LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Testalkat edzéstervek nőknek

 

 

El kell keserítenem azokat, akik ettől a bejegyzéstől intenzív fosban tapicskolást várnának, (az a következő posztban lesz) ugyanis ez a poszt olyan tiszta és fedhetetlen lesz, mint anyánk múltja. Legalábbis ez a terv, aztán majd meglátjuk hogyan alakulnak a gondolataim. Ha közben a fejemben mégis elszabadulna a pokol, úgy természetesen az anyáink rész törölve.

Még a blog kezdeti időszakában írtam egy cikksorozatot a tudatos táplálkozásról, aminek köszönhetően a blog látogatottsága megnégyszereződött egy héten belül. Azóta is, az öt legolvasottabb cikk között ott van kettő a TT sorozatból. Ezzel egyébként vastagon rácáfoltam egy blogger haverom szavaira, mivel ő azt állította, hogy igazán sikeres csak akkor lesz egy blog, ha  szerepel benne a magyarokat leginkább megmozgató hívószavak mint buzi- kurva- drog- zsidó- és cigány szóösszetétel, és lehetőleg ezeknek minél nagyobb változója. A srác az Izomtibi blog írója, és ez a cikke 14 ezer olvasót hozott neki, szóval nem lehet akkora hülyeség amit beszél, de ez nem az én stílusom a kurvákat leszámítva persze. Nade most, hogy ezzel a mondattal sikeresen köptem egyet a levegőbe majd aláálltam, akár tovább is haladhatnánk, mivel épp most töröltem a gondolataimat tisztaságról és fedhetetlenségről. A tudatos táplálkozás sorozatban egyébként már tettem említést a testalkat típusokról, de mivel azóta már több olvasója lett  a blognak mint az SZDSZ országos tagságának, ezért idézzük fel mit írtam akkor a testalkatokról.

Answer Questions


Coming out

 

 

www.summerproject.hu

 

 

Answer Questions


Petra

 

 

Nem mondom, hogy nem kellett ezekért a képekért napokig könyörögnöm, de végül is tegnap este megkaptam. Ő Petra  a 0.napon.  Jelenleg 64 kg és 10 hét alatt, ha minden úgy alakul ahogy terveztem, le fog adni 8-10 kg-ot, majd a továbbiakban megformáljuk a comb, fenék, és hasizmait.  Három dolgot vártam el tőle a legelső percektől fogva  Az első és legfontosabb, hogy soha nem adhatja fel, ha meginogna, elbizonytalanodna, vagy csak segítségre lenne szüksége, azonnal felhív beszélünk és ha kell találkozunk is. A másik heti egy fotót kell magáról csinálnia, valamint heti 2-3 beszámolót írnia azokról a fizikai és lelki tapasztalatairól, amiken átmegy ez alatt a 10 hét alatt. Nagy a felelősség Petra vállán, hiszen még igazán el sem kezdődött a program, máris 3 csaj ismerősöm érdeklődött Petra felől, és hogy mikor lesznek róla képek. Petra ha akarja, ha nem, példakép lesz minden nő számára, és ha nem adja fel követendő példa is lesz, mert ha neki sikerül akkor minden nőnek SIKERÜLNIE KELL.  Hiába forog szinte minden gondolatom a nők körül, és töltök el minél több időt a csajokkal, én azt hiszem 3 millió év is kevés ahhoz, hogy megértsem a nőket. Mit akarnak, mire gondolnak, ha akarnak valamit azt miért nem lehet csak egyszerűen elmondani, faszért kell állandóan utalgatni,  és miért tesznek olyat amire egyszerűen nincs, és soha nem is volt logikus magyarázat. A nők nyelvén csak egy másik nő érthet, és azokat érzéseket, amin egy nő keresztül megy , nos azt is csak egy másik nő értheti meg igazán. Én nem, mert írhatnék oldalakat a csajok lelki világáról, de Petra ezt le fogja írni nektek egy mondatban, amin keresztül talán jobban megértitek miről is beszélek én itt, és általa talán még jobban is eljut hozzátok az, amit mondani, vagy mutatni szeretnék nektek.

Answer Questions


65.nap nappal később...

 

                          65. nap 83,20 kg                                41.nap 85,35 kg

                           18.nap 89,90 kg                                   0.nap 96,30 kg

 

128,269 km futás 24 súlyzós edzés  -13,10 kg 65 nap alatt

65 nappal ezelőtt, amikor a blog.hu kezdőoldalán a regisztrációs linket kerestem, hogy beregisztráljam a blogomat és az ismerőseimmel azon gondolkoztunk  milyen nevet adjunk az oldalnak, (az utolsó pillanatban tettem le az edzemfaszommegall.blog.hu névről), akkor ugyan gondoltam rá, hogy megváltozik majd pár dolog az életemben, de arra a pontra még gondolatban sem jutottam el, mint ahol most vagyok, és főleg oda nem, ahova készülök eljutni. A nagy coming outtal még azért várnék pár napot, legalábbis addig amíg alá nem írjuk a szerződést, de a tárgyalás kimenetelétől  függetlenül,  azt hiszem megtaláltam az utamat.  Én ugyanis az a típusú ember vagyok, aki nem szereti ha a kertjébe húgyoznak az életben nem egyszer esett pofára öntörvényűsége és az életről alkotott elképzelései miatt.  Egészen egyszerűen az életet többnek képzelem el mint heti 5 x 8 órás robotot egy olyan helyen, ahol képtelen vagy elkerülni a társadalom legnagyobb faszfejeit, a rosszindulatot,  a vezetésre teljesen alkalmatlan tehetségtelen főnökök mocskos lelkű piti besúgóit, és azokat a karrierista senkiket, akik egy jobb pozícióért az anyjukat is eltaposnák. A hónapról hónapra élés, a mindennapok mókuskereke  a számla befizetéstől a reggeli keléseken át egészen addig, amíg azt veszed észre, hogy hétköznapokon arra sincs erőd hogy tisztességesen bebaszva elküld a rendszert a jó kurva anyjába.  Nekem nem kell egy olyan élet, ahol a sikeresség mércéjét a cafetéria csomag minél magasabb száma határozza meg, és olyan sem, ahol azokkal az emberekkel kell eltöltenem az életem legnagyobb részét, akiket minimum gyűlölök, még annyira sem tisztelek,  és képtelen vagyok eldönteni, hogy ez most a kollegám, vagy csak most hozták meg az új wc csészét ?

Answer Questions


Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása