LifeT!Lt

LifeT!lt

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

A Gastroyal átverés

 

 

 

Valamit tisztázzunk le nagyon gyorsan. Amit a Gastroyal állít, kommunikál és amihez asszisztál Tolvai Renáta és az általam egyébként elismert Szabó Győző, az egyszerűen egy tudatosan felépített média blöff, egy amúgy jól felépített manipulatív marketing kommunikáció. Nem igaz, hogy Tolvai Reni egy hónap alatt 2 ruhaméretet fogyott, nem igaz, hogy Szabó Győző kilencet, a Padödőről nem is beszélve, és lehetetlen heti 6 kg-ot fogyni folyamatosan, csakhogy a legnagyobb blöfföket említsem. Ez a blog, és az én fogyásom a legjobb példa arra, hogy milyen erőfeszítések, milyen szigorú diéta, és milyen lemondások szükségesek ahhoz, ha valaki le akar adni pár kilót. Én ugye két és fél hónap alatt fogytam 13-at, de azt kőkemény diéta tartása és heti hat edzés mellet. Aki most van itt először  a blogon, (üdv a Gastroyal ügyvédeinek) az nyugodtan olvasson vissza, és napi bontásban lekövetheti, mi kellett ahhoz, hogy én elérjem a jelenlegi alakomat és leadjam a felesleges kilóimat. Akartam már írni eddig is a Gastroyal átbaszásról, de azt csak a következő Budapestaurant sorozaton belül pár mondatban, aztán beleakadtam a Velvet cikkébe, és ez volt az utolsó csepp ami végleg  kibaszta a biztosítékot.

 

Kurva nagy átverések vannak itt és a legszomorúbb az egészben az, hogy szerintem ezt egy csomóan el is hiszik. Ezt írja Tolvai, vagy inkább ezt mondják tollba a Gastroyal marketingesei, és adatnak le ilyen fizetett hirdetéseket cikk formájában.

"Egy klubtól kapom az ételeket. Naponta ötször eszem, rengeteg gyümölcsöt és zöldséget, de húst és tésztát is. Más az ízük, mint amit anyukám készít, de ezek is finomak" – magyarázta Tolvai Renáta.

Mivanbaszod ? Az odáig rendben van, hogy naponta 5x evés meg zöldség és gyümölcs. Kezdjük ott hogy milyen húst, mert ha nem sovány fehér húst akkor az már bukó, de a legnagyobb vicc az, hogy lehetetlen ismétlem LEHETETLEN leadni úgy 1 hónap alatt két ruhaméretet, hogy abba a tészta akár legkisebb formája is beleférjen, de főleg azokkal az ételekkel nem, amiket a Gastroyal kínál. És hogy mekkora egy ruhaméret ?… Alkattól függően 6-10 kg. Reninél számoljunk az alsó határral, és vegyünk 7kg-ot egy ruhaméretnek. Ez azt jelenti, hogy a Tolvai lány egy hónap alatt úgy fogyott 14 kg-ot, hogy tésztát evett és semmiféle mozgást nem végzett mellette, ugyanis erről szólnak a hírek. Majd az egészhez hozzá teszi azt a mondatot amiért régebben már gyűjteni kezdték a máglyára valót, hogy aszongya „más az ízük mint amit anyukám csinál, de ezek is finomak”. Könyörgöm lányok és elsősorban lányok, mert tudom, hogy most ebbe akartok kapaszkodni, hogy hát lehet így is. NEM, KURVÁRA NEM LEHET. Nincs az a felsőbb erő amitől te ilyen körülmények között lefogsz fogyni 12 kg-ot egy hónap alatt, de főleg azokkal a kajákkal nem, amit a Renivel állítólag etetnek.

Menjünk is tovább és nézzük meg mik ezek a kaják, mert a legvéresebb dolgok csak most jönnek, mivel emellett a Gastroyal azzal hirdeti magát, hogy HETI 3-6 kg-ot lehet  a kajáikkal fogyni. Nézzük már meg mik ezek a kaják amik ezt a változást ígérik. Hozzáteszem ezek a kiemelt best of zsírégető étlapjukon található kajáik, többek között ezeket eszi Reni is.

 

 

Szép karrier. Komolyan mondom, hogy ez valami egészen elképesztő mert ez már szerintem simán van akkora pofátlan faszság mint a BpTv gyógyításai. Itt ülök a gép előtt olvasgatom a Gastroyal „diétás” étlapját és képtelen vagyok bármit is írni, mert ez már az a szint amire jelzők sincsenek. Heti 3-6 kg mínuszt ígérnek olyan étrenddel, amiben uzsonnára vanilliás túrós palacsintát adnak eperöntettel, somlói galuskát, meg máglyarakást. Ja, hogy ott van előtte a ZSÍRÉGETŐ szó. Hát akkor minden rendben van. Atyakibaszottúristen. Két dolog keserít el csak igazán. Az egyik, hogy ehhez a nevét adja Szabó Győző akinek munkásságát és tehetségét remélem senkinek sem kell bemutatnom, és az a Tolvai Reni, akivel azért el lehet adni pár dolgot mint a Tv2 egyetlen használható brandjének győzteseként. A másik, hogy ezt a fogyás dolgot gondolkozás nélkül el fogja hinni jó pár ember, mert hinni akarnak, és sajnos már van az ismeretségemben olyan nő (ki más) aki Gastroyal turbó diétázik. Már megint a csodavárás, meg bármi csak ne a testedzés meg a szigorú diéta.

 


Egészen elképesztő ez az étlap. Pizza szelet négy féle sajttal ebből két olyan sajt, amiből nem is létezik sovány változat, rántott !!! húsok, mártások, galuska, bacon (bazmeg), szalámi és sztrapacska, de persze ott van előtte a ZSÍRÉGETŐ szócska. Ilyen alapon betehetnének bármit, mert csak elé teszik a csodaszót, és így lesz diétás a ZSÍRÉGETŐ sertészsír, lila hagymával, ZSÍRÉGETŐ fehér kenyérrel. Röhejes. De ne csak pofázzak róla, hogy milyen szar ez az egész, leírnék azért pár számot is, csakhogy érzékeltessem mekkorát blöfföl a Gastroyal, és amit mond vagy a reklámarcai szájába ad, az mennyire vállalhatatlan és teljesíthetetlen.

Ahhoz, hogy leadj egy kiló zsírt, 9.000 azaz kilencezer kalóriát kell elégetned a napi bevitt étkezések mellett. Tehát hogy minden autista értse. Egy átlag nő napi energia igénye 1800 kalória. Ahhoz hogy TARTÓS fogyást tudjunk elérni 15-20 %-al kell bemennünk ez alá a szám alá, azaz napi 1400-1500 kalóriát kell bevinni. Ez a 300 kalória mínusz biztosítja a fogyást, meg persze amit edzésekkel még el tudunk égetni.  Na most ebből kell nekünk 9.000 és ez még mindig csak egyetlen kiló. A kezdeti szénhidrát mentes, tehát SZÉNHIDRÁT MENTES táplálkozásnak, a magas fehérje értékű ételeknek és a napi 3-5 liter folyadék bevitelének köszönhetően az első 7-12 napban elérhető radikális, akár 4-8 kg-os testsúly csökkenés is, mint ahogy ezt nálam is láthattátok az első heti összegzésben, mivel ilyenkor a test a felesleges vizet engedi el. Nem tudom világosan fogalmaztam-e. Tehát a kezdeti nagy súlyvesztés legnagyobb része nem zsír, hanem víz, majd miután a felesleges vizet kihajtottuk magunkból, azután lép be a 9.000 kalória megszorítással -1 kg elve. Ahhoz hogy elvond ezt a 9.000 kalóriát nagyon szigorú diéta betartása szükséges, amibe a Gastroyal által kínált ételek minimálisan sem felelnek meg, mert nem hogy a szigorú diétába nem fér bele, hanem meggyőződésem szerint a sima diéta fogalmába sem. Mert mi az, hogy pizza tészta, zsíros sajtok, somlói galuska, máglyarakás, húsok elkészítése rántottan, de a legnagyobb agyhalál, - és most mindenki fogjon meg valamit - az nem más mint a ZSÍRÉGETŐ chips !!!!!!!! Amit a Gastroyal csinál és hírdet az szerintem messzemenőkig kimeríti a tudatos átverés, és a becsapás fogalmát.

