LifeT!Lt

LifeT!lt

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

RunT!lt After

 

Július 20-án kiléptünk a pixelek világából, és a kommentek arctalansága, valamint a Facebook profilok zárt ajtajai után, kézzel fogható valósággá vált a Lifetilt. Egy hosszú út első pár lépéseit tettük meg szerda este a Margitszigeten, és nagyon úgy néz, ki a Lifetilt szekta 2 hetente ülésezni fog a jövőben is. Kezdjük a Runtilt futás három legfontosabb, és legemlékezetesebb mozzanatával. 1. Késtem 2. 19 –en voltunk, amivel szétaláztuk Vadon Janit és a Nike-t  3. Ez a legnagyobb pont. Volt egy srác, aki táskával érkezett, majd miután letette a telefont megkérdezte hol van a grillezős rész, mert akkor ő most oda letenné a táskáját meg egyébként is, most lesz sütés vagy nem, mert a haverja futni ugyan nem jönne, de a grillezésre beugrana ha lesz. Azt hiszitek viccelek pedig erre beszélgetésre minimum 10 tanúm van. Óriási forma volt a srác. Hülye azt hittem ott helyben beesek a Dunába...

Ami a futást illeti, 10 perc ismerkedés után -ami alatt senkinek nem jegyzem meg a nevét-, két csoportra bontottam a társaságot. Az egyikbe a kvázi lassan futók kerültek és azok akik nem voltak biztosak magukban, azaz a csajok, a másikban meg voltunk mi faszagyerekek. Mindenkit megkértem, hogy ne hagyjunk el senkit, és olyan tempót menjünk amit a csoportok utolsó tagjai bírnak mert mint említettem párszor, nem hagyunk el senkit. Hiba nélkül sikerült teljesíteni ezt a kérésemet, és 4:23-as kilométereket menve bekezdtünk mint a kurvaélet. Ez a 4:23 azt jelenti, ha így futottuk volna végig a szigetet, akkor nem egész 21:40 alatt teljesítjük a távot. Nem tudom kinek mi az egyéni csúcsa, de a legjobbaknak is bőven ez alatt van az szinte biztos. Erre a tempóra a mezőny egy szakadással reagált mire hátramentem a leszakadottakhoz, hogy még véletlenül se álljanak le. Volt egy srác aki különösen rosszul bírta a terhelést. Számokban kifejezve ez azt jelenti, hogy 3 kkilómétereket fut 18 perc alatt. Ő volt az utolsó ember. Volt még két srác velünk hátul,  mire mondtam, hogy akkor így 4-en egymást húzva végig futjuk nincs szarakodás nincs megállás. 4km környékén a srác a halálán volt, mire megkérdeztem a nevét. Nem értette miért kérdezem, mire elmagyaráztam neki, hogyha megáll kiírom a blogra a nevét némi fűszerezéssel kísérve.

Mindenki körbefutotta, sőt a csoport első része 24:30-at ment, ami elképesztően jó idő. Ami a csajokat illeti, ott már volt némi zavar az adásban. Az egyik lány a célban elmondta, hogy életében most először futotta végig a szigetet megállás nélkül. Ez nagyon szép, csak az volt a gond, hogy a másik csaj 5 perccel korábban megemlítette, hogy azért nem jött velük a a másik lány mert megállt az atlétikai pályánál a másik oldalon. A nők nőkért mozgalom újabb fantasztikus társadalmi megnyilvánulásának voltunk szemtanúi, de nagyon én már meg sem lepődök ezen. De ha már szóba jöttek a nők. Három csaj jött el a 19-ből. Miért csak ennyi ? Hol voltak a csajok ? Mert az egy dolog, hogy azok a lányok akikkel voltam, és akik 1000%-ra mondták a részvételüket amikor együtt voltam velük, azok most nem voltak sehol azt megértem, de hol voltak a többiek ? A blogot olvasok 80%-a nő. Lassan mondom, amolyan Lendvai Ildikós nemleszgázáremelés stílusban. Hol voltak a nők ? Számomra a hiányuk volt a legnagyobb meglepetés. A nagy hiányzók között említhetném még a komment harcosokat, és a blog emblematikus figuráit is mint Dani, Petra, és Laura. Petra vidéken volt ruhapróbán, Dani nemtom hol volt, de Laura például csak simán nem akarta, hogy felismerjék és különben sem akar azokkal futni akik lecikizték.

A Runtiltet mint kezdeményezést kétféleképpen lehet értelmezni. Sikeres volt mert kijöttek 19-en és egy amolyan szalonnázós hangulatú dolog alakult ki már a végére, újabb visszaigazolást kapva arról, hogy a blogot egy kvalifikált réteg olvassa. Siker volt továbbá azért is mert a futás után megegyeztünk abban, hogy a Runtilt folytatódik, ami kéthetente lesz megrendezve legközelebb Augusztus 3-án.  A társadalmi átrendeződés mindenesetre érdekes lesz November fele, amikor is majd integetni kezdenek az első mínuszok. Bukás volt továbbá mert ha több ezren olvassák a blogot, -márpedig annyian olvassák- akkor mégis ezt a 19-et arányaiban hogyan kéne értékelnem ?

Tökmindegy igazából mert a lényeg, hogy a Lifetilt, és az abban foglaltak testet öltöttek ma a szigeten, és talán elindul valami új, és tényleg jó dolog a Bibó István kollégium 1988-as végzős diákjainak csoporttá szerveződése óta.  

Mondanom kéne még valamit Ildikó ?

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr483085000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zerolime · http://nullacitromos.blog.hu 2011.07.21. 01:55:01

értékelés: 4.5 millás reklám(milliós hallgatóság) 14fő vs párezres olvasótáborral rendelkező bolg felhívásra 19 fő... szerinted?
tiszta nyereség.. am ne hidd, hogy aki most nem jelent meg az nem is akar, vagy nem futott párhuzamban vhol a városban :P
én pl mostmár tudom milyen időre kalibráljak,(kb 2. ismétlésre megjelenek :))

Szó, szép volt! :)
www.youtube.com/watch?v=7VFPtY7hiGw&feature=related

BPALI · http://enelfindelmundo.blog.hu 2011.07.21. 05:01:22

Áááá én nagyon mennék, csak csekély 12.000 km választ el a dologtól... De ettől függetlenül RESPECT még a 19 emberért is, az Apple is garázsból indult, szóval szerintem ez a szám látványosan javulni fog a következő alkalomra!

BorgKiBorg 2011.07.21. 08:08:17

Miután nekiállok futni kinézek én is. Csak kell valami alap...

Schrödinger'sCat 2011.07.21. 08:17:27

részemről én otthon, terheléses inzulinra várva. Úgyhogy majd csatlakozom később.

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.07.21. 10:01:55

Ób+
Előre vetem h jól éreztem magam a futáson, annak ellenére h kb négykézláb mászatam el a szigetig a tegnapi nap után. Ha nem igértem volna meg, tuti el nem megyek, mert nem igérkezett tipikus örömfutásnak, bár végül csak az lett. Es meg mennyivel jobb lesz ha lesz szodaviz meg szendvicsek meg piknik, hahhh! Na de ennyi eleg a nyalakodasból, azt mondom inkább, amin kiakadtam a cikket olvasva.

1. én ugyan indulás előtt kb egy perccel érkeztem, így nem tudom mit beszéltetek korábban, arra viszont tisztan emlékszem hogy megkérdeztem: hogyan vannak a csoportok. A válasz: nincsenek csoportok, 2 perccel korábban indulnak azok, akik nem tudnak 30-as kört futni. Ekkor elindultunk 3man, majd (én) meglepődve tapasztaltam, h az egész mezőny vidáman elfut mellettünk. Na már nem azért, mert aszittem nem érnek utól minket, hanem a tényen, h ott is hagynak. Szóval mégsem handicap rendszerben, de egymást bevárva futunk.
2. csipkebokor vessző
3. A női összetartásról: hármasban, majd négyesben futottunk kb a szigetkör feléig, a négyesről majd később. Az a kedves, pici szőke lány, akinek sajnos nem tudom a nevét, akkor kezdett el hatra-hátramaradni. Mondta, h fussunk el nyugodtan, mert ő nem fogja bírni, mire mi azt szuszogtuk h együtt futunk, nem hagyjuk el. A sportpályánál viszont teljesen lemaradt(én akkor már nem nagyon voltam magamnal, az oldaltaska szetverte a kulccsontom és elég oxigénszegeny is arrafele a levego...) A mellettem levő lány (aki egy szinten kedves barna volt, fogszabival, de a nevet persze dettó nem tudom) kérdezte a Szöszitol h mi legyen, és dögöljek meg ha nem úgy emlékszem h azt mondta, ő úgyis sétálni fog, menjunk csak. Mivel arról nem volt szó h együtt sétálunk a célba, így elhúztunk, nem is sejtve h ebből moralizálás lesz a női összetartásról.

A négyesről meg annyit, h egy kedves barátom 160nal tépett fel a Balatonról, majd csatlakozott hozzánk a Sziget északi csücskéről befutva. Majd jött velünk végig, úgy, h mint kiderült neki egyébként nem 4.10 hanem 3.50 az átlagos sebessége egy szigetkörön. Szóval nem csak lányok mentek a "lassú és bizonytalan" csapatban (a bizonytalan amúgy nyilván azért került bele, mert a lassúval mégsem lehet cikizni másokat, de így ugye milyen frappans), és lehet akkor mégis ki lehetett volna bírni mindenkinek együtt azt a handicap futást.

Bár egyébként sztem semmi baj nem volt azzal, h mindenkinek volt egy kifutottam magam élménye, de ne legyen már úgy beállítva, h megint a nők voltak a hülyék, mindenki más meg helikopter. Értem h az a koncepció, hogy a blogon mindig muszáj születnie egy nőket fikázó bejegyzésnek is, de azért álljon meg a harci mén.
Bence, cseszed, teljesen elszúrod az ember kedvét, és még igazad sincs.

spLEEn 2011.07.21. 10:08:45

Jó volt!

Úgy érzem kihoztam magamból a maximumot ezen az 5,3km-en (25:55 sikerült). Nem is gondoltam, hogy 26 perc alá tudok menni. Igaz, hogy 176-os átlag pulzussal sikerült, ami enyhén szólva is magas, de ilyen távon azért belefér.

Miután Bence megindult, mint a golyó, hogy akkor most előzzük meg a nike-sokat, és utána sem lassított vissza, az volt a célom, hogy minél gyorsabb kört menjek, és tudjam tartani az 5 perc/km-t, ami sikerült is!

De azért legközelebb az elején inkább lassabban induljunk! Két hetente, ha tudok megyek!

Arminius_Colt 2011.07.21. 10:49:08

Sztem a 19 igy elsore nem rossz. Az oke, h elvileg tobb ezren olvassak a blogot, de annak nagy resze sztem videki (en is pl Veszpremet kepviselem), es onnan egy hetkoznap este nem nagyon fognak felmenni Pestre.
Masreszt pedig az olvasok nagy hanyada valszeg fogyni akar es eletmodot valtani, azert olvassa a blogot. Sokan sztem ennek hatasara kezdenek el mozogni, dietazni, stb, de aki most kezdi, v most rakja fejben ossze h mit szukseges valtoztatnia es h kene belevagnia egy programba, az meg sztem nem fog kimenni szigetkort futni (mert lehet h per pill 200 metert sem bir lefutni). (Az emberek azert nem csak gyengek sokszor, hanem gyavak is. Hehe.) De ugy gondolom, h egyre tobben mennek majd el, hetrol-hetre (2hetrol-2hetre) tobben fognak gyulekezni a szokokutnal. Ahogy itt egyre tobb visszajelzes lesz a kozos futasokrol, ugy fog noni a futok szama is. Ez valahogy igy szokott mukodni :)

tboykaa 2011.07.21. 10:54:27

Végül is a "sétálós" lány kb. 1-2 perccel érkezett a női különítmény után, ezért ANNYIRA nem sétálhatott, pláne, hogy mondta is, hogy végül sétálás nélkül oldotta meg a távot. Erre tényleg felesleges volt kihegyezni a blogot, inkább respect azoknak a lányoknak, akik megjelentek. Maga a futás tetszett, mivel én életemben először futottam szigetkört (33perc), kiváncsi vagyok arra, hogy fogok fejlődni.

Seang Lee 2011.07.21. 10:57:30

aaaa.... ha nem lennek en is par ezer km-el odebb (idebb) es nem lenne 2 szar terdem (amibol egy remelhetoleg 1 honap mulva atesik a nagy generalon, ugyhogy 1,5 honap mulva en is csatlakozhatok a futni TUDOK csoportjahoz) en is mentem volna szivesen. bar midig is utaltam a szigeten futni meg csoportban is (valahogy frusztraltnak erzem magam. de lehet hogy csak a magyar rogbi es gyorskoris valogatottal nem kellett volna mennem futni anno, ezert a toppedt onbizalom :) na sebaj. ha karacsonykor lesz futas (dec 24-27 kozt v.mikor), ahhoz becsatlakozom, es lehagyok mindenkit (ha epp nem allok meg en is a sziget felenel) :0 haha

Seang Lee 2011.07.21. 11:04:25

@Leningrad: Bence himsoviniszta, de minden ffi az :) sztem ne vedd magadra a nok fikazasat.

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.07.21. 11:16:10

@Seang Lee: a nokét in general nem, mert az sztem sokkal inkabb Bence baja (bocs, Bence:)), de most minket cinkelt, konkretice. Ahelyett h inkabb orult volna a szentharomsagnak, e.

oofi (törölt) 2011.07.21. 11:22:53

Elkezdtem az alapozó edzést, egy A és egy B napon vagyok túl. Kb egy éve kezdtem "komolyabban" edzeni, ami átlagban heti 2-3 alkalmat jelent. 40-60perc kardio, aztán gépeken hülyéskedés. Persze semmi eredményt nem értem el, még mindig nem értem el a célt. Azok alapján, amit ezen a blogon tanultam: hozzászoktam a terheléshez, mert többnyire csak ismételtem ugyanazokat a gyakorlatokat. Mindegy, a lényeg, hogy gondoltam megcsinálom az alapozót, persze tök felesleges, mert meg se fog kottyanni. Persze. Három napja a wc-re se bírok nyöszörgés nélkül ráülni.
Ezt mind azért mondtam el, mert szeretném ha tudnád, Bence, hogy nagyon szerettem volna elmenni a szigetre futni, de még nem vagyok abban az állapotban, be kell látni!
És egyébként már most nagyon hálás vagyok ezért a blogért, köszi.

Kószálótündérke 2011.07.21. 14:39:42

Engem csak 220 km, meg egy munkahely tartott vissza attól, hogy menjek. Az első originra még tudtam volna, menni, akkor még Pesten laktam, de az ugye elmaradt. Szóval reménykedek, hogy egyszer csak összejön, hogy a futással egy időben legyek a fővárosban.

Kószálótündérke 2011.07.21. 14:47:15

By the way, Bence, tudsz róla, hogy a te blogodból, a kurvás részből idéztek az Vasárnap Reggel-ben vagy miben(ilyen ingyenes lap, volt róla szó a dubajos modellányokról)? Természetesen a forrás feltüntetése nélkül. Csak ismerősök voltak a mondatok, aztán beugrott honnan.

