LifeT!Lt

LifeT!lt

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

A LifeT!lt elköltözött

A T!lt a www.lifetilt.hu oldalra költözött

elkoltoztunk.png

2012 December 10.-én egy korszak véget ért. Életem legmeghatározóbb és legszebb 2 évét hagyom most itt, de tovább kellett lépnem mert ez az élet rendje és a fejlődés elengedhetetlen velejárója. Egy új fejezet nyílik a LifeT!lt életében, de ez a bejegyzés most nem a jövőről szól és nem is a jelenről, hanem azokról az emberekről akik az elmúlt 2 évben meghatározó részesei voltak a LifeT!lt aranykorának és akik munkásságukkal, vagy éppen csak önzetlen segítségükkel, jelentősen hozzájárultak a Lifet!lt fejlődéséhez. 

A lifetilt.blog.hu nem frissül többet, így az utolsó bejegyzésben álljon itt az utókor számára azoknak a neve, akiknek köszönettel tartozom. Voltak akik meghatározó szereplői voltak a T!ltnek, Voltak akik pozitívan befolyásolták a gondolataimat ezáltal a blog életének alakulását, míg megint mások simán csak a jelenlétükkel  vagy a személyük által bennem kiváltott érzések miatt tartozom köszönettel. Az ő létezésük alkotta végül a nagy egészet, ami egy olyan jelenség létrehozásában volt kulcs fontosságú, aminek nagyon sok ember, nagyon sokat köszönhetett ebben az országban.

Íme a lista és köszönöm nektek még egyszer, találkozunk odaát. 

Fok Adrienn, Kuti Ákos, Hajdú Dia, Erdélyi Zsuzsa, Kurucz Nóri, Juhász Ági, Boldizsár Kata, Poós Adrienn, Szkíta Zoli, Laczkó Zsuzsi, Suha András, Horváth Ádám, Prondvai Bea, Juhász Gábor, Hodu Orsi, Székely Enikő, Szőcs Enikő, belovai Kristóf, Váradi Vivien, Gergely Zsófia, Kovács Karád, Békési Orsi, Dzsaja Ivetta. Marjai Böbe, Mező Mónika

Answer Questions


A jövő életmódprogramja

Answer Questions


Karácsonyi RunT!lt a Városligetben

74171121106023319_mikulasgyar.jpg

December 20.-án rendhagyó RunT!lt szerveződik. De nem csak azért, mert most először nem a Margitszigeten, hanem a városligetben lesz megrendezve a LifeT!lt futás, hanem mert karácsony közeledtével egy jótékonysági megmozdulást szeretnék meghirdetni.

A Magyar Vöröskereszt mikulásgyár fedőnéven évről évre gyűjtést szervez a rászoruló gyerekeknek, amire idén is sor kerül, és amihez idén a LifeT!lt is csatlakozni fog. A gyűjtés lényege, hogy a Hősök tere mellett a Felvonulási téren áll egy sátor, amiben egy rohadt nagy mikulás figyel, és ahova mindenki leadhatja az adományait legyen az tartós élelmiszer, ruházat, vagy éppen megunt játékok. Ehhez a megmozduláshoz csatlakozik a RunT!lt is December 20.-án.

Úgyhogy arra szeretnék megkérni mindenkit, aki részt vesz a RunT!lt karácsonyi futásán, hogy mielőtt lefutnánk a Városliget 3,2 km-es távját, az hozzon magával bármit amire már nincs szüksége, és amit  a rászoruló gyerekeknek el szeretne juttatni. Mint említettem ez lehet étel, vitamin csomag, ruházat, társasjáték, plüss maci, ezer éve nem használt videojáték, tisztálkodási, vagy éppen tisztító szer, de tényleg bármi, amit a helyszínen le tud adni a vöröskeresztnek, akik karácsonyig eljuttatják ezeket a felajánlásokat a nélkülöző családoknak. Részemről a LifeT!lt nevében 50.000 forint értékben konzerveket fogunk vinni, úgyhogy remélem szeretik borsodban a székelykáposztát, és remélem bírni fogja fater kocsijának felfüggesztése a terhelést. Az is jöjjön aki nem akar futni a – 4 fokban, de felajánlásával segíteni szeretne.

66005_10200258734815394_309517182_n.jpg

Találkozó tehát December 20.-án csütörtökön 19.00 órakor a Városliget melletti Felvonulási téren, a fenti képen látható mikulás sátor előtt, és adjuk le együtt az ajándékokat. Aki tud az jöjjön feketében, és hozzatok tojáslikőrt. Réka süt majd valami rá jellemző stílusú diétás karácsonyi tortát, és Kristóf is biztos hoz majd valami shaolinos okosságot. Mi ott leszünk gyertek ti is.

Ne ijedjetek meg a videóban 0:41-nél Habsburg Györgytől, ő valójában nem egy farkasember bármennyire is annak tűnik.

Answer Questions


10 hetes T!lt program -12kg

_MG_7423 másolata.jpg

Nekem is van egy történetem. Picit ellentétben áll azokkal a lányokkal, akik a párkapcsolatukban engedték el magukat. Én nagyon jó nő voltam, amíg volt egy barátom. De szakítottunk. Bánatomban ekkor kezdtem bele a nagy-nagy evészetekbe, süti, szendvicsek, pizza, az esti romantikus film mellé. És egy kis bőgés. Jól hangzik, ugye? Ennek az eredménye, 15 kiló fölösleg- 1 év alatt. 3 évig bírtam ebben a borzalmas zsírbörtönben élni, egyik negatív történés követte a másikat. 

Tudtam, hogy rossz irányba haladok, és én is kipróbáltam pár diétát, személyi edzőhöz is jártam, voltak fellángolásaim, de pár kilónál többet soha nem tudtam leadni velük, a motiváció és a lelkesedés mindig hamar elillant. A LifeTiltet folyamatosan olvastam, de soha nem hittem, hogy nekem is sikerülhet, végig tudnám csinálni (most komolyan ne igyak alkoholt 10 hétig?), de végül megembereltem magamat egy gyenge pillanatomban, és jelentkeztem.

Answer Questions


Mi lett velük azóta... Zsanett 6 hónappal később

311549_468727909818782_1808005822_n.jpg

"Kedves zugolvasó menyasszonyok, és lányok, akik mindig a „jövő hétfőtől” kezditek el a diétát, tartsatok velem és mutassuk meg, mire vagyunk képesek a Lifetilttel"

Ezekkel a sorokkal kezdte meg Zsanett március 27.-én a 70 napos programját. Zsani a Slim3 második évadában a menyasszony kategória indulója volt, de a program végére már feleség lett,majd azóta eltelt 6 hónap és én arról kérdeztem Zsanit, mi történt vele ebben az időszakban. Sikerült-e életmódot váltania, bejött-e a házas élet, és úgy egyáltalán milyen az élet a LifeT!lt után. 

A videó november 19.-én készült, 6 hónappal Zsanett programjának vége után...

Answer Questions


Add a Facebook-hoz