Vizsgáljuk meg jobban Reni két ruhaméretes fogyását, és nézzük meg ez mit is jelent számokban. Tegyük fel sikerült leadnia 6 kg-nak megfelelő folyadékot  az első 12 napban, amit a szénhidrátmentes táplálkozásnak köszönhet. Már itt elbukik a dolog, mivel ez az étrend minden csak nem szénhidrátmentes. A maradék 8 kg-ot a testzsírjából kellett elveszítenie ami azt jelenti, hogy ha 1 kg testzsír mínusz 9.000 kalória, akkor 8 kg az 72.000 !!!!! Kcal. Értitek már miről beszélek ? Lehetetlen. Erre senki nem képes, fizikailag lehetetlen mert ez azt jelenti, ha a maradék 18 napban semmit, de semmit nem eszik és mellette eléget edzésekkel napi 1.000 kalóriát, még akkor sem tudná a felét sem leadnia, hogy teljesítse a 14 kg-os mínuszt. Amikor én lefutok 10 km-t úgy hogy felfutok a Budai Várba, akkor én 8-900 kalóriát égetek el és ez azért nem tartozik a könnyű edzések közé. Most akkor miről is beszélünk ?   

Viszont mindenképpen elismerés jár a profi kommunkácíóért a reklámokért a jól kiválasztott Gastroyal arcokért, és a marketing csapat légvárakat építő munkájáért. PR szempontból szinte már tökéletes az amit felépítettek, igen nagy kár, hogy emögött semmiféle tartalom nincsen és a legkisebb szellőre is össze tud dőlni ez az egész, mivel semmiféle alappal nem rendelkezik. Kár érte, mert ennyi pénz, idő és energia befektetéssel alkothattak volna valami valóban egészséges és ZSÍRÉGETŐ étlapot is. Igaz arra nem biztos, hogy lett volna kereslet, mert ki rendelne sovány túrót, párolt zöldséget és salátát mindenféle öntet nélkül.

A Gastroyal átverés természetesen nem csak engem zavar, hanem az úgynevezett szakmát is. Diatetikusok, étkezési és életmód tanácsadók, személyi edzők egyöntetű véleménye megegyezik azzal, amiket én itt leírtam. Végül pedig álljon itt egy laza 10 milliós bírság amit a Gazdasági Versenyhivatal szabott ki a Gastroyal-ra,  akiknek szintén szemet szúrt már nem is egy alkalommal a Gastroyal felelőtlen üzletpolitikája, árképzése, és a megalapozatlan ígéretei a fogyással kapcsolatosan. Bár én inkább a tudatos átverés és becsapás szót használnám. Akit érdekel ide kattintva elolvashatja a teljes jelentést. Minden esetre felhívnám mindenki figyelmet az első bekezdés utolsó mondatára.


Április 11 a költészet napja. Ez alkalomból a nagy költők előtt tisztelegve és rájuk emlékezve, persze József Attilát és Latinovits Zoltánt nem feledve, ezzel a videóvál járulnék hozzá az irodalom és a költészet halhatatlanságához... 

 

 

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr692815799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cöcö 2011.04.11. 10:01:09

jaj de szerettem ezt a bejegyzést! :) kellett már nagyon, hogy valaki elmeszelje nyilvánosan is a Gastroyalt!minden szavával egyetértek! (oké, a csúnyákkal nem.)

cöcö 2011.04.11. 10:06:04

József Attiláért + piros pont!

benedek bence 2011.04.11. 11:17:39

@cöcö: és még hány diétát lehetne igy szétszedni te jó isten. azt hiszem csinálok is ebből egy sorozatot.

KopaszMercis 2011.04.14. 15:32:19

@benedek bence:

Na azert te is csusztatsz...

"Én ugye két és fél hónap alatt fogytam 13-at"
Bar ez nagyon becsulendo es tiszteletre melto eredmeny, egyreszt velhetoleg zsirbol tobbet fogytal - leven izmot szedtel magadra. A kepek alapjan nem valami sokat, de azert nem is keveset, masreszt nem etalon eredmeny. 2.5 honap alatt 13 kilo tok OK, se nem rossz se nem jo.

"A kezdeti szénhidrát mentes, tehát SZÉNHIDRÁT MENTES táplálkozásnak"
Rajzolsz nekem errol a szenhidrat mentes taplalkozasrol egy kepet?

"Amikor én lefutok 10 km-t úgy hogy felfutok a Budai Várba, akkor én 8-900 kalóriát égetek el és ez azért nem tartozik a könnyű edzések közé. Most akkor miről is beszélünk?"

Igen ez valoban igy van, ezert nem celszeru futassal fogyni pl.. mert bar majd osszeszarod magad olyan nehez 10 km-et lefutni, plane fel a varba - ismet csak riszpekt - egyaltalan nem tartozik a leghatekonyabb tevekenysegek koze. Minel tobb nagy izom csoportot mozgatsz meg annal tobb kaloriat egetsz, futasnal a combot leszamitva nem nagyon erolteted meg a nagyobb izmokat, igy nem kifejezetten hatekony. Bar nyilvan a "lab mindig keznel van" erv ervenyesul, de ha az ember fogyni akar a futas nem hatekony es sok energiat emeszt ahhoz kepest.

Osszegezve:
Attol mert te 2.5 honap alatt 13 kilot fogytal, az nem azt jelenti, hogy annal tobbet ne lehetne.
Szenhidrat mentes taplalkozasrol en meg nem hallottam, meg csak egy egy etkezesnel sem, nem hogy napokig/hetekig. De attol meg lehet h letezik..
A varba valo felfutas peldaja is santit, mert bar baromi nehez, zsiregetese nem annyira nagy hatasfoku.

Stb...

en vok a gastroyalugyved

cöcö 2011.04.14. 19:52:36

@KopaszMercis: a 13 kg-os fogyásért tényleg riszpekt.

amivel egyetértek: valóban nem széndhidrátmentes a diéta, anélkül valószínűleg a sarki közértig nem lehetne elfutni.

azzal is egyetértek, hogy nem feltétlenül az egyedüli üdvözítő a zsírégetésre a Várba-futás..

benedek bence 2011.04.15. 00:29:18

@KopaszMercis: egy pillanatra azt hittem hogy magyarázkodnom kell az ezdéseim dokumentálva illusztrálva a cikkemben a tényeket leirtam számokkal alátámasztottam a szénhidrátmentes kifejezés valóban fail de bent hagyom a történelmi hűség kedvéért

bocs hogy iylen későn válazsolok csak éppen egy 10-est futottam a váron keresztül

runkeeper.com/user/144707990/activity/31781780

KopaszMercis 2011.04.15. 10:39:50

@benedek bence:
Mondjuk arra kivancsi lennek - ha mar magyarazkodni van ingerenciad - bar oszinten szolva nem szedtem darabjaira a dietaidat, de az altalad menedzselt emberek (es te pl) hogyan viszik be a megfelelo mennyisegu rostot? Mert sok mindent latok a dietadban, ami kozhelyesen "sok rostot" tartalmaz, de kozben a rost/kaloria aranya nem adekvat. Pl rozskenyer, zabpehely stb. Az en meglatasom szerint egy teljesen hatekony dietaba ezek nemigen fernek bele, kiveve persze, ha emberunk izlese olyan, hogy semmi kifogasa az ellen, hogy az altala elfogyaszthato kaloriak kb felet fureszpor (zabpehely) teszi ki.

Tovabba megegyszer, ha a karodat negyedoraig egyenesen magad ele kinyujtva tartod ugy hogy 90 fokot (tudod a viz forraspontja) zar be a testeddel, ezerszer durvabban megereoltetobb, mint pl a tegnapi futasod.. sot valszeg nehezebb, mint egy iron man, hisz azt van ember aki beadja, mig a karjat igy kitartani, ennyi ideig talan senki nem tudja (bar nemtom az elvet sztem igy is erted). Nos nyilvan a mindenkinek egyertelmu (meg a noi ismeroseidnek is esetleg), hogy egy iron man alatt tobb "zsir" eg el.

Eleve 10 km-et futni sok. Nyilvan sok mindentol fugg, de pl az atlagembernek - es talan egyelore meg annyira te tested sem aklimatizalodott ehhez az uj eletmodhoz teljesen de - 10 km-et lefutni minimum 1.5 ora, ha meghajtod mondjuk 1, de akkor meg annyira porgeted a szived, legalabb felmegy arra az orara mondjuk megint az atlagot szamitva 170-190 koze a pulzusszamod, hogy egyreszt a szived edzed elsosorban, masreszt barmelyik eset all fenn, nem csak a zsir tartalekokbol merit energiat a szervezeted, tehat az izomzatba is belebont. Nos ha kevesebb es tobb erofeszitessel is eltudsz erni ugyanannyi zsiregetest.. akkor? Kozgaz: hasznossag, csokkeno hatarhaszon elve stb megvan? Corvonos (sic!), inteligens (sic!) csajszit kerdezd meg segit elmagyarazni, hogy ez ugyanaz a mechanika, mint a szervezeted ehezesi sokkja. Ugy is tudsz kurva lassan fogyni, hogy tul keves kaloriat eszel egy nap, meg ugy is, ha csak tul keves kalorianyi deficitet csinalsz, ha a ketto kozul kell valasszal (es tfh kajara van eleg penzed) akkor mar erdemesebb tobbet enni, hiszen konnyebb lelkileg. Nyilvan van egy fizikai korlat, egy optimum - egy maximum pont, hogy "na most es igy lehet a leghatekonyabban a zsirt egetni, es fogyni". Te teljesen egyertelmuen ettol elegge messze vagy, ami nem azert van, mert hianyos a tudasod (nem annyira veszesen az), hanem mert egyszeruen teljesen mas preferenciak menten hozod meg a dontesed. Ha 10 km-et lefutva akarnal zsirt egetni - es vallasi okoknal fogva ragaszkodsz valamiert a futashoz - sokkal hatekonyabb lenne reggel es este 5-5 km-et futni... (egy egy szigetkort, mondjuk mittom en bemelgetiessel 40-50 perc alatt 150-es pulzussal)

Tehat amikor felhozod a sajat peldadat, es azt erzekelteted, hogy ezek a lehetseges korlatok, akkor az is csusztatas. Egyaltalan nem a leghatekonyabb fogyas modjad valasztod - ami nem baj, es mondom teljesen elismeresre meltok az eredmenyeid - csak azert ha elvarjuk a teljesseget a gasztrojaltol, akkor varjuk el magunktol is ;)

Amugy a 10-es nem rossz.. nekem 6-8 km volt a sztenderd, amikor toltam. Marmint ez volt az edzes utani levezetes =)

Es igen, igazad van, ha te 10 km-edet huzom, akkor egy kemeny edzes utani 8kmes futas meg nagyobb okor faszsag a zsiregetes jegyeben, mint amit te csinalsz - igen ez igaz es jogos lenne, ha en lennek kettenk kozul az, aki ugy tesz, mintha...

Summa summarum, hogy tenyleg pozitivan zarjam a monologot (es hogy angolozzak akkó mán en is egy kicsiket), te tudod a legjobban, hogy ha felhiznal zsirbol elegge, es esetleg tenyleg ramennel a dologra, es a zsiregetes lenne a fontos neked, akkor pl a Szabo Gyozo 9.5 kilojat le tudnad adni egy honap alatt sima liba, szal nem kell a bullshit :)

tomot 2011.04.15. 17:49:37

Nem kell itt órákig rohangálni, letolod helyben, ha tudod ;-)
www.youtube.com/user/CFXathlete?blend=1&ob=5#p/u/0/mqexi73YGgw

Pupilla2 2011.04.27. 23:25:53

Sziasztok!
Mielőtt széttépnétek egymást...
Én ki is próbáltam ezt a diétát, vagyis még mindíg csinálom, immár harmadik hete. Fogytam is 7 kilót, tehát használ, ezt azért nem lehet tagadni, de....
A kaja valami borzasztó, néha nem tudom megenni, pedig nem vagyok finnyás. Van, ami jó, de az meg kevés. Pl: szóba került a pizza. Nos, én is ettem már. Jött a doboz, olvasom a cimkét, marhára megörülök, aztán felemelem a dodozt, mondom baszki, ezek nem raktak bele semmit!!!! Van pöpec grammos mérlegem. Felcsaptam rá, a pizza 190g volt dobozostól, tetőstől. Ez volt az ebéd... Soroljam? Itt van ugye a chips. Az is volt már, vagyis csak valami olyasmi. Mert itt a chips alatt 6-7 db virsli vastagságú, vékonyra karikázott, szárított barna kiflit kell érteni. A rántott húson sem panír van, hanem valami egyéb, de abban legalább van hús, így elnézem nekik. És tényleg kapunk szendvicset is, de az meg egy normál kifli flének megfelelő barna kiflit takar, benne két karika szalámival. De ma pl. csak zöldség volt, se hús, se tészta. Szóval ,az étlap sokkal kecsegtetőbb, mint amit valójában takar. Nem minden az, aminek látszik. Lehet tőle fogyni, de nem éhezés nélkül, erre én vagyok az élő bizonyíték. Április 11.-én kezdtem, azóta még egyszer sem laktam jól, mindíg úgy álltam fel az asztaltól, hogy jajj de tudnék enni!

Tomisz 2011.04.29. 10:02:53

@tomot: Ez már inkább durva erőnlét és kondicionálás... bár tény hogy aki ezt csinálja kemény ember lesz.
Ez a világ hadseregeinek kb alap gyakorlata:
- négyütemű fekvőtámasz (+ugrás)
- húzódzkodás + tolódzkodás
- futás / menetelés

:)

Darky_ · http://powerteam.blog.hu/ 2011.05.03. 07:33:46

Minden diéta használ, amennyiben az a negatív kalóriabevitellel jár. Kis túlzással fogyni "csak" milka csoki evéssel is lehet, amennyiben a fogyókúrázó kevesebb kalóriát visz be, mint amennyit mozgással és az alapanyagcserével eléget. Minden diétának ez a lényege, minden más ÁTVERÉS!
A különféle diétáknak csak az az értelme, hogy a negatív kalória-egyensúlyt mennyire tudjuk tartani/elviselni. Mivel minden diéta izomtömeg vesztéssel is jár, ezért létfontosságó a mozgás ennek csökkentésére.

Missing Link 2011.05.03. 17:49:35

én sztem nem a legjobb diétát nézted ki a gastroyaltól; ami nagyon gyors eredményt ígér, az a turbo-diéta, napi 4 étkezést hoznak, és 600!!!! kalória összesen. Két hétig javasolják, én simán ledobtam vele 5-6 kilót két hét alatt, mellette nyomtam napi 3-4 liter vizet. Érdekes módon, amikor kevesebbet ittam, lassult a fogyásom.
ebben az étrendben CSAK zöldség-gyümölcs pépek, párolt zöldségek vannak, sült zöldségek, semmi tészta, meg light bacon, meg ilyen marhaságok.

és akkor innen ki lehet számítani, hogy akár férfi, akár nő, 600 kalória mellett bizony lesz súlycsökkenés.

nyilván jó mellette a mozgás, hogy ne az izmaidat veszítsd, hanem égjen is a zsír, és mivel 4 étkezés van, annyira nem szenvedős a dolog.

szóval összefoglalva, ez eredményezi a gyors fogyást: turbo-diéta.

KopaszMercis 2011.05.03. 23:33:13

@Missing Link:
egyszer tenyleg 600 kaloriat ennel 3-4 napon keresztul, olyan ehezesi sokkba kuldened a szervezeted, hogy ihaj.. lelassitana a picsaba az anyagcsered, es nem fogynal, mert kapaszkodna a szervezet a tartalekokba...
En heti 1 db 500-600 kalorias napot javaslok, mert kb az az ami ertelmezhetetlenul rovid ido a szervezetetednek ebbol a szempontbol.. stabilan hosszutavon napi 1400-1500 kaloriat kell kb enni.. a tobbi HULYESEG. Mozogni meg tobb oknal fogva is kell, egyreszt azert, mert valoban a sulyveszteseget az izombol gatolja, masreszt porgeti az anyagcseret, harmadreszt pedig segit a deficitet novelni...

Darky_ · http://powerteam.blog.hu/ 2011.05.07. 15:44:01

@KopaszMercis: 600 kalória az annyira drasztikus csökkentés, hogy rövidtávon mindenképpen jön a fogyás. Azon már gondolkozhatunk, hogy ennek mennyi része zsír és mennyi az izom, de az anyagcsere (mozgással kombinálva) nem tud annyira belassulni, hogy ne csökkenjen a súly. Természetesen a hosszútávú megoldás az, ha csak 2-500 kalóriával csökkentjük a napi kalóriamennyiséget. Az 1500 kalória így önmagában semmit sem jelent, mert egy 120 kilós férfinek nagyon kevés, egy 60 kg-os nőnek meg akár sok is lehet. Ezt nem lehet így számszerűsíteni, mindenkinél egyénfüggő (alapanyagcsere+elégetett kalória)

Darky_ · http://powerteam.blog.hu/ 2011.05.07. 15:55:11

Ettől persze ez a diéta átverés ebben a formában. Az, hogy tészta, vagy bacon, vagy zöldség van az étlapon majdhogynem mindegy, amennyiben megfelel a leírt kalória mennyiségi követelményeknek.
Feleségem ikerterhesség után 3 hónap alatt 16 kg-ot fogyott le Norbi Update rendelős kajával, nulla edzéssel és rendszertelen életmóddal (3 óránkénti etetés két gyerekkel)
Szóval az nem igaz, hogy nem lehet lefogyni ilyen kajákkal, de az is biztosan kijelenthető, hogy ez típus kérdése is (ez amúgy az összes diétára igaz).

Darky_ · http://powerteam.blog.hu/ 2011.05.07. 15:56:32

Jah, és a Norbi Ultra Update menüben minden másnap galuskát adtak :)

KopaszMercis 2011.05.07. 16:48:43

@Darky_:
A kaloria igenyeket altalaban nyilvan kb atlag pasira ertjuk, azt szerintem mindenki tudja, ez valtozik.. atlag faszinak van kb 2000-2500 kalorianyi igenye egy nap.. mondhati orankent kb 100.
Nekem az a velemenyem, hogy az osszes dieta mukodik (marmint ami tenyleg dieta) csak persze nem hatekonyan, vagy a leheto leghatekonyabban.. mindegy. Mindenki ugy csinalja ahogy akarja... kinek mire van energiaja!
Add a Facebook-hoz