LifeT!Lt

LifeT!lt

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Mi lett velük azóta... Erika 10 hónappal később

Az új LifeT!lten hamarosan beindul a gépezet, de addig is amolyan felvezető jelleggel egy új sorozat indul, melyben felkeresem a LifeT!lten eddig nyilvánosan lefogyott embereket, és arról kérdezem őket, mi történt velük azóta, hogy véget ért a programjuk. Elsőként a Slim3 első évadában, az anya kategóriában induló Erikát kerestem fel. Erika dokumentált fogyásának eredményét megtaláljátok erre a linkre kattintva. 

429668_365977443435812_1802619722_n.jpg

Erika programja 2012 január 16.-án ért véget, azóta eltelt 10 hónap. A felvétel 2012 november 21.-én készült...

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr244919244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2012.11.22. 11:09:16

A felső kép előtte-utána? Vagy csak az eredmény?

Heliopolis 2012.11.22. 20:16:18

Bence, én szívesen olvasnék egy blogbejegyzést arról, hogy ha most lányod születne, hogy nevelnéd, mire ügyelnél.

Ez a videó több szempontból is egész érdekes, és most jöjjön az a pár roppant módon ideillő mondat, amivel anyázások végeláthatatlan sorozatát váltom majd ki. Legszívesebben beraknám közvetlenül a videó alá:

Dietcoke000 2012.11.13. 12:33:14
"Akkor ezek szerint te is egy szánalmas, akaratgyenge senkiházi vagy? [...] Persze, hogy ettől csomót fogytak 70-90 nap alatt. A kérdés, hogy ki tudta megtartani hosszabb távon, ugyanis kb. mindenki eltűnt akit lefogyasztottál.
A nyakamat tenném rá, hogy a fele visszaszedte azt amit leadott, akár kamatostul is. "

bátortamás 2012.11.23. 10:05:40

@Heliopolis: Köszi! Én is ezt a kommentet kerestem. Csak azok írnak ilyet akik nem követik rendszeresen a blogon történteket. Már nagyon rég óta mondta Bence, hogy lesz olyan bejegyzés, hogy kivel mi történt azóta.
De hát akinek ennyi esze van azzal nem lehet mit csinálni...

Heliopolis 2012.11.23. 14:26:19

@bátortamás: Én szerintem nem a kommentírók eszével vannak gondok, ugyanis nem látom bizonyítékát annak, hogy bárki is elvárásokon alul teljesített volna.

Ha pedig mégis, akkor csak az elvárásokkal lehetnek problémák és talán egy kicsit humánusabban kellene hozzáállni. Vagy nem volt előre látható ez a reakció? Valaki valami mást várt?

Itt inkább arról van szó, hogy az irigység az emberi természet része és (többek között) azzal, hogy erkölcstelennek van beállítva a szociális szférában sikerült az emberek önbecsülését aláásni.
De az irigység lehet felhajtóerő is, csak akkor pusztító hatású, ha alacsony önbecsüléssel párosul.

Mert az önbecsülés, azaz a büszkeség az, ami meggátolja az embert a pitiáner önpusztító viselkedésben, ami állandóan jobb eredmény elérésére sarkall. Emiatt fogja az ember érezni, hogy többet ér annál, hogy idáig vagy odáig süllyedjen.

Szerintem nem Bence fogyasztotta le a lányokat, ők saját magukat fogyasztották le, a saját erejükből. Mivel ez a saját céljuk volt kialakítottak valamicske önbecsülést és ez akadályozza meg őket a visszahízásban.

Bence a fáklyát tartotta a sötétben, hogy megmutassa, hogy meg lehet csinálni, és például így meg lehet csinálni. Az a rengeteg információ amit felrakott a blogra meggyőző erejű, nem?

Ha pedig meg lehet csinálni, akkor mégis mi más számítana? Az életed végső soron csak a Te felelősséged és itt most csak erről van szó: az emberek nem szeretik saját magukat.

Még annyira sem, hogy megtiszteljék magukat azzal, hogy *nem* menekülnek ezen felelősség elől.

Persze ez is érthető - aki azt tanulta meg, hogy állandóan nyomja el a saját vágyait, tagadja meg érzéseit, mert azok természetellenesek valamilyen értelemben, az előbb-utóbb elveszíti a kapcsolatát saját magával.

Hamar eljut oda, hogy szarba se fogja venni magát és egy belső védelmi reakció eredményeként hamis énképet alakít majd ki, nagyképű lesz - és ezt az énképet állandóan meg kell majd erősítenie, mert hazugság. Minden ami arra utal, hogy valahol hazudott magának csak egy még durvább védelmi reakciót vált majd ki.

De vannak egyéb tünetek is a kövérségen és a "kemény" beszólogatásokon kívül is.
Az álmok könnyen fontosakká válhatnak, mert egy ponton túl ezek jelentik majd az illető kapcsolatát az igazi önmagával, azzal a résszel, amit próbál elnyomni, amit nem fogad el.

Hasonlóan, a szociális kapcsolatok fontosakká válhatnak - szintén egy védelmi reakció eredményeképpen, a sorozatos bukások miatt. Ezért kell majd megmutatni mindenkinek, hogy itt bizony milyen nagy barátság dúl.

Szóval világos, hogy miért szólogatnak be, nem? És ez is világos, hogy ha egy vergődő, csapdába esett állatot találsz, megpróbálod kiszabadítani, nem?

Scala 2012.11.29. 11:11:28

Nagyon megszerettem Erikát, az első Slim sorozatot jól tudtam követni. Azóta a saját blogjára járok.
Köszönöm, hogy van! :-)
Rengeteget segített a terhességem alatt kommentben, tanácsokkal.

Mindenhez, amit elért, és amiért most dolgozik gratulálok! :-)
Add a Facebook-hoz