LifeT!Lt

LifeT!lt

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

A 3 millió dolláros sztori

Las_Vegas_WP_06.jpg

Egy sztori Las Vegásból, az Aria Casino egyik asztalától.   

Richievel pókerezünk, elbukik egy nagyobb kasszát és felszólít, hogy kísérjem el rulettezni, mert már csak abban látja ma este a feltámadás esélyét. Nem kellett kétszer mondani, szeretem az ilyesfajta szórakozást, így elsétálunk az igen szofisztikáltnak számító Aria High limit roomba, ahol többnyire 50 éves öltönyös Ázsia formák üldögélnek és játszanak. A legkevésbé érzem magunkat ide valónak mint korban, mint bankszámlában, de hát Richie játszani akar, még pedig nagyban, ugye fuck everybody. Leülünk a rulett asztalhoz, ahol épp senki nem játszik, Riche vált 5 ezer dollárt és kér egy whiskyt. Engem is megkérdez az amúgy Paméla Anderson 20-as éveit meghazudtolóan kinéző pincérnő, hogy kérek-e valamit, de tekintve, hogy én nem játszom csak "megfigyelek", nem akarom egy potyaleső látszatát kelteni, így elutasítom az italt. Rich ragaszkodik a piához és dupla whiskyt rendel nekem is. Az első pörgetésen Rich felrak 500 dollárt és el is bukja az egészet, a második pörgetés is hasonlóan alakul.

A harmadik pörgetésre készülünk, amikor odalép az asztalhoz egy 30 körüli szemüveges kínai pasas, és megkérdezi a dealert, hogy mennyi a maximális tét egy számra. A válasz $40,000. Igen 8 millió forint. Az emberünk elővesz egy iphone-t es bepotyog valamit, majd szó nélkul távozik. Nem tulajdonítottunk nagy jelentőseget a dolognak, játszottunk tovább. Rich közben elkapott pár számot és 6-7 ezer $ nyerőben lehetett, amikor ismét megjelent az öltönyös pasas, de ezúttal másodmagával, és 2 fekete selyem táskával. Itt a dealer, akit amúgy ismertünk már egy ideje ránk kacsint, és ezt tátogja halkan: "watch tahis Guys"! Az öltönyös pasi (mint kesébb kiderült a matematikusa a szuper High roller indulóinak) kiönti az egyik selyem batyú tartalmát az asztalra, és odaengedi a "fönököt". Rich rám néz: "holy shit!!!" Odanézek az asztalra és csak $100,000-os zsetont látok a kupacban. Főszereplőnk itt kerül a képbe, aki udvariasan mosolyog egyet, majd odalép az asztalhoz és felrak 10 darab zsetont a piros szinre azaz egy millió dollárt. Nem vagyok egy whisky rajongó, láttam már pár erősebb játékot, de ezen a ponton muszáj volt belekortyolnom egy derekasat az előttem lévő italba, mert felugrott a szívverésem 200-ra. Leesik a golyó, fekete 17.

image_1349530010537430.jpg

9.2 millió dollár zsetonokban. 2 milliárd forint

A dealer csendesen elhúzza a piroson pihenő 230 millió forintot erő zsetonkupacot és vár. Itt már üres volt a poharam. Főszereplőnk most stratégiát vált, és a páratlan számokra rak 10 db zsetont. Rich mozdulatlanul néz, és nem rak tétet. Piros 32 páros. -oh my fuckin god. Megint vesztett. Rich és én kérünk még egy dupla whiskyt, miközben előkerül a másik fekete táska is. Ebből 25-ezres zsetonok kerülnek elő. A feltehetően Forbes listás emberünk utasítja a dealert egy ha tarozott szóval: "SPIN!" Villám sebességgel telepakolja az asztalt a piros zsetonokkal, számoltam, 40 darab zsetont rakott fel. A harmadik millió. Zöld zéró 0. Zseton nélkül. Ez is elment. Itt már olyan kellemetlenül éreztem magam, hogy csak azért nem mentem el, mert síri csend uralkodott az asztal körül és nem mertem zajt csapni sem megmozdulni. Itt emberünk azonban megelégelte a balszerencsés fogadásokat és egy "Thank you" kiséretében távozott. Hát így voltam szemtanúja 700millió forint elvesztésének 10 perc alatt. Azóta sem tértem magamhoz.

De a legdurvább, hogy a srácot különösebben nem is érdekelte a dolog. Hisz tudjátok, What happens in Vegas, stays in Vegas.


Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr534823281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

belzebubó 2012.10.06. 18:43:08

Hát még Makaón miket látnál! A zsetontornyoktól az asztalt se úgy telepakolják! Szombat este Venetian Macau-ban a high limit asztaloknál ez szinte már kispálya.
bizline.hu/ilyen-makaoi-kaszinok-mellett-las-vegas-mar-csak-egy-videki-csehonak-tunik
Hogy mi mehet a fenti, elszeparált szobákban az igazán nagypályás kinaiaknál, azt talán elképzelnünk sem szabad.

eperszuret 2012.10.06. 20:26:45

Kíváncsi lennék, hogy minek az apropóján került most elő ez a sztori.
"homályos a sorköz" :D
Add a Facebook-hoz