LifeT!Lt

LifeT!lt

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Az IR és a nők

Névtelen.jpg

A következő történet egy nőről szól, akivel személyesen foglalkozom. A programosaimnál már egy ideje, de az új LifeT!lten különösen nagy hangsúlyt fektetek a női betegségek kiszűrésére és azok megelőzésére. Így aki hozzám jelentkezik, annak részt kell vennie egy teljes orvosi, és speciálisan nőkre szabott orvosi kivizsgálásokon. A fogyást rengeteg olyan tényező akadályozhatja amiről legtöbbször nem is tehetünk. Ilyen a TSH probléma, ismertebb nevén a pajzsmirigy abnormális működése, és ilyen az IR állapot is, amit ebben a bejegyzéseben részletesebben vizsgálunk, egy valódi nő történetén keresztül bemutatva azt. A bejegyzés célja a figyelemfelhívás, mert ez a betegség felelős a legtöbb vetélésért, és a leggyakoribb okozója, a nők meddővé válásában.   

A LifeTilt, az IR és én

Két gyermekes anya vagyok. Sosem voltam egy vékony leány, de a gyerekek születése után egyre többet küzdöttem a túlsúllyal, a keserves fogyásokkal, a visszahízásokkal. Kitartó ember vagyok, sok mindent kipróbáltam a cél érdekében, egészségesebben étkeztem mint bárki körülöttem és többet is mozogtam – eredménye alig volt, vagy ha belefáradtam a lassú fogyással de annál több sanyargatással töltött időbe, s feladtam a küzdelmet, szinte napokon belül híztam vissza a keservesen leadott kilókat.

Gondolom mindenki számára ismerős érzés. Elkeserítő tud lenni a dolog, s én úgy voltam vele, ha lusta dög lennék, és nem sportolnék, nem diétáznék, akkor megérdemelném, hogy úgy nézzek ki, mint egy dagadt disznó, de így nem.

Éreztem, hogy vagy rosszul csinálok valamit, vagy nincs valami rendben velem, s utolsó próbaként barátnőm javaslatára kerestem meg Tomit, aki egy másik barátnőjét már sikeresen lefogyasztotta.  Tomival való konzultáción a történetem elmesélése után kb. a második mondata az volt, hogy itt valóban lehet valami probléma, és meg kéne nézni az inzulin rezisztenciát és a pajzsmirigy értékeket. Kiválasztottunk egy 10 hetes programot, aminek a megkezdésére egy hónapot kellett várnom, mert Tomi naptára tele volt, viszont amit mondott szöget ütött a fejembe, s gondoltam gyorsan el is intézem az inzulin szint mérést és a hormonok vizsgálatát, de az erre szakosodott intézményben még ennél is többet kellett várni, hogy sorra kerüljek – közben a programom Tomival elkezdődött.

Answer Questions


Fenékformálás Reload

fenélformálás2_1.jpg

A 2012-es Lifetilt őrület után, mi sem kellett több, nekem is be kellett lépnem a Lifetilt immár népes táborába, az ezernyi "hogyan fogyjunk 2 hét alatt 8 kg" sikertelen diétáim után. Ha számot vetnék próbálkozásaimról: 90 napos diéta, Atkins diéta, francia diéta, "táplálkozzunk napfénnyel" diéta, tehát tényleg mindent kipróbáltam már...

Tévhitben éltem, hittem az összes női magazinnak, de 2012 májusában rátaláltam a blogra. Mutatott nekem a Tilt egy olyan utat, amely nem könnyű, és 10 héten át tapostam én is, de mára már tudom, hogy járható és az utam végén mondhatom, hogy büszke vagyok magamra. Elmondhatatlan érzés, amikor az ember átlépi a saját határait és küzd a céljaiért tűzön- vízen át. Nekem sikerült, megcsináltam. Nem csak egy új külsőt kaptam, hanem egy új életfelfogást is, hogy bármi sikerülhet, ha nagyon akarod. Szóval most jól érzem magam a bőrömben, 10 hét alatt 6,5 kg fogytam az 1200-1400 kcal-s étrenddel, és nyárra pedig a kockás has a cél és a diótörő popsi. 

Ahogy mondtad, nem érdekelnek mások, magamért csináltam az egészet.Csak azért írtam, hogy tudd van még egy ember aki csatlakozott a lifetilt csoportjához, akinek sikerült. Olyan büszke vagyok magamra mint még soha, jól nézek ki, nincs narancsbőröm és kurvára megnéz minden fiú és csaj is. Ugyh köszi Tomi az étrendet a motivációs bejegyzéseket nekem sokat segítettek és csak így tovább! 

Üdv: Katka

Fenékformálás újratöltve. 2013-ban a megújult LifeT!lten...

Answer Questions


90 T!lt nap -21kg

21.jpg

Igyekszem rövid és lényegre törő lenni. A múlt héten kivégeztem a 90 napos Lifetilt diétámat. Egy hónapig toltam az endomorf étrendet, aztán a sok futás és edzés miatt átnyergeltem az 1200 kalóriás étrendre, és nagyon bevált. Félidőben posztoltam a Lifetilt falára az akkori eredményt, de most úgy döntöttem, hogy ezt inkább neked írom meg. 

Emlékszem, néhány hete valami olyasmit írtál, hogy neked nem kell a köszönet, sem a hála. Azonban azt is figyelembe kell venned, hogy ha az ember arra teszi fel az életét, hogy mások életét kizökkenti a langyos kakából, akkor annak előbb-utóbb velejárója lesz a köszönet és a hála is. 

Amikor elkezdtem ezt a diétát, néha zavaró volt a stílusod. Nem az, amit írtál, hanem hogy mekkora düh volt benned akkor, amikor a langyos lábvízben tapicskoló emberekről írtál, és arról, hogy mennyire leszarnak mindent. 

A diétám, illetve életmódváltásom előrehaladtával azonban egyre jobban kezdtem megérteni, hogy miért beszélsz ilyen hangnemben egy bizonyos embercsoportról, mert most már, -21 kilóval és számtalan edzéssel töltött órával a hátam mögött tudom, hogy minden csak akarás kérdése, és egyre inkább érzem, hogy igazad volt. Sajnos van pár ember a környezetemben, akik még mindig a kifogásaik mögé bújnak, és hazudnak maguknak ahelyett, hogy rájönnének arra, hogy saját maguk alatt vágják a fát.Sajnos én is közéjük tartoztam, de röpke 3 órás sírógörcs után úgy döntöttem, hogy soha többé nem fogok az alakom miatt szégyenkezni, felvettem a futócipőt, kidobtam a csokikat, és most életemben először tetszem magamnak. A sajàt szülinapi tortámból sem ettem a múlt heten, szóval elég elszánt vagyok.

Szóval - most figyelj- KÖSZÖNÖM SZÉPEN az étrendet, a kalóriatáblázatot, az ösztönző nyersséget, amit te, illetve a Lifetilt képvisel. 

És íme innen ide jutottam a 90 nap alatt (de ez még mindig nem a végső cél)

before_after_1.jpg

Sok sikert az új Lifetilthez!

Katinka (PerEcke)

IMG_0416.JPG

Answer Questions


Mi lett velük azóta... Dani másfél évvel később

Dani még az ősrobbanás előtti időkben szerepelt a blogon azaz még az előtt, hogy megírtam volna a kurva járatos cikket, és akkor amikor az emberek még az arcukat nem vállalva szerepeltek a blogon. 2011 áprilisáról beszélünk, a T!lten még csak pár százan lézengtek naponta, még nem volt média sem RunT!lt sem brand, csak egy blog amit csak úgy írtam mert jó volt mert szerettem. A mai napig emlékszem arra az időszakra és a legjobb szívvel gondolok vissza rá.

Így írtam Daniról akkor.

„Dani több mint 15 éve súlyproblémákkal küzd, és mostanra érett meg benne az elhatározás, hogy szeretné radikálisan megváltoztatni az életét még mielőtt azon kapja magát, hogy 32 évesen vérnyomás és koleszterin csökkentőkön kezdjen el élni és szedje azt a sok szart élete végéig.  Dani 29 éves, 176 cm és 110,2 kg. Ez kurva sok. Mert ez azt jelenti, hogy Danin több mint 30 kg felesleg van, de inkább 35.”

Dani programja 2011 április 4.-én kezdődött és 2011 július 22.-én ért véget. 90 nap -19.6 kg. Azóta eltelt másfél év és Danit arról kérdeztem, mi történt vele azóta. A felvétel 2012 november 23.-án készült… 

A következő részben Zsanett

Answer Questions


Zárva... Nyitás December 10.


lifetilt_kep.jpg

Slim3 Generációk December 10

Answer Questions


Mi lett velük azóta... Fruzsi 6 hónappal később

Folytatódik a Mi lett velük azóta sorozat, amiben a LifeT!lten nyilvánosan átalakult embereket keresem fel és arról kérdezem őket sikerült-e életmódot váltaniuk, és úgy egyébként is hogyan alakult a sorsuk azóta, hogy kiléptek a reflektor fényből. Aztán időközben rájöttem ez nem csak erről szól, hanem egy fajta visszatekintés a blog elmúlt két évére, és ha már a T!lt teljesen átalakul, és a blog a jelenlegi formájában megszűnik, akkor a búcsúzás perceiben kapjanak szerepet azok is, akik jelentősen hozzájárultak ahhoz, hogy a LifeT!lt az egyik legnépszerűbb oldallá nőhette ki magát.

Most Fruzsi van soron, aki a Slim3 második évadában a menyasszony kategóriában indult, és aki azóta már férjhez ment. Fruzsi dokumentál fogyását megtaláljátok erre a linkre kattintva.

IMG_4189_1.JPG

Fruzsi programja 2012 március 27.-én kezdődött, és 2012 június 7.-én ért véget. A felvétel november 22.-én készült, fél évvel Fruzsi programja után...

Answer Questions


Mi lett velük azóta... Erika 10 hónappal később

Az új LifeT!lten hamarosan beindul a gépezet, de addig is amolyan felvezető jelleggel egy új sorozat indul, melyben felkeresem a LifeT!lten eddig nyilvánosan lefogyott embereket, és arról kérdezem őket, mi történt velük azóta, hogy véget ért a programjuk. Elsőként a Slim3 első évadában, az anya kategóriában induló Erikát kerestem fel. Erika dokumentált fogyásának eredményét megtaláljátok erre a linkre kattintva. 

429668_365977443435812_1802619722_n.jpg

Erika programja 2012 január 16.-án ért véget, azóta eltelt 10 hónap. A felvétel 2012 november 21.-én készült...

Answer Questions


Életmód Mother Fucker

498008922.jpg

El kéne kezdenem egy programot, de meg mondom őszintén a faszomnak sincs hozzá kedve. Ha jól veszem ki a hiéna morajokból, akkor nekem most vissza kellene szereznem a hitelességemet, vagy mit. Elgondolkoztam ezen a hitelesség kérdésen tegnap két vodka szóda között Ötkertben, hogy tényleg attól leszek hiteles személy, ha megint végig csinálok egy 70 napos programot? Ettől leszek hiteles? Hogy meg tudom csinálni? Egyszer már megcsináltam, ez a tény remélem senkit nem zavar össze túlságosan. Persze értem én hogy nem a programról van itt szó, hanem arról hogy milyen életmódot élek és milyen életformát folytatok, de ezen a ponton el kell hogy keserítsek pár embert, és egyben nagy bejelenteni valóm van.

Answer Questions


Add a Facebook-hoz