LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Miss LifeT!lt hatás -10 kg

 

Pár csaj nehezményezte, hogy „ismeretlen” női változás nincs publikálva a blogon, és különben is az egyenjogúság meg az emancipácíó…  Annak ellenére, hogy az emancipációt a XX. század egyik legkárosabb és legnagyobb tévedésének tartom, valamint a családok tömeges felbomlásáért, és a modernkori társadalmunk zülléséért is egyértelműen ez a mozgalom az első számú felelős, íme egy LifeT!ltes csaj az egyenjogúság jegyében, aki Bélához hasonlóan, de jóval kevesebb Y kromoszómával, végig csinálta a LifeT!lt programot.  Ez az utolsó előtte- utána külön poszt, szóval aki azt hiszi, hogy a blog mostantól egy önmarketing oldal lesz, az teljesen jól látja mert már régen az téved. Egyszerűen csak pár embernek szüksége van arra, hogy lássa azt, amit addig az agyával nem fogott fel, és a szemével nem volt képes látni. Igen van aki csak akkor hiszi el, hogy ő is megtudja csinálni ha látja azt, hogy másoknak is sikerült. Csordaszellem, önbizalomhiány, az iskolázott plebs leszabályozott kishitűsége. Olyan tulajdonságok, amin a LifeT!lt képes változtatni mert itt messze nem csak fogyásról van szó, hanem a program alatti jellemfejlődésről, és a démonaid folyamatos legyőzéséről.  A képek 45 nappal a program megkezdése után készültek…

Szia Bence!

Már egy korábbi posztnál is gondolkodtam, hogy elküldöm neked az Én Programom történetét, de a Bélás bejegyzés motivált végül, hogy tényleg megírjam ezt a levelet.

Én is köszönöm, hogy létrehoztad ezt a blogot és hogy az itt olvasottak segítségével megszabadulhattam 9,5 (jobb napokon 10 :)) kilótól, 14 centitől a derekamról, 15-től a csípőmről és még néhánytól a végtagokon. Sajnos a legeslegvégén nem tudtam fotózni, de a 45. nap képe is beszédes a 0.-hoz képest. Akkor éppen 67.5 kiló voltam a kezdeti 76 után.

Szóval a sok sötétben bujkáló sorstársammal együtt köszönöm még egyszer! Sok sikert az új projektedhez!

Üdv,

Zita

 

Answer Questions


LifeT!lt hatás -16,5 kg

Ezt a levelet pár napja kaptam, amiben egy srác 10 hét alatt követve a LifeT!lt programot megváltoztatta a külsejét, és ahogy írja minőségileg az egész életét. Mindaz amiről eddig beszéltem és amiket én átéltem, azt most egy olvasó is véghez vitte és publikálta. Ez a LifeT!lt program amihez semmi más nem kell csak elhatározás és akarat. Gondoljatok erre a srácra mint + motiváló tényezőre tartsatok bárhol is a programotokkal... (kép alul)

Szervusz!

Nagyon sokat gondolkodtam rajta, hogy mit is írjak, írjak-e egyáltalán, aztán most írok.

A legelső dolog, amivel tartozom, az egy szó, mégpedig a KÖSZÖNÖM, (csupa nagy betűvel, így van) azt is elmondom persze hogy miért. A blogod segítségével meg tudtam változtatni az életemet minden téren.

Ott kezdeném, hogy nálam a 64 napból 71 lett, és még 9 nap van hátra a programból. 96,7 kg-gal kezdtem, most 80,2 kg vagyok, az -16,5 kg ugye, mást nem mértem.

Azonkívül persze hogy fogytam az történt még, hogy lett egy strandképes felsőtestem (persze a vádlimmal sem vagyok elégedetlen, de ugye nem azt nézik először általában :)), leszoktam a cigiről (a program előtt 6 nappal sokadik nekifutásra végre sikerült, fogalmam sincs hogy lehettem olyan hülye valaha is, hogy rászoktam) és a piáról is leálltam (azért nem voltam alkoholista, de az éjszakai életet nem kell bemutatnom pont Neked, meg hát ugye a program alatt azt egyébként se kéne...).

Visszatért az önbizalmam, nagyon jól érzem magam, és hát a csajoknak is bejön a változás. Itt nem elsősorban a külsőre gondolok, sokkal inkább a kisugárzásra. Pont ez volt a blogod egyik célkitűzése is, és lett volna a Summerprojecté is, amit ugyan egy kicst más formában, de azért mégiscsak elértél. Úgyhogy nyugodtan hízhat a májad, hogy plusz egy ember életét sikerült jó irányba terelni :)

(a világért sem kritizálnám a Summerprojectet, jó lesz ez így is, csak most kicsit mások a célok ugye).

Mi történt még? Az történt, hogy a hatásomra, édesanyám is elkezdett diétázni, 90 kg-ról indult, 63 éves, másfél hete tart a diéta, fogyott is másfél kg-t. Azért ilyen lassan (nem magyarázkodás) haladunk, mert elég rosszak a lábai szegénynek, így a sport az teljesen kizárt sajnos. Úgy számoltunk, hogy ez a heti 0.5-2kg fogyás az, ami egy nem túl durva diéta mellett vállalható.

Némi mozgás azért van persze, de könnyű fizikai munka értelemben (nyugdíjas már, de nem alibiből, kidolgozta a belét is, aki azt hiszi hogy ő sokat dolgozik, akkor szorozza meg 10-zel, aztán megkapja, amit Édesanyám csinált).

Az erő szétárad bennem, persze van még 9 napom ugye (a maival), szóval korai lenne még innom a medve bőrére. De azt hiszem, készíthetem a pezsgőt :) Szóval köszönöm szépen még egyszer.

És akkor most a levél stílszerű zárásaként megyek és futok 6km-t :)

Maradok tisztelettel

a LifeT!Lt olvasója,

Szekeres Béla

 

 

 

Answer Questions


Amerikai Youtube Generácíó

  

Új csillag van születőben Amerikában. Olyan csillag, ami a Youtube sztárok legszebb hagyományait folytatja. A Youtube által ismertté válás, azaz a semmiből való berobbanás kétféleképpen lehetséges. Csiszolatlan gyémántok, valódi tehetségek felbukkanása, akik produkciójukkal hétköznapi emberként kitűnnek a több millió amatőr feltöltések közül majd a tehetségükre felfigyelve pénzt csinálnak és hírnévre tesznek szert. Ilyen volt a DubFx-es srác, aki utcazenészként kezdte, a Yale egyetem diákjai, vagy éppen az a 14 éves srác, akinek videójára felfigyeltek a nagy lemezkiadó társaságok is. Ha tehetséges vagy és kreatív, a Youtube-al milliókat tudsz keresni, de ha ritka nagy kretén, akkor milliók fognak rajtad röhögni. Jelen esetben természetesen utóbbiról van szó. Kínosan szar, ezáltal globálisan vírusként terjedő,”produkcíók”  olyan beteg elmével rendelkező emberektől, akik semmiféle önkritikával nem rendelkeznek. Kiszel Tünde !!! ugrik be mindenkinek elsőre egyöntetűen teljesen jogosan, de nem, most nem róla lesz szó, hanem egy 12 év körüli kiscsajról, aki slágereket énekel el fülében mp3 lejátszóval, a szövegeket csak nagy ritkán tudja, és hátul Justin Bieber a falon minden mennyiségben. Nem vagyok benne biztos, hogy szellemileg tiszta a csaj, mindenesetre már most több százezres nézettsége van. Nem hiszem, hogy nagyot tévedek, ha azt mondom, nagy jövő előtt áll a csak „ilovehotboy12” néven futó kiscsaj. Jó eséllyel ugyanis olyan illusztris csoporthoz csatlakozhat heteken belül, mint a StarWars kid vagy Chris Crocker...

Answer Questions


Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása