LifeT!Lt

LifeT!lt

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Utolsó kommentek:

Balogh Zsolt · http://vonattal-termeszetesen.blog.hu/ 2018.06.15. 19:41:15

Kedves Bence!

A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, hogy ez kifejezetten a wasabi lejáratásáról szól, pedig én úgy gondolom, hogy a wasabi vezetősége a kitűnő alapanyagok és szakmai felkészültségük miatt lehetnek büszkék sikereikre és kerültek fel a főváros legismertebb éttermei közé. Azt, hogy a sushi egészséges-e vagy nem szerintem nem a kcal dönti el. Számos alkotóeleme rendkívül jótékony hatással van a szervezetre. Pl itt a norilap, melynek nagyon magas vas és kálcium tartalma van, de hozhatjuk példának a nyers zöldségeket is, melyek nyers felhasználása miatt minden vitamint és ásványi anyagot eljuttatnak a szervezetünkbe. Csak egy kérdésem lenne, ha a sushi-t nem akkor mit ajánlanál? Mi az amit pozitívan értékelsz?

Bejegyzés: Wasabi A sushi tévedés

Christopher Haga 2016.12.23. 02:13:45

Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelgése. Szerintem ez elég jó motiváció. Ahogy a sorokat olvastam, egyre jobban kezdtem érezni hogy "na, kezdeni akarom" és nekem most erre volt szükségem :)

Bejegyzés: A Shreddedshian legenda

Letícia Mezriczky 2016.02.11. 11:30:16

Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re

Bejegyzés: Testalkat edzéstervek nőknek

phaszfej 2016.02.05. 06:00:44

@futbol: Nagyon jó ötlet!

Bejegyzés: Energiavámpírok

Srác9 2015.09.15. 21:29:57

Legenda? Inkább, ne. Felelőtlen volt. Sajnálom, hogy ilyen fiatalon eltávozott. Tanulság: megfelelő orvosi vizsgálatok nélkül, ne edzünk. Szteroidokat nem érdemes szedni és ne várjuk, hogy 2,3 év alatt Mr. Univerzumok leszünk. Értelmetlen halál, rossz példa. Hibás önkép...

Bejegyzés: A Shreddedshian legenda

VatoLoco 2015.07.11. 11:17:06

Tisztelet ennek a srácnak, mindenért, amit véghezvitt és azért is, ahogyan gondolkodott!

Sajnos egyetlenegy dolgot csinált rosszul,..a Kardió a futás, és minden más is, az egyik legfontosabb dolog, amit ha a kezdetek elején nem is, de később el ne hagyj soha!

A kardió, a szív és a vérkeringés egészséges fenntartása, a szó jelentése is szívvel kapcsolatos. Szívbetegeknek nagyobb odafigyeléssel (és az elején nem is javallott) de ugyanolyan lassú kitartó munkával és odafigyeléssel (ami a cikkben benne van), először kevés bicikli, esetleg ellpitikus trainer, ...ne felejtsétek ki az edzésből, testalkattó függetlenül, mert állóképességet és kitartást is hoz.

Sajnálom, hogy kihagyta az edzésprogramjából
Kardio=szív és érrendszer.

És felejtsünk el minden tévhitet, hogy izmot veszítesz (persze), de, minden kis izomveszítés, vérkeringésben és állóképességben visszajön.
Később pakolhatsz még annyi izmot magadra, amennyit akarsz.

Még 1x hangsúlyozni akarom, ha valaki bármilyen szívrendellenességben szenved, annak az első pár év alatt csak lassan és nagyon fokozatosan szabad kardiózni...de kihagyni vétek.

Egy edzőtársa, alig pár hónapja ment el szívinfarktust kapott, 21 évesen... sajnos műtötték a szívét előtte....de miért gondolja bárki, hogy a kemény súlyzós edzés nem terheli meg a szívet...vagy jobban, mint egy kevés kardió!?

Még 1x tiszteletem a srácnak, mindenért, amit véghezvitt, de kardiózzaktok...mindenki az egészségi állapotának megfelelően! És ugyanilyen kitartóan!

Bejegyzés: A Shreddedshian legenda

Adriáno Cselescsávó 2015.07.10. 02:00:01

@Schrödinger'sCat: nem tudom hogy más hogy vele, de engem meg a magad fajta zavaros fejű, modoros bölcsészpicsák idegesítenek, akiket a saját leszakított kezeikkel kellene agyonverni.

