagy a barátnőd oldal táskája, magyarul az a csaj, akit a barátnője csak azért tart, mert melletted állva még ő is szépnek tűnik. Az, hogy eljutottál arra a pontra, hogy változtass a jelenlegi életeden azt is jelenti továbbá, hogy az utóbbi  időszakban úgy süllyedtél egyre mélyebbre, hogy az neked fel sem tűnt mert az, hogy x kiló felesleg van rajtad ahhoz azért nem 1 hét kellet. Mi történt ? Egy kapcsolat ami tönkretett és amiben már nem érzed magad eléggé nőnek ? Munkahelyi problémák ? Vagy egyszerűen csak egy gyenge jellem vagy ? Igazából tök mindegy, mert egy több hetes program végig csinálása tökéletesen le fogja tükrözni te hozzáállásodat az élethez. A test az elhanyagolható azt rendbe lehet hozni,  de ami belül van azt a legtöbbször nem igazán vagy csak nagyon nehezen. Ragyogó önismereti teszt lesz ez mindenkinek aki elkezdi ezt a programot mert itt azért most ki  fog derülni rólad pár dolog. Mennyi mentális és belső erő van benned, mennyi kitartás, el tudod –e viselni a terhelést fejben, mert  a sportolásod és az edzéshez való hozzáállásod kristály tisztán meg  fogja mutatni ezt. Nem hiába emeljük a sportolóinkat a társadalmunk megbecsült és értékes tagjai közé. Emberileg olyat produkálnak, ami kiemeli őket a tömegekből.

A Summerproject utolsó casting körében tartottam egy fizikai szintfelmérőt, mert látni akartam ki hogyan reagál a terhelésre. A castingon lehet mondani bármit, balta arccal beblöffölni olyat amihez közünk sincsen, de a pályán ott nincs szarakodás ott megmutatkozik, hogy kiben mennyi  van. Négy srácot hívtunk vissza és egy közel egy órás szint felmérésre került sor. Volt egy kis srác aki kurvára akart,de fizikailag nem volt alkalmas rá. Mindent beleadott és tényleg csak akkor állt meg amikor azt mondtam neki hagyd abba mert láttam rajta hogy gáz lesz. Ő ezért esett ki. Aztán volt egy srác aki minden gyakorlat között lefeküdt a földre és úgy kellett összekaparni. Nem fáradt el csak a töke tele volt az egésszel, nyilván ő is DQ. Végül is bent maradt 2 srác, aki lenyomta az egészet primadonnáskodás meg agonizálás nélkül. Belőlük lett kiválasztva a szereplő, így már tudni fogom mire számíthatok majd a későbbiekben is.

Rengetegféleképpen le lehet futni egy távot. Ha 100 embert megfigyelnénk, ki hogyan futja le, 100 különböző stílust látnánk. Lenne olyan aki feladná 1-2 km után de ők az életben sem tennének máshogyan az eléjük gördülő első akadályokba ütközve. Lenne aki nagyon bekezdene és a végét egyszerűen nem bírná erővel. Ők a nagyobb a füstje példa tipikus esete akikről azt hisszük hogy igen, de sajnos előbb - utóbb mindig kiderül, hogy nem. Aztán lenne olyan, aki lassan melegszik be de a végére már ő lesz az egyik legnagyobb ellenfél. Lesz aki egyenletesen futja végig, míg más megpróbálná lecsalni a távot. Minden egyes ember úgy oldaná meg a táv lefutását ahogyan az élet bármely más területein reagálna szituácíókra és élethelyzetekre. Olyan eszközökkel és olyan utakon, ahogyan azt a jelleméből vagy a kvalitásaiból kifolyólag az életben is megtenné, és ez messze nem edzettség kérdése mert lehet, hogy nekem semmi kondim sincs, de ha le kell futnom 5 km-t mert ez a feladatom, akkor ha olyan ember vagyok lefogom futni még ha nem is esik jól. Megcsinálom és büszkén halok meg a végén.

Ezek az apró momentumok választják el egymástól a minsőgi és a selejt embereket. A küzdés, a fájdalom tűrése, és a feladat tisztességes végrehajtása. Önmagunkat kell túlszárnyalnunk és a jutalmunk nem fog elmaradni. Egy flört, egy mosoly, vagy egy elismerő pillantás, egy tükörkép, vagy az önmegvalósításunk felé vezető út első nagy lépése. Ezért csináljuk ezt az egész szart és ezért vagyunk itt.

A program, aminek betartásával pontról pontra haladva életmódot válthatsz. A pontokat szigorúan tartsd be, és soha ne felejtsd el miért csinálod.

A program tehát a következő….

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr792959573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zerolime · http://nullacitromos.blog.hu 2011.06.05. 19:53:45

ez lett a 2. kedvenc!^^
pontos.. :)

Schrödinger'sCat 2011.06.05. 22:00:24

Valaki azt mondta, hogy bizonyos mondatokat, szavakat, gondolatokat pont úgy használok, mint te. Mintha engem hallana.
Lehet.
Úgyhogy igyekszem tettleg is felnőni az összehasonlításhoz.

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.06.05. 22:50:41

na, az elejen csak neztem h mifele erzelgos f@szsaggal etetsz te minket (C)
... de azert a vegere csak lett ertelme:)))
Jo post.

bionda · http://spanodcsaja.blog.hu/ 2011.06.05. 23:59:36

"az felnőtt ember
- aki tudja, hogy védtelen, sem istenre,
sem emberre nem számíthat, csak önmagára,
-aki tudja, hogy az élet minden fontos helyzetében egyedül van, születésében és halálában is. Aki megértette, hogy csak az egyedüli magány vagy a társas magány között választhat,
- aki tudja, hogy a bűneit mindhalálig
cipelnie kell, nem rakhatja át senki
más vállára,
- aki mindezt lázadozás nélkül elfogadja,
- s aki mégsem rémül meg, és csak azért
is mer játszani a világgal és önmagával. " Ez van srácok.

szeru44 2011.06.06. 10:33:08

Mint mindig, a képek most is ütnek :) BIGLIKE

Seang Lee 2011.06.06. 12:44:11

Most olvasgatom a regi blogbejegyzeseket (is) es ott azt mondtad hogy Angliabol azert mentel haza mert nem szerettel itt lenni, nem volt szo arrol hogy inkabb azert mentel haza mert hianyoztak a baratok... na mindegy ettol fuggetlenul az hogy csak magadra szamithatsz igaz. Pl en is a segitsegedet kertem, pedig tudtam baromi sokan kerik, s bar azt mondtad segitesz, megsem hallottam feloled azota. De nem zavartattam magam, csinalom a programot a blogod alapjan de magamra szabva. tovabba az is igaz hogy egy ilyen dietaban es sok gondban bajban is csak magad vagy, DE! az hogy pl. sokszor irod nem kell tars, nem kell neked no...meg masnak se kelljen partner, mert az csak nyug...ebben kurvara nem ertek egyet. en tarsfuggo voltam es terapias csoportba is jartam mert inszomnias lettem (nem tudtam aludni ha senki nem volt velem egy lakasban)es persze kinoztam magam (meg gondolom az akkori baratom is, csak o a szeretojevel jobban volt elfoglalva :) egy szar kapcsolatban.(aztan meggyogyultam es egesz jo volt egyedul. ...) sokunk, sokszor megegettuk magunkat, hat mert ilyen az elet. de ahogyan a dietaban is, ha te baromira akarsz valamit (AKARATERO, ugye ugye?) akkor az meg fog tortenni. ha te nem hiszel abban hogy valaha is talalsz egy normalis not/pasit aki tenyleg a masik feled es tenyleg minden klappol, akkor az nem is fog megtortenni. ugy tunik te nem hiszel (vagy nem akarsz, mindegy), szived joga. imadom a blogot es nagyon jok a bejegyzesek, de az nem tetszik hogy neha agressziven kampanyolsz az egyedullet mellett.attol hogy neked jo egyedul (amit ketlek. akinek jo egyedul az nem hangoztatja ennyire) masnak nem biztos. pl az en baratom tokeletesen asszisztal a dietaban, pedig ugye hisztis picsa vagyok eleg gyakran.nekem itt anniyra nincsenek barataim, de iszonyat jo hogy van egy tarsam, akivel tenyleg, joban rosszban egyutt vagyunk, nincsenek jatszmak, meg trukkok es takikak.. en en vagyok a kapcsolatban, o meg o. ja, egyedul van midnenki, de azert a vegen jo ha van egy tars akivel megosztod az egyedulleted gondolatait, oromet es banatat.. en igy latom.