aweens 2011.07.21. 16:08:59

Sziasztok, én vagyok a srác aki "különösen rosszul bírta a terhelést". Jelentem, még élek, bár dolgozni nincs kedvem, de ennek szerintem nem lehet köze a futáshoz :)
Nem vagyok gyakorlott/edzett futó, idén összesen párszor futottam 3 kilométert, általában 18 perc körül.
Tegnap futás előtt megkérdeztem Bencét, milyen tempóban fogunk haladni. 6 perc/km. Mondtam azt bevállalom, mivel a párom azzal a tanáccsal látott el, hogy ha 30perc alatt futom elsőre a szigetkört (5350m) az már OK. Elkezdem futni a többiekkel együtt, fogalmam sem volt milyen tempóban haladtunk, mivel nincs túl sok tapasztalatom. Majd 1 km után hallom a bal vállam mögül, hogy ez egy 4:35-ös km volt. Bazz, gondoltam ez erős lesz. Szépen el is kezdtem lemaradni és 3km után már csak arra figyeltem, hogy amikor valami csaj előz engem, akkor legalább ne lihegjek és fujtassak, mint egy kihajtott teve a sivatagban.
Bence és két másik srác végig ott futott velem és szerintem ez tartott vissza attól, nehogy belesétáljak egy kicsit. Ezért már megérte az esemény.
4km után már nagyjából túljutottam a holtponton. Ugyan gyorsabban futni már nem voltam képes, de legalább tudtam, hogy nem állok meg a végéig.
Végül megvolt a kör bőven 30 perc alatt, úgyhogy nem volt szép Bence amikor a végén azt mondtad, hogy 7p/km az én szintem :)
Azoknak, akik még nem érzik magukat elég erősnek a szigetkör lefutásához: az én véleményem, hogy 5km-t minden egészséges ember le tud futni, csak fejben dől el a dolog. Fizikailag ez nem egy gigászi teljesítmény, csak eleinte szokatlan, hogy feszegeted az álló/tűrőképességed határát. Egyedül ne kezdj hozzá :)
Örültem, hogy veletek futhattam tegnap este és ott leszek két hét múlva is.

-Aliza- 2011.07.21. 22:53:22

Szia BB!
Csak, hogy tudd, hol voltak a lányok: Én spec otthon vártam, hogy a váltás hazaérkezzen a gyerekhez, és el tudjak indulni:)) És el is indultam, igaz később de igazából a lifetiltre indultam, úgyhogy én vagyok a huszadik. Meg persze én kocsival érkeztem, úgyhogy a másik oldalról indultam:))

2, Amit nem értek, kérlek magyarázd! Miért ilyen rohadt fontos, hogy hány perc. Persze tudom erőnlét, meg energia meg minden, de: Miért cinkes, ha valaki nem a bűvös számokat figyeli. Szerintem sokkal fontosabb, hogy folyamatosan egy bizonyos tartományban tartsd a pulzusod, mint a hirtelen nagy terhelés. Azt majd szép lassan eléri az ember ahogy fejlődik, de elsőre egy edzetlen, fogyókúrázó mindenét fájlaló lánytól (és fiútól se nagyon)nem lehet és kell elvárni, hogy x időt fusson. (és azt hiszem sokan úgy csatlakoznának hozzád a futásra, hogy most kezdték a blogod nyomán a fogyizást, és Te annak aki most nem ment el, már előre biztosítod, hogy ha legközelebb elmegy és lemarad, vagy nem bírja akkor nyilvánosan égeted a blogodban.)
Mondom ezt én, úgy, hogy amikor elkezdtem futni, még az elején azt hittem meghalok. Aztán eltelt egy pár hét és már tempósabban megyek, és majd lesz ez jobb, de semmiképpen nem célom, a hirtelen magas pulzus és terhelés. Inkább a célomnak azt tartom, hogy pl két kört fussak le, és lassan hozzáedződöm ehhez. Nyilván Te is és még sokan tisztában vannak vele, hogy bizonyos pulzusszámnál, bizonyos idő után mikor kezd el a szervezet mit elégetni, és felhasználni. A hosszantartó alappulzusnál x %-al magasabban tartott pulzusszámú kardióedzéssel lehet a legtöbb zsírt égetni. De javíts ki ha tévedek.
Persze tudom, hogy most a lányokat kell oltogatni, mert lassabbak nálatok, és nem is himneműek lennétek, ha nem akarnátok versenyezni mindig valamikor valamiben valamiért....
És mielőtt kritikát kapnék, egy vékony lány vagyok,csak az erőnlét fenntartása és a mozgáz igénye visz futni.
Üdv. (Legközelebb ismét megpróbálok ott lenni) (De probléma még, hogy kocsival a másik oldalon parkolok . Tehát átsétálok, buszozok, vagy átfutok, aztán futok egy kört, és ujra visszasétálok futok vagy buszozok. Az jó lesz. )

No.amy 2011.07.22. 00:23:30

Biztos ügyesek voltatok:) 3-án én is megyek most már szuperbiztos, felvettek hurrá :DD

tboykaa 2011.07.22. 09:28:06

@aweens: nyugi én 5:33 alatt futottam életem első szigetkörét, úgy, hogy 2.5 hónapja edzőterem felé sem néztem. Az kb. 6.3 perc/km-nek felel meg, ami köszönőviszonyban sincs a 7-tel...:) Abban is biztos vagyok, hogy lesz ez jobb is, sokkal jobb. De ugye ez a futás nem a versenyzésről szólt, hanem a részvételről, az együtt sportolás öröméről, mint tudjuk...:)

Silvane 2011.07.23. 09:01:45

Ha nem titok, elárulnátok, hogy a legjobbakon kívül a többiek kb. milyen időket futottak? Csak el szeretném helyezni a magam 33-34 perces tempóját a csoportban, kíváncsiságból.
A hiányzókra magyarázat lehet az is, hogy nyaralási szezon van (én sem voltam országon belül), vagy hogy nem szeretnek mással együtt futni.

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.07.23. 21:59:50

@Silvane: Ezzel kivaloan befersz a lassuk es bizonytalanok csoportjaba :)) Asszem 34-et mentunk.

Viszont kovetkezore meg lehetne azt csinalni, h vannak ido szerint is csoportok, meghozza elore meghirdetve. Aztan ha latja a 40-es belesetalos h ok is lennenek paran, akkor eljon, legkozelebb meg mar vegigkocogja.

tboykaa 2011.07.24. 09:56:54

@Leningrad: Én mentem 33-at, Ti utánam jöttettek kb. 2 percre, majd a "belesétálós" is kb. 2 percre. Azért ne csúsztassunk... Nem lehetne csupán csak a futás élményéért csinálni? Ha ebből rendszer lesz, úgyis mindenki fejlődni fog... Ilyen kommentek utám, hogy várjuk el, hogy sok ember megjelenjen, sokan még 40 alatt sem tudják lefutni és akkor mi van? Max. annyi, hogy rosszul fogja magát érezni, mert nem ő a "faszagyerek" és következőre már nem jön el. És ugye pont az lenne a cél, hogy minél többen legyünk és jó legyen a hangulat...

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.07.24. 16:24:08

@tboykaa: Apam, tanulj mar meg olvasni, ha sikerult, olvasd el amit irtam. De lehet csak kihagytad azt a kommentet ahol pont a "lassuk es bizonytalanok" elnevezes miatt reklamalok. Esetleg az ironia szo jelentese nem vilagos. A lehetosegek tarhaza vegtelen.
Roviden, pont azt irtam h jojjon mindenki, az is aki meg csak setalni tud.

A 34-et a masik csaj mondta, mert o merte az idot, en meg nem. Nem tudtam, h te befutas utan meg a mi idonket is rogzitetted, de akkor kulon koszonet erte, es dobd mar at. Koszi.

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.07.24. 16:29:06

@tboykaa: Ja, a harmadik lany pedig nem setalt bele, mint fenn is lathattad.
A 40-es belesetalos azokra vonatkozik, akik jonnenek, de mint irjak, nem tudnak meg szigetkort futni.A szigetet utemes setaval 45 perc alatt meg lehet kerulni. Ha valaki meg csak az 1 perc kocogas-1 perc seta kombot birja, akkor kb 40-es lesz az ideje. Mi nem vilagos ezen?

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.07.24. 17:15:23

Amugy meg ne mar h egymast gyepaljuk itt. Jojjon mindenki, es tenyleg legyenek csoportok, setalosoknak, seta+kocogosoknak, kocogoknak, futoknak. Lesetalni meg mindenki le tudja a Szigetet! :)

tboykaa 2011.07.24. 22:43:11

@Leningrad: Ezzel egyetértek, témát részemről lezártam.

kerdesek05 2011.07.25. 17:12:20

milyen szalonnát kell vinni a következő alkalomra grillezni?:)

kerdesek05 2011.07.25. 17:15:12

@Leningrad: Leningrádot nagyon szeretjük:)
Add a Facebook-hoz