LifeT!Lt

LifeT!lt

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Kudarcok

kudarcok.png

Steve Jobs mostanra már történelmivé érett Stanford-i beszéde nagy hatással volt rám, de különösen az a rész, amikor a dolgok összekapcsolódásáról beszélt. Érdemes odafigyelni az olyan kaliberű emberekre mint Jobs, és úgy általában azokra, akik maradandót alkottak, valami kivételest vittek végbe, és akik rendelkeznek azzal a képességgel, ami kiemeli őket ebből a 7 milliárdos tömegből.  Az ilyen kaliberű embereknek figyelni kell minden mozdulatát, inni minden egyes szavukat, és megbecsülni minden olyan percet amit a közelükben tölthetünk mert az ő referenciájuk az életük, és ha megvan bennünk az intelligencia, hogy az általuk közölt információt és gondolatokat a saját életünkbe beépítve hasznosítani tudjuk, akkor gondolkodás nélkül tegyük meg, mert az utunk végén, amire miattuk léptünk rá, ott lesz valami nagyszerű, ami viszont már csak a miénk, és egyedül mi rendelkezünk felette.   

A dolgok összekapcsolódása, amikor rájövünk hogy semmi nem történik véletlenül, és Stanford után 8 évvel már tudom én is, Jobs miről beszélt anno. Egy sztori arról, hogy a kudarcok a fejlődésünk elengedhetetlen velejárója, amivel ha nem találkozunk rossz úton járunk. Ez az én történetem, ez a LifeTilt születésének története, ami soha nem történt volna meg ha nem bukok el, vagy ha az élet nem küld padlóra, és ha nem érzem azt, hogy kész vége most nincs tovább, innen nem lehet felállni. Egy sztori semmi több, egy példa arra, hogy legtöbbször tragédiák sorozata kell, hogy megtaláld az utadat mert van az úgy, hogy néha vesztened kell, hogy később mindent megnyerj.

2009 március.

Szakítás életem addigi legnagyobb szerelmével. Egy szakítás ami kegyetlenül megviselt, ami után úgy éreztem nincs tovább és a szenvedve vágyódás akkoriban a mindennapjaim részévé vált. Fájdalommal keltem és ezzel a mardosó érzéssel feküdtem hónapokon keresztül. Minden ő rá emlékeztetett és nem segített semmi, nem enyhítette semmi a szenvedést. Nem segített a pia, a csajok, bárhová mentem, bármit csináltam minden ő rá emlékeztetett, csak róla tudtam beszélni és nem tudtam menekülni előle, de nem is akartam. Egy lány aki kitépte a lelkemet, egy lány akinek elvesztésével úgy éreztem mindent elvesztettem. Ha akkor nincs mellettem a legjobb barátom fogalmam sincs hogy jöttem volna ki ebből az állapotból. Erről a lányról beszéltem a Juventus rádióban, ezt a lányt emlegette a riporter csaj az RTL klubon, és ő az a lány, akinek bizonyítani akarván elkezdtem írni ezt a blogot.

230962_510067169004793_1945498735_n.jpg

Csinálni akartam valamit amivel újra felfigyel rám, létrehozni bármit amivel bebizonyíthatom neki már nem vagyok az a perspektívátlan link senki faszfej, aki a kapcsolatunk alatt voltam. Életem legnagyobb kudarca, hogy azt a nőt akit jobban szerettem bárkinél, akiért mindent megtettem volna elvesztettem, majd amikor leesett hogy mit is vesztettem el nem tudtam visszaszerezni. Túl későn jött meg az eszem, túl későn tettem meg azokat a lépéseket, amit akkor kellett volna megtennem és nem csak pofáznom róla amikor még együtt voltunk. Ha nincs ez a lány, ha nincs ez a szakítás ez a blog soha nem születik meg. Ennél a lánynál jöttem rá, hogy egy férfinak mik a valódi kötelességei az életben, hogy egy férfi semmit nem ér célok és jövőkép nélkül, hogy egy férfinak kötelessége letenni valamit az asztalra és soha nem megelégedni azzal amije van. Egy férfit csak az első hely érdekelje, és legyen meg benne a dominancia, a becsvágy, és hogy az élet bármilyen nehézséget sodor elé, azzal megküzdve győztesen kerüljön ki a csatából. A mai napig ez a fajta becsvágy és folyamatos fejlődés iránti olthatatlan vágyam viszi előre a LifeTiltet. Ennek a lánynak, és ennek a kudarcomnak köszönhetitek a LifeTiltet, és én ennek a lánynak köszönhetek szinte mindent. 

2010 Augusztusa.

Abban az időben még a Vodafone-nál dolgoztam, de már akkor is abban az állapotban, amikor már nem sok kellett, hogy eleresszek pár golyót a személyzeti osztályon. Nem a Vodával volt problémám, hanem az egész vállalati struktúrával, ami úgy veszi el az álmaid és tép ki belőled minden egyediséget, mint egy párkapcsolat azzal a bizonyos rosszul megválasztott másik féllel az oldaladon. Félelmek, piti játszmák, a vállalat mindenekelőtt szemléletmód, a sehova sem vezető meetingek, a régen befásult viszonyok, a havonta érkező összeg elvesztésének rémképe, ami minden egyes hónappal tovább ver láncot a benned rejlő lehetőségekre. Tudtam hogy lépnem kell, de persze a bátorságom, mint a legtöbb embernek nekem sem volt meg hozzá. Pofáztunk a szabadságról, meg hogy de jó lenne, meg mi lenne ha… Cigi szünetben elmesélt gyerekkori álmok, várva a kurva nagy dobásra, aminek előbb utóbb be kell ütnie, mert nem lehet ez mindig így, aztán ahogy a csikket elnyomtuk, úgy a lelkesedésünk tüze is alább hagyott, majd mentünk vissza gályázni álmokkal, és reményekkel a fejünkben.

Persze szép a hit, hogy egyszer minden jobb lesz majd, de ehhez tenni is kéne nem csak fejben önkielégiteni éveken keresztül, ahogyan azt én is tettem. Van akinek jó ez a langyos semmi állapot de ők a jelentéktelen senkik, akik semmire sem fogják vinni az életben. Van ki büszke rá hogy ember, míg másnak pénz és hírnév kell. Kit a művészet és a tudás vonz, mást a kaland, hogy hős legyen. Hiszünk ezernyi más-más Istenben kik nincsenek velünk ha kell, de előbb utóbb rádöbbennünk hogy nincsen más erő, egy űz tovább és kizárólag a bennünk dolgozó el nem múló vágy...

165451_3687899428324_601399494_n_1.jpg

A Vodánál folyamatosan belső képzések vannak, amiket ajánlás alapján lehet elvégezni. Ezek a képzések megkerülhetetlenek ha feljebb akarsz lépni egy magasabb pozícióba, ami több pénzzel és nyilván több felelősséggel is jár. Én akkoriban egy csapatban dolgoztam, és a feladatunk a flotta szerződések megírása volt, azaz mi határoztuk meg a tarifákat, a percdíjakat, a csomagban foglalt adatmennyiséget, melyik cégnek mennyi legyen az előfizetési alapdíja stb. Kurva nagy fos meló volt utáltam is mint a szart, többek között azért is mert én egyszerűen nem tudok olyan csapatban dolgozni aminek nem én vagyok a vezetője. 2010 Októberében járunk ekkor, 3 hónappal a Tilt születése előtt, amikor is az osztály vezetője megkér menjek be hozzá, beszélni szeretne velem. Leülünk és felajánl egy magasabb pozíciót, de ugye ehhez el kell végeznem egy képzést. Na bazmeg mondom magamban. Itt akarom hagyni ezt az egészet, erre még jobban ide kötnének, és főleg idekötném saját magam. A mai napig gyűlölöm magam amiért igent mondtam mert megint megalkudtam, és a biztos utat választottam ahelyett, hogy kockáztatnék és belekezdenék valami újba ami boldoggá tesz, és ugyan lehet kudarccal végződik, de legalább ott van az önmegvalósítás lehetősége. Olyan voltam mint egy tipikus nő, aki nem lép ki a zátonyra futott kapcsolatából, pedig már régen tudja hogy nem működik a dolog, már nem akar benne tovább részt venni, aztán jön a srác, kedvesen mosolyog 1 hétig, tesz valami gesztust és a csaj marad ebbe az egész bukásra ítélt kapcsolatnak nevezett viccnek is rossz röhejben, amivel csak hazudik magának és a szenvedését hosszabbítja meg.