KopaszMercis 2011.06.06. 13:38:22

Szerintem meg igazad van, az emberek senkire es semmire nem szamithatnak.. sem rad, sem a programodra. Mindenkinek ki kell jarnia es taposnia a sajat utjat, mert nincsenek univerzalis igazsagok. Amit ide leirsz, hogy egyel ennyi annyi turot, neked lehet, hogy kurva jo, de masnak nem mukodne.
En ketlem hogy a te programoddal olyan eredmenyeket tudnek elerni, mint te.. valszeg nem is tudnam csinalni - tele van csomo mindennel ami nem nekem valo. Szemben a sajat magamnak osszerakott dologgal, hatekonyabban es jobban is tudok haladni, mint te a sajatoddal. Mostani etap: 7 het 10 kilo, ugy hogy mar 2 hete beteg vagyok es nyista edzes :(

Ne essel abba a hibaba, hogy elkezded hirdetni / elhinni, hogy nalad van a bolcsek kove.

Mert nincsen.

kerdesek05 2011.06.06. 17:06:20

lassan töltődik be az oldal...

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.06.06. 18:06:13

@KopaszMercis: ejj, minden poszt alá jut ebből a fajta kommentből? Igen, egészen biztos, hogy egy saját magad által teljesen személyre szabott program hatékonyabb, mint amit bárki más tud neked készíteni. Feltéve, hogy ismered az alapelveket, van benned kellő elhatározás és motiváció, na meg persze ismered is önmagad. Ezzel le is szűkítettük a kört az emberek hmmm öööö ... legyünk nagylelkűek: 10%-ára.
A maradék 90%-nál egyik, másik vagy épp mindegyik feltétel hibádzik. Még. Majd lehet kiművelődik, meg kifejleszti, meg érdekelni fogja. De az is lehet, hogy nem.
Akkor máris itt a kérdés: ha az itt leírtakat követi, jobb-e, mintha lófaszt sem csinálna (vagy még jobb: saját kútfőből baromságokat csinál). Nem jó út-e ez arra, hogy majd ha már tud eleget, meg ismeri magát eléggé, meg netán önbizalmat is szerzett, akkor majd kialakítsa a saját stílusát.
Ha a válaszod nem, akkor sztem te sem vagy jobb, mint a viccbéli csávó, aki beledobja a vizbe a gyerekét.
- Kapálózzá bazzeg!
- Kapálózzá bazzeg!!!
- Na bazzeg...

KopaszMercis 2011.06.06. 20:30:47

@Leningrad:
hat nem errol irt a Bence? hogy csak magadra szamithatsz?
A masok altal osszeallitott (amugy mukodo) programokkal van tele az eter.. norbi, meg turbo dieta, meg atkins, meg gymolcs nap, meg teszta nap, meg weight watchers.. minden buzisag mukodik (egy ket kivetellel ami tenyleg mar a gyorscsok fele tavgyogyitasos szelhamossag).
A kerdest te tedd fel magadnak: jo-e egy olyan uton akarkit elinditani, amin az emberek donto donto tobbsege megbukik, es jojozik es egeszsegtelenebbul jon ki belole, mint ahogyan belekezdett? Szerintem felelotlenseg.

Ha elfogadom a te ervelesed a Bence programjara, akkor az osszeset el kell fogadni, pl a Norbi apdetet is.

Az osszes program legsulyosabb hianya, a kampanyszeruseg..

