LifeT!Lt

LifeT!lt

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Dani Vége -19,6 kg

 

70.nap 90,6 kg                                     0.nap 110,2 kg

Danival mi van ? Semmi, fogyott 20 kilót. Ezzel a párbeszéddel le is írtam Dani programjának a lényegét, és ezzel a párbeszéddel egyben el is búcsúzik a blog egy újabb emblematikus figurája, igaz csak egy időre. Ha már a régi nagyok szóba jöttek, kénytelen vagyok párhuzamot vonni  Petra és Dani programja között mert az alapvető nemek közötti különbségek és klisék, tökéletesen működtek a blog mindkét szereplője között. Petra rengeteg törődést és odafigyelést igényelt, míg Danival semmilyen különösebb problémám nem volt. Nem voltak hisztik és felesleges kiborulások, nem jöttek sms-ek a világ legnyilvánvalóbb kérdéseit feltéve, és úgy általában nem éreztem azt a terhet, hogy nem figyeltem oda amikor kellett, és nem voltam ott amikor szüksége lett volna valakire. Dani mindenféle sallang nélkül megértette és elfogadta amit mondtam neki, és tudtam, hogy csinálja mert ha nem, azt úgyis észre fogom venni. Lementünk kondizni, kimentünk néha futni, és mivel kéthetente pókereztünk, ezért letudtuk rendezni a namivan, naszevasz féle beszélgetéseinket is. Nem mondom, hogy minden zökkenőmentesen ment a programmal és Danival kapcsolatban mert volt egy pont, amikor erősen megingott a dolog még a program közepe felé, ami ugye a pálinka fesztiválos inflagrantin csúcsosodott ki...

Még a VV casting első fordulójában megkérdezték, hogy miért csak nőkkel foglalkozom ? Mert nekik van szükségük segítségre, nekik van szükségük támaszra válaszoltam. Mert mi történik…  Itt van ez a blog, le van benne írva minden olyan információ, amivel sikeresen letudod magad fogyasztani.  Vannak diéták és testalkatra lebontott edzéstervek, és ha megakadnál vagy csak simán bekrassolnál, 26 féle motivációs bejegyzés segít rajtad amit ha elolvasol, és valódi az akarat és a változásra való vágy, akkor ezek a bejegyzések képesek tovább lendíteni a holtpontokon.  De a csajoknak nem erre van szükségük,  hanem valakire akinek az árnyéka ott van mögöttük, akikben megbíznak, és  akinek érzik a hideg leheletét a nyakukban mert érezni akarják a törődést, és azt, hogy valaki foglalkozik velük. Tudják az utat és azt is merre kéne elindulniuk, de nem indulnak amíg nincs mellettük valaki mert kell nekik valaki… A férfiaknak nincs erre szükségük, mint ahogy meggyőződésem szerint nem egy, és nem 10 srác kezdte el úgy a programját, alapul véve a Lifetiltben leírtakat, hogy arról senki nem tud, de főleg én nem mert nem küldtek nekem e-mailt, amiben azt taglalják, hogy kell nekik valaki aki hajtja őket és segít az edzésekben mert e nélkül nem megy. A férfiak egyszerűen csak csinálják és nem plakátolják szét a környezetüket azzal, hogy mit csinálnak, mit esznek, és mit mikor hogyan tesznek. Most hirtelen beugrott egy klasszikus példa, ami ugye úgy kezdődik, hogy a férfiak ha el is tévednek sem kérnek útbaigazítást, a nők ellenben még térképet sem tudnak olvasni, de előbb utóbb mindenki odatalál. Miközben írtam ezt a gondolatmenetet, arra kellett rájönnöm, hogy az Egyedül vagy… c. cikkem gondolatiságát a nők soha nem fogják megérteni, és még kevésbé magukénak érezni, de azt hiszem ez így is van rendben.

A lényeg, félretéve minden gyalogfilozófiát és útszéli moralizálást, Dani leadott 20 kilót és ez nagy dolog, ez tényleg nagy dolog. A diéta és az edzésterv ugyanis önmagában semmit sem ér, ha nincs meg hozzá egy ember aki megvalósítja. A világmegváltó, és helyenként tényleg hasznos edzéstervek és programok ott hevernek mindenki fiókjában, de attól még, hogy ott van kinyomtatva az asztalon a helyes étrend és a hatékony edzésterv, attól még senki soha nem fogyott le. Emlékszem nagyapám kis koromban fosásig ismételgette, hogy a tehetség önmagában semmi ha nem párosul  kompromisszumok nélküli  kemény kitartó munkával. 10% tehetség 90% munka vagy valami ilyesmi. Vége van tehát Dani első nagy életmód változtató programjának, és úgy alakult, hogy a programja utolsó napján együtt pókereztünk, amikor is Danny azon kezdett el aggodalmaskodni, hogy eddig élt egy beszabályozott életet, tudta mikor mit ehet, de most ennek vége. Félt a most már bármit lehet enni érzéstől, és félt attól a szabadásgtól, amit az első szar kaja megevése utáni lavinaszerű kajálási rohamok okoznak majd, amitől egyenesen dől majd be a kalóriák tengerébe. Erre az időszakra lép majd be a súlymegtartó étrend, ami nyílván megengedőbb a kaják tekintetében is, de ez nyilván nem azt jelenti, hogy be lehet költözni a Daubner cukrászdába.

 Szeptemberben Dani új programot kezd, addig pihen a szervezete. 20 kilós fogyás nagyon megterheli a testet, a szerveket, szóval kell egy kis regenerálódási időszak. A köztes időszakban viszont pihenés van, nincs baszomtúró reggelire. Szóval a búcsú nem végleges, Dani ősztől ismét itt fog rovarkodni a blogon, és tovább fogyni, de akkor már ha minden jól megy formálni is tudjuk majd valamennyire, feltéve ha addig nem esik szét teljesen a srác.  Jó lenne ha maradnánk 95 kiló alatt, és a szeptemberi programot nem 100 kilóról kéne újrakezdeni. Ja igen tegnap Dani névnap volt. Kevés dolgot szarok le magasabbról és tartok feleslegesebb ünnepnek  mint a névnapokat, főleg mióta minden névből évente 5x van ünnepnap, úgyhogy a névnapi köszöntést ezúttal is kihagynám ha nem gond.

Dani 

Nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy mit írjak utolsó bejegyzésnek. Valami frappánsat akartam, semmi közhelyet. De sajnos a közhelyeken kívül nem jut semmi az eszembe: Először is köszönöm Bencének. Nélküle ezt nem tudtam volna megcsinálni. Így megcsinálni. Egy dolog vígasztal: ez nem a végső állomás. Megállapodásunk értelmében ősztől folytatjuk és jön az alakformálás. Kellettek a baszogatások, jól estek az elismerő szavak és az egész idő alatti támogatás, amit kaptam tőle.

Másodszor pedig: nem ez a rész volt a nehéz. Nem azt mondom, hogy könnyű leadni 3 hónap alatt 20 kg-ot, de nem ez a nagy húzás. Hanem hogy ezt megtartsam és ne essek vissza! Ez sokkal nagyobb kihívás számomra. Talán azért is, mert itt nem látom határozottan a célt időben. Mert ha azt mondom, hogy életem végéig ezt tartani akarom, akkor az tarthat még 40 évig de akár 2 hónapig is. Attól függ mit dob a gép.

Szóval ennyi.

A mozgást természetesen megtartom: foci heti 2 óra, futás heti 2x és tervbevettem még a squasholást is.Ha sikerül ezt tartanom, akkor úgy gondolom, nem lesz gond, hogy megtartsam a súlyomat. Feltéve, hogy odafigyelek az étkezésekre is. De ez csak rajtam múlik. És oda fogok figyelni...

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr313088565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Schrödinger'sCat 2011.07.22. 12:06:32

Az alap, hogy Dani kurvanagy dolgot vitt véghez, szóval gratula :)

Az Egyedül vagy gondolatiságáról meg annyit, hogy mivel nem ingem, nem veszem fel, de maradjunk annyiban, hogy ugyan lány vagyok, nálam jobban talán még a fiúk nagy része sem érti/érzi át az egészet. És ahol van 1 ilyen nőnemű, ott van több is.
Ennyit az általánosításokról.
Annyi kérdése az egész, hogy állt-e mellettük apaminta vagy sem. Innen meg 2 út vezet. Vagy társfüggők lesznek (mert pótolni akarják azt, amit sosem kaptak meg) és akkor még a wcn is segítség kell, vagy egyáltalán nem kérnek segítséget, megtanulnak önállóan élni. Ami jár némi magánnyal is. Plusz ugye rólam sosem fogja senki azt gondolni, hogy a gondomat kéne viselni, ebből kifolyólag annyira nem is vagyok érdekes. Kiindulva a férfiak gondviselő igényéből, mert van nekik, kár is vitatni. De ez van.

Úgyhogy hidd el, van pár nő is, aki érti, miről beszélsz. Maximum nem boldog tőle, hogy érti.

zerolime · http://nullacitromos.blog.hu 2011.07.22. 13:21:37

Dani! Tudom fiúra nem mondjuk, de most kell: milyen SZÉP lettél! Gratulálok!^^

A "tisztelt blogírónak" meg annyit, hogy kapja be a sütikéjét...
nem fogom védeni a lányokat, mert találkoztam a fent leírt alfajokkal is.
De ez a gyerekes feltételezés kicsit sokk, hogy a fijúk jófejek a lányok meg nem.
Nyilván vannak önállótlan férfiak is, meg erős nők, és kettő közt valahol a többség, ez nem nemiség kérdése, hanem, hogy kiskortól mi működött.
Ha te és a többi fiú nem reagálnátok pozitívan ezekre a kiborulásokra, nyilván nem lenne létjogosultsága, és nem játszaná senki a sérült suta szerepét...

szbela87 2011.07.22. 22:44:37

Gratulálok! Nem semmi, látom bele is sérültél :)

Silvane 2011.07.23. 09:12:04

Gratulálok, Dani, és kíváncsian várom az őszi folytatást! Motiváljon a jelenlegi alak megtartásában az, hogy ősszel ismét meg kell mutatnod magad :)
A lányokkal kapcsolatos folyamatos lekicsinylő megjegyzések kezdenek kissé irritálóak lenni. Nyilván a saját blogján mindenki azt ír, amit akar, de ezzel az általánosítással csak indokolatlanul megalázza és másodrendű embernek tekinti az olvasóinak jelentős hányadát. Lehet ezt csinálni, csak azt hittem, ez a blog nem a rombolásról, hanem az építésről szól.

Syreni · http://www.ladycamp.blog.hu 2011.07.23. 13:32:23

Szerintem Dani megtanultad azt, ami ahhoz kell, hogy ezt az egy hónapot "átvészeld" komoly visszaesés nélkül. Pláne, ha -mint írtad - tartasz tőle, akkor még jobban oda fogsz figyelni, úgyhogy no para, és kíváncsi leszek mi lesz veled szeptembertől :)
A nőkről meg beszéltünk már sokat, de a lényeg, hogy ismerni és ismerni vélni őket két külön dolog. Mindenki a saját skatulyáiba suvaszt be minden eseményt, ha valami borítaná ezt a rendszert, akkor azt a korlátoltabbak figyelmen kívül hagyják, és csak az okosabbak értékelik át az addigi tapasztalataikat, új rendszert építve fel. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha valaki valamit el akar hinni, akkor mindent meg tud úgy magyarázni, hogy az úgy is legyen. Például hogy minden nő egy korlátolt együgyű szerencsétlen b@lfa$. Én nem érzem magam annak, és ez pont elég a boldogságomhoz :)

meszi 2011.11.10. 08:02:16

azta, elismerésre méltó eredmény, grat:)

110 kilós zsírdisznóból lettél 90 kilós zsírdisznó:)
Add a Facebook-hoz