6 hetem volt felkészülni. Minden segítséget megkaptam és 75 pontot kellett elérnem. Ekkora már megbékéltem a sorsommal és kezdtem élvezni a dolgot. Új pozi, vezető beosztás, kezdtem úgy érezni magam mint az igazi seggfejek, akik érettségi találkozókon eljátsszák hogy vitték valamire az életben mint középvezető. Megírtam a tesztet fejben már elterveztem a több pénzzel járó életem, majd jött az eredmény. 73 pont. Bazmeg. 2 ponttal kevesebb mint kéne. Még aznap este kegyetlenül leittam magam mert nem elég hogy feladtam magam, de még az általam szarba sem nézett meló sem jött össze. Az önmagamba vetett hitem omlott össze, totál padlóra kerültem, és hatalmas kudarcként éltem meg ezt az egészet, de ez volt az a pont amikor tudatosult bennem váltanom kell, és csak idő kérdése hogy eljöjjek a Vodafone-tól. Ha átmegyek a vizsgán, ma nincs LifeT!lt.

2012 Június.

A LifeTilt dübörög, a Slim3 első évada minden képzeletet felülmúló hatalmas siker. Ekkor már egy ideje kapcsolatban állok egy táplálék kiegészítő céggel, aki 2011 Decemberében vezető pozíciót ajánl fel nekem és megkérnek, hogy dolgozzak nekik. Elfogadom az ajánlatot és beadom a felmondásomat a Vodánál. Nagy tervekkel kezdjük el a közös munkát, mert ekkora már ennek a cégnek 300%-os forgalomnövekedést generált a LifeTilt. Szabad kezet kapok és első intézkedéseim között lerakom az alapjait a női vonalnak, ketté választom a céget és létrehozunk egy ágat ami kizárólag a nőknek szól. A megállapodásunk után 1 hónappal kezdődtek a gondok és a tulaj megkért maradjak a háttérben, mert a személyem olyannyira megosztó a szakmán belül, hogy a jelenlétem a cégnél, a többi gyártó vezetői szemében üzletileg rá rossz hatással van. A háttérben maradtam és onnan igazgattam a szálakat. Ekkor már megkezdődtek az előkészületek a Slim3 második évadára, ami a már említett új női vonal megalapozása volt a cégnél. A részletekbe nem nagyon mennék bele, de az már körvonalazódni látszott, hogy nem tudunk sokáig együtt dolgozni, mert ők úgy gondolták hogy velem együtt megvették a Tiltet is márpedig nincs az a pénz amiért a Tiltet bárki is megkaphatná és azt egy marketing csatornává degradálva egy gyártó marketing oldala legyen mert ha ez így lett volna akkor az egész lényege veszik ki belőle, és a Tilt zuhanó repülésben állt volna bele a földbe. Egyre inkább távolodtak az álláspontok, majd fél évvel a közös munka elkezdése után abban maradtunk hogy szétválnak útjaink. A Vodától a gyártó miatt jöttem el, azaz két szék közül a pad alá estem, így abban maradtunk csinálok egy céget, egy külön webshopot, ami biztos anyagi forrás lesz számomra is és ahol forgalmazom a termékeiket.

tumblr_lqmjzqGzeq1qjqxmoo1_500.gif

A webshop elkészült, minden készen ált a kezdésre, majd a gyártó, 3 nappal a szerződéskötés előtt kihátrált és bejelentette nem kíván velem együtt dolgozni a jövőben. Mindent újra kellett értékelnem és az addigi terveimet a kukába dobva a nulláról kezdve felépíteni a jövőmet, ami akkor igen csak borúsnak látszott. nem tudom kit rúgtak már tökön úgy hogy közben gyomorszájon is vágták egyben, de valami hasonlón mentem keresztül abban a pár hétben. Ezen a ponton minden kapcsolatom megszakadt velük, és én ott álltam mint egy fasz, aki nagyon hülyén érzi magát mert a Vodától is eljöttem és most még ez sincsen. Ha nincs ez az eset, nem hirdetem meg a Programokat, és nem találkozom azzal a nővel, akinek köszönhetően elindult a saját márka piacra dobásának ötlete. Ha nincs ez az eset el sem gondolkoztam volna egy mozgalom beindításán, amihez a saját termékek biztosítják majd a pénzügyi és gazdasági hátteret.

A kudarcok megélése a lényeg, és hogy ezekből a csapásokból végül vesztesen kerülsz ki a sebeidet nyalogatva egy életen át, kergetve egy „mi lett volna ha” illúziót, vagy győztesen, tanulva  a hibáidból megerősödve haladsz tovább az életben. A kudarcok az élet ajándékai, a legerősebb erő ami a legtöbb esetben a jó irányba tereli az életed ha éppen vakvágányra futottál volna.  Ne ragaszkodjatok az állandósághoz csak azért mert megszoktátok, dobjátok ki a faszba a párotokat ha szenvedtek egy kapcsolatban mert ha most szar később sem lesz jobb, csak hosszabb ideig tart a szenvedés és a megalkuvásnál nincsen szomorúbb dolog ezen a földön. Ne ragaszkodjatok munkahelyekhez ha érzitek ez nem az az út amit a szíved diktál. Lépjetek tovább, kockáztassatok, valositsd meg az álmaidat akkor is ha körülötted mindenki nevet rajtad, adjatok bele mindent, tegyétek bele  a szíveteket, az energiátokat, mindent ami bennetek van, és az eredmény nem fog elmaradni. A legtöbben ragaszkodnak az „A” ponthoz amiben élnek és ha annak egyszer vége szakad, legyen az a pont bármennyire is kiábrándítóan perspektívátlan, összezuhannak és úgy érzik az élet csúnyán kibaszott velük. De egyvalamit ne felejtsetek el. Lehet a ti boldogságotok és a teljes élet megéléséhez előbb el kell bukni az „A” pontot majd a B-t és C-t is, hogy a végén elérjetek a D-hez, ami ti vagytok, ahol elkezdhettek élni a szó legnemesebb értelmében. Ehhez kudarcok kellenek, felemésztően nehezen megélt percek, hetek, hónapok, de ezeket meg kell élni és továbblépni. 

Az élet egy verseny egy folyamatos harc. Néha elfogtok bukni és el is kell hogy bukjatok, mert nincsen megnyert háború veszteségek, és elvesztett csaták nélkül. Az élet egy selejtező és az csak rajtatok múlik meddig maradtok versenyben, és hogy a versenyben a végén hányadik helyen végeztek. Ne essetek ki az első körben ne legyetek benne a bukottak táborában, ne legyetek ti a selejtek. 

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr304832804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kikiriki80 2012.10.18. 21:13:35

Na, ez jó volt. Szép munka Tomi!

giivk 2012.10.18. 22:12:55

Talan a legjobb post amit valaha itt olvastam, raadasul eppen aktualis is. Nagy lokest kaptam, koszonom!

botibrava 2012.10.18. 22:50:36

Sziasztok! A kezdetektől fogva olvasom a blogot, azonban csak most a bejegyzés hatására regisztráltam. Különösen jó írás lett, nagyon sok erőt adott! Hasonló cipőben járok, nagy szerelem elvesztése (4 hónapja, de még mindig fáj), utálom a munkámat (undorító a napi rutin...stb.). Célom, tervem megvan, remélem hozzád hasonló eredményeket érek el! További sok sikert és kitartást kívánok! Üdv.

eperszuret 2012.10.19. 10:32:43

köszönet.
(belülről jövő, erős cikk, lehetett volna kicsit karcosabb is, hogy még jobban üssön)

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2012.10.19. 11:02:16

" Lépjetek tovább, kockáztassatok, valositsd meg az álmaidat "
A gyerekeidnek meg majd adsz enni a semmiből ;)

Különben én ezt a nagy munkahelyutálatot, meg betagozódást nem értem.
Én is multinál dolgozok sok éve, és én is rühellem az amerikai irodai mentalitást, de le is szarom.
Bent vagyok, csinálom a saját bizniszeimet, ha meló van, megcsinálom - betartom a hülye szabályaikat, mert akkor békén hagynak, és fizetnek.
De ez nem jelenti azt, hogy a cégért élnék, vagy bármit is változtatna a mentalitásomon. Sajnos valamiből élni kell, a multikat meg ki kell használni, hogy a lehető legtöbb pénzt húzd ki belőlük. A többi meg személyiség kérdése, engem egy ilyen hg leves nem változtat meg.
De mondjuk ezért is nem akarok a cégnél előrébb lépni. Minek? Nagyobb felelősségért, meg több baszogatásért? Ráadásul nem igazán érzem magaménak sem az ügyet, hogy valami amcsi milliárdos számláját gyarapítsam.

2012.10.19. 12:50:50

Nagyon fasza...odamondós, ahogy kell, fejbebaszós, ahogy kell... realitás felsőfokon nyálas körítés nélkül..tetszik:)Grat!:)

AlBundy33 2012.10.19. 13:14:04

@ColT: Munkahelyutálat miért van? Mert még 25-30 évesen sem akarunk felnőni és elfogadni, hogy valaki irányít/vezet minket. Lázadunk, mint a 12 évesek. Nem ismerünk alázatot és nem tudjuk mit jelent szolgálni és felelősnek lenni..

wonderwoman92 2012.10.19. 15:17:54

@ColT: ha neked ennyiben kimerül amit az életben elszeretnél érni (biztos állás, család) , akkor az tökre rendben van:) de mindenkit más hajt, ahogy a cikkben is szerepel, és azt nem feltétlenül lehet elérni az irodában ülve naphosszat. Te ezt az áldozatot hozod a biztonságodért.
Van aki mást akar az élettől, mindennapjait az saját céljainak elérésnek szentelni. úgy értem a munkád legyen az életed. az a baj a multikkal szerintem, hogy az nem a te életed, a feladat amit ellátsz a pénzen kívül nem segíti a boldogulásodat, nem magadért vagy számodra fontos célért cselekszel nap mint nap, így nem tudod kiadni magadból a tehetséget ami benned rejlik.
a fél életet olyan tevékenységgel tölteni amit nem érzel magadénak szerintem borzalmas.
de szerencsére ez abszolút ember típusfüggő, mert elég nagy gáz lenne ha senki nem akarna monotonabb foglalkozásokat végezni.
szerintem egy cég működése is sokkal jobb ha az embereknek szívügye a feladat amit végeznek látják a célt amibe időt és energiát fektetnek, -munkájuk gyümölcsét-, különben csak a munkaidő végét várják, meg a fizetést, hogy végre elmehessenek élni a saját életüket a nap megmaradt részében, míg holnap kezdődik az egész előröl.

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2012.10.19. 16:35:05

@AlBundy33: Mert egy undorító, lapos, tartalmatlan hely, jópofizással. Az előzőt is utáltam, de azt azért, mert elég prosztó hely volt - viszont őszinte. Az ellentétek nyíltan voltak kezelve, és a hely sem akart másnak látszani, mint ami.

@wonderwoman92: Félreérthető volt. Magát a melót szeretem, csak a cég olyan, mint egy rohadt dinnye, kívül szép, belül üres.

Különben ma itthon, ha van munkahelyed, azt érdemes megbecsülni.
Én meg úgy vagyok vele, hogy ha azért fizetnek, hogy én ott vagyok, és megcsinálom, amit kell, ám legyen. Ez nem sok mindent jelent, és messzemeő következtetéseket sem kell belőle levonni. Egyszerűen okos enged, szamár szenved. És igen, nem az én életem, tehát nem is kell magaménak éreznem. Persze ha saját vállalkozásom lenne, akkor talán jobb lenne, de az talán még nagyobb szopó, mert akkor aztán csak a cégednek élsz egy jó darabig.
A saját életemet meg érdekessé teszem, ahogy tudom. Elég jól megy :)

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2012.10.19. 16:35:58

@wonderwoman92: Jah igen, és még, hogy a gondolkodásom semmit nem változik attól, hogy kiszolgálom egy idióta multicég igényeit. Ha nekik ez kell...

Seang Lee 2012.10.19. 18:11:33

en meg emlekszem arra az idoszakra amikor Tomi kemenyen tolta a nok alazasat minden egyes posztban- 2011 eleje ha jol emlekszem (mara mar azert ez nem olyan merteku) anno paran meg is jegyeztuk hogy itt tuti valami no van a dologban. akkor ki lettunk oktatva hogy ugyanmarugyanmar, de lam, megis igazunk volt (mondjuk szamomra ez nem volt kerdes mert egy ferfi csak akkor alaz noket ennyire ha valamelyik egyszer nagyon elbant vele). de legalabb happy end a vege. en aszondom a "things happen for a reason" es a "carpe diem" kiegyensulyozott elegyevel eleg franko kis eletet lehet osszehozni.

Valis81 2012.10.19. 18:50:24

Ütős!
Hányszor éreztem hasonlóan(azt hiszem legalábbis) magam!Csak Te már előrébb tartasz azon az úton amin Én csak most indultam el,de ha török ha szakad végig megyek rajta!

Imola. 2012.10.19. 22:26:10

Inspiráló az tuti, sokan feszegetik ezt a munkahely dolgot,szerintem vannak olyan emberek akiknek nem elég, hogy bemennek ledolgozzák a kis munkaidejüket esetleg túlóra és jön a fix fizu.. ezek az igazi Schumpeter-i vállalkozók, akik arra születtek, hogy letegyenek valamit az asztalra és irányítani és alkotni akarnak. Tipikusan ilyen embernek tartom magam én is.
Valóban az egyik legjobb cikk amióta olvasom a blogot ( jó rég ). Egyre jobban kedvelem a felfogásod! :)

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2012.10.20. 10:13:47

@wonderwoman92: "ha neked ennyiben kimerül amit az életben elszeretnél érni (biztos állás, család) "

Különben ezt sem mondta senki, csak hát jelenleg az elsődleges cél a túlélés. Amellett meg nehéz álmokat megvalósítani.
Illetve, a biztos állás sem "cél", hanem szükséges rossz, ha valamit el akarsz érni... Ugyanis valamiből élni kell :)

A "családodnak meg majd adsz enni" mondat meg arra vonatkozott, hogy akinek már van családja, az aztán rohadtul ki tud törni... (nekme nincs).

Illetve, nagyon nagy divat mostanában az önmegvalósítás, csak azt felejti el mindenki, hogy ugyan mindenki egyedi, de kevesen vannak, akik tényleg kivételesek :) A kettő pedig nem keverendő.

Valis81 2012.10.20. 23:14:57

@ColT: "illetve, nagyon nagy divat mostanában az önmegvalósítás, csak azt felejti el mindenki, hogy ugyan mindenki egyedi, de kevesen vannak, akik tényleg kivételesek :) A kettő pedig nem keverendő."
Igen csak mutass egy embert aki magára úgy gondol hogy: ááá én egy unalmas középszerű lúzer vagyok de jó így nekem.
valóban azzal egyetértek hogy az élethez pénz kell de ha már álmaink sincsenek ,mégis mi a büdös francért éljünk?

Regina09 2012.10.23. 16:13:12

@Valis81:
Egyetértek ColT szavaival. Nem mindenki olyan rohadt kivételes, hogy meg tudja valósítani a nagy álmait. És nem feltétlenül azért, mert nincsenek meg benne azok a tulajdonságok, de nem mindenkinek oszt olyan lapokat az élet... Nagyon szép álom, ha vki mondjuk egy mammutcég vezetője akar lenni, de szerintem elég sokan álmodoznak ilyesmiről, aztán hány ilyen ember van? Meg hány ilyenből lesz tényleg magas pozíciójú vezető?
Nekem is vannak álmaim, külső szemlélőnek lehet nem nagyok (bár 5 éves tervek csak). És ha az, hogy "csak kis álmaim vannak" középszerűségnek és átlagosnak számít kívülről nézve, akkor lehet így is hívni, de engem boldoggá tesz az, hogy TUDOM, hogy el fogom őket érni, pl. azért, mert reálisak. És ha ezek a "kis" álmok megvannak, akkor lehet gondolkozni a következő szinten is, de akkor már tudom, hogy elértem valamit, amit hajdanán kitűztem...

TomPlatz 2012.10.24. 10:50:10

@:

inkább önsajnáltatós, gyertek üljetek körém és énekeljük el együtt a kumbajját szagú fos :D
Add a Facebook-hoz