LifeT!Lt

LifeT!lt

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Slim3 10+ 0.nap

  

Napi kalóriagény: 1719 kcal. Diéta átlagos kalória mínusza: 423 kcal.

Kalória mínusz %-ban / nap -24,9%

adri cm.png147 nő jelentkezett a Slim3 programra Október 15-ig, és ebből több mint 92-en a 10+ kategóriában indultak el, ami szinte grafikonon ábrázolja azokat az állapotokat, amik a nők fogyási hajlandóságát mutatja meg kategóriákra lebontva. 19 anya, 36 25+-os csaj, és mint már említettem 92 10+ lány. Ezek a számok beszédesek, és még egy ilyen kis mintánál is megmutatják, hogy az anyák fogyási hajlandósága ugyan megvan, de az anyák többsége saját magukat háttérbe szorítva fontosabbnak tartják a gyereknevelést és a családi életet a külsejüknél, holott persze tisztában vannak vele, hogy azért valamit tenniük kéne, mert az anyasággal ugye nem szűntek meg feleségnek lenni. Összeegyeztetni a kettőt csupán csak akarat és szervezés kérdése, mert a gyerekekre, háztartásra, vagy éppen a szülésre hivatkozni még hónapokkal később is csak a kiskapuk keresése, és egyenes út a kifogások szánalmas világába. A 25+ nők változásra való vágyuk számszerűsítve és arányaiban már magasabb mint az anyáéké, de náluk ott van az a tényező, hogy már túl vannak azon a ponton, ahonnan már nagyon nehéz visszajönni, mert olyan hosszú út előtt állnak és már annyira nagy erőfeszítéseket kell tenniük a külsejük rendbe tételére, hogy már ennek a gondolatába is belefáradnak. Már meg sem próbálják, és már magukban sem hisznek, pedig csak pár hónap rendszer kéne az életükből azért, hogy ne legyen 20 évvel korábban vége. Éppen ezért, ha van olyan túlsúlyos nő aki olvassa már a blogot egy ideje és nem jelentkezett a Slim3-ra, az tegye fel magának a kérdést, hogy miért nem tette ezt meg, és mélyen gondolkozzon el ezen. Akik jelentkeztek, azok csinálják Viviennel együtt a programot mert már készen állnak a változásra, és a jelentkezésük elküldése erre a legfőbb bizonyíték...

Aztán itt vannak a 10+ lányok, akiknek szinte csak egy karnyújtásnyira van az kívánt alak elérése. Számukra a váltás relatív könnyen megy, és tegyük hozzá, hogy ezek a nők (5-12 kg felesleg) tömegével vannak jelen úgy a mindennapjainkban, hogy egy jól választott ruhával észre sem vesszük, hogy felesleg van rajtuk. Ezekre a nőkre már nem mondjuk, hogy el vannak hízva, mert fel sem tűnnek a plusz kilók. Ezeket a nőket a férfiak ugyanúgy megnézik és megkívánják mint egy úgymond jó alakú kurva jó csajt, és ez a pár kiló egyáltalán nem zavarja a férfiak nagy részét. De mégis lenne itt egy komoly probléma, ami alapjaiban határozza meg ezeknek a nőknek a mindennapjait. Ez pedig az, hogy ezek a nők pontosan látják magukon a felesleget, ami miatt szarul érzik magukat. Hiába fedik el egy jól szabott felsővel a hasukat, egy fekete harisnyával a lábukat, egy bővebb szabású szoknyával a feneküket, mert az önképüket, és az elhízás miatti komplexusukat és bizonytalanságukat önmagukkal szemben egyszerűen nem tudják eltakarni, mert sajnos a gondolatokra még Ralph Lauren Vera Wang és Moschino együtt véve sem tudnának megfelelő leplet tervezni, és ez a tudat kihat a mindennapjaik minden egyes órájára. A 10+ csajok jó nők ezt nem árt letisztázni, és ezt a férfiak is így gondolják, de ezt a nőknek is így kell gondolniuk saját magukról, különben vastagon elmehetünk a picsába, és sajnos nem csak a nők.

Adrien tökéletesen megtestesíti ezt a kategóriát. Ő egy olyan csaj, hogy meg nem mondaná róla senki, hogy gondjai vannak a súlyával, azt meg főleg nem, hogy 11 kiló felesleg van rajta. A csajok hihetetlen kreativitással tudnak öltözködni, csak hát ezzel az a gond mint a push up melltartókkal, hogy attól még mert úgy néz ki, az attól még nem lesz az. A 10+ lányok kiugróan magas jelentkezési aránya tehát ennek köszönhető, arról meg már nem is beszélve, hogy a nők többsége akkor sincs megelégedve magával ha tényleg jó alakja van elhanyagolható felesleggel, hát még ha valóban súlyproblémákkal küzd.

Adriennel egyébként a határokat feszegetem, mert ennek a lánynak a beválogatásával most azért alaposan letesztelhetem mire is képes valójában a LifeTilt program. Mehettem volna tutira is egy olyan lánnyal, aki gond nélkül lead 10 kilót, és az alkati adottságainak köszönhetően még a Laura féle formálásra is jutott volna bőven elég idő ebben a 70 napban. Adrien a válaszom tehát azokra a hangokra akik azt hangoztatják, az igazán problémás lányok átváltoztatását nem vállalom be. Adrient három tényező is gátolja a program során, amiből egy is bőven elég lenne, de itt mindjárt három ilyen tényezővel nézünk szembe.

1. Örökölt széles csípő, ami a genetikának köszönhetően nehezen alakítható.

2. Egészségügyi problémák, amire fogamzásgátlót kell szednie, és ezzel el is érkeztünk a nem kevés nőt érintő problémához amit úgy hívunk, a… 

3. Fogamzásgátló szedése. A női létnek két igazi szopóága van. Az egyik, amit Devecseren és Kolontáron csak vörös iszap árnak hívnak, a másik pedig a fogamzásgátló szedése, ami sok nőre úgy hat, mint egy több hetes Mc’Donalds kúra egy endomorf testalkatra. A fogamzásgátló a gyógyszer történelem legfaszább találmánya ezt szögezzük le, csak hát nem minden nőnél éri el azt a hatást, amire hivatott lenne.

A fogamzásgátló kúrát Adrinak pár nap múlva kellene elkezdenie orvosi utasításra. Tegnap volt egy Facebook beszélgetésem Adrival, amikor is felvetettem neki, hogy mi lenne, ha nem kezdené el a kúrát, hanem várna vele egy hónapot, hátha a LifeTilt program diétája és a heti 4 edzés rendbe hozza őt, amire ő azt mondta: „rendben csináljuk így”. Erikával nem lesz probléma, Viviennek fejben fog eldőlni a program, míg Adrinál az akarat és az elszántság a változásra maximálisan megvan, de nála ez a 3 tényező megléte befolyásolni fogja a programját. A kérdés már csak az, hogy mennyire. Nagyon kíváncsi leszek, hogy ilyen előzmények után mit tudunk elérni Adrinál, és hogy a LifeTilt valójában mire is képes, mindenesetre 70 nap múlva megkapjuk a válaszokat.

Adrit terhelni fogom, méghozzá durván. Rá nem kell úgy vigyázni mint Vivienre, és rajta nincs is annyi felesleg plusz neki van némi edzés múltja is. Az első 40 napban heti 4x fog edzeni. Két kondis, és két kardió edzései lesznek. A kondis edzések elsősorban a fenekére és a combjára összpontosulnak majd, a has alsó részére, és a vállakra, hogy meglegyen a homokóra alkat. A kardió edzések fontos részét képezi a lépcsőzés, amit futás közben kell majd beiktatnia, és lesznek emelkedőre bicajozások is. Az utolsó 30 napban aztán heti 5 edzésre emelünk + 1 kardió napot beiktatva. 

Adrien

Elsősorban bemutatkoznék. Adriennek hívnak 18 éves vagyok, és őszintén szólva már elég régóta vágyom arra, hogy amikor a tükörbe nézek, egy magabiztos, önmagával elégedett nő nézzen vissza rám. Jóformán már 15 évesen sem voltam megelégedve önmagammal, viszont már itt az elején le szeretném szögezni, hogy sajnos anyukámtól olyan alkatot örököltem, hogy ha meg gebedek se leszek nádszál vékony, mert egyszerűen fenék és comb tájon erős maradok. 15 éves fejjel ezt még nem fogadtam el, és minden áron úgy akartam kinézni, mint azok a modell alkatú lányok az újságokban.

Ennek érdekében mindent megtettem. A végeredmény mindig az lett, hogy, HA le is fogytam, mindent visszaszedtem, de a combom, a popsim még akkor sem volt olyan, mint amilyenre vágytam. A jojó effektust "áldozata" lettem nem egy alkalommal, és ez a folyamat máig üldöz, ami sajnos már a bőrömön is meglátszik. Múlt évben amikor már tényleg tükörbe se mertem nézni elhatároztam, hogy ennek véget vetek. Utólag visszanézve nagyon jól ment. Visszavettem a kaja mennyiséget, és nagyon odafigyeltem, mit viszek be a szervezetembe. A sportot sem hanyagoltam el kijártam futni, itthon csináltam a felüléseket, aminek az eredménye az lett, hogy 2 hónap alatt lefogytam 8 kg-ot. Rettentően örültem neki, de természetesen akkor se voltam teljesen elégedett magammal, mivel jócskán ráfért a bőrömre a feszesítés. Az, hogy ezt elértem éppen elegendő sikerélmény volt számomra, ráadásul közeledett a 18.-ik születésnapom is, és olyan ruhát vehettem fel amilyet csak  akartam. Jól éreztem magam a bőrömben és magabiztos voltam.

Aztán elkezdtem enni, amit úgy kell elképzelni, hogy egész álló nap folyamatosan ettem, ami szépen lassan csak rakódott és rakódott rám. Jött a nyár, és a barátnőimmel egy hétre elmentünk nyaralni. Mivel láttam, hogy mindenki eszik körülöttem (és nem keveset), persze én is ugyan úgy ettem. Tudtam, hogy nekik máshogy rakódik le az a kaja mennyiség mint nekem, de abban a helyzetben egyszerűen nem érdekelt. Jött az ősz, és még mindig jöttek rám a kilók, és ez volt az a pont, ami után rájöttem, hogy ez már baromira túl ment a megengedett határaimon. A megszokott ruháim egyszerűen nem jöttek fel rám, vagy ha rám is jöttek, úgy néztem ki bennük mint egy töltött galamb. Sajnos az igazság az, hogy még ekkor sem voltam tisztában vele, hogy itt már nagy gáz van, és ha nem állok le, akkor vészesen túl lépem azt a határvonalat, ahonnan már nem nagyon nehezen fogok tudni visszajönni. A szüleim féltettek a legjobban mert ismernek, és tudják, ha egyszer a tükör elé állok és meglátom magam benne, akkor nagyon nem érzem majd jól magam  a bőrömben, ami szépen kihat majd a hangulatomra, és ezt mások is tapasztalták már.

Ez volt a végső pont, ami után eldöntöttem, hogy ez nem mehet így tovább. Nem igaz, hogy nem vehetek fel olyan ruhát amilyet szeretnék én aki divatmániás, hogy nem tudom jól érezni magam egy buliba sem igazán, hogy ezzel a viselkedésemmel nem csak magamat őrlöm fel teljesen, hanem a körülöttem élő embereket is csak felhúzom. Rádöbbentem, hogy tennem kell valamit!

A sors keze talán, hogy Bence ekkor hirdette meg a Slim3 nevű programot, aminek nagyon megörültem, és szinte azonnal jelentkeztem is lesz ami lesz, alapon bevállalom. Később olvastam, hogy túljutottam az első fordulón és én ennek elmondhatatlanul örültem, jóformán öröm táncot jártam. Jött a személyes találkozó, és itt valahogy úgy éreztem, nem fogok bekerülni, ezt elszúrtam. Nagyon elkeseredtem, hogy egy ilyen jó lehetőséget hogy ronthattam el! Bence ugyan semmi ilyet nem mondott, egyszerűen csak így éreztem, hogy nem voltam elég jó ehhez az egészhez. Pár nappal később jött a telefon, hogy BEKERÜLTEM!, Váratlanul ért a dolog mert én már teljesen abban a hitben voltam, hogy nem kerülök be, de a hír hihetetlenül feldobott.

Remélem akik ugyan ebben a cipőbe járnak mint én, és rájöttek, hogy a jó alak baromira nem fog csak úgy megérkezni ha ölbe tett kézzel ülünk és nem teszünk érte semmit, csak eszünk tovább, beletörődve abba az életbe amit igazából csak magunk alakítottunk ilyenre, akkor csatlakozzanak hozzánk, hogy a program végére, egy magabiztos, boldog nő váljon belőlünk. Egy olyan nő, aki nem fél tükörbe nézni, és tudatosan irányítja az életét, a testét, mert meglehet csinálni, és én ezt meg is fogom mutatni Nektek!

Orvosi vizsgálatok

Fizikai szintfelmérő

1200m 7:13.70 Három kör után, egy bedobott törölköző...

100m 19,2 mp

női fekvőtámasz 24

felülés 33

inga futás 1:21:8

saját súly megtartása: 11,3 

 

 

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr913362414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sasvari_viktor 2011.11.08. 21:26:56

Adrienn te leszel a követendő példa itthon :)
Majd légyszi írd már le hogy az Ultra A-Z-t mikor veszed be? Illetve a Whey fusion-t mibe kevered össze mert barátnőmnek kicsit nehezebben oldódott fel :) SOK SIKERT!!! ;)

Drigo 2011.11.08. 21:46:17

Az első bekezdés mind szép és jó, az egyedüli hibája, hogy semmit sem jelent. Mivel nem tudni, hogy hány anya, hány 20+ és hány 10+ csaj él az országban. Innentől kezdve meg nem más, mint az alma meg a körte összehasonlítása.

flander 2011.11.08. 23:53:42

@sasvari_viktor: Szerintem a vitamin mehet reggel, a fehérjét meg vízzel (esetleg sovány tejjel) szokták inni, nem árt egy shaker, abban jobban oldódik, de egy fél literes nestea-s üvegben is össze lehet rázni, ha nincs más.

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.11.09. 09:31:33

Hány N-nel írja Andrienn a nevét? Mert általában kettő!!!

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.11.09. 11:19:24

@benedek bence: Hulye kerdes, irtad h napi kaloriaigenye 1719 kcal, ebbe mar a mozgast is beleszamoltad, es azzal egyutt annyi? Mert bevallom, nekem heti 4 edzessel ez alacsonynak tunik.

benedek bence 2011.11.09. 13:56:02

@Leningrad: heti 4 napra leosztott edzésekkel együtt 1 hétre kiszámolva igen.

edzés nélkül 1400 körül lenne

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.11.09. 14:02:46

@benedek bence: Bocs, nem kotozkodesbol, csak a sajat bejegyzesedet kovetve:
lifetilt.blog.hu/2011/02/08/tudatos_taplalkozas_ll
1400/1.4 -> nagyon konnyu irodai munka szorzoszama = 1000 kcal
19-30 evesig a formula:
14.7*testtomeg+496
azaz (1000-496)/14.7-el = 35
35 kilora szamoltad neki az energiafogyasztast?

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.11.09. 14:08:35

@Leningrad: (remelem azert nem a 11-18-ba raktad, mert epp 18 meg... Az a "gyerekek" kategoria... Es instant lecsal 300 kcalt.)

benedek bence 2011.11.09. 14:15:18

@Leningrad: oh fuck

13,4 x 62 + 486 = 1316

1316 / 24 = 54,3

8 óra alvás 8 x 54 = 432

0,5 óra kondi 0,5 x 54 x 3,5 = 94,5

0,5 óra kardió 0,5 x 54 x 2,2 = 59,4

15 általános tevékenység suli ilyenek 15 x 54 x 1,4 = 1134

1719 kcal

benedek bence 2011.11.09. 14:16:32

@Leningrad: 11-18 és 19-30 közé tettem mert pont most 18 és fél éves ezért a széámokat is köztesre számoltam

olyan vagy bazz mint a PSZÁF

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.11.09. 14:21:56

@benedek bence: nem, csak mernok :)
Es meg is van a difi oka, edzes nelkul (fel ora kondi, fel ora kardio) atlagban ~1640 kcalt fogyasztana a fentiek szerint (16 ora altalanos tevekenyseg 16x54x1.4 = 1209 + 8 ora alvas 432 = 1641).
Hubazz, ilyen keveset szamit 2 kardio es 2 sulyzos edzes o.O

benedek bence 2011.11.09. 14:53:27

@Leningrad: 78 kcal a difi de ez 1 hétre van számolva 7 x 78 540 4 napra számolva 125 tiszta kcal mínusz és itt jönnek be azok a tényezők hogy az edzésekkel nem csak fogysz hanem átalakulsz formálodsz főleg a kondis edzéseken ezért olyan kibaszott fontos a diéta mert a nagy kalória minuszokat ott éred el.

ezért van az hogy diéta nélkül az edzés szart sem ér.

ha szarul kajálsz és mellette edzel akkor jo esetben stagnálsz de inkább lassan hizol vagyi sizmoasodsz ezért van az hoyg azok a nők akik nem figyelnek a diétára nagy darabok lesznek nem lesznek nőiesek.

a diéta a szent az alap a mindenség ennek hangsulyozása ezen a blogon az elsödleges és a pszichologia ami ezt eléri a blog előső számu feladata

tehát az a sok "rizsa" ezért van hoyg megértsétek a diéta a legfontosabb és egyben a legnehezebb is

van még valami amit nem értesz niki ?

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.11.09. 14:56:53

@benedek bence: Ha a kommentrol van szo, az elozot is ertettem, csak te irtad h edzes nelkul 1400 lenne az energiafogyasztasa, azert kezdtem, majd kezdtunk el szamolgatni (kezdetek felidezese, ugye:)

Amugy egy csomo minden van a vilagon, amit nem ertek, csak sajnos azok nem ilyen jol kiszamolhatok :(

benedek bence 2011.11.09. 15:09:03

@Leningrad: minden kiszámolható a szeretet is az érzelmek és minden csak meg kell találni az egyén aktuális árfolyamát

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.11.09. 15:11:01

@benedek bence: nekem mar a currency megallapitasaval is gondjaim vannak, nemhogy az arfolyammal.

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.11.09. 17:08:35

:) es persze sok-sok szurkolas megy ide is, legkivancsibb talan rad vagyok, Adrienn! :)

sasvari_viktor 2011.11.09. 17:08:55

@benedek bence: igen ezzel próbáltuk először csak szerintem mivel tejből volt az egész ezért lett hab állagú egyből. most megpróbálom vízzel harmadolni. ty

lekvarostejberizs 2011.11.09. 21:03:00

167 cm magas.... 62 Kg... és 11 kg-ot kellene fogynia???

51 kg-ra ???

Lehet, hogy nem a legszerencsésebb az alkata, de ha a magasságához ennyit nyom én biztos nem őt választottam volna a 10+-ba.

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.11.10. 09:03:21

@benedek bence: Sokat számít, így azért mindjárt más. Vivi kg adata nincs elírva?

debramorgan 2011.11.10. 10:16:58

@Nyahu: én is ezt akartam kérdezni:) Adriét is keveselltem, aztán láttam a hsz.-t.

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.11.10. 14:30:50

@debramorgan: Félreértés ne essék, én nem akarom rábeszélni a többet, csak tudom magamról, hogy kb mennyi az annyi, és sztem vagy alacsonyabb Vivi és akkor korrekt a kg, vagy el van írva, mert ránézésre többnek tűnik. Amit még el tudok képzelni az egy kedves, jóindulatú mérleg:)))

Scala 2011.11.10. 14:36:44

@Nyahu: alacsonyabbnak tűnik a szintfelmérő filmen is.
Én is ezen agyaltam, hogy mennyivel nyúlánkabb vagyok, meg hogy akkor mi is az ideális testsúly BB szerint?
Aztán jött ez a komment:@benedek bence: szóval 162 cm-hez a majdnem ideális testsúly (ennek az alkatnak) 51 kg.

debramorgan 2011.11.10. 14:37:50

@Nyahu: egyet kell értenem veled, de hát aztán meg ki tudja, mennyi az annyi tényleg, csak Petrából indultam ki, akkor jóindulatúan lecsalt egy picikét magából:)) én most vagyok az igaz, rendes, őszinte mérleg szerint 70-71

debramorgan 2011.11.10. 14:38:30

@Scala: igen, de mi már Vivinél tartunk - megint:) Adrit megértettük:)

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.11.10. 14:39:15

@Scala: Igen, én is láttam, ő az Adri, de én a +20-as lányról, Viviről kérdeztem hogy nála vajon korrektek-e a magasság súly adatok.

Scala 2011.11.10. 14:40:18

@debramorgan: @Nyahu: Ó, le vagyok tompulva bocsánat lányok! :-)

benedek bence 2011.11.10. 14:43:40

@Nyahu: ma találkozom vele 5-kor megkérdezem nőknéél soha nem lehet tudni.

én azokból a számokból dolgozom amiket megkapok tőlük. felnőtt nők nem feltételezem róluk hogy csaklnának a kilókkal bár petra óta tudom lehetnek itt summerákolások, de mégsem állíthatom rá őket bikiniben a mérlegre mindenesetre ma rákérdezek

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.11.10. 14:49:14

@debramorgan: Hirtelen nem tudom, nem emlékszem hogy milyen lecsalásról van szó.

Scala 2011.11.10. 14:49:57

@debramorgan: Petra mit művelt anno a számokkal? Erről lemaradtam...

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.11.10. 14:53:46

@benedek bence: Thx. egyébként nem lenne logikus letagadni,főleg ekkora nyilvánosság előtt, mert még abba is belekötünk ami valós:)
@Scala: a legjobbakkal is megesik:))

debramorgan 2011.11.10. 15:13:11

@Nyahu: azt hiszem ,Petra kicsit kevesebbet vallott be az elején, és kb. a végén mondta el Bencének, mert hogy igazából félt szembesülni az igazsággal, vagy ilyesmi, mondjuk senki ne értsen félre, egyik csajról se feltételezem ezt, ha meg mégis, azt meg megértem:)

debramorgan 2011.11.10. 15:16:50

@Nyahu: nézd:
"29 perc „de tényleg ne legyél ideges” szarakodás után végülis elmondta, hogy ő bár 64 kilót mondott nekem a programunk elején, ezzel szemben ő valójában 67,2 kg volt. Miután felborogattam 2 kukát megkérdeztem tőle, hogy miért volt erre szükség és én ezt most mégis, hogy a picsába kommunikáljam le a blogban, mire adott egy tipikus női választ. Valami olyasmit, hogy szégyellte, hogy így meghízott és MAGÁNAK SEM MERTE BEVALLANI, és különben is nem tökmindegy ? "

Scala 2011.11.10. 15:21:43

@debramorgan: Értem. :-)))))
Oké. :-D
Köszi a szószerintit!

Scala 2011.11.10. 15:23:09

@Nyahu: Anyu kórházban 8 napja, fordult egyet a világ...

paphu 2011.11.10. 15:38:45

bocs, h belepofázok, szakmai ártalom.
Nem tudom, h pontosan milyen nőgyógyászati gondra írtak fel neki fogigátlót, de általában PCOS-ra szoktak. Az jár hízással is.
Viszont ha az orvos fogamzásgátlóval akarja kezelni, akkor elég kezdő nőgyógyászt/endokrinológust sikerült kifogni...

Helyes, h ne szedje azt a felesleges kemikáliát. Sport + diéra mellett amúgy is sokat javul ez a betegség.

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.11.10. 17:48:54

@Scala: Sajnálom, jobbulást neki!
@debramorgan: köszi az infót:)

Adrii* 2011.11.10. 20:14:45

Köszönöm szépen mindenkitől a biztatást!:)
Először is a gyógyszert azért kell szednem, mert menstruációs zavarokkal küzdök.. voltam több orvosnál is, mindegyik a fogamzásgátlót írta fel.
A súlyommal kapcsolatban csak a valós adatokat írtam le, eléggé elborzasztott. De úgy gondolom, ha ezt elkezdtem tisztességesen, és őszintén végigcsinálom.:)

Scala 2011.11.10. 23:44:50

@Adrii*: Szerintem se szedj fogamzásgátló tablettát. A mensest ugyanis megszünteti, mesterségesen terhességes hormonszintet hoz létre a szervezetben (ösztrogénszint megemelése), és a vérzés NEM MENSES, hanem ún. gyógyszerkihagyásos vérzés. Azaz nincs menstruáció.
Éppen emiatt sztem elképesztő, hogy nők tíz évig is szedik.
El se kell kezdeni, az a nagy igazság. Ha kell jó nőgyógyász, többet is tudunk ajánlani, én is szívesen.
Ja, még mielőtt valaki szólna: szerintem... ;-)
@paphu: egyetértek!

paphu 2011.11.11. 10:58:39

Szia Adri! Ez a probléma endokrin eredetű. Inkább egy jó endokit keress fel, ha már mindeképpen gyógyira szorulsz. De az orvos is elsősorban diéta + sport kombót fog előírni.
Biztos, h javulni fogsz! Hajrá!

paphu 2011.11.11. 12:50:06

ez még eszembe jutott:

www.progeszteron.hu/
www.progeszteron.hu/tanacsadas/

egy hónapon belül *biztos* lesz menstruációd, ha nem hamarabb..

Scala 2011.11.11. 15:31:11

@paphu: és Adri! A progeszteronpótlással várj, nagyon vigyázni a divatos hormon és meddőség hisztivel! A Naturwell honlap egyébként jónak tűnik!

paphu 2011.11.11. 16:06:46

@Scala:
nekem gyak ez volt az egyetlen amitől lett mensim.
Régi motoros vagyok a témában (sajnos), nem hasraütésszerűen mondtam.
És én inkább a metformin körüli hisztit tartom divatnak, de kinek mi, ugye :)

Scala 2011.11.11. 17:25:49

@paphu: Igen, rendben van. Nem úgy értettem, hogy tilos, csak hogy körültekintően. Metformint nem tudom mi. Igazából nagyon jó ritmusom van, teliholdkor, 28 napos ciklus... ráadásul a hormonpótlás szintetikus úton megy legtöbbször, és azt veszélyesnek tartom.
De a Naturwell Kp. sokat nem árthat. :-)

nyalifalibiszibaszi 2011.11.30. 15:19:12

Bence, elárulod, mi az a zene, ami a Slim3 Adrienn-videó alatt megy?

nyalifalibiszibaszi 2011.11.30. 16:42:59

Tárgytalan, megtaláltam egy másik poszt alatt :)
Add a Facebook-hoz