En oszinten mondom, hogy Bence programjat es etrendjet nem tudnam tartani, egyfelol feleslegesen drakoi, masfelol meg nem is eleg hatekony.. lassu eredmenyek tul nagy erofeszites aran. Jo ez hazugsag, ha lenne ertelme, akkor sokkal brutalisabb programot is kepes lennek tartani, de hacsak nem fizetnenek komolyabb osszegeket nem tennem, mert minek? Kerdem en, hogy akkor nem egyszerubb ha mindenki a megfelelo tudas birtokaba kerul, es maganak merlegel es csinal olyat, ami neki jo... kb 1 ora alatt barkit felhozok arra a szintre, hogy megertse, hogy mit miert hogyan stb... onnantol kezdve meg rajta mulik.

A bence utja abban fog kulonbozni a norbi apdettol, hogy nem probalja nekem a dietas tiramisut lenyomni a torkomon.. szemben ezzel leakarja a zabpehlyet (ami szar, es amiben tul sok a kaloria), meg a sovany turot meg a faszomtudja mit meg.

Az egyetlen dolog, ami felelossegteljes, az a felvilagositas.. el magyarazni, hogy altalaban mik a jo elvek, a jo kajak, es a jo mozgasok, es mibol mennyit erdemes, muszaj, es tilos stb. Onnanstol kezdve, meg - ahogy helyesen irja a Bence - emberunk egyedul van. Ne szamitson senkire. Se istenjere, se hazajara, se Bencere, se a programjara...

spLEEn 2011.06.06. 22:41:09

Úgy kezdődött ez a post, mint egy elcsépelt közhelyszótár, de elég hamar átfordult sokkal jobbra. Szinte érezhető, ahogy belelendültél az írásba, vagy lehet, hogy csak én magyarázom bele, nem tudom. Mindenesetre nagyon jó bejegyzés lett!

De azért részben csatlakozom Seang Lee-hez, mert szerintem egy párkapcsolatból, ha jól működik, akkor még több erőt tudsz gyűjteni, mint saját elhatározásból. Mi legalábbis a 8 éve tartó kapcsolatunk alatt olyan dolgokat vészeltünk át a barátnőmmel, amiket egyedül lehet, hogy nem tudtunk volna ilyen könnyen. A magam részéről biztos, hogy nem!

De ettől függetlenül értem, hogy miről beszélsz!

KopaszMercis 2011.06.07. 12:57:38

@spLEEn:
Nekem is vot foldrenges hurrikan vulkankitores :)

Tomisz 2011.06.12. 11:55:44

Ugylátszik tényleg gyenge lett az eleje mert elfelejtettétek az elején Ő maga írta hogy mindenkinek szüksége van támaszra (még ha férfiaknál másképp/kevésbé talán mint nőknél). :)

Ergo nem írta hogy jó egyedül, csak most neki jobb... bár szerintem ez se igaz, hisz biztos néha Ő is van valakivel/barátaival. :)))

A poszt lényege hogy az eredményeid, céljaid... az önmegvalósításodban vagy egyedül és számíthatsz csak magadra.
Bár azért néha kellhet egy kicsi lökés kívülről. Szóval ez sem teljesen igaz.
No meg szerencse is kell...

Tomisz 2011.06.12. 12:00:01

Az utolsó bekezdéshez még:

Hisz erről szól ez a blog is (a "lökés").

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2011.10.07. 10:44:42

Anyám, ezen én is ki tudok akadni. Mármint, hogy az emberek nagy része mindent mástól vár.
Infósként, rengeteg kérdés jön nap mint nap, mindenhonnan, ismerősöktől. Hogy kell ezt, hogy kell azt... Honnan tudjam vaze... Írd be a gúgliba.
Legtöbbször ennyit teszek, beírom, és elküldöm az illetőnek az egyik találatot. És akkor boldog. De ha MAGÁTÓL megtenné?
Miért képtelenek erre ennyire sokan?
Nagyon el van b*va ez a világ.

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2011.10.07. 10:45:48

@spLEEn: Ezzel nincs gond, ketten mindig erősebbek vagytok, mint egyedül, de ehhez kell, hogy a két ember külön-külön is meg tudjon állni a saját lábán.
Add a Facebook-hoz