Bejegyzés: A Shreddedshian legenda

dokineni 2015.06.30. 22:14:48

mi a f@szomnak olvastam el ezt a baromságot, atyaég
kurvák voltak, vannak, lesznek, régen digóztak, most meg dubajoznak. építik az orszagimázst, na. Lelkük rajta. végülis én meg egy multicégnél szopok, igaz, máshogy és ezzel mércével röhejesen kevés pénzért. Mindenki csinálja úgy, ahogy neki jó..písz.
ja, Civisvárost néztem valamelyik nap az instán és nem győztem csodálkozni, mennyire kimosakodott a debütálása óta. Darlingferisztájlisztjai jó munkát végeztek, nekem még megvan az ELŐTTE (a pirosbézbólsatyis aranylancos fotósorozata, bazmeg, az aztán mindent visz) szoval jól megcsinalták őt is, ja előről-hatulról LOL - igaz, már a kisalacsonyspagettizabáló aratja le a babérokat.
Civisváros LLaci meg lyuksógor lett Lézerrel, hát bzmg, ezen is lehidaltam. Mitisakartammitisakartam ja igen.
Számomra minden ribanc legribancabbja továbbra is es visszavonhatatlanul, örökkön-örökké: Pé, jaj bocs, már Vé Timcsi, a panelproli exescort, KamuRoli után a Mikulás szottyadt golóit nyalogatja. Riszpekt, TE VAGY A LEGNAGYOBB MINDKÖZÖTT♡♡♡gyémantot minden nőnek izibe'

Bejegyzés: Bitch-Air A kurva járat

Biba82 2015.03.10. 15:17:18

Sziasztok!
Látom, h már több, mint 2 éves a blog, de érdeklődnék, hogy a cikkben említett ember, ki és hogyan tudnék vele kapcsolatba lépni, aki tényleg nem veszi félvállról a leírt problémákat?
Nagy szükségem lenne rá nekem is! :(
Köszi

Bejegyzés: Az IR és a nők

DocBulywood 2015.02.18. 22:38:37

"Lehet elítélni, ócska vagyok, egy pénzéhes kurva, stb. De soha a büdös életbe nem fogtok ti férfiak egy hét alatt ennyit keresni "

Ez tény.

Az is tény, ha nem nő lennél..., de ugye tudod már...

Bejegyzés: Bitch-Air A kurva járat

V.Ia 2015.02.17. 09:47:13

A magyar lányok nagy többsége kihasználja ezt a lehetőséget, hiszen ennél egyszerűbb és gyorsabb pénzkereset nem létezik. Lehet takarózni, hogy azért csinálta, mert van egy gyereke, akit el kell tartani, drága a tandíj meg az élet, normális munkával nem lehet megélni, stb. Elképzelhető, hogy a lányok 10%-a tényleg ilyen indokok miatt csinálja. De! A lányok igenis élvezik, magát a szexet, de legfőképpen a pénzt.
Én is voltam kurva. Főiskolára jártam, dolgoztam nettó 90ezerért, a családom a város leggazdagabbjai közé tartoznak, semmire nem volt és lett volna gondom. De én mindig több pénzt akartam, több ruha kellett, utazni akartam és nem akartam pénzt kérni a szülőktől. Először hirdetést adtam fel, mint szabadidőpartner, ez kb havi 40-50 ezret jelentett, kb 3-4 alkalom/hónap. Aztán jött az alkalom, hogy Svájc. Pár hónapot gondolkoztam, igazából szükségem tényleg nem lett volna rá. Mégis bevállaltam. Főleg szolnoki cigánylányokkal laktam a lakásban, akik vidámak voltak, ők a pénz miatt csinálták, de azért élvezték is. Eleinte lakásban dolgoztam, ott kb fél órára kaptam 100 frankot (~20ezer ft), de kevés vendégem volt (napi kb 2-3), mivel egymás hegyén hátán voltak a lakások és a kurvák. Aztán kimentem az utcára dolgozni, na az volt a kánaán. Eleinte feszengtem, nem ilyen lány vagyok, én luxuskörülmények között élek otthon, stb. De hamar rájöttem, hogy iszonyat sok pénzt lehet keresni kint. Beszélek németül, visszafogott, igazi magyar lány vagyok, szinte kuriózum voltam kint az utcán. A meneteket kb 10-15 perc alatt lerendeztem, mindezt 50 frankért. Csak este dolgoztam, kb 4 órát, 10-15 férfival voltam együtt. Napi 300 frank mindig megmaradt a zsebemben (ugye a lakásért fizetni kellett, kaja, bulik, stb.) Két hetet voltam kint, 4000 frankot vittem haza (~800ezer ft). Saját telefonom voltam, mivel beszéltem németül, általában itthonról bonyolítottam az üzletet, visszatérő vendégeim voltam, mindenkivel leegyeztettem a napot és úgy mentem vissza Svájcba. Havi egy hetet voltam kint, volt egy egész éjszakás partnerem, 1000 frankos, már az is elég lett volna, ha csak miatta megyek ki. Egy hét alatt vacsizni, várostlátogatni, bulizni, wellnesezni jártam a vendégekkel, kint is megteremtettem a magam luxus körülményeit, nem jártam az utcára, csak belőlük éltem. Heti 1-1,5 milliót kerestem...
Aztán meguntam, hazajöttem, beszálltam a családi vállakozásba, van egy szerető férjem, kislányom, és senki nem tud rólam semmit és ez így is fog maradni....
Lehet elítélni, ócska vagyok, egy pénzéhes kurva, stb. De soha a büdös életbe nem fogtok ti férfiak egy hét alatt ennyit keresni (ha csak nem vmi jólmenő üzletemberek vagytok, mindenetek megvan 50 év kemény munkájával és valószínű van egy 25 éves barátnőtök (pénzéhes lenne?? ááá kizárt)).
Hajrá fiúk!!:)

Bejegyzés: Bitch-Air A kurva járat

pison · http://pison.blog.hu 2015.02.07. 14:58:05

Ez a kis buzi bence..hanyok tole ha rakattintok veletlen

Bejegyzés: A Zyzz Project

bestblog 2015.01.05. 18:30:25

a scitec az valóban egy szar. de annál biztosan jobb,mint amit ez a kis buzi kezdett el árulni.

Bejegyzés: Táplálékkiegészítők l.

Coralie 2014.11.15. 17:01:29

Nem akarok beleokoskodni, és lehet, nem is így értetted, de pl. a makiknál feltüntetett 120-140kcal az egy rúdra vonatkozik, ami ugye 6db maki. Nem kétlem, hogy egyébként az étlapjuk tele van hízlalóbbnál-hízlalóbb ételekkel, de a sima maki nem tartozik ebbe a kategóriába (mértékkel), tehát a 12db-os válogatás, amit a srác hozott udvarlási célzattal, sincs több, mint 250-300 kcal, tekercstől függően. Ha belegondolsz, ez logikus is, mert egy maki kb. 12-13g főtt rizst tartalmaz, ami kb. 4-5g nyers rizs, ami biztosan nincs meg önmagában 120 kalória, még azzal a falat nyers hallal együtt sem. A szénhidrát-tartalma egy érdekesebb kérdés lehet, én nem rég ettem először sushit, mióta kiderült, hogy cukorbeteg vagyok, és inzulin mellett is egy kellemes 12es cukrot produkáltam evés után (az inzulin adag egyébként 70g szénhidráthoz volt optimalizálva, aminél nem lőttem sokkal többre a 16os kiszerelést, de valószínűleg nem számoltam olyanokkal, mint a szójaszósz, a pácoláshoz használt cukor, vagy a kis diabetikus desszert, amit elnyammogtam utána). Mindenesetre azért óvatosan közelítem a sushit a jövőben. Szóval valószínűleg szénhidrát miatt még így is kerülendő egy jó nagy adag sushi, de egy ilyen kis kiszereléssel szerintem semmi baj nincs.

Bejegyzés: Wasabi A sushi tévedés

mosomacilany 2014.09.22. 10:52:55

@Brekiii: Hidd el, hogy nagyon sok nő bebiztosítva érzi magát már azzal, hogy van gyerek, nem kell már megeröltetni magunkat - aztán jön a meglepetés, hogy hoppá, apuci félrekacsingat, mert nem kapja azt otthon amit régen. Elég sok barátnőm hagyta el magát (konkrétan bufifoltos ruhában jött el hozzánk az egyik egy vacsorára), mert már azt hitték

A pasik (és nem a feminizmus beszél belőlem, mert ki nem állhatom) elég egyszerű igényekkel rendelkező lények. Nem kell mögé magyarázni semmit, ha az alapfunkcióik ki vannak elégítve (kaja, szex, simulj oda hozzá, hagyd egy kicsit aklimatizálódni, ha hazajön, adj magadra, hogy jól essen neki rádnézni)

Én is mindent elkövettem szülés után, hogy újra visszarázódjak a régi formámba - és nem a férjemért, hanem magamért. Mert vissza akartam állítani a helyes önképemet magamról. Mert tudtam, hogy a férjem, bár nem mondja de ezt várja el. Kemény egy évembe tellett, hogy visszafogyjak az eredeti súlyomra, de megérte, mert ha nem is minden nap, de minden héten megkapom a férjemtől, hogy milyen szexi vagyok (és nem azért mert mert nem ereszkedett meg a mellem és nincsenek csíkjaim (mert vannak bőcven), hanem mert tettem róla, hogy én magam újra annak érezzem magam.

Szóval ne bújjon már senki amögé, hogy gyerek meg, meg sír, meg nincs idő melette semmire, meg minden, mert igazából az ember ezzel saját magának tartozik... mármint ha fontos sajátmaga...

ja, hogy könnyebb az önsajnálat - akkor viszont később ne lepődjünk meg dolgokon...

Bejegyzés: Az Anyák Programja l. rész - Követendő Példák

Heni23 2014.07.25. 09:51:22

Annyira látszik, hogy ezt egy olyan személy írta akinek fogalma sincs milyen gyereket szülni,nevelni! Mert ha lenne , nem ilyen megfogalmazással tenné! Nem azért mert nem fér ránk nőkre néha a hátsóba billentés félreértés ne essék !
1 éves a kisfiam, -17kg nál tartok és még van legalább 6 kg rajtam. Reggel 5kor kelek futni hogy még ébredése előtt letudjam. Sokat mozgok, az evésre is nagyon odafigyelek . De...
Hiába vagyok fiatal, a hasam mindig is lapos volt, most egy hatalmas tenyérnyi bőr lóg a közepén, na azt hogy tüntessem el 6-7 hónap alatt ?! Idő kell neki ugyebár!
Nem tudom milyen alapon várod el ,vagy bárki azt hogy ,egy 8 hónapja szült nő "tökéletesen" nézzen ki.
Kíváncsi lennék de nagyon , neked mennyire változna meg az életed egy szülést követően! Lenne e erőd felkelni reggel, egész nap ugrálni miközben a baba sír/ordít, pihenésről szó nincs! Nem bűnözni amikor már szellemileg nem bírod a hisztiket.
Ha, ezeket mind át-meg élted mint NŐ! Akkor emelem a kalapom és én kérek elnézést!

Bejegyzés: Az Anyák Programja l. rész - Követendő Példák

Norbert Szilágyi 2014.06.22. 11:23:22

Sok jó kicsi sokra megy :-) sok jó nagy meg nagyobbra megy :-)

Bejegyzés: A Tömegnövelés evangélium

Norbert Szilágyi 2014.06.22. 11:21:16

És az étkezés :-) ébresztő be van állítva 2,5 óránként mert amúgy elfelejtem azt se tudom mi az éhség erzet :-)) pedig anno. Nem így VOLT

Bejegyzés: A Tömegnövelés evangélium

Norbert Szilágyi 2014.06.22. 11:16:36

10-15 km et le tudok futni 95-105 pulzustarzomanyba !az aerob :-) lassan de ez nem rendszeres szalkasitaskor,és végén ami a csovon kifer, 95 ös pulzussal kocogok így kezdeti tomegeleskor heti 2-3 alkalommal reggel kaja után és végén megintcsak ami csovon kifer ez kb 100-200 méter de az tényleg maxfordulattal terepen futók :-) hatalmasat estemar párszor de kifejezetten élvezem :-) meg esést is :-) nejem így bevált! Ha valaki hejett ezzel egyet alairom de egyet kérek kulturáltan fogalmazza meg ne úgy mint egy két oldalon ahol szinte úgy beszélnek hogy arra szó sincs! Sziasztok

Bejegyzés: A Tömegnövelés evangélium
Add a Facebook-hoz