LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

P4P edzés Nők

  

 

Csajok. Higgyétek el, egy férfi számára nincs szebb dolog az életben annál, mint egy szép, formás női test látványa szex közben. A 60-as években amikor a nők elkezdtek miniszoknyát hordani, legendás sztorik kezdtek el terjedni, egy szebb női láb forgalom megbénító hatásáról. Hát igen, egy formás comb, egy nőies láb, egy kerek izmos fenékkel kevés olyan dolog van, amit egy nő ne tudna elérni. Életem legkatartikusabb élményei szorosan köthetőek ahhoz a vizuális látványhoz, amit a nők okoztak nekem egy-egy szexuális aktus során a fenekükkel, derekukkal, combjukkal, és úgy az egésszel, amit női testnek hívunk. A mell valahogy soha nem volt rám nagy hatással, de egy jó miniszoknyás nőért, a mai napig embereket tudnék rituálisan legyilkolni.  Én hiszem azt, hogy az élet értelme egy férfi számára nem lehet más mint a nők, és minden ami a nőkkel jár. Mert az, hogy szétbassza az idegeinket, elveszi az álmainkat, és szép lassan kiszívják az összes alkotó energiánkat a rengeteg irracionális, megalapozatlan, következetlen faszságaikkal amik az őrületbe, és a teljes apátiába kergetnek, nos mindez nem számít. Elveszik az egyéniségünket, a gondolatainkat, feladjuk elveinket, és szabadságunkat, de tökmindegy mert előbb vagy utóbb, (azért erre kiváncsi leszek) úgyis behódoltunk annak a misztikus lénynek amit úgy hívunk, a nők. (részvétem fater)

A nők faszságairól beugrott két apróság, csak hogy érzékeltessem miről is beszélek akkor, amikor a csajok elmét szét szedő gyilkos hülyeségeit ecsetelem. Az egyik egy kult párbeszéd amit itt tudtok elolvasni, a másik egy beszélgetés, ami köztem és egy csaj között történt pár évvel ezelőtt. Csaj aki legyen Andi kapcsolatban él, sőt el van jegyezve. Egyik este nálam alszik, és szex után  a következő dialógusra kerül sor mivel rengeteg szálon kiderülhet a dolog lévén, hogy volt pár közös ismerősünk.

Andi : Tomi ígérd meg, soha de soha, nem mondod ezt el senkinek.

én: Ok nem mondom ne aggódj.

Andi: De tényleg ne mert tönkre tennél mindent. Esküdj meg, hogy soha senkinek

én: Mondom, hogy kurvára nem mondom el senkinek. Tényleg nem.

Andi: Nézz a szemembe és úgy esküdj, soha senkinek.

én: Bazmeg hülye vagy ? Nem hallod amit mondok ? Senkinek nem mondom el.

Andi: MI VAN SZÉGYELSZ ??? 

Párbeszéd első szex után

én : Egyébként te most úgy jöttél át, hogy szexelni fogunk ?

Anita : Nem, mert a gumit direkt a másik táskámban hagytam... De csak azért nem azt a táskámat hoztam, mert nem ment a cipőmhöz.

Fullasztó gyilkos ölelés ez, de mindez nem számít, mert nagyfaterom óta tudom, csak amellett a nő mellett lehet boldog egy férfi, aki mellett hajlandó igába hajtani a fejét egy életen át. Mondjuk a másik nagyfater szerint az a legbölcsebb ha nem vesszük el más hülye lányát, de ez most mellékes. A lényeg, hogy igazolódni látszik az a tézis, hogy a jelenkor társadalmában egyetlen dolog ül, és valószínűleg fog ülni amíg világ a világ, mégpedig az, hogy a nőknek külseje, a férfinak egzisztenciája van. Ha ez így van, márpedig vannak rá utaló jelek hogy így van a mindennapok történéseiből táplálkozva, akkor ez a bejegyzés  nagyban segíti majd a nők előrejutási lehetőségeit az életben.  

 

Van itt a cégnél egy felsővezető igazi faszláda. Ő például úgy csajozik, hogy küld egy céges emailt annak a csajnak, akit meg akar dugni, mivel az email sablonban az üzenet alatt megjelenik ugye a cégaláírás és a beosztás.  Namost képzeljétek el ha egy nő akarna így férfit szerezni magának. Azt hiszem komoly gondjai lennének a szexuális életével. Vagy éppen fordítva, mert éppen elég példát láttunk mindannyian a főiskolai, egyetemi évek alatt a csajok öltözködési szokásairól, vizsgára menet egy aláírás, vagy jobb jegy érdekében.

Most hogy már minden idetévedt csaj agyát megfelelően felbasztam a soviniszta, korlátolt, beképzelt, egomán gondolatmenetemmel, akkor akár rá is térhetnénk a súlyzós, kifejezetten női gyakorlatokra, a már megismert animációkkal. Japánról kis összeállítás a bejegyzés alján.

Fenék

 

 

 (2) másodlagos izom első comb (3) harmadlagos izom hátsó comb

(2) hátsó comb (3) első comb

 

Nehéz gyakorlat ! (2) belső comb (3) első comb

(2) hátsó comb (3) has

 Nehéz gyakorlat ! (2) első comb (3) hátsó comb

(2) hátsó comb (3) derék

(2) hátsó comb (3) has

 

(2) első comb (3) hátsó comb

(2) első comb (3) hátsó comb

 

(2) hátsó comb nagyon durván női alap gyakorlat!

 Comb

 

 

Következő részben jön a has, és a mellizom, azaz a két leglátványosabb izomcsoport. Ha jól láttam lesz külön mell edzés nőknek is. A napi aktualitásokról annyit, hogy nincs olyan ember Japánban a takarítóktól felfelé, aki ne azt mondaná, "nyugalom semmi pánik, az atomerőmű sértetlen, a sugárfertőzés minimális nem kell félnie senkinek uraljuk a helyzetet". Namost ehhez képest Chicagoban landolt egy gép amelyik Tokyobol érkezett, és konkrétan az utasai annyira sugároztak, hogy a gép nem engedte át őket a detektoros vizsgálón. Természetesen a gép maga is sugár fertözött lett. Köszönjük szépen a Japán államnak a hiteles tájékoztatást. Azt hittem ez a kommunista elhallgatósdi Csernobillal együtt végleg eltűnt. De most őszintén így néz ki egy atomerőmű ahol minden rendben van ?

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr142747853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása