LifeT!Lt

LifeT!lt

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Az Új Generácíó 2. 2.rész

 

Minél több női blogot olvasok, annál inkább hiszek Istenben, mert valakinek azért csak hálával tartozom, hogy nem nőnek születtem. A női blogokat olvasva olyan állandó és visszatérő problémával találkozik az ember, mint egy darab normális fotó elkészítése, vagy éppen annak feltétele. A legjobbat egy angol blogon olvastam, amikor is a csaj azon problémázott, hogy nem tud magáról használható képet csinálni, a barátját meg nem meri megkérni, mert nem akarja, hogy a srác „ilyen állapotban” lássa őt, majd pár sorral lejjebb azt taglalja milyen szexi fehérneművel lepi meg a srácot mert holnap lesz évfordulójuk… Fantasztikus...

 http://dreamitdoit.blog.hu/

Mint minden nő, én sem vagyok megelégedve az alakommal, sőt...ezért elkezdtem csinálni egy programot amiről már nagyon sokan hallottak, és csinálják. Viszont sokan abba is hagyták, ezért gondoltam, hogy készítek egyfajta motivációs blogot, ami azoknak segít akik azzal a gondolattal kacérkodnak esetleg, hogy feladják amit elkezdtek. Ha megálmodtad, csináld is meg. Nem másokért...saját magadért.

így ír, a csak justdoit névre hallgató bloggerlány, akiről semmit nem tudok. Mindenesetre elszántnak tűnik ami nagyon szép gondolat, de a maratoni táv rajtvonalához mindenki oda tud állni, csak a célba érkezéshez kicsit több kell majd a nagy szavaknál és a hangzatos ígéreteknél. Én is hányszor dobtam már el látványosan a cigis dobozt demonstrálva a leszokásomat, hogy tessék soha többet, aztán 2 óra múlva kapartam az éjjel nappali kilincsét Pall Mallért remegve. A neheze soha nem akkor van amikor jól lakottan vagy dühösen elhatározod magad, hanem amikor jönnek az ingerek, a hiányérzet, amikor le kell küzdened az egyik legősibb életösztönt, az éhségedet.

A szememet egy blog nyitotta fel, a http://lifetilt.blog.hu/.  Itt aztán kapjuk a hideget-meleg (mi nők) és biztos van sok sértődés is miatta, de ha mindenki csak egy kicsit is félre teszi a büszkeségét beláthatja, hogy örülnünk kellene...végre van egy pasi, aki leírja, hogy mi jár a férfiak fejében és kimondja azt amit sokan tagadnak: tényleg az számít hogy nézel ki…

http://hortensia.blog.hu/

PSZF-es vagy Corvinusos csaj, de végülis tökmindegy, mert mind a 2 helyen ugyanolyan intenzitással lehet hányni az analízis óráktól. Október 30-án kezdte el Hortensia a Testalkat Diéták Nőknek c. bejegyzés endomorfoknak írt diétáját, amiről akkor így írt.

Mától kezdve 60 napig (remélhetőleg) mindennap beszámolok az étkezéseimről, sportolásról remélve, hogy így tényleg nem lesz sumákolás, meg mondjuk ha már csak magamnak is leírom, akkor is nagyobb a kontroll, ha más is látja akkor meg aztán végképp nincs kifogás. Ha nem csinálom ezt végig akkor meg semmi akaraterőm nincs és rohadt nagyot csalódok magamban.

A kisasszony amolyan Lifetilt best of válogatást csinál, mert még csak most tart a 31. napon, de már 3 féle lifetilt diétát próbált ki, és decemberben tervei szerint belekóstol majd S3 Adrienn programjába is. A képekkel itt is gondok vannak, szóval a szokásos, egyébként szépen halad. 

http://newbegining.blog.hu/

Sikeresen végigolvasva a LifeT!lt blogot rájöttem, hogy nekem is szükségem van a változásra, mint lelkileg, mint testileg. A blog írása pedig ösztönzően hat majd magamra, hogy ne adjam fel a nehéz pillanatokban, illetve esetleg ösztönzőleg hathat másoknak is akik véghez szeretnék vigyék a tervüket.

Az egyetlen férfi a mezőnyben. Mindenféle rinyálás, hiszti, és önmaga földhöz vagdosása nélkül nyomott le sikeresen egy 70 napos programot munka mellett, azaz nem a verem a faszom a főiskolán, semmi dolgom nincsen és sírok a zh-k miatt körülmények között. Az első program alatt fogyott több mint 11 kilót, és a napokban kezdett bele a második Tiltes túrájába, amivel már izmot szeretne építeni. Valahogy így kéne ezt csinálni mindenféle manír, meg primadonnáskodás nélkül, de hát az illúziók magas sarkú világában tudom ez nehezen megy. Egyszerűen csak el kell kezdeni és csinálni, nem vég vonaglani ahogyan azt látom a többi blogon. Ilyen kurva egyszerű ez. Csak felkelni és csinálni.

 

http://jatsszhogylatszodj.blog.hu/

Megpróbálom befűzni a csajt, hogy írjon cikkeket a tiltre mert mintha magamat olvasnám farok nélkül. Bővebben róla az Ébredések c. posztban.

Változások. Furcsák, nehezek, de már én irányítok, és ezt nem adnám semmiért. Kurvára messze még a vége, alig kezdődött el. Viszont, már nem kell állandóan rettegnem mindentől. Erőt ad az, hogy csinálom a dolgaimat. Még mindig nem tudom, mi akarok lenni, mi érdekel. Még mindig nem tudok semmit elképzelni. Selejtember. Ezért kellett a vázlat. Valószínűleg 40 év múlva sem lesz fogalmam arról hogy mit szeretnék. Eddig volt a légvárból szar. Most a szarból kicsit jobb. Aztán meglátjuk. Én meg én. Addig is, csinálom, nem tudom hogy mit, de csinálom, mert nem várhatok nagy felismerésekre, megvilágosodásokra. Rám szakadt a realitás, és nincs sok időm… 

Először is ez egy olyan blog, amiben azt írom le, hogy hogyan próbálok megszabadulni közel 20 felesleges kilótól, és ezalatt miket élek meg, hogyan változom kívül és belül. Van ez a lifetilt blog. Innen indult az egész, még augusztus közepén. Komoly egy hét után feladtam az egészet. Nem igazán bírom a kötöttségeket, de lassan eljutok már oda, hogy a túlsúlyom szab nekem komoly gátakat…

 

 

Mielőtt félreértés lenne. Nem 20 kiló felesleg van a lányon ahogyan ő azt gondolja magáról, hanem minimum 30, de inkább 35. A blog az első lépés a problémák szembenézésével nagyon helyesen, de akkor itt az ideje reálisan is értékelni a kialakult helyzetet, és ez szólt most itt mindenkinek.

http://ceshireketket.blogspot.com/

Feltennék én egy kérdést, és tényleg érdekelnének a válaszok. Ha valaki elkezdi olvasni ezt a blogot, és belekezd egy programba, akkor ezek után, hogy írhatja le a következőket.

Fehérjeport nem fogok szedni, mert egyrészt mindenki lebeszélt róla, másrészt igazuk van, mert a diéta utáni létemben úgysem szedném, és inkább lassan de biztosan szeretnék fogyni, cél az életmódváltás. Zsírégető és étvágytalanító tabit azt beszerzek, ezt is csak az első 4 hétre gondoltam, amíg a szervezetem rááll a csökkentett kalória bevitelre.

Nincsenek kétségeim, hogy a „mindenki lebeszélt róla” azok nagy eséllyel a munkahelyen a kolleganők voltak, természetesen nápolyival a fiókjukban és steak krumplival a tányérjukon, de az azért érdekelne, hogy milyen érveket hoztak fel a fehérjeturmixal szemben, ami meggyőzte ezt a lányt, hogy ne igya meg a fehérje turmixot. A rendkívül bölcs tanácsadói testületből kiindulva meg sem merem kérdezni, hogy milyen zsírégetőt és étvágytalanító tablettát szedett az első 1 hónapban, mert ha a fehérje turmixról mindenki lebeszélte, akkor a nagyon okos toxikologus ismerősök az étvágytalanító fogyasztó tablettákról ugyan miért nem ? Nem járok bicajjal, hogy ne szennyezzem a levegőt inkább megyek busszal. Kb ezzel a hasonlattal tudnám érzékeltetni a fent leírt egészen elképesztő hülyeségeket.

Ja igen 65 nap után -10 kg. De bazmeg én még mindig nem térek magamhoz a fehérje nem, a fogyasztó tabletta igen után… 

http://malackacico.blog.hu/

A blogos csajok nagyasszonya. Mindent tudok róla, mivel személyesen ismerem már hónapok óta. Foglalkoztam vele nyáron, és ugyan a programját akkor feladta, ennek ellenére kapcsolatban maradtunk, így túl sok információt tudok róla ahhoz, hogy bármit is írjak róla, ezért inkább megpróbálok csak a tényekre szorítkozni.

A programját nehezítette hogy nő  egy bizonytalan lábakon álló kapcsolat, amelyet 5 hét agonizálást követően a klinikai halál állapotában végül lekapcsoltak a szerelem lélegeztető gépéről. A folyamatokat nehezíti, hogy Leningrád művésznő az egyetemi diploma ellenére volt olyan körültekintő, hogy összejött azzal a kollegájával, akivel nemhogy egy cégnél, de bazzeg még ráadásul egy szobában is dolgoznak. Nem kezdek bele ennek taglalásába most, inkább csak annyit mondanék, hogy a hibás, és felelőtlen döntéseinkért vállalnunk kell a felelősséget tanulva ezzel saját hibánkból a jövőre nézve, hogy kurvára nem lövünk házinyúlra, csak ha deklaráltan csak szexről van szó munkaidő után a tárgyaló asztalon.

Ez az érzelmi antaché egyébként rá is nyomta a bélyegét Niki programjára. -2,4 kg ami szörnyen szánalmas és foghatnánk a szakításra, az ezzel járó költözésre, a svájci frank alapon felvett lakás hitel végtörlesztésre, de a nagy büdös helyzet az, hogy problémák mindig lesznek igen. Na és ? Tovább kell menni, mert a megpróbáltatásokkal leadott kilók duplán számítanak legalábbis te annak fogod érezni és végső soron csak ez számít.

http://kismamatb.blogspot.com/

Ezt a blogot kurvára nem értem, mert a következő welcome poszt olvasható rajta…

Miért is jött létre ez a blog? Olvastam a Lifetilt blogot, amit nagyon klassznak találok egy valamit kivéve. Miért írja le a 35 év feletti nőket? Ezért elhatároztam, hogy megmutatom neki és mindenki másnak, hogy 35 év felett is el lehet érni a kisportolt, jó alakot. A blogot pedig azért indítottam, hogy segítsen ebben, hogy ne akarjam feladni. Már a 6. napnál tartok és nem titok, hogy a Bence által felrakott étrendet követem. A cél a jelenlegi 74 kilóról december 1 - ig elérni az 54 kg. Hát akkor hajrá!!!

Így kezdődik, erre van az oldalon 4 bejegyzés a TB járulékokról meg a szabadságjogokról. Mindez Június 12-én, szóval azt a december elsejei időpontot nem is értem. Mindenesetre aki a táppénz jogosultság feltételeiről szeretne olvasni, az mindenképpen kattintson. 

http://prettywitch.blog.hu/

Fél év alatt megszabadultam 20+ kg-tól, és ahelyett, hogy egy emelet megmászása után lihegnék, ma 32 perc alatt futok 5,2 km-t. Nincs rá semmilyen csodadiéta, gyógyszer vagy recept, a képlet nagyon egyszerű: kevesebb energiát vigyél be a szervezetedbe, mint amennyi naponta elhasználsz. Hogyan? Ehhez próbálok segítséget nyújtani a saját tapasztalataim leírásával, közben remélve, hogy az írás és a nyilvánosság engem is rászorít arra, hogy ne hagyjam abba, és elérjem azt az alakot, ami után megfordulnak a pasik az utcán :)

Közvetlenül nem köthető a Lifetilthez ez a blog, de mivel az írója anyámat juttatja eszembe, ezért betettem. Ez a nő 100 kg volt pár hónappal ezelőtt, amikor is befeküdt 1 hétre a Szent Imre kórházba Pados doktorhoz, ahol étrendet kapott és egy új élet receptjét. 20 kg-ot fogyott azzal a diétával és   szigorú életvezetéssel, majd megtalálta a Lifetiltet.  Pár napja futott 2 kört a Margitszigeten. Igen 10,6 km. Jelenleg 73,6 kg.

Még egy dolog: bár én Pados doktorra és csapatára esküszöm, de érdemes elolvasni - az elejétől! - ezt a blogot (http://lifetilt.blog.hu/) is, vagy csak feldühödni Bence/Tamás stílusán, és úgy dönteni, hogy csakazértis! :) Nem értek egyet sem a stílussal, sem mindenben az ott írtakkal, de a lényeggel igen: csak mi tudunk magunkon változtatni, csodaszer, csodatevő nincs. A legutóbbi kezdeményezése, a Slim3 mindent visz, kívánom mind neki, mind a csajoknak, hogy sikerüljön, amit elterveztek.

Volt még itt egy blog Dreaming Awake címmel, amit mindenképpen be akartam ide tenni, csak amikor meglátta a csaj, hogy szerepelni fog ebben a bejegyzésben törölte a blogot. A Dreaming Awake a Lifetilt elemzésére született meg, azaz vizsgálta a módszereit, a diétákat, felhívta a figyelmet az ellentmondásokra, amit én egy nagyon jó dolognak tartottam. Kell a kontroll kell egy visszaigazolási pont és ez a blog ilyen lett volna.  

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr543424041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

debramorgan 2011.11.30. 10:23:01

a kontrasztok blog íróját ismerem, kíváncsi lennék az adataira, remélem ápdételi a blogját.
a new beginnig blogot is láttam már, nagyon szuper a srác, amit elért, neki nagyon nagy grat
a lányoknak meg kitartás:)

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.11.30. 10:32:06

Háhá, azt hittem jobban legyalázol:)
Just for the reckord, a tabikat sem szedtem be, fél doboz megmaradt. Egyrészt befolyásolható vagyok olyanok által akiknek adok a véleményére, még akkor is ha nem diéta guruk, my bad. Másik nyomós érvem a nem szedésre, az az hogy nincs kétségem hogy segítni a diétát, de mi van utána? Senki egy büdös mukkot nem ír róla, és saját kút fejből úgy gondolom hogy nagyobb a seggreesés lehetősége a program után ha megengedőbben eszel (nem sütire és csülökre gondolni) és még a turbókat is megvonod magadtól. Márpedig én nem gondolom h életem végéig turmixot kéne vacsoráznom:))

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.11.30. 10:54:19

@Nyahu: En is nagyobb alazast vartam, bevallom. Tegnap ota nem mertem kavet inni, nehogy majd egy ovatlan pillanatban elolvasott poszttol agyverzest kapjak :D
A nagyasszonyt nem is ertem, mindenfele damas eleganciat mellozok, aki ismer tudja:DDD, magassagom meg 157 centi osszesen. Max a pofam a legnagyobb. Vagy a koromra celozgat?
Btw a tb-s blog felvetesen jot rohogtem, meg szerencse h az elejen elkerulte a figyelmem h a lifetilten leirjak a 35 ev felettieket, es igy tevedesbol belekezdtem.

Scala 2011.11.30. 11:10:34

Engem csak az érdekelne, hogy a srác az első képén (dagibb változat) a saját gardóbjában áll?
Kemény kollekció övekből! :-)

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.11.30. 11:17:22

@Scala: Szerintem nem, csak ott volt egész alakos tükör:)

thatsme 2011.11.30. 11:24:31

Hortensia egyébként BME-s, de mindegy :D AZ az anal picikét más mint a corvinusos.

egyébként az "egyetemen faszakodós" résszel nem értek egyet, ld. olvasd el Laura utolsó posztját. én már sírva várom azt az időt, amikor 8tól 4ig vagy ne adj isten 6ig fix munkaidőben tolom az ipart, és ha hazajövök az egyetlen dolgom a főzés meg a baráttal levés, ide-oda járkálás lesz. mert azt ne mondd, hogy aki dolgozik, az minden nap este 9-re esik haza a kötelezettségeiből, és utána még hajnal 2ig várja egy szórakoztató tanulás a következő vizsgákra...

debramorgan 2011.11.30. 11:25:26

@thatsme: én már vissza mennék csak tanulni, mióta dolgozom:D

thatsme 2011.11.30. 11:32:13

@debramorgan: na jó de én tanulok + dolgozom is :D

meg nyáron végig dolgoztam 8-6ig, és sokkal kellemesebb volt, hogy 6 után kb. azt csinálhattam ami jól esik.

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.11.30. 11:32:33

@thatsme: @debramorgan: mindenkinek az éppen aktuális élethelyzete okoz nehézségeket. Szerintem nem te vagy a címzettje a fősulis baszakodásnak Thatsme, azé' aki olvas az látja hogy mit mennyit tanulsz, dolgozol és az tényleg nagyon kemény.

Titti_ · http://tittiolvastar.blogspot.hu/ 2011.11.30. 11:38:45

Nem csalódtam az új generációs bejegyzésekben. Öntömjénezés és merő rosszindulat.
Kiragadva és felnagyítva a hibákat, érdemeket pedig abszolút mellőzve, kivéve persze ha hímről van szó.
Nevetséges.

debramorgan 2011.11.30. 11:44:00

@thatsme: igazából én is általánosságban gondoltam, nem rád, azért nem irigyellek:) azokat szoktam kicsit, akik még 22 évesen otthon laknak, nem dolgoznak, nappalira járnak...de csak kicsit, zh. időszakban őket sem!:)
én is tanulok munka mellett, valamit mindig, igaz, nem ilyen intenzitással
szerintem amit te csinálsz, én nem is bírnám...

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.11.30. 11:57:02

@thatsme: azokat en is, de azert pl iden jan-feb-marc-ban kurvara lettem volna egyetemista, amikor 10kor estem haza, 9.15-re mar benn voltam, es meg almomban is azon gondolkodtam h mi a fasztol nem mukodik azaszar :D
Szoval ha nem olyan melod van, amire ra lehet tenni a fedot amikor eljossz, mindenfelekepp rabolja az idot. Van egy haverom, az kb hetvegenkent el, a tobbit vegigmelozza.

Most h igy kisirankoztam magam, vonjuk le a kovetkeztetest h az elet szar es igazsagtalan, kiveve ha egy karibi szigeten udulo dollarmilliomos, vagy annak a macaja vagy :D

_Mulder 2011.11.30. 11:59:39

@Scala: nem, sajnos nem rendelkezem ekkora gardóbal, ez barátnőm boltja ott volt csak egész alakos tükör.

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.11.30. 12:01:41

@Leningrad: Tegnap a -1 fokban futás közben pont azon haluztam, milyen frankó lenne a tengerparton futni, úgy mint a baywatchban:DDD

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.11.30. 12:03:07

@Titti_: Mondjuk az jogos kerdes h pl Mulder (akit en szeretek, tevedes ne essen!:) 10 kiloja az miert is faszabb teljesitmeny, mint KetKet 10-e, es itt most ne az legyen mar donto h ivott-e feherjet vagy sem.

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.11.30. 12:03:43

@_Mulder: Na ez nekem sem volt tiszta, en azt neztem h baszki asszony jol bespajzolt ruhakbol :D

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.11.30. 12:06:34

@Nyahu: azert lett meg a 9.5 kilcsi, mi? Behaluztad h fut utanad David Hasselhoff, hona ala csapva meg egy szep piros johnny walkeres uveg.

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.11.30. 12:15:15

@Leningrad: Vizualizáltam:D hehe, hát nem kis motiváció a gyorsulásra, az tuti:)))

_Mulder 2011.11.30. 12:17:02

@Leningrad: hát eret is vágnék ha ilyen lenne otthon a nappali vagy a gardób.... :)

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.11.30. 12:23:26

Amugy a Dreaming Awake-re en is kivancsi lettem volna, kedves blogger, ha olvasod legyszi allitsd vissza es ird tovabb! :)
(addig megnezem a google cache-bol nem lehet-e kibanyaszni)

debramorgan 2011.11.30. 12:25:38

@Leningrad: google - tárolt változatnál bejön egy rész (ha nem az egész)

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.11.30. 12:26:47

@Leningrad:
"Egyébként mindennek köszönhetően kb. 9 kilótól szabadultam meg, most 51-52 kg vagyok a 165 cm-es magasságomhoz és még sosem voltam ilyen elégedett magammal. Hozzá kell tennem, hogy utólag, hogy utánaszámoltam, hogy éltem meg sem lep."

Jajj, de kar h torolted, biztos erdekes lett volna :(((

debramorgan 2011.11.30. 12:31:26

@Leningrad: sejtettem, de most már tudom:)

Just.Do.It. (törölt) 2011.11.30. 12:59:25

Már nem a startvonalnál vagyok, holnap lesz a 15. napom, ezért a következő bejegyzésemet és egyben összegzést vasárnapra terveztem (pénteken szülinap ahol mindenki szépen be fog rúgni, szombaton családi vacsora vendégségben)...ezekről is szeretnék írni, hogy hogy sikerült megállni a sok finomságot, a "na igyál már" unszolásokat.
És a többieknek is üzenem, hogy kitartás, "a szépségért meg kell szenvedni"! :)

benedek bence 2011.11.30. 15:03:35

@Titti_: csak nem az egyik nagytudású kolleganő vagy ?

Scala 2011.11.30. 15:05:40

@_Mulder: @Leningrad: Köszi! :-) Sztem férfi cuccok,az látszik... még Eva Longoria is megirigyelné a Szülifelisből! Lehidaltam, hogy micsoda egy ultrakomoly rendezettségű és választékú külön! szoba a férfi cuccoknak. :-D Vajon hol van a hely a nő ruháinak?

A másik, amit nem vágtam, hogyha egy bolt, akkor mit keres a mezei vásárló az öltözőn kívül kisgatyában, habtestű önmagát fényképezve? :-D

Minden világos, a megnyugtató válaszok miatt menitenksz! :-)

Titti_ · http://tittiolvastar.blogspot.hu/ 2011.11.30. 15:36:15

@benedek bence: valakinek nyilván igen.
De leginkább itt és most hímsoviniszta detektor.

creativi.tea 2011.11.30. 15:56:47

jóég, végre a nő Leningrad mögött :D minden elismerésem amúgy, mindenkinek aki megcsinálta, csinálja, főleg, aki képet is fel mer tenni magáról.. :)
Bence stílusának a kritizálása pedig már csak slusspoén mindenkinél. Szép bosszú, bár ezzel ő is jól jár! :))

Keli29 2011.11.30. 18:05:08

@Titti_: Bocs, de menj már a p*csába... Te melyik blogot olvasod? Ne csak nézz, láss is baszki! Megköszönnénk!@Leningrad: A -10 mindkettő esetébe respect!!! Csak nem mindegy, hogy rommá raplizod közben a környezetet, vagy összeszorított fogakkal végig küzdöd és tényszerűen az adatokat közlöd, meg a fotókat. És most senkire sem akartam célozni.@Nyahu: Te pedig csináld szakaszosan, felkészülési időszak, pihenés, természetesen az életmódváltásnak megfelelő kajálással... De egyet nem értek, ha elkezded inni a fehérjeturmxot, és pl. leállsz vele a program végén, akkor mi bajod lehet? Elvonási tüneteid nem lesznek... Hízásnak sem fogsz indulni... Szóval a diétában segít, de ha abbahagyod sem lesz tőle bajod... Akkor mi az oka a fehérjeturmix elleni kéziféknek? Ráadásul én amikor csak tehetem venni fogom, mert inkább iszom belőle egy duplát, mintsem beverjek egy tábla Milkát... Ha másra nem, de ez eszembe jut... és máris nyertem vele! ;)

miragebee 2011.11.30. 18:45:41

Már egy ideje olvasom a blogot, de most jött el az, hogy hozzászóljak...Nagyon érdekesen látják sokan magát ezt a blogolás dolgot, a sok önsajnálkozás és minden momentum magukra vétele helyett el kellene gondolkodni ennek a bejegyzésnek a lényegéről, ami nem más, minthogy úgy írjanak emberek blogot a nagyvilágba, hogy ez egy rohadt nagy felelősség. Gondoljatok bele, akik mondjuk azon blogok egyike alapján indul el egy diéta útján amit mondjuk olyan ír, akit itt Tomi nem kicsit lehúzott? Totál rossz irányba fog haladni és a sikertelenség miatt tuti fel fogja adni. Ezeknek a bejegyzéseknek az iránymutatás lenne a lényeg a diéta és mozgásról való amatőr blogosoknak,mit ne csesszenek el. Ehelyett mindenki mást okol, mindenki mentegetőzik, de ki az aki végre magába is néz? Mert nem dicsérgetnek nyakra-főre mindenkit? A munkahelyen hátba veregetnek, hogy mekkora fasza vagy? Nem, mert az természetes, hogy jól kell csinálni amit csinálsz, és ha valamit szarul csinálsz ott is seggbe rúgják az embert. Ennek az egésznek itt az lenne a lényege, hogy változtasson az ember vagy inkább ne pocsékolja a karaktereket. Túl sok az önámítás, sokan várnak mástól megoldást nem maguktól, mert így talán könnyebb is valakit okolni. Én személy szerint egyébként teljesen okénak tartom Tomi stílusát, még ha néha kicsit nyers is, de nagyon igaz amiket ír. Ja és még annyit, hogy az egyetlen fiú blogosról szóló írásának sem az volt a lényege, hogy őt ajnározza, hanem, hogy megmutassa, hogy ez az ami kell a cél eléréséhez akarat és kitartás, nem a sok lamentálás.

Scala 2011.11.30. 19:20:18

@miragebee: Csatlakozva az elmondottakhoz, szerintem is faja BB Tomi stílusa, azért olvasom a blogot.
Arról nem is beszélve, hogy a legértelmesebb dolog, amit Tari (furcsa ajkak) Annamária őszőkeségétől olvastam az, hogy a hízás-meghízás-elhájasodás mögött a nőiesség eltávolítása, elvesztése, megszűnése áll, mint lelki tünet, gondolati-érzelmi vágytartalom.
És erre BB Tomi igen jól rátapintott. A képekkel (!) és a szöveggel visszaterel egy útra, és az a szomorú tény, hogy elég sok a zavarodott fej, ha ezen megsértődnek, meg BB péniszméretét emlegetik, ahelyett, hogy elfogadnák, vagy legalább egy másodpercig komolyan fontolóra vennék.
Apukám egyébként ugyanezt vallotta a női testről, ami itt képen és tartalomban szerepel, AZZAL, hogy egy dundi nőről is regélt, aki egy barátjának a táncpartnere volt, és mindenkit letáncolt a placcról. De ez a kivétel volt így visszagondolva, amely erősítette a tanmesét.
A mai egy nehéz világ, sok téren kell megfelelni, és nem minden helyzetben lehet/szabad/kellene éhezni, vagy komolyabban diétázni. Anyukám mesélte, hogy nekik nem kellett ennyit gürizniük, a munkahelyen jó nagy lébecolások voltak, munkaidőben járt kozmetikushoz, fodrász, ruhát venni, bemenés se mindig 9hra sikerült, de nem vették le a fejét. 16h30 eljött a kis magassarkújában értünk az oviba, vagy még korábban, egy egyetem, gyerekek az vicc ahhoz képest, amit mi végigseggeltünk, két nyelvvizsga a felvételire már, mert kell a pont. Az akkori egyetemek az én időm két szemeszterével mérhető össze kb. És igen, mindig felszedtem vizsgaidőszakban, sőt őszintén szólva a testemet elég rendesen eltávolította a középpontból az egyetemi időszak, utáltam is. Melózás, önálló élet, vizsgák, sztem nagyon intenzív időszak, minden együttérzésem annak, aki most van benne. Nem igaz a mondás, hogy egy nő legszebb évei a 20-24 és onnan már csak megy lefelé. Harminc körül sokkal ápoltabb, pihentebb, vonzóbb és jó esetben titokzatosabb a ma nője, mert akkor már megteheti, megszűnt a korábbi hektikusság. Hülye egy világ, hogy a generációkkal korábbi sztereotípiák és életbölcsességek nem működnek. Éppen ezért én a "korai" gyermekvállalással sem értek egyet, és maximálisan hülyeségnek tartom az erőltetését annak a gondolatnak a kdnp részéről, hogy az egyetemista lányok úgyse csinálnak semmit, akkor szüljenek... de ezt most lezárom, messzire vezet.

Még egy gondolat a munkahelyi hátbaveregetésről: lehet nem ugyanabban az országban élünk, de én eddig csak olyan helyen dolgoztam, ahol aki jól csinálta természetesnek vették, aki meg ultrabéna volt, de a főnökné jól térdelt vagy rokon volt, vagy nagy ember rokona, az bármit, érted bármit produkálhatott, ment az ajnározás. :-D Ahogy a közéletet elnézem, ott ugyanez a módi, szóval ezek a tiszta szabályok, hogy jó-rossz, okos-ügyes / béna-selejtes ebben a végtelenül kontraszelektált hazában nem működnek, de teszem hozzá, a 21. század arról szól, hogy fellazítsa ezeket a kereteket, bárhol a "fejlett" világban. Erkölcsi züllés, iszonyat pénzek forgatása, komoly mentális problémák: Európa, és É-Amerika fehér lakosságának címkéi. Csak nálunk - a magyarosch kiadásban - egy fokkal szánalmasabb, ahogy az kell.

miragebee 2011.11.30. 19:55:41

@Scala: A munkahelyi dolgokra reagálva, nálunk eleve sok a hozzátartozó rokona jön dolgozni az adott céghez, sőt előnyt is élveznek a felvételnél, de persze ott is van különbség, hogy vezető csemetéje, vagy csak egy kis ugribugri beosztott rokona.

Ja és tök durva, hogy az én apum is hasonló stílusban nyomta gyerekkoromtól kezdve nekem, ahogy itt Tomi ír, nem hiába az egész család sportol és verem a fejem a falba, hogy huszon x évesen kezdek el mozogni és mindezt korábban nem kezdtem el.

Még egy kis apró szösszenet: sokan panaszkodnak, hogy sok a munka, meg a suli, nincs erre meg arra idő, az én apum 17 éves kora óta mozog 50 elmúlt nincs kocsink a családban, télen-nyáron kerékpárral mozog mindenfelé, heti 5-6 nap fut télen is a mínuszokban és emellett még edz is, sőt anyum is aki meg lassan 50 éves. Az ő gyerekkorukban még nem volt edzőterem és mindenféle otthon készített súlyokkal edzettek, nem volt fehérjepor csak a jó öreg tojás meg a pipihusi és apum így is kigyúrta magát :-) Tehát a mai világban, ahol van gym ami 5kor nyit és este 10ig van nyitva, meg segítség nagy mennyiségű fehérje bevitelre tápkiegek formájában, mi az akadálya annak, hogy az emberek nekikezdjenek??? Nincs lóvé, oké Tomi kifejtette már kb. meddig elég 1 kg csirkemell, edzőterem helyett is láthattunk a felrakott videókban alternatívákat az edzésekre. Jah és a futás, én próbáltam már az ugrubugris otthoni és termes aerobic szinten minden formáját, voltam spinningen is ami faszán leizzaszt és kb ennyi, majd elkezdtem idén futni erdőben, soha előtte az évi kötelező fizikai rákészülésen kívül nem futottam, de elkezdtem. Csonthártya gyulladásom volt a sípcsontomban, rápihentem utána is előjött, na gondoltam szarok rá, megterhelem vagy megszokja vagy megszokja, s lám most már fájdalom szinte alig van, helyette az öröm, hogy ezt is elértem, ja és mástól így még nem formálódott az egész testem mit ettől a mozgástól. Szóval ennyi....

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.11.30. 20:12:23

@Keli29: Nyahu, akinek tanacsot adtal, ma fejezi be a 70. napjat, ugyanis o KetKet, a -10 kilos. A nem mindegy hogy romma raplizza-e a kornyezetet felvetesedhez (amiben nem celzol senkire), majdnem segitsegul hivtam a frappans visszavagasok nagymesteret (szinten minden celzas nelkul), de aztan arra gondoltam, talan te sem olvasod azokat a blogokat, amikrol szo van (ahogy ugye ezt Tittinek is felvetetted a LifeTilt kapcsan). Szerintem ha olvasnad, nem beszelnel zoldsegeket.
Csok, peace and love.
(megeri kihagyni estefele az erosebb teakat, ugy latom)

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.11.30. 20:30:20

@Keli29: Most elmondom neked hogy szerintem mi bajom lesz. Tegyük fel, követtem volna 100%ban a lifetilt programot (attól most tekintsünk el hogy borítékolnám a tuti bukásomat azzal az étrenddel), ami kb azt jelenti hogy nagy részt uzsonnára és vacsorára turmixot iszom. Na most ha abbahagyom, és helyette eszem szilárdat (közelről sem csoki evésről van szó), amiben azért elkerülhetetlen hogy legyen ch, és zsír is, ne csak fehérje, na akkor ott szerinted mi fog történni? Józan paraszti ész, hogy alapból visszaszedek pár kilót. A vitaminokkal és egyéb más pirulákkal hasonló, jó esetben van pozitív hatása míg szedem, amit óhatatlanul megszoksz, ez viszont magával hozza azt, hogy ha leállsz róla szarul leszel. Nem mondom hogy nagy halált halsz, nem túlzásokba kell esni, de beszalad egy nátha, fáradtság, levertség, stb. Ha ezek után sem érthető hogy miért vannak fenntartásaim, akkor kérdezz meg egy orvost, gyógyszerészt és ő profibban elmagyarázza majd.
Kristály tisztán értem hogy nem nekem címezted a rommá raplizósat, de Leningrád mégiscsak kettőnk (mulder és én) kontextusában írt, és aki olvas engem az tudja hogy nem szokásom sokat rinyálni, a környezetemet meg végképp nem kergetem őrületbe a diétámmal. Ez nem nem kérdése hanem természeté, ugyanúgy vannak idegesítő férfiak mint nők is, csak ez a blog a nőkre van kihegyezve.
Titti szavaiban van igazság, nem tudom Te melyik blogot olvasod...lám lám, mégsem kívánlak a pokol kénköves tornácára.

Titti_ · http://tittiolvastar.blogspot.hu/ 2011.11.30. 20:32:20

@Keli29: Hm, a stílus az ember....
Kedves kérdésedre válaszolva, majdnem mindegyik felsorolt blogot olvasom a "második generációból", de ha te is olvasnád őket, akkor tudnád, mert kommentelek mindegyikhez ugyan ezen a nicken. Sőt, van amelyik bloggerrel együtt is lakom. És _látom_ őket, erősségeiket, gyengeségeiket, de nem fair kiemelni a bénázásokat minden jó szó nélkül, habár az igaz, hogy a szarra szál a légy. Csak kár, hogy egyoldalúság van, aki _tényleg_ olvassa ezeket a blogokat az tudja miről beszélek.
Még szerencse, hogy nem értetted senkire a "rommá raplizott környezetet", ó kérem szépen! Általánosságban beszélni tudod mennyit ér..
Mellesleg Ketket/Nyahu sem rinyált többet, mint Mulder, sőt még kilengése sem volt több, szóval visszadobnám a labdát.

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.11.30. 21:12:06

@Nyahu:
:)))) mehehe. Csapd hozza Tittit is.
asszem szinkronizalodtunk.

Contrast 2011.11.30. 21:14:33

Drága Bence, ha 35 kiló felesleg volna rajtam, pontosan 33 kiló lennék "normális" állapotomban. xD Ezt szerintem nem gondolhatod komolyan. Kérdezz, mielőtt bármit írnál...
Amúgy meg ez az egész nem volt komoly, egész más céllal írtam ezt. Még nem szeretném elkezdeni, fehérjéstől-mindenestől nem is tudom, mert anyagilag egészen egyszerűen nem fér bele. Egy kicsit még várat magára a dolog, de előbb-utóbb meg szeretném csinálni, mert hatékony azoknak, akik nem a saját hülyeségeiket mantrázzák. Blogolni nem fogok róla, ha el is kezdem, mert nem szeretnék kikerülni sehova, ezt meg itt az álmaimban sem gondoltam, hogy ki fogod tenni. Vagy vegyem a fáradságot, és mostmár folytassam? Majd meglátom, de egyáltalán nem szerettem volna, ha ismerőseim megtalálnak...

debramorgan 2011.11.30. 21:21:11

Ez megagaz volt. Kontraszt azért indított blogot, hogy engem teszteljen..hogy elmondom e neki h megláttam..kamu volt..ennyit róla. Bence én updatelnem a postot..

PrettyWitch 2011.11.30. 21:32:38

Végre hazaértem, és hozzászólhatok :)

1. Több kritikára számítottam, úgyhogy megkönnyebbültem picit :) Viszont van itt pár olyan blog, amit nem ismertem korábban, kíváncsi vagyok a többi kolleginára is.

2. Aki olvassa Laura és Thatsme blogjait, az tudja, hogy őket inkább arra kell rábeszélni, hogy napi 6 órát aludjanak, lehetőleg egyben, és lehetőleg ágyban, nem előadások alatt :) Ha már a csajok részletesen leírják a napjaikat, ne az átlag lógós egyetemistákból induljunk ki, amikor ítélkezünk, hanem az ő mindennapjaikból. Ezzel persze az átlag lógós egyetemistákat szabad elítélni :)

3. A fehérjeturmix vitához: én kérdeztem orvostól, aki kifejezetten fogyókúrával (mondjuk nem testépítéssel) foglalkozik, hogy javasolja-e. A válasz az volt, hogy igyam, ha nekem jól esik, de ő a helyemben kihagyná. További érveket nem kérdeztem, ezt elfogadtam, bár valóban ez így elég kevéssé alátámasztott tudományosan :) Mindenesetre én sem iszom. Emögött mondjuk az is ott van, hogy csak turmix az nekem nem vacsora - ahogy már máshol megkaptam, ez is az akaraterőm hiányát mutatja. Ja, és persze az alternatíva nem a tábla Milka csoki, ez a hasonlat csöppet demagóg...

4. Mulder és a nők: lehet, hogy Mulder egy fasza csávó, aki minden panasz nélkül tűri, ha követ törnek a fején. De az is lehet, hogy ő "csak" egy normális pasi, aki kevésbé szereti a lélekben megélt "nyavalygásokat" megosztani a külvilággal, mint egy átlag nő, ezért más nála a stílus. Elhiszem, hogy ennyi női blog olvasása után egy pasinak felüdülés lehet Mulder szövege, én is csípem (bár a tangás képpel még adós...), de attól, mert férfiagynak befogadhatóbban ír, még nem különb, mint pl. Ketket, csak más.

5. Jogos, hogy a blogírás felelősség, és erre rádöbbenve én is kétszer megfontolom, hogy írjak-e arról, ha épp magam alatt vagyok. De a blog akkor hiteles, ha őszinte: ha csak a sikereimről írok, a kudarcaimról hallgatok, vajon hiteles vagyok-e? Ha csak azt olvastam volna mindenkinél, hogy milyen szuper lazán veszik az akadályokat, én meg fogcsikorgatva szenvedek, lehet, hogy feladtam volna, az olvasást biztosan. Így, hogy tudom, hogy másnak sem fáklyásmenet, nem érzem magamat egyedül, és kitartást ad, hogy ők is felálltak és folytatták.

6. Aki úgy végigcsinál egy diétát, hogy közben végig kisimult és higgadt, az vagy hazudik, vagy földönkívüli lény. A környezetünk kiborításának természetesen vannak fokozatai, és nyilván nem az a cél, hogy mindenki körülöttünk ugráljon, de egy kis megértés és támogatás olyan nagy kérés? Ennek az egyik legszebb példája nekem hetek óta Thatsme barátja a futócipő vásárlással, érdemes elolvasni.

7. Aki leszólja Tittit azért, mert Ketketet támogatja, az még vagy nem olvasta (figyelmesen) Ketket blogját, vagy nem tud semmit arról, milyen az, amikor valaki a másikat bármi áron megvédi.

Végül amit mindenképpen köszönök Tamásnak (túl azon, hogy egy-két mondata már többször kiváltotta a "csakazértis!" érzést), az a közösségépítés: nélküle, az első, csajokról szóló bejegyzése nélkül nem kezdtem volna el blogokat olvasni, nem ismertem volna meg a csajokat, és most este 7-8 körül futás helyett a TV előtt ülnék...

Contrast 2011.11.30. 21:57:02

@debramorgan: Az update jól hangzik. Majd a 3. generációba kellene bekerülnöm, addigra talán összevakarom a nagy seggemet :)

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.11.30. 22:09:42

@debramorgan: és mi van akkor ha elmondod, és mi van ha nem? ebben én nem látom a logikát...

Contrast 2011.11.30. 22:22:10

mert így érzem. Ennyi. Mások attól állnának le, hogy lefogytak 3 kilót, és sikerként elkönyvelik. Nem először figyeltem meg magamon, h fűnek-fának elmondtam, hogy húúúú, én fogyózom, és amikor már mindenki tudta, és alaposan meg olt minden tervezve, akkor elégedetten hátradőltem, hogy én megtettem mindent. Ez egyszerű megfigyelés. Nem kell mindenben logika legyen.

Scala 2011.11.30. 22:48:27

@PrettyWitch: @Contrast: Én nem írnék nyilvános blogot a fogyásomról. Egyrészt mert ezt csinálni kell, nem írni róla, másrészt mert sokkal érdekesebb témákban sincs időm írni, harmadrészt mert egyetértek Contrasttal, elvenné az időt és a figyelmet a lényegtől, a tárgytól.
Ma gondolkoztam ezen a kórházból visszafelé jövet, én úgy oldanám meg, hogy nyilvánosságra csak 30 naponta hoznám a posztokat, és csak annyit írnék, amennyit gondolok, azaz ha egy posztot kéthetente, akkor annyit, ha megzuhantam és kiakarom dolgozni magamból, akkor napi kettőt-hármat. Amikor összegyűlt egy adagnyi post, vagy volt súlymérés (kétszer 15 napos periódus), akkor tenném nyilvánossá az egész hóbelebancot.
De pl. indítópostot nem írnék keretnek, startkőnek, mert stresszelne.
Csodállak titeket, hogy segít a blogolás a programról, engem idegesítene vagy blokkolna... Meg hát ugye ha a nulladik napon leírom, hogy a kelbimbó az egyetlen zöldség, amitől rosszullét környékez, és én ezt lecserélem brokkolira, meg ha közlöm, hogy nem fogok lightot enni semmiből, mert a light sztem művi, mesterséges és hiánytüneteket okoz ami zabarohamhoz vezet, akkor jönne a gyalázó szöveg, hogy ezt így nem lehet; de ha 30 nap után ott figyel a részcélfotó, akkor max. egy "szép volt, nem hittem volna, csak így tovább" jöhet.

Jaaj, de kár, hogy nem korábban indult ez a blog, nagy lelkes felhasználó lettem volna. Így egy várandósság és szoptatás utáni "MILF Spitzen Klasse" dolog figyelhet már csak be nekem, 1.5-két év múlva.:-)

PrettyWitch 2011.12.01. 00:01:08

@Scala: Nem egészen értem, miért én voltam a címzett, de emiatt igyekszem reagálni.

Bár a blogom csak egy hónapos, de a március eleje óta tartó fogyókúra és a jelenlegi -25 kg talán kellően alátámasztja, hogy nemcsak írom, de csinálom is. Emiatt az általad nulladiknak nevezett nap nekem kb. az első félév vége volt.

Időnként valóban eltérek kicsit a tárgytól, de nem hinném, nem szeretném, ha a tartalom rovására menne. Magánéletről, munkáról - szándékosan - nem írok, csak a diétáról, mozgásról, és arról, ami ehhez szorosan kapcsolódik. Nem mondom, hogy ha beleolvasol, látni fogod, a te döntésed, hogy olvasol-e vagy sem, hosszabban nem akarok magyarázkodni.

A felvetésed a 30 napos bejegyzésekkel érdekes, mondanám is, hogy valósítsd meg, de... lehet, hogy fogyás helyett te inkább most kerekedni fogsz? Ha igen, gratulálok :)

Scala 2011.12.01. 00:32:09

@PrettyWitch: utolsó bekezdés: igen, várhatóan az lesz a program. :-)
Nem a blogod miatt címeztem neked, igazából nem is tudom melyik a tied :-) /most akkor megnézem/, hanem a hozzászólásodra reagáltam, de Contrastra inkább, mint rád. :-) Szóval ez nem egy célzott dolog volt, csak a kommentre írtam néhány gondolatot, és nem is végig nektek kettőtöknek... :-D

Scala 2011.12.01. 00:35:54

@PrettyWitch: Ja igen, most átolvasva a hozzászólást rájöttem, hogy ami miatt belinkeltelek, arról nem is írtam, elvesztem az imaginárius fogyiblogom szabályaiban! :-DDD Címszavakban: egyetértek; így igaz jó, ha írsz a mélypontokról (is); igen, attól hiteles, jó egy blog, ha érezni rajta az őszinteséget!

debramorgan 2011.12.01. 07:59:51

@Contrast: na álljunk már meg. Te csak és kizárólag azért hitetted el, hogy hétfőtől elkezdted, hogy engem "tesztelj". Nem a blog indítása után jöttél rá, hogy nem kell blog, és nem is csinálod...azért tisztázzuk már, hogy mi a helyzet.

Keli29 2011.12.01. 17:44:16

@Titti_: @Leningrad: @Nyahu:

ÓÓhhhh, amazonok, király, de legalább van bennetek kraft! :)

Titti király vagy, azt a srácot savazod, aki a barátnődnek segít lefogyni, gratulálok!!!
És a barátnőd, Nyahu le is fogyott, mert használt a módszer, még úgy is, hogy belejavított/rontott! ;)

Lányok, nem akartam én bántani senkit, de úgy érzem ugyanazokat a számomra érthetetlen köröket futjuk és folyton visszatérő ez a probléma... Titti-nek a kommentje csak azért háborított fel, mert van egy srác, akit sovinisztának, beképzeltnek, nagyképűnek, félistennek, diktátornak, tyrannos-nak, tituláltok, de ~ március óta rendszeresen itt vagytok a blogján, kommentelitek, együtt vagytok vele, de mindenesetre követitek. Úgy, hogy igazából az összes olyan dolog, ami itt hasznos, Rátok, csajokra lett formázva, nektek lett írva... Tehát, az nem fér a fejembe, hogy mi a fasznak Bencét, a stílusát, a hozzáállását szidni, amikor ez igazából nagyon is tetszik nektek és hasznos a számotokra, mert kiválóan tudjátok alkalmazni és segít nektek! Mert, ha nem tetszene, nem érdekelne, nem így lenne sanszos, hogy nem lennétek itt..., mert úgy gondolom egyik lány sem mazochista, bár egy jelentős része a lányoknak érthetetlen okokból imád szenvedni... Most belemehetnék a blog írás mellékhatásaiba, velejáróiba, vélemény nyilvánításának egyedi jogaiba is , de nem teszem, mert 1000-szer volt róla már szó! Ha nem tetszik, akkor ne kövesd, ne nézd, de mindenesetre ne szidd, vagy ha mindez mégsem igaz, akkor vágj hozzá jó pofát és fogadd el úgy, ahogy van! Én sem hívom fel az autógyárat, hogy kurva jó gép, meg fasza a motorja, de a lámpát, meg a hűtőmaszkot igazán átszabhatnátok már, mert az nem tetszik...

Valami ilyenre gondolok...:
jatsszhogylatszodj.blog.hu/
lifetilt.blog.hu/2011/11/25/ebredesek_1998#more3411153

A szarra száll a légyhez csak annyit, hogy ha egy emberen van 20 kg plusz, elkezd egy akármilyen programot, amivel azt a KOMPLETT 20 kg-ot akarja ledobni és új életet kezdeni és 5 kg után jól hátba veregeti magát, díszoklevelet gyárt, és mint egy véres kardot körbehordozza az eredményt, cirkuszol, hogy mekkora meló volt ez és mennyit szenvedett(erre utaltam a körberaplizásnál)az egyrészt röhejes, másrészt bármennyit is küzdött keményen, dicséretre méltón, az attól még egy kurva nagy BUKÁS!
És Titti, attól még, hogy a bejegyzéshez írott kommenteket nem olvasom el feltétlen, a bejegyzést azért elolvasom, gondolom ez számodra sem kötelezően kell, hogy összefüggjön!
A kérdés költői volt! Nem az volt a lényege, hogy én a "körbe raplizás"-t a ti blogjaitokból szedem e vagy sem, hanem a fent leírtak!

Az "És most senkire sem akartam célozni" kijelentésem, így hangzik helyesen:
És most senkire sem akartam célozni KÖZÜLETEK!
Ami nem azt jelenti, hogy nincs ilyen, mert van, de ti nem AZOK vagyok! És azt sem jelenti ezek után, hogy általánosságban beszélnék...

De az már rég rossz,h a magyarázni kell a poént a viccnél! ;)

De ahogy Leningrad is mondta:
Tsók, peace and love

Ja, és a zöldség csak fokozza a diétás étrendet...! ;)

Keli29 2011.12.01. 17:47:26

@PrettyWitch: Én is ott akartam leszállni...

Keli29 2011.12.01. 18:13:27

@Nyahu: Én képben vagyok veled kapcsolatban, ami a diétát illeti, legalábbis a lényeget tekintve mindenképp!
Szóval, a 100% lifetilt diéta napi 2x való turmix ivása egy javaslat! Abból az egyiket ki lehet cserélni simán, mert Tomi mondja is ezt! Én sem iszom napi kétszer turmixot, leginkább gyors felszívódásút iszom edzés után, vacsora helyett , ami ugye lefekvés előtt a legjobb! Ezen kívül az összes dolog szilárd kaja! De este, ha nincs edzés simán
ettem és eszem a túrót, gyümölcsöt (1 db alma, körte, stb.), egy szelet sonkát/sovány sajtot!
"A vitaminokkal és egyéb más pirulákkal hasonló, jó esetben van pozitív hatása míg szedem, amit óhatatlanul megszoksz, ez viszont magával hozza azt, hogy ha leállsz róla szarul leszel." Miért lennél szarul, ha leállsz a vitaminnal? Vagy szarabbul, mint ha nem szednéd? Sima kajával nem tudsz a szervezetednek megfelelő mennyiséget bevinni, sem vitamint, sem fehérjét, sőt a vegáknak orvos írja föl (közvetlen baráti kör)! ez olyan, mintha azt mondanám, hogy nem iszom, minek, úgyis szomjas leszek... és akkor szomjan halsz, vagy mit csinálsz?
A vitaminokat különben is kúra szerűen kell szedni, aminél van egy feltöltési szakasz, aminél szeded (ősz, tél), meg van egy pihentetési szakasz (nyár). A vitamin, ha nem csinálsz komoly edzést, azért nem ürül ki az abbahagyás pillanatában..., nyáron meg úgyis gyümölcsözöl orrba szájba. A zsírégetők, meg ilyenek pedig szezonra készítenek fel! Ha megnézed Tomit ő is visszaszedett 2-3 kg-ot! És akkor mi van? 20 kg-ot lead valaki pl. nyárra, majd télre feljön 2-3 kg! Nagy ügy!
Azt a 2-3 kg-ot nyárra már simán le tudja megint adni... és amíg 2-3 kg az ingadozás addig nincs gáz. Az én olvasatomban a fehérjeturmix és a vitamin az életmód váltás hozzátartozója tud lenni. Ezért mondtam a Milkás példát.
De amikor vége a programodnak, akkor az nem azt jelenti, hogy az eszem - iszom is visszatérhet! Heti 1, max. kettő napon egy - egy bűnözés és kész és kissé emelt adagokat ehetsz minőségi diétás kajádból!
Plusz edzeni kell, heti háromszor minimum!
Egyébként cseszheted! Ezt hívják jojó effektusnak... Annak pedig az egyetlen ellenszere az életmód váltás...!
Néztem a képeidet immáron sokadszorra, klasszak az eredmények, csak így tovább!

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.12.01. 20:39:54

@Keli29: Abban teljesen egyet értünk, hogy nem szabad visszaállni az eszem-iszom-ra, mert annak az ég világon semmi értelme. Természetesen a mozgást megtartom, minél többször ki tudok menni futni, annál jobb:) Szerintem ez a nagy különbség a többi diéta típusnál, mert az összes többi nem "kényszerít rá" a mozgásra, jó esetben 2,5 fél hónapnak elégnek kell lenni arra hogy megszeresd ha eddig nem tetted, ha meg nem akkor úgy is visszajönnek a kilók. A kajálásra is figyelni kell, már most tudom hogy ugyan úgy csinálni fogom külön magamnak az ebédet, hiába főznének rám melóhelyen is, csak nem fogom bűnnek tartani ha egy héten egyszer benyomok vmi édességet, vagy sonka helyett szalámit eszem néha. A turmixról és a vitaminról engem nem lehet meggyőzni, pláne hogy nélküle is megy, én örülök neki h más nincs rosszul ha leáll valami piruláról:)

PrettyWitch 2011.12.01. 21:31:57

@Keli29: Ezt most hirtelen nem értem, mire írtad :)

Keli29 2011.12.02. 16:13:15

@Nyahu:
De ez nem drog, ennek nincsenek elvonási tünetei... Az összes elvonási tünete, hogy felugrik a fegyelmezett, mozgásban gazdag életmód mellett + 2-3 kg... De, ha ellene vagy a vitaminoknak, akkor mivel viszel be vitamint? Kajával? Mégis mennyi kajával? Mennyi gyümölcs kell a megfelelő mennyiséghez? Borzalmasan sok... A fehérje turmixot pedig orvos írta fel egy vega barátnőknek, mert nemhogy ő, de még a húsevők sem tudják bevinni a megfelelő mennyiséget fehérjéből, mert nincs annyi a húsban, vagy ha annyit eszel, avval ménkü sok zsír és/vagy szénhidrát is jön.
De csak egy példa: Ha van egy 20+ kg felesleggel rendelkező egyén. Abból minden egyéb nélkül simán le tud adni 10-15 kg-ot! Ha ennyi a cél, akkor oké, de ha a maradék 5 kg-ot is le akarja adni, és ezt úgy szeretné, hogy hozzá jól is nézzen ki, akkor nem tudod nem fogyasztani a turmixot, v. a vitamint. Vagy azt mondod, oké, nem kell egyik sem... Edzel mint az állat, mert marha lassan megy le az a nyomorult 5-6 maradék kg. mert le van tapadva, mert makacs, mert azt a legnehezebb ledolgozni. Még durvábban edzel, még több energiát fogyasztasz, még jobban merül a szervezeted és egy idő után kifújsz, low battery lesz és már csak vonszolod magad, mert nincs energiád, és kiürítetted a szervezeted a vitaminoktól és ásványi anyagoktól. Ekkor mit csinálsz? Mert ha elér az ember eddig, már annyi gyümölcsöt eszik, hogy a fülén jön ki és még mindig nem elég... És nem épül az izomzatod, sőt egyre szarabbul vagy az edzésektől a kimerültség miatt... Maga a diéta egy terhelés a szervezetnek, pláne, ha magára hagyod utánpótlás nélkül!
Írod, hogy nem lehet meggyőzni téged a turmixról és a vitaminról! Ki győzött meg az ellenkezőjéről? Én azt mondom, hogy a puding próbája az evés! Csinálj egy 50 napos programot nyár elején ezekkel a cuccokkal, még a zsírégető nem is kell, esetleg a legvégén és nézd meg, hogy mennyire leszel rosszul (ahogy te mondod) a végén, mennyire fog ez feje tetejére állítani téged, ahogy hiszed, ha abbahagyod! Garantálom neked, hogy semennyire, ha nyomod a mozgást mellette és normálisan kajálsz! ;)

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.12.02. 16:53:24

@Keli29: Én onnan gondolom ezt az egészet, mert mikor vitamint szedtem havi kúrában, akkor abban az 1 hónapban nem éreztem a plusz jóságot, viszont mikor elfogyott akkor beteg lettem, nem nagyon, de láz-takony-torokfájás. Ezt az etapot megcsináltam még egyszer,és ugyan ez volt a végén, ahogy abbahagytam szarul voltam 1 hétig. A turmix abbahagyása után, pedig *feltételezem* könnyebben visszajönnek a kilók a már említett okokból. Egyébként, meglátjuk most majd, hogy 1 hónap alatt mennyire fogom tudni tartani a súlyomat, így h turmix nélkül toltam a programot. Nekem innen még kellene egy 10est ledobni, valószínű több idő kell majd hozzá mint 70 nap, szarrá edzeni nem fogom magam, futás lesz és kész, mert azt szeretem. Nem fogom kicsinálni magam vmi olyan elrugaszkodott cél érdekében amit aztán képtelen leszek megtartani.

Tomisz 2011.12.02. 17:21:55

@Nyahu: Elég érdekes gondolatmenet, majdnemhogy "meredek". :)

Amugy a turmix táplálék, fehérje főleg meg aminosavak. Csak koncentráltan és tiszta formában. Ha abbahagyod nem lesz semmi.
Vagyis annyi lesz, hogy ha ugyanaz a hasznos mennyiséget szeretnéd ezekből bevinni akkor "tonnaszámra" kellene hús (csirke stb), tej meg tojásterméket enned. Ebből meg az adódik hogy beviszel mellette sok "felesleges" dolgot (többek közt kalóriában is), naná hogy elhízol.
Ha meg nem viszed be leépül a test izomzata is nem csak a zsír és egyebek.

A vitamint meg végképp nem értem, persze természetesebbnek hangzik egy kiló narancsot megenni mint bevenni egy tablettát. Pedig az eredmény ugyanaz. Csak megintcsak nincs mellé felesleg annyi.

Meggyőzni nem akarlak, csak nem logikus amit írsz. Főleg ha fogyni szeretnél és nem a világ legkövérebb embere lenni a sok hústól meg narancstól.
Ha meg nem viszed be lám hamarabb beteg leszel és gyenge... erre azért rájöttél. :)

Tehát mit tennél ha természetes táplálékkal nem tudsz elég vitamint és fehérjét bevinni eleget, de nem akarsz gyenge és beteges lenni, de elhízott se?

Tomisz 2011.12.02. 17:37:36

A jóságérzetbe ment pont az a lényeg hogy ne érezz semmit nem? Egy egészséges embernek mit kéne érezni? Nem az a jó ha semmit? :)

A személyes példámat alapulvége az elmúlt 10 évben minium kvázi minden nap szedek multivitamint, c vitamint meg ásványianyag pótlókat és nem érzek semmit én se.
Vagyis pontosabban azt érzem hogy baráti és mukahelyi köreimben rendszeresen betegenek le emberek állandóan taknyosak vagy valami én meg az elmúlt 10 évben kb 2x ha voltam igazán beteg. Szerintem megéri azt a párszáz forintot erre fordítani, mint utána az ezreket a gyógyulásra.

PrettyWitch 2011.12.02. 17:49:24

@Nyahu: A vitamint vagy Béres-cseppet esetleg gondold át, én orvosi javaslatra szedem, és nem bántam meg. Ilyen étkezés mellett, ami az utóbbi fél évben volt, kb. millió hiánybetegségem lett volna megfelelő mennyiségű vitamin és ásványi anyag pótlás nélkül (vashiányom még ezzel együtt is lett, amíg nem pótoltam picit ki).

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.12.02. 18:24:25

@Tomisz: Az a legnagyobb poén, hogy nem vagyok beteges, és nem szedek semmi vitamint egyáltalán. A program alatt 1 napom volt mikor éreztem valami kis kezdeményt, de abból sem lett semmi szerencsére. Nem értem hogy mit nem értetek a fenntartásaimon, én ugyan
úgy tátott szájjal állok az előtt hogy 10 éve folyamatosan szedsz vitamint. Mert ha ez valóban folyamatos, akkor a szervezeted hozzászokott, komolyan, nem kívánok neked rossz közérzetet, de ne szedj semmit 2 hétig, és rájössz én miről beszélek. Nem a pénzt sajnálom ezekre a szerekre, csak egyszerűen nem hiányzik nekem. és nem csak hiszem, pl nemrég volt vérvizsgálatom és minden értékem rendben volt.
@PrettyWitch: amit még nem írtam, h nagyjából alkalmatlan vagyok rendszeres gyógyszerszedésre, még anno a fogamzasgatlo tabimat is gyakran elfelejtettem és már az atyaúristen is jelzett hogy vedd be, te hülye. A vashiány az más dolog, az nekem is volt 3 éve, szervezet jelzett is azonnal. Értelek mindannyiótokat, és ha vitaminhiányba fogok belehalni megérdemlem, ti mindent megtettetek:)

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.12.02. 18:27:31

@Tomisz: Ja, a jóságérzeten azt értem, hogy én alapból jól érzem magam, már írtam h nem jellemző hogy beteg legyek vagy levert, vagy fáradt, stb, na most ezt kell alapállapotnak venni esetemben. Erre rászedtem vitamint, mert mondták hogy az jó, oké. Semmi pluszt nem adott az alaphoz hozzá, de amikor elvettem ezt a szervezetemtől akkor rosszul lettem. így már érthető?

Tomisz 2011.12.02. 22:08:00

@Nyahu: Volt már szünetem... nem csak pár hét. Hónapok is. Mint vitamin mint táplálékiegészítő turmix. Semmi bajom nem volt utána. :)
És károsnak sem mondanám mert kb félévente de 1 évente kötelezően van teljes kivizsgálásom laborral meg minden és normális minden.

Persze nem is mondtam hogy aki nem szedi az beteges alapból... de ha jön valami hamarabb leterít az biztos és súlyosabban. Én megelőzésről beszélek itt és értem ezalatt.
De pl felhozhatnám az izületek védelmét is, amit nem fogsz érezni sokáig csak nagyon hosszútávon a kopásokat majd... tehát ha sokat futsz alap hogy kéne szedned porc és izületvédő táplálékkiegészítőt. Nem a holnap miatt... hanem sokkal később miatt.
Feltéve hogy sportos egészséges életet akarsz élni.
(Vagy ehetsz sok sok csirke és egyéb porcot... amiből az orvosi készítmények is vannak.)

Tomisz 2011.12.02. 22:12:28

Vagy pl nőknél nagyon fontos a csontritkulás problémája... nem tudom mivel szándékozod majd megelőzni vagy kezelni ha így gondolkodsz ezekről már most.

Tomisz 2011.12.02. 22:18:23

Ja és láttam az ereményedid már! Gratulálok az első programhoz. Az utóélettel meg csak óvatosan! ;)

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.12.03. 08:12:58

@Tomisz: A csontritkulásra eszek mogyorót:DDDDD Ez csak ilyen belsős poén nálunk, hogy megindokoljuk a mogyoróevést:)
A porc meg ízület védelmet nem csak belülről lehet kenegetni, segít a gerinctorna, ami nekem alap, mert szar a gerincem, jó cipő, stb, és azért ne úgy képzelj el engem hogy széjjel sportolom magam. A következő programban heti 5*5 km az alap,megtartásnak meg 3*5. Ez persze lehet több is, mert már le tudok futni majdnem 10k-t is egyben, de ezek az irányok. De lehet szednem kéne zöldkagyló tablettát, a kutyámnak adom, nehogy baja legyen...:)

Keli29 2011.12.03. 19:02:52

@Nyahu: Akkor érdekesen működsz! A vitamin részéről ez oké, ha neked megy így is, akkor nyomd így, ha meg az ellenkezője kezd ne adj Isten beállni idővel, akkor meg már tudod hova kell majd nyúlnod, mit kell tegyél...;):D
De a turmixot még mindig nem értem... Mitől híznál vissza mindent? Az "említett okok" - pláne, hogy feltételezettek - nem logikusak, fiziológiailag sem! Az egyetlen ok az lehet, hogy megáll az izomfejlődés, illetve, ha stressz ér (a hard core verzióból), akkor nehezebben tudod majd kezelni. Akik meghíznak, azok azért teszik, mert a turmix-szal együtt leállnak az edzéssel is, viszont a kaját változatlan mennyiségben tolják! Nem pedig, a szilárd/nem szilárd kaja változtatásából. Különben nem írná fel orvos. Erre mondtam, hogy a diéta utáni fegyelmezett életmód az oka, hogy nem szeded fel a kilók többségét -> jojó effektus -> egyetlen ellenszere az életmódváltás. ;) Meg szabad kérdezni mennyi idős vagy?

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.12.03. 19:48:49

@Keli29: Szabad:) 27. Nem gondolom hogy mindent visszahíznék, de én attól tartok, hogy ha elhagyom a diéta utáni létben a turmixot, nem kezdek el zabálni, megtalálom a helyes egyensúlyt, de szilárdat fogok enni - ami tartalmaz ch-t, zsírt, fehérjét egyaránt - a turmix helyett, ami tiszta fehérje, akkor könnyebben visszajön pár kiló, mintha sosem ittam volna. Ebben van logika, és nem csak női:P :)

PrettyWitch 2011.12.03. 21:26:07

@Nyahu: @Keli29: Az világos, hogy a fehérjeturmixszal könnyebb fogyni, de anélkül is lehet. Ha Nyahu a nehezebb, de számára elfogadhatóbb utat választja, mi azzal a baj? Különösen akkor, amikor deklaráltan nem "csak" fogyásról, hanem teljes életmódváltásról van nála szó, azaz arról, hogy a diéta alapelveit a program után is tartani kívánja.

Contrast 2011.12.03. 21:43:17

Bence, vedd ki légyszi ami rám vonatkozik, mert a blogot már pár napja le is töröltem.
Egyelőre nem állok neki, és tudom, hogy egy gyenge fos vagyok, de egyelőre nem megy.

B.-né Erika 2011.12.05. 09:40:10

@Contrast: Én néztem a blogodat, :( láttam, hogy törölted, sajnálom, de állj fel és kezdj neki, különben nem fog lemenni, most ezért, jövő héten azért, 2 hét múlva megint másért nem fogod elkezdeni...
Jól állna neked az a 36-os kiskabát,amit kinéztél :), úgyhogy gyerünk!!!

Keli29 2011.12.07. 16:42:47

@PrettyWitch: A fehérje turmix nem a fogyáshoz kell... Az "csak" egy "mellékhatása", hogy jótékony hatással van rá. A fehérje turmix a megfelelő fehérje ellátásra való, ami az izomépítést segíti és mielőtt arra gondolnál, hogy buflák hegyomlás leszel tőle, el kell mondjam NEM leszel, mert a női szervezetnek rohadt sok szteroid kell mire "bebuflákosodik", ill. olyan edzésterv is. A fogyást nem ez segíti, a turmix mást segít...
Tomi erre egy tökéletes példát hozott fel: Ha vagy egy 130 kg-os ember és a napi kalóriaszükségleted 3600 kCal, akkor ha napi 1800 kCal eszel, de úgy h. 3 tábla Milkát tolsz be, garantáltan fogyni fogsz csak utána olyan leszel és úgy is fogod érezi magad, mint egy rakás szar... És ezért szükségesek egy egészséges életmódhoz a fentiek leírtak. A megfelelő fehérje és vitamin.
@Nyahu: És ha abbahagyod a folyékonyt és szilárdat kezdesz el tolni utána, ahogy te mondod, amivel ch és zsír is feljön, akkor fog feljönni/visszajönni az a (max.) 2-3 kg, amire fent utaltam, de semmi több... Ez tapasztalat és női, nem is az enyém! Ne félj a turmixtól, csak nyerhetsz vele... ;)

PrettyWitch 2011.12.07. 21:01:55

@Keli29: Értem én, hogy szerinted és itt a többség szerint a fehérjeturmix tuti jó dolog, mivel csak természetes dolgok vannak benne, kell az izomépítéshez és nem árthat ilyen mennyiségben. Csak azt nem értem, miért nem fogadod el azt, ha valaki a fehérjeturmix nélkül szeretne áttérni az egészséges életmódra - nem árt vele senkinek, még magának sem, csak lassabb lesz az izomépítési folyamat. A vitaminok mellőzésével én sem értek egyet, de az is az ő dolga, majd a harmadik megfázása után bőszen kommentelni fogok nála :)
A 3 milkás tábla sarkított volt, itt nem erről a két végletről van szó.
És azért a teljesség kedvéért tegyük hozzá, hogy fehérjeturmix nélkül sem érzed magad feltétlenül rakás szarnak, illetve időnként azzal is elkaphat hasonló érzés (lásd a csajok blogjait, turmixtól függetlenül mindenkinek voltak szarabb napjai).

Ghat · http://www.youtube.com/watch?v=BxhqVrbixZc 2011.12.21. 09:46:10

@All: Rohadtul mindegy, hogy mit reklámoz BB Tamás és kap-e pénzt érte, hogy kit dug meg és hogyan, milyen a stílusa, esetleg a programnak vannak-e hibái, vagy hogy ad-e szar tanácsokat is. Ez mind lényegtelen. A fontos, hogy hozzájárul mások sikeréhez. Irányba teszi az embereket.

Amit pedig a szép szavakkal maradi magyar mentalitásnak nevezett felfogás nem ismert még fel: Egy egyén sikere annál nagyobb, minél több embernek segít elérni a céljait. Akár akarja, akár nem.

Aki nem lel segítséget a LifeT!lten még nyomokban sem az életetéhez, illetve nem is szórakoztatja, csak dühíti, és mégis itt tölti az idejét ahelyett, hogy a neki megfelelő forrásokat böngészné, az csak egyvalakit vonhat felelősségre...

Na ebben a témában épp 3 bekezdéssel többet írtam, mint amit megérdemelt.

Fehérjepor mizéria: 70 nap alatt le tud ülni bárki átlag napi 10 percre a google elé, hogy megnézze az egészséges táplálkozás fehérje-CH-zsír arányát, a kalóriák kiszámolását, illetve hogy milyen vitaminokra/tápanyagokra kell kiemelten figyelni, és mindezt mely alapanyagokból hogyan lehet összerakni. 70x 10min = 700min = 11h 40min okosodás az egészséges élettel kapcsolatban. Nem egy ördöngősség. Mire vége a programnak, összeralhat bárki egy rugalmas étrendet, amit élete végéig követhet és fejleszthet. Méghozzá táplálékkiegészítők nélkül. A boltokban körülnézve jó eséllyel olcsóbb is lesz, mint a program előtti táplálkozás.

Emellett az a 70 nap fehérjepor nem oszt, nem szoroz.
Add a Facebook-hoz