LifeT!Lt

LifeT!lt

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

A Nők Lapja Évszakok cikk

Zseda_001.jpg

Életmódváltás virtuális segítséggel - A LifeT!lt módszer 

Az önmagukkal elégedetlenkedők közül sokan az interneten próbálnak megoldást keresni problémáikra. Balogh Tamás is a világháló segítségét vette igénybe egy szakítás után, hogy egy blogon bemutassa, hogyan változtatja meg egy ember életét saját edzés- és táplálkozási programja. Szokatlan, pikírt stílusban írt bejegyzéseit egyre többen olvasták, sőt pár hónap után egyre több követője akadt.

„Több ezer nő életét változtattam meg” – kezdi minden szerénység nélkül Balogh Tamás. „Az edzések, és a táplálkozás terén már nem nagyon lehet újdonságot kitalálni, de az én módszerem titka a blogom és a személyiségem stílusában rejlik. Egy férfias világban élünk, amelyben mégis minden a nőről szól. A tökéletes nőről. A nők azonban nem érzik annak magukat, ha a testük miatt folyamatos önbizalomhiánnyal küzdenek. Én csupán annyit teszek, hogy az írásaimban rávilágítok a problémákra, és tabunak számító témák tisztázására. Megértetem velük, hogy nincsenek félmegoldások és csodaszerek, csak akkor tudnak változtatni az életükön, ha tesznek is érte. Összeállítottam hát egy hetven napos programot. Aki végigcsinálja, hatalmas jellemfejlődésen megy keresztül, és a program végére képes lesz az egész életét megváltoztatni, mert fejben fog megerősödni az illető és legyőzi önmagát. Ez egy olyan hihetetlen élmény, amit a Speed-fitness órák vagy a különböző fogyasztószerek soha nem adhatnak meg senkinek. A blogomon többféle testalkat diéta és edzésmódszer található, melyek között mindenki megtalálhatja a magához illő diétát, a neki leginkább megfelelő programot. Fontosnak tartom, hogy mindig az életből merítsek példákat, mert  mindannyian ugyanazt a levegőt szívjuk azonosak a társadalmi problémáink, és ugyanazokon megyünk keresztül még ha azt gondoljuk, a problémáink egyediek és csak minket érintenek. Ha látod leírva azt ami veled történik vagy már keresztül mentél rajta, akkor hiteles személy leszel, mert ha az ember magát vagy a problémáját látja leírva egy idegentől, akkor azonosulni fog veled és elfogadja még az olykor szélsőséges nézeteidet is. 

Azt gondolom, hogy a jövő az interaktív életmód változtatásé. Évente pár alkalommal kiválasztok egy-egy túlsúllyal rendelkező nőt, akit átalakítok az internetes közösség előtt. A jelentkezővel végig dokumentáljuk a program 8-10 hetét, élménybeszámolókkal és fotókkal tesszük követhetővé az átalakulási folyamatokat. Ez azért jó, mert így bárki könnyen azonosulhat a szereplővel. Ráadásul mivel a minden az olvasók szeme előtt zajlik minden, ők is elkezdenek hinni benne, hogy végig tudják csinálni. Ezt a módszert és ezt  a nyilvános fogyasztó programot mára már egyre többen másolják, de nem árt tudni, hogy ezt én találtam ki, előttem soha nem volt ilyen, és anno minden egy Petra nevű lánnyal kezdődött. A LifeTiltet rengetegen támadják, de mégis sikerült teljesen átírnom az életmód kommunikálásával kapcsolatos szabályokat. Mára már minden magára valamit is adó edző blogot vezet vagy Facebookon aktív, ahol személyes stílusban próbálnak érvényesülni. A felület mindenki számára adott, de a tehetség ami ehhez kell, a legtöbb embernél már egyáltalán nincs meg. A LifeTilt egyedülálló jelenség és hiába próbálják, soha nem fogják tudni lemásolni, és pontosan azért mert egyedi és ellen megy minden stratégiának. Mindenki az olvasókat akarja megnyerni, de engem nem érdekelnek az olvasók, sem az, hogy az írásaim milyen negatív reakciókat vált ki belőlük, és ez addig van jól és fog működni ez az egész, amíg ebben a szellemben tudom ezt vezetni. Finomkodással, óvatos fogalmazással  nem értem volna el semmit, de a nőknek nem is erre van szükségük.  

258484_386583414728184_2127091392_o.jpg

A LifeT!lt lényege a motiváció és a szemfelnyitás, amit a bejegyzések adnak át. Ez több mint egy szimpla fogyókúra, vagy személyi tanácsadás. Aki végigcsinálja a programot, annak teljesen megváltozik az élete. Naponta több tucat köszönőlevelet kapok. Van, akinek a pajzsmirigy problémáján segített a módszerem, másnak az inzulin rezisztenciája szűnt meg, sőt egy kisbaba megfoganásáért is hálálkodtak már. Nekem ennél több visszaigazolás nem kell, tudom, hogy a módszer, amit kitaláltam, működik, és nem is olyan soká, egyre többen  fogják tudni, hogy mi is az a LifeTilt ”. 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr394776099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hompi 2012.09.14. 08:21:33

Érdekes, hogy a címlapon elfért a "Meddig tart egy kapcsolat" meg a "Mesék földjén" A Lifetilt-et is szívesen láttam volna rajta :)

Amúgy zsír.
Diáról meg annyit, hogy OMG, pedig láttam már a képeket.

ronbird 2012.09.14. 13:40:56

az első értelmes cikk egy női magazinban?
Add a Facebook